Header

Nu ska jag snart iväg och jobba. Känns lite trögt när jag inte mår riktigt bra men kan inte vara hemma i två veckor. Har varit noga med att jag nu ska gå och lägga mig i tid så att jag får mina 8 timmars sömn.

Flinga jobbades igår ute i skogen bettlöst och eftersom det var svårt att hitta bra vägar att galoppera tog jag några varv på banan sen när jag väl var tillbaka i stallet. Idag har jag planerat ett riktigt jobbigt dressyrpass. Många roliga övningar och planen är att hon ska göra övningarna bra och sen i slutet att hon ska vara riktigt trött och genomarbetad. Vilket jag hoppas på att hon blir.
Vad har ni för planer idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Youtube

Yepp ni läser rätt. Första videon om Dreamer är uppe på kanalen känner att del två kommer bli mycket svårare att spela in eftersom det är en mycket känsligare del. Har suttit och redigerat denna i cirka två timmar så var ändå hyfsat snabb på att bli klar. Uppdaterar er mer senare ska ut mot Flinga nu.

//Clara

Likes

Comments

Vardag

Har varit upptagen dem senaste dagarna och det har varit mycket på schemat. Igår hade jag hoppträning med en häst och senare på kvällen trimmade jag Flinga på banan. Idag ska det tydligen vara storm så jag är redo på att klä på mig mycket. Flinga störs inte av blåsten så mycket vilket är skönt eftersom vi inte har något ridhus.

Så blir nig ett pass på banan idag också.

Likes

Comments

Vardag

Idag testade jag indian hackamore vilket är ett bettlöst alternativ. Vi hoppade dessutom och det fungerade faktiskt riktigt bra! Vågade dock inte ta tag i henne eftersom det trycker på nosryggen. Ska rida bettlöst hela veckan för att träna mer på att all min styrning ska komma ifrån sitsen. Tanken är att någon gång innan veckan är slut ställa upp massvis av koner så att jag får lite svårare vägar att styra in på och göra lite olika krumelurer.

Bortsett från detta är jag lite hängig och mår inte riktigt bra. Min hals är svullen och kan knappt äta något. Men men livet måste gå vidare och jag kan inte ligga hemma under dagarna. Idag jobbade jag också och imorgon blir det en rätt intensiv dag. Skolan på morgonen och därefter jobba till sent på kvällen. Flinga ska som tur vila imorgon så min kompis hjälper mig att fixa åt henne.
Sen är det helg och då fortsätter det att rulla på med jobb middagar och lite annat.
//Clara

Likes

Comments

Vardag

Trodde nog aldrig att jag skulle skriva detta men red Flinga barbacka i repgrimma idag vilket jag gjort många gånger förut. Men idag kom hon ner i en väldigt lång och låg form och bräde sig helt själv. Höll inte ens i henne så allt stöd hittade hon själv. Väldigt duktig fick lite glädje rus över hur bra allt börjar bli. Riktigt härlig känsla och dessutom i galoppen i repgrimma. Måste säga att jag är väldigt imponerad.

Dagen har även bjudit på en hel del annat en duktiga Flinga. Skolan började idag och efter det skulle jag iväg på röntgen, vilket gick bra. Nu får vi se hur vi går tillväga med allt efter att vi fått svaren. Kan uppdatera er mer om det sen eftersom det självklart är lite oklart nu.

Tills vi syns nästa gång får ni njuta av en ny video på min youtube!

//Clara

Likes

Comments