Contains affiliate links

Godmorgen piger!

Så er det fredaaaag! og i den anledning har jeg lavet et festligt outfit, for at kører fredags humøret i top, til dem af jer der skal til fest og ellers bare for at inspirere jer andre. I dette outfit har jeg lagt vægt på accessories , især øreringene, men også tasken, da den seriøst bare er mega fed! Jeg er nærmest nødt til at eje den, jeg elsker den! haha lyder måske lidt voldsomt, men elsker bare anderledes ting, og denne clutch kan altså gøre en del til et hvert outfit, og det fedeste er at den både er fin, men også rå så den vil både kunne styles med en fin kjole, men også med et par jeans og en læderjakke. den koster altså også kun 249,-hvilket er ret okay, i forhold til hvilken slags clutch det er. Jeg elsker den i hvertfald, hvad synes I om outfittet?

Jeg har i denne uge skulle skrive en AT synopse, som en generel prøve til sommer, så dermed har jeg fri i dag, fordi jeg formodet at blive færdig i går, hvilket er super lækkert! Så derfor har jeg allerede weekend, og jeg skal bare nyde at have fri efter så meget stress og pres hehe. Lige pt. har jeg ikke planer for i aften, men der er langt til aftenen endnu hehe. Har I nogle planer for i aften?

Rigtig god weekend og rigtig god fredag! ✨

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen!

Jeg har lavet en collage med trenddays udslags fund, da de virkelig har nogle fine ting til ret gode priser. Kjolen koster f. eks. kun 99,- hvilket er ret billigt i forhold til, hvor en fin kjole det er, som man også kan bruge i forskellige anledninger. Generelt vil jeg helt klart anbefale jer at tage et kig på deres udsalg her, da man virkelig kan finde nogle gode ting, til billige priser. Nu er det jo også lille fredag, og man bliver jo altid glad med lidt shopping og selvforkælelse hehe!

- C 🌸

Likes

Comments

Hey bloggen!

Nu nærmer vi os så småt tiden til at skulle vælge, hvilken videregående uddanelse man vil tage. Jeg har i den anledning fundet en test på nettet, som man kan tage, for at finde ud af hvilke uddannelser der passer til en, som en lille hjælp, måske kender I den? Jeg har personligt en masse ting jeg rigtig gerne vil arbejde med, men det er alle vidt forskellige ting i forskellige retninger, derfor står jeg pt. ret splittet i mellem, hvad jeg vil, men nu må vi se. Som jeg havde lovet i en af mine første indlæg, vil jeg snakke om de uddannelser, jeg har i tankerne, så det vil jeg helt sikkert lave et indlæg om i den nærmeste tid. Ved I hvad I vil efter 3.g?

Jeg må indrømme at jeg er ret forvirret, og er en smule ved at blive stresset, men ja, nu må man bare håbe på det bedste, og se hvad der sker.

Her kan I tage testen!

God dag til jer alle 🍁

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgen bloggen!

Jeg ligger desværre stadig syg, og har egentlig bare været hjemme hele weekenden, hvilket var lidt træls til tider, men ja sådan er det jo bare... jeg har formodet at få lavet et outfit, hvor jeg har tilføjet to strikke til, da jeg synes de begge passede ret godt, også har man også lidt at vælge i mellem hehe.

Hvad synes I om det?

God søndag! 🌱

Likes

Comments

Hey bloggen!

Så er det fredag, og jeg var så heldig at få fri kl.12 yay! Jeg havde så en aftale med to af mine veninder, da min ene veninde rejser til Spanien i morgen 9 måneder frem, skulle vi lige på en sushi date inden hun tog afsted. Det var super hyggeligt og var en super skøn start på weekenden, bortset fra at jeg er blevet syg... det er så ærgerligt, tror der er en virus i omløb, da jeg kender en del som er syge, og en del fra min klasse var også syge.. øv øv, men ja sådan er det jo bare. Så må man hjem og drikke noget the, og se en film hehe.

God weekend! 🦋

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej igen!

Jeg faldt lige over en kampange Nelly kører, nemlig et tilbud på en masse skønne fest kjoler til kun 159,- så jeg tænkte derfor at lave et lille indlæg med nogle af de forskellige kjoler til den fine pris. Derfor har jeg opdelt op efter kategori af kjole længde. Så der er til en hver smag. Håber I finder nogle skønno kjoler, da der virkelig er nogle gode fund. Jeg overvejer personligt denne, hvis der selvfølgelig er i min str. hehe.

God aften, C✨

Reklame links - (linket står over kjolen, så I skal bare klikke på den ønskede kjole, også kommer i over på dens hjemmeside)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej bloggen!

Så har vi endnu en regnvejrsdag, og i den anledning har jeg fundet nogle meget anderledes og specielle tasker, som jeg synes er ret fede på en eller ande måde, og måske bare det at de er en del anderledes end dem man plejer at se. Synes bare det ret sjovt at se, hvordan man nu til dags kan få tasker i så forskellige varianter. Jeg er ret vild med nr. 6, synes den ret er flot, og kunne gøre et outfit en del festliger, men ved ikke helt hvad man vil kunne putte i den, tænker ikke at ens mobil kan være i den? men flot er den da hehe. Jeg er nu også ret vild med nr. 5, men tror nu også den er for lille til at kunne have en tlf i den, men ellers en læbestift eller noget? Samtidig er det også ret sjovt og se hvordan fantasien kommer til udtrykke i taskerne, da de allesammen er specille på sin egen måde. Fx taske nr. 1 minder om en bog, og nr. 6 er jo decideret en guld kugle. Men flotte er de på hver deres måde.

Hvad synes I - og kunne I finde på at købe en af dem?

Rigtig skøn torsdag til jer! 🌸

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen!

Så er vi nået midten af ugen, og derfor tænkte jeg det kunne være hyggeligt at få en kontor/skole accessories collage, da mange af os nok går i skole, eller har noget a la et kontor. Jeg har gjort mig nogle fund, nogle billigere end andre, men er total vild med nr. 3. Synes de er sindsyge flotte! Samtidig er jeg rigtig vild med mønstrede hæfter ligesom nr. 10, jeg har nogle forskellige fra Søstrene Grene, som jeg desværre ikke kunne sætte ind, da de ikke har en online shop. Men de er sindsyg fine, og findes i mange forskellige størrelser i både ternet og linjeret, og så vidt jeg husker koster et A4 hæft kun 10 kr. Hvilket er ret så billigt, for så fine hæfter. Dernæst er jeg nu ret vild med pennalhuset, på grund af formen, og fordi den har en fin knap, og ikke bare er en almindelig lynlås.

Har I nogle favoritter?

God onsdag 🍃

Likes

Comments

Hey bloggen!

Så er det søndag! Denne dag bruger jeg generelt til at slappe af på, tilbringe tiden med familien, lave lektier og jeg kunne blive ved... for en søndag er en afslapnings dag i min optik. Dermed synes jeg også det er afslappende og hyggeligt at være kreativ, som fx at alle sine egne stearinlys. Hvis du nemlig har nogle stearin rester tilbage, som fx et lys der ikke kan brænde længere, kan man nemlig gemme og lave en samling af, og derefter bruge det til at lave sine egne lys, som jeg gjorde i fredags, og som kan være en lille hygge ting man kan gøre på en søndag. Jeg havde nogle røde, lyserøde, hvide, grå og en beige/rosafarvet lysestumper, som jeg har gjort brug af, selvfølgelig ikke sammen. Det skal deles op i farver, så man får en smuk farve fx kombineret jeg den røde, lyserøde og hvide sammen.

Det skal bruge:

- Gammelt stearin/lysestumper

- Væge (kan købes i panduro hobby)

- Træpinde (har brugt spyd)

- Noget som stearinen kan være i fx fine kopper, eller glas krykker (bemærk at det skal være noget tykt glas, da det ellers kan springe)

- En (gammel) gryde eller konservesdåse som man sætter i et vandbad.

- Saks

- Evt. en balje

- Evt. duft

Fremgangsmåde:

Man starter med at placerer gryden på kogepladen, og skruer langsomt op på en mellemtemperatur, hvorefter man ligger lysestumperne ned i gryden og skruer lidt ned for varmen, og lader stearinen smelte. I mens stearinen smelter (bemærk, hvis stearinen har kogt en gang, må den ikke koges igen, altså når man først har taget den af kogepladen må den ikke placeres på kogepladen igen!) kan man gøre beholderne klar, hvor man klipper et væge af alt efter, hvilken beholder den skal være i, i forhold til længde (se billede). Bagefter binder man vægen(snor) på træ pinden (bemærk, hvis din beholder er stor, kan det være en fordel at sætte flere væge på, da det hjemmelavet lys har en tendens til ikke at brænde helt ud til kanten, og derfor vil der være en del stearin tilbage, hvis man har en stor beholder).

Når stearinen er smeltet helt, kan man prøve og fiske det gamle væge op med en ske (se billede), så de ikke kommer med i det nye lys, da det ikke ser særlig pænt ud (hvis du ønsker en duft som fx jasmin, så hæld nogle dråber ned i den smeltede stearin). Efterfølgende placerer jeg min beholder ned i en balje i tilfælde af at man spilder, er det bedre at spilde ned i baljen (man kan også gøre det over en håndvask, men problemet er at stearinen størkner og dermed bliver vandhanen tilstoppet, så dette frarådes!). Hvorefter jeg forsigtigt hælder stearinen over i beholderen. Derefter placerer jeg vægen med træpinden ned i beholderen med stearinen, hvorefter den skal stå i en del timer.

Jeg plejer at lade den stå til næste dag. Dagen efter klippes vægen af og lyset er klar til brug!

God fornøjelse, og I er velkommen til at skrive, hvis I har spørgsmål!

God søndag - C 🍀

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey you!

Så er det lørdag og hermed er der et lækkert outfit. Der kan bruges i alle sammenhænge både dagligt og til en festlig begivenhed alt efter, hvilken anledning det skal bruges i, og hvilke accessories man gør brug af. Hvis man fx skal til fest, noget pigehygge eller på cafe, ville man kunne bruge den militær grønne taske, da den er lidt festligere end rygsækken. Hvorimod hvis man skal i skole eller bare generelt noget mere afslappet noget, vil man kunne gøre brug af rygsækken. Jeg synes personligt at man kan bruge outfit i forskellige sammenhænge, netop fordi outfittet er så fint, men alligvel nede på jorden. Dermed elsker jeg bukserne, jeg har dem selv i en sort og en grå, og overvejer en del at købe dem i collagen, da de to par er mine favoritter i denne periode. Jeg synes først og fremmest at de er mega flotte, men at de samtidig er utrolig bløde og behagelige at have på, hvilket sjældent ses hos de type bukser. De bukser der er hel klart en anbefaling, fordi de også kan bruges i så mange forskellige anledninger, fx hvis man bare vil slappe af eller ses med en veninde kan den kombineres med en strik eller en sweatshirts. Eller derimod skal til en fin sammenkomst eller fest, kan de kombinere med en flot skjorte, fin bluse eller en bodystocking som i collagen. Altså er der en del muligheder med de lækre bukser, og det synes jeg bare er så fedt! Jeg ved at i nogle Vero Moda butikker kører de et tilbud, hvor man kan købe 2 par til 349,-. Det var med det tilbud at jeg fik købt mine, og tror sku aldrig jeg har ramt et så godt kup i forhold til, hvor meget jeg bruger de bukser hehe.

Hvad synes i om outfittet?

God lørdag, C 🌸

Likes

Comments