Header

Träning, Vardag

Vilka dagar. I söndag hoppade jag och Flinga resultatet kan ni hitta på min instagram @clara.lundbergs. Igår blev det återhämtnings dag så massage och sen promenad. Divan lever ett riktigt liv i lyx nu för tiden. Idag har jag jobbat kväll och efter jobbet åkte jag ut och longerade. Riktigt mycket energi så hon knatade på lite för snabbt en del gånger.

Imorgon är jag ledig. Eller ledig och ledig har fortfarande en hel del saker som ska göras. Ska städa här hemma. Efter lunch ska jag iväg och behandla ryggen, sist men inte minst ska Flinga kännas igenom inför torsdagens träning.

Vi hörs!
//Clara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Vad ska jag säga? Har hänt en hel del tråkiga saker på sistone därför har det legat nere här. Ett besked som jag fortfarande inte riktigt har smält är att min förra ponny Dreamer inte längre lever. Har lite svårt att acceptera det och verkligen förstå att hon är borta. Sen har det även hänt två riktigt tråkiga saker till men känner inte för att skriva ut det offentligt med respekt för familj och vänner. Men livet rullar på och jag försöker proppa mina dagar fulla med jobb, skola och massa roliga saker med Flinga.

Flinga är i en riktigt bra utvecklingskurva och vi tränar på så mycket som möjligt för att komma vidare. Hadde dressyrträning i torsdags och herregud vilken känsla jag fick! Flinga vill så mycket och gör allt för att göra både mig och min tränare nöjd. Känner dessutom att jag har börjat komma mer till ridning. Jag kan tänka mer på mig själv i sadeln eftersom Flinga är mer stadig och stabil. Så det känns väldigt toppen bra för tillfället. Rider även en hel del andra hästar nu igenom skolan och det är väldigt roligt de med.

Nu ska mamma och jag ut till stallet. Flinga ska vara klar innan 10 för då kommer hovslagaren. Senare idag jobbar jag så det här blir en lång dag.
//Clara


Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Nu är jag tillbaka efter ett litet uppehåll. Flinga och jag mår bra. Flinga har fått kolla tänderna. Inga problem och dessutom så går ridningen bra i övrigt. Jag blev idag behandlad i axeln för första gången då jag har varit väldigt spänd och haft ont. Så nu blir det några behandlingstillfällen och sen har jag fått övningar som jag ska göra. Riktigt skönt att få ordning på min axel kan jag säga er.

Nu sätts bloggen igång igen och vi ska kötta på som bara den!
//Clara

Likes

Comments

Vardag

Ja ett litet uppehåll har det blivit men har verkligen haft mycket att tänka på under dessa veckor. Nu börjar jag komma in i alla rutiner och allt så bloggen och youtube ska börja rulla igång igen. Flingas öga är bra och allt går bra med henne. Idag var hon på tandläkarbesök och allt gick bra. De kommande dagarna blir det bettlöst och lite lugnare turer dels i skogen och lite jobb och trickträning på banan. Har värsta träningsverken i benen och rejält trött nu så dags att sova.
//Clara

Likes

Comments

Vardag

Då var det dags igen. Orolig för Flinga nu. Idag när jag kom till stallet så gick jag direkt till hagen. Hälsade på Flinga för att sen fylla vatten. Sen gick jag in lämnade min väska och hämtade Flingas grimma. Detta har max tagit 7 minuter. När jag kommer tillbaka är Flingas ena öga uppsvullet och hon blundar med det.

I vintras hände samma sak och då kunds jag hitta ett litet gruskorn som jag då tog bort, sen var det bra. Nu hittade jag inget inget smuts. Tänkte inte mer på saken utan hoppade upp och red. När jag kom tillbaka var det ingen skillnad utan allt såg likadant ut. Ringde då mamma och sen tog jag hjälp av en tjej i stallet som gav Flinga vanliga ögondroppar. I samma veva kontaktade jag veterinär och skickade bilder. Det blev lite bättre. Hon fick stå ett tag inne i uteboxen och sen tog jag en promenad med henne.

 Såg jag ingen märkbar förbättring. Så har bestämt med veterinären att om det inte blir bättre tills imorgon ska jag återkomma och få en tid antingen imorgon eller måndag.

USCH!!!
Bara det inte är en skada på hornhinnan. Annars var hon riktigt fin idag när jag red.

Återkommer i morgon med uppdatering.
//Clara

Likes

Comments