Header

Dagens inköp

Hej på er!
Det är otroligt många som har undrat var jag hittade Fjällräven väskan på wish. (inlägget här).
Nu har jag köpt en till dock lite större och jag kan bara säga att jag är så otroligt nöjd, jag har fortfarande kvar den första jag köpte och har använt den mycket väl. Dom har väldigt bra kvalité..
Den första jag köpte kom efter bara två veckor och den jag köpte nu skulle komma den 14 oktober men om 4 dagar tidigare.

Vill ni att jag lägger ut fler saker jag har köpt där ifrån ?

Likes

Comments

new life, new beginning , Dexter

Godmorgon !
Vaknade vid sju utav att Dexter var i sim säng och pratade på som vanligt, inge mer med det tänkte jag och vilade lite tills han för en liten stund sedan började smått gråta. Jag gick och och ser detta.. HAHA inte ligger han ner utan han sitter upp med benen utanför sängen 😂

Men nu ska vi upp och äta frukost och sen gå till förskolan.😁

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag kom precis hem från en 5km promenad i solen, lämnade Dexter vid 09.00 och sen tog jag en "omväg" hem. Känns så himla skönt nu när man är hemma och ben/rumpa slipper anstränga sig haha.

Likes

Comments

new life, new beginning

Kom precis hem efter en härlig promenad!
Måste verkligen börja med träningen igen efter sommarens uppehåll, av endast en anledning - ångest.

Jag får väldigt ofta ångest över saker som jag egentligen inte bör få ångest utav, därför är träning (eller sex) ett bra botemedel mot ångest.

Nu ska jag in i duschen och sedan packa. Ska nämligen till min kära far imorgon efter att vi har varit på Karolinska med Dexter.

Så ses imorgon igen.👌🏻

Likes

Comments