Hej på er! :)

Jag lovade ju att berätta lite om mig själv. 

Jag e 15 år å fyller 16 i juni.

Jag bor i en av de minsta städer i finland​.

Går på nian i hangö högstadium.

Tänkte på att söka till Medieassisent efter nian. 

Bor med min pappa och 3 andra syskon och hans fru i ett egnahemshus och vi ska flytta till Tvärminne om ungefär ett år. Alltså vi ska bygga ett hus dit.

På fritiden e jag me mina vänner, cruisar, hör på musik osv. Livet rullar ganska bra så de e gött.


Där va no lite fakta om mig. Idag har jag varit i skolan från kl. 8.20-15.05.Dagen började med livsåskådning och därmed ett förhör som for riktigt  åt skogen. Efter det hade vi matematik men jag satt utanför hälsosysterns rum och väntade på att få komma in och visa min fot eftersom jag stötte den genom att en stol föll på den. Efter det hade vi Biologi prov som jag kommer fråga vår lärare om jag får ta om eftersom jag hann inteöva tillräckligt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

här e nu bilden på håret♡

Likes

Comments

Tjeena!
Förlåt för så dålig uppdatering:( men jag har bara inte har haft nån lust eller ork typ... och har bara int haft så mycket tid heller, men iallafall så ska jag berätta om min dag nu:)
Först försovde jag mig 3 timmar :X började skolan åtta men kom dit 11 istället (ojdå) vi skulle ha haft hussa (=huslig ekonomi) mellan 8 och 11 så den missade jag... men efter det hade vi matematik, historia, biologi och modersmål så ganska vanlig dag:) efter det gick jag till frissan o kom på att jag hade bankkortet hemma... men som tur hämtade J det:)
först när jag kom hem var jag inte alls nöjd med håret och var ganska ledsen men nu är jag faktiskt ganska nöjd:)
jag skulle också till Lena vår skolhälsosyster idag efter nya p-piller men det glömde jag också förstås.. men J räddade mig där med och gav en karta av hennes för vi äter samma p-piller:)
Imorgon börjar jag halv 10 så har ganska mycket tid på mig på morgonen♡
men nu ska jag lägga på en film och sen gå o lägga mej!:)
Gonatt peeps♡

PS. lägger ut bilder på håret imorgon ♡
PPS. bilden är tagen på onsdagen förra veckan♡

Likes

Comments

Tjaa!:)
idag är det söndag vilket säkert alla vet och min söndag "firas" med Ben & Jerry♡ nomnom ♡.♡
idag har jag int gjort så mycket, vaknade runt elva och åt morgonmål:) sen for ja efter en ny rock åt mig som jag typ ville ha hela förra våren men den va slutsåld hela tiden :( men nu har jag den ♡ sen var jag ut o pratade med E, efter det cyklade jag till idrottshuset för jag skulle se på M:s handbollsmatch mot grani (dom vann 30-10). Jag o M for ti mitt o tråka o sen for hon typ hem efter det har ja bara typ latat mej med sällskap av min favoritserie och Ben & Jerry ♡. Imorgon e de måndag igen.. men jag börjar först 11.20 så de e chill men nu ska ja gå o lägga mej snart så skriver kanske mer imorgon:)
ha det bra!:))
PS. ha typ tänkt på att klippa håret som på en av domdä bildena:) va tycker ni? skriv gärna i kommentarerna :)Likes

Comments

Tjeena!
Idag vaknade jag runt endera halv 10 eller halv 11 xD jag kommer int ihåg när.. Sen gick jag ut efter mina tidningar från lådan (eftersom jag jobbar med att dela tidningar :D). Efter det åt jag morgonmål med underbaraste familjen ♡ Och som varje lörda "morgon" började jag sortera efter det, hade turen att få min syster till hjälp :) Jag fick oxå hjälp på jobbet av bästaste A för jag skulle vara med henne efter det.
Alltså jag har bara ätit onyttiga saker idag ^^ som glass o pizza men vad kan man göra? de e ju gott♡.♡ vi har haft super kul med A, fiilm, glass o skratt kan dagen bli bättre? och så fixade vi förstås ny blogg åt mej:) bloggar mer imorgon tror jag :)
See ya! :)

PS. kika gärna in på A:s blogg: http://nouw.com/alexandraeleonor

Likes

Comments