Header

Vardag, Youtube

Idag vaknar man upp och är sådär lagom trött. Första två dagarna i skolan har gått bra, gjort det vanliga med lekar och en hel del information. Tror det kommer bli riktigt bra skolår. Känner mig väldigt nöjd med valet och att jag får göra det jag gillar mest nämligen att hålla på med hästar under dagarna. Nästa vecka verkar också bli rätt så lugn och vi alla ska få ösas på med mer information.

Fårga: Vilken klass går ni i?

Har ni kollat in min youtube? Om inte så länkar jag den senaste videon här nedanför. Har än så länge haft bra uppdatering så att fortsätta leva upp till det är något jag får jobba på.

//Clara


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var det mycket på schemat. Skulle först åka till min gamla skola för att skriva ut mig sen hem fixa lite saker hemma och efter det ut till stallet. Flinga skulle tränas för min tränare. Gick bra igår och vi fick mycket gjort. Måste vara själv väldigt noggrann med hur jag sitter, min blick och allt. Flina är ärlig och gör jag fel gör hon fel. Ingen häst man kan sitta på och göra ett halvdant jobb och få ett bra resultat. Här måste man jobba varje sekund och steg.

Började även med skänkelvikning igår. Flinga blev lite frustrerad och ville smita från arbetet men gick mycket bättre i slutet.

Idag får hon en välförtjänt vilodag. Så på schemat idag är det promenad och lite trickträning. Var ett tag sen vi övade på den spanska skritten. Så det ska bli roligt att se hur den är nu.

Lägger in en liten bit av videon. För att se hela gå in på min instagram @clara.lundbergs

//Clara

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Herregud vad Flinga var galen igår. Ställde upp henne på platta och hon var helt nervös och var väldigt på och ville springa iväg. Orolig häst kan vi säga!

Skulle tömmköra men valde att sätta på träns och sätta på en kedja så jag kunde leda henne. Valde sen att gå bort från gården och då blev hon lugn igen.

Var mycket som hände då det var en tjej som lasttränade, fullt med hästar på plattan, människor överallt och hästar på banan. Flinga är van med att ha det tyst och stilla omkring sig så hon blev lite upprörd. Men skönt att det la sig senare.
//Clara

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Idag händer det roliga saker. Ska snart åka iväg till stallet och sen ska jag fixa lite åt min häst sen ska vi iväg på fölvisning. Jag ska hjälpa till med två föl, även fotografera lite är tanken. Får se hur bra bilderna blir gissar på att vi ska vara inne i ridhuset. Har dessutom inte bestämt mig om jag ska ta med kameran, eftersom jag inte är 100% säker på att jag kommer hinna fotografera då det blir så tajt med tid.

Flinga reds igår två varv runt åkern. Ena varvet i trav och i skritt mer som uppvärmning och andra varvet testade vi att gallopera som gick toppen bra. Idag efter vi har kommit hem ska hon tömmköras lugnt. Sen måste jag lägga upp veckans schema. Igår fick hon dessutom gå ut på bete dygnet runt och släppa med massa nya kompisar. Härligt att hon går i en större flock.

//Clara

Likes

Comments

Träning, Vardag

Igår var det dags för att testa traven. Blev riktigt förvånad. Flinga gick verkligen hur bra som helst. Krävde inget av henne men hon gick klockrent och hade riktigt fina steg. Idag ska vi testa galoppen runt åkern. Har en känsla av att det kommer gå bra. Flöt på så himla harmoniskt igår.
//Clara

Likes

Comments