Såhääär har mina dagar sett ut under veckorna. Har jobbat ganska mycket på maxi vilket har varit jättekul! Så skönt att jag har lärt mig det mesta nu, speciellt tills alla sommarjobb startar på riktigt!
För övrigt har dagarna tagits tillvara på till max känns det som! Mys i solen, ätit gott, utflykter med picknick och mys i solnedgång, sena fiskekvällar osv osv..  

Har även haft så otrooooligt svårt att hitta klänningar till Johans student och till midsommar.. Beställde två jättefina från Nelly, XS på båda men den ena satt alldeles för tight och den andra satt som ett tält på mig.. Så himla tråkigt när båda var jättefina! Men det var ju bara att returnera tyvärr.. Blev riktigt stressad då också eftersom det inte är många dagar kvar till studenten, blev iallafall tipsad om en sida från Australien som jag hittade två klänningar på och beställde direkt, meeeeen nu när jag tittar på ordern så står det att den beräknas komma fram på FREDAG ELLER LÖRDAG! Sååå typiskt.. Men hooopppas verkligen att det kanske kommer imorgon eller i värsta fall, fredag förmiddag så jag hinner få paketet innan stundenten börjar! Och jag bara ber för att dom ska passa! Ska iallafall in till stan idag och kika efter något att ha på mig i värsta fall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments