Tänkte börja med att bara säga förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, det har varit så mycket i skolan nu på sista tiden med betygen och allt men nu på jullovet och efter jullovet så ska jag försöka att blogga mer. Men nu så tänkte jag iallafall berätta om min dag. Jag vaknade av mitt alarm kl.07:00, kollade på julkalendern, duschade och fixade i ordning mig. Lite senare så gick jag ner och åt frukost och packade ner alla badsaker eftersom vi skulle åka till Gustavsvik. (vi åker till Gustavsvik varje år dagen innan julafton). Men sen när vi kom hem från Gustavsvik vid runt 15:00 så kollade jag bara på lite serier en stund och sen kom min moster hit och så gjorde vi lite knäck.

Just nu så försöker jag komma på hur jag ska ladda över mina mobilbilder till datorn, vilket inte går så bra...

Här kommer 2 bilder på mig & Ebba som jag hittade när jag försökte ladda över bilderna till datorn.

Kram Celina♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Internet har varit av i 10 dagar nu, det vill inte fungera, och varför just i december?! Då vill man kolla på julfilmer o julkalendern och ha internet helt enkelt:(
Sen så kommer snart betygen, det blir ju kul, lite nervös Hahaha;)
Vi här i familjen funderar på att skaffa en kattunge!!! Aahhhh hoppas det blir så alltså ♡
Ville bara uppdatera läget om hur det är:) ha en bra vecka ♡
Här kommer bilder ifrån veckan;)

Kram Ebba ♡

Likes

Comments

Idag så klippte jag mig och frisören tvättade rent mitt hår några gånger så att det ser bättre ut och min toning framhävdes. Jag klippte upp håret där lite och klippte väldigt mycket, här kommer bild:)

Kram Ebba ♡

Likes

Comments

Idag var det egentligen Ebbas dag att blogga(vi bloggar varannan dag) men jag fick göra idag och igår istället. Hade inte riktigt något att skriva om så då tänkte jag att jag kunde visa er min tröja som jag håller på med på syslöjden i skolan. Idag så sydde jag klart tröjan, men nu så måste jag bara trycka dit min text. Jag ska skriva texten "lol ur not melina sääksjärvi" och när Melina har syslöjd så ska hon göra en likadan fast med mitt namn på. Vi ska trycka texten på ett jätte svårt sätt, vi måste först skriva ut en text och sedan klippa bort alla bokstäverna och dutta dit målarfärg. Men det ska jag göra nästa torsdag. Bilder på resultatet kommer säkert nästa vecka.

​                                                        Kram Celina♡

Likes

Comments

Tänkte att det kanske skulle vara lite kul att se lite random bilder från min kamerarulle. Bilderna är blandat mellan nutid och för cirka ett halvår sedan.

​                                                                      Kram Celina♡

Likes

Comments

Såklart alltid lite Miriam Bryant, men hon är bara så bra. Hon har inte varit dålig en enda vecka i så mycket bättre, alla låtarna har varit hur bra som helst.

Måste såklart ha med lite jullåtar eftersom det är 1:a december idag.

​Kram Celina♡

Likes

Comments

Jag gillar de flesta filmer, komedi o allt, men här är några favoriter
The other woman
Clueless
Mean girls
We are the Millers
You again
Alla Sune filmerna haha
Hunger games!!
Frost
Ondskan hehe
LOL
Dear John
Duff
Titanic heh
Bad neighbors
Kram Ebba ♡

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från igår när jag var i Stockholm på Stockholm horse show och på Mall of skandinavia. Det var verkligen en jättemysig och rolig dag.

Kanske inte världens bästa kvalité på bilderna eftersom jag tog dom med mobilen men bättre än ingenting.

Kram Celina♡

Likes

Comments

Jo, eftersom att jag bor på landet så har vi ett speciellt vatten, man kan lätt få grönt hår om man är blond;( och jag som har slingat håret blont några gånger har haft ganska mycket tur i år eftersom att det inte blivit så grönt. Men däremot har det blivit väldigt slitet så att jag måste klippa mig:( inte bara toppa utan klippa ca 10cm, jag som vill ha långt hår!!:( men det ska bli kul att ha lite fräschare hår iallafall!! Men jag funderar på om jag ska klippa upp håret? eller iallafall göra något lite coolt hahaha lägger till nån inspo bild där nere

Kram Ebba ♡

Likes

Comments

Idag så gick jag till skolan som vanligt och när vi slutade så åkte jag och Melina hem till henne för att vänta på bussen till ridningen. På ridningen så fick jag rida älskade Jigsaw (Jiggen).♡ Det var en väldigt bra lektion och Jiggen var mycket piggare än vad han brukar vara. När jag kom hem från ridningen så duschade jag och fixade iordning mig igen. Sedan så åkte jag och min bror Colin in till Ica maxi och köpte bl.a revbenspjäll och vattenmelon. Efter det så satte jag mig och kollade lite på datorn och så, Hejdå♡♡

Bild på Jigsaw♡

Kram Celina♡

Likes

Comments