Hej hoppas allt är bra med er och att eran dag har varit kalas! Min dag har varit bra och har fått ganska mycket gjort, helt otroligt men skönt. Idag fick det bli hamburgare (hemmagjorda), broccoli, sallad,gurka och rödbetor till. Kommer äta något mer senare också såklart.

Likes

Comments

Vaknade upp till att det var snö och blask ute! Usch säger jag bara, just nu vill jag bara ha vår

Likes

Comments

Har suttit hela helgen med inbjudningar inför studenten! Tänk att det bara är några månader kvar

Likes

Comments

Likes

Comments

Som ni säkert har märkt så har min träning gått sådär då gymmet brann ner för några veckor sedan. Och det är så grymt jobbigt eller min koncentration i skolan har försvunnit, mitt humör är i botten och tröttheten blir allt mer en vardaglig sak som är från morgon till kväll. Jag märker hur viktig träningen är för just mig, att vara borta från träningen i några veckor märks så otroligt tydligt.

Det märks bara inte på kroppen heller utan mitt psyke är helt någon annan stans, gymmet var ett ställe där jag kopplade bort allt, jag koncentrerade mig bra på de övningar jag skulle göra

Likes

Comments

Alla hjärtans dag idag, jag och A spenderar dagen tillsammans och sen ikväll åker vi tillbaka till Herrljunga! Kommer sakna Norrköping otroligt mycket

Likes

Comments

Så otroligt god! Har alltid varit skeptisk till att äta bars då jag inte alls tycker dem är goda men den här, den är underbar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var det dop för lilla Lucy! Stolt faster

Likes

Comments

Idag är det fullt upp, först ska vi till skolan och sedan åka direkt till tåget då vi åker hem till Norrköping för dop!

Likes

Comments

instagram@carrohog