Header

Jeg er desværre stadig syg og tilbringer det meste af tiden i sengen med min computer og Netflix. Jeg vil derfor give jer en liste over mine favoritter på Netflix, da det godt kan være svært at finde noget nyt at se.

Serier:

 1. Pretty Little Liars (selvfølgelig)
 2. Gossip Girl
 3. Vampire Diaries
 4. Gilmore Girls
 5. New Girl
 6. Glee
 7. Drop Dead Diva
 8. Orphan Black
 9. Sherlock
 10. Modern Family
 11. The Secret Life of the American Teenager
 12. Freaks and Geeks
 13. Degrassi
 14. Club de Cuervos

Film:

 1. The Longest Yard
 2. Easy A
 3. Big Stan
 4. Big Daddy
 5. Parker
 6. Mr. Deeds
 7. Confessions of a Shopaholic
 8. The Proposal
 9. Friend with Benefits
 10. Sex and the City
 11. The Age of Adaline
 12. Karate Kid
 13. The Notebook
 14. De urørlige
 15. White Chicks
 16. Roller Girl


Det er mine favoritter, som jeg kan blive ved med at se om og om igen. Hvilke er jeres favoritter?

 - Cece C.Likes

Comments

Jeg har nu lagt syg i 3 dage med feber. Dagene føles længere og kedeligere end normalt. Jeg er nu nået til det punkt, hvor jeg føler jeg har set alt, hvad der er værd at se på Netflix. Derfor besluttede jeg mig for at lægge neglelak. Normalt er jeg ikke typen, der gå med neglelak til hverdag (eller bare generelt). Jeg elsker at have det på, men jeg føler, at man skal bruge så lang tid på det. Man skal lægge det, det skal tørre, og desuden må man ikke lægge det lige inden man går i seng, medmindre man vil vågne op med mærker på lakken. Når jeg nu har en dag som i dag med masser af tid, tænkte jeg, at jeg lige kunne gøre det, begynde forfra på Pretty Little Liars (min absolut yndlings serie) og lave en kop varm saftevand (jeg er ikke så vildt med kaffe og te).

Jeg valgte at lægge en svag lyserød, da det er en klassiker, man aldrig kan gå forkert med. Rimmel London har nogle lakker der tørrer på 60 sekunder, hvilket også gør, at man ikke behøves at bruge lige så lang tid på det. Jeg elsker princippet og farven. Den farve jeg har på er nr. 203 'Lose your lingerie' og kan købes her til kun 39,95 kr.

 - Cece C.

Likes

Comments

Blogger og youtuber, Fie Laursen, lagde for nylig en video ud, hvor hun viser forskellige bikinier frem. Som de fleste (hvis ikke alle) viser hun mere hud i en bikini, end man typisk ville gøre, hvis man gik en tur i byen, hvor man ville være fuldt påklædt. Hvis hun var taget på stranden om sommer i den beklædning, havde ingen stillet spørgsmålstegn eller kommentere på det, fordi der ville næsten alle vise samme mængde hud som Fie. Det jeg så undrer mig over er, hvorfor det skal gøres til en stor ting, at man ser hendes mave på en kold februar dag? Men det er jo ikke pga. årstiden, at folk kommenterer på det, men pga. at hun har gjort det så offentligt, at hun har lagt det på internettet, hvor alle vil kunne se det. Selvom lang de fleste af kommentarerne er positive omkring Fie og bikinierne, så er der nogle enkelte, der mener, at hun "udstiller sig selv" og "er en luder".

Fie er ikke det eneste, første eller sidste menneske, der oplever bodyshaming, men fordi hun har valgt at være en offentlig person, bliver det nemmere for folk at kommentere på hendes opslag uden, at hver enkelt kommentar for stor opmærksomhed, da der kommer flere og flere kommentarer, og til sidst ligger den så langt nede på listen, at ingen ser den, men den bliver aldrig slettet. Mange personer læser kommentarerne igennem på deres opslag, for at finde ud af, hvad deres følgere kan lide og ikke kan, og hvis der så står nogle hadefulde kommentarer "hold kæft, hvor er du billig" så sårer det. Ved 'ikke-offentlige' personer vil knap så mange kommentere negativt på billedet, men flere vil kommentere opmuntrende ting og fortælle, at personen ser godt ud. Der vil dem der bodyshamer højst sandsynligt snakke om det med venner og veninder og grine over det. På den måde rammer det muligvis ikke den, der postede billedet, men det gør det ikke mindre forkert.

Noget andet jeg undrer mig over er, at bodyshaming ikke virker til at ramme drenge så ofte og på samme måde som med piger. Hvis en dreng poster et billede uden trøje, bliver piger ellevilde og snakker om, hvor godt han så ud på billedet. Drengens venner vil enten være søde eller være ligeglade. I ganske få tilfælde rammer bodyshaming også drenge, men piger er som udgangspunkt de største ofre. Det er ikke en stor overraskelse, at verden ikke at er der, hvor mænd og kvinder er lige og bliver behandlet med samme respekt, men man skulle tro, at i et samfund som vores i lille Danmark, hvor vi bruger sociale medier så meget, som vi gør, og det er så stor en del af vores hverdag, som det er, at vi kunne begynde at lægge fordommene på hylderne. Danmark er verdens lykkeligste land, det første land til at legalisere ægteskab mellem samme køn og første land til at fjerne transkønnede fra listen 'psykisk syge'. Det lader dog ikke til, at vi kan åbne os for kroppen og den måde mennesker er skabt. Vi er i en moderne tid, hvor moden ændrer sig konstant, og tøjet begynder at blive kortere og dækker mindre.

Mennesker, der har selvtillid og mod til at vise deres krop frem, skal have lov til det uden at blive set ned på. Disse mennesker er stolte og hviler i sig selv. I stedet for at se ned på de mennesker, burde vi så ikke opfordre, dem der ikke har dem på samme måde til at følge trop og fortælle dem, at de er gode nok, som de er?

 - Cece C.

Likes

Comments