Header

HEY ! Super glada tjejen som skriver.
Vill bara dela med mig av all glädje jag har inom mig. Det är jag själv som har byggt upp den och jag känner mig så jävla grym. Nästan så att jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om bara mig själv för att jag är så glad .. Men det ska jag absolut inte göra utan jag ska ge er lite kärlek och tips om hur man kan bli glad så enkelt.
Tips
Ett - Tänk på någon som har gjort dig glad och inte ledsen. Det finns säkert jätte många som har fått dig att bli glad så tänk på alla dom.
Två - Sätt på en grym låt som får dig att vilja dansa som tusan och sen spelar du in när du dansar. Spela gärna in det och tittar på videon om och om igen tills du inser att du är riktigt grym.
Tre - Ställ dig framför spegeln och le. Tänk också på hur jävla snygg du är!
Fyra -  Ta roliga bilder på dig själv och skratta.
Tro mig , allt detta kommer få dig att inse att DU är en stark person som inte behöver vara ledsen, sårad, arg eller något annat än STOLT !

Likes

Comments

Hey, allt bra med er? För mig är allt på topp ! :)
Gårdagen var kul. Åkte hit, dit, fram och tillbaka men det slutade med att jag träffade Holger och vi var med varandra hela kvällen.

Det roligaste på hela kvällen (hela min dag) var nog när vi lyssnade på en Michael jackson låt hemma hos honom
och han säger...
H - '' Honom skulle jag villja se LIVE ! ''
J- '' Holger.. Han är död! ''
Jag kunde verkligen inte sluta skratta eller sluta reta honom för det han sa !


Men nu ska jag ut med Torsten och sen åka till Simon för att käka middag och snacka lite skit. Har alltid kul med honom .. Vet inte varför.. Eller jo det är nog för att han har sån jävla knäpp humor !
Åh jag kommer nog inte blogga mer idag om jag inte får göra det hos Simon såklart :)

Likes

Comments

Godmorgon !

 

Vaknade för en liten stund sen av att jag var jätte hungrig. Det är inge kul att vakna med tom mage men jag fick i alla fall vakna upp med världens bästa hund i famnen vilket gjorde allt så mycket roligare .

Snart ska jag åka till farfar och hämta Rosas kläder, sen vet jag inte om jag ska möta Meme i stan innan jag åker hem till farfar . Haha vilka problem man kan ha ibland. Men det är väl så min dag kommer se ut.. Mycket åkande hit och dit (:

Nu ska jag nog göra mig lite iordning innan det blir försent !

 

Likes

Comments