Header

Mobilbloggning

Godkväll!
Ligger just nu i sängen och kollar på "kvinnor som mördar".

Tidigare idag har jag varit i stan med Bella, vi fikade och jag fick öppna två julklappar (visar imorgon vad jag fick). Bellas julklapp kommer någon gång nästa vecka eftersom att jag glömde beställa den i tid.. 
Idag är det inte bara svin kallt ute utan det är också bara 100 dagar kvar tills lillpojken är beräknad. Hihi snacka om att tiden går fort :)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla där ute!
Jag vet att jag har varit sämst på att blogga men det är för att jag inte har haft tid. Har jobbat nästan hela tiden och utöver det så har jag verkligen vilat.  
Jag måste passa på att jobba nu när jag ändå har chansen och när jag ändå mår så bra. Sen måste jag bara säga att jag stor trivs på jobbet och skulle nästan kunna jobba hur mycket som helst. Nu i veckan kommer jag jobba väldigt väldigt mycket eftersom att det börjar närma sig julafton och folk handlar julklappar som galningar!
Själv har jag bara en julklapp kvar sen är allt fixat ;)

 


 
 

Likes

Comments

För första gången i mitt liv så har jag äntligen fått en ''Ölkagge''/ ''avlastningsbord'' eller heter det ''muskler i vila'' haha. Dock är det ett liv i min mage vilket är lite skillnad. 

Det känns faktsikt helt underbart att vara gravid. Alla känslor blir 1000 gånger så stora och jag kan bara känna lyckan i alla dessa humörsvängningar eftersom att jag vet att det bara är min kropp som måste ställa in sig på något helt nytt! 

Kan bara säga att vi har faktiskt ett namn till våran älskade pojke, men vad det r för något namn tar jag upp någon annan dag.  Eller varför inte be er om era favorit namn på pojkar..


( den som gissar rätt kan jag länka på min blogg ;) )

  
 
 

Likes

Comments