Vi er så heldige i min familie, at vi har et sommerhus. Godt nok er det min mors og hendes mands, men vi låner det da af og til. Og det er SÅ hyggeligt! Det ligger i Asserbo, 10 min væk fra Frederiksværk hvor jeg selv bor. Og så ligger det 5 min væk fra stranden! 😍

Det bedste jeg ved, ved at være der, er helt klart at man kan finde den ro som man har meget brug for, når men har en meget travlt hverdag! I vil med garanti se flere billeder fra sommerhuset, og indretning derfra. Der er så fint 😊

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Dybt seriøst, inden jeg så dette var jeg ikke sulten! Det er jeg så rimlig meget nu, JEG SAVLER!

Du skal bruge:

2-3 dl smukketmælk
2 æg
2 dl grahamsmel
15 klumper optøet spinat (frost)
1 spsk shawarma krydderi - eller salt og peber

Sådan gør du:

Pisk mælk, æg og mel sammen
Tilsæt den optøede spinat og krydderi
Pisk det hele godt sammen. Dejen skal ikke være pandekage tynd, men den skal heller ikke være for tyk.
Tilsæt mere skummetmælk, hvis den er for tyk.
Og så er det ellers bare på panden!

Man kan tilsætte hytteost, tun og majs i - det har jeg tænkt mig, ligesom på billedet.

Helt ærligt, hvor nemt kan det være.. Og jeg tænker bare, ENDELIG noget sundt og velsmagende som er super duper nemt at lave!

Billederne og opskriften er taget fra et opslag på en facebook gruppe som hedder ''Slankemad'' :-)

Likes

Comments

Okay... Det her er jo nærmest et must have!

For ca 2-3 år siden, havde jeg det længste, sundeste og flotteste lyse hår! Jeg fik desværre den idé, at jeg skulle have mørke brunt hår... Så derfor gik jeg til en frisør, som bildte mig ind at mit hår ikke ville tage så meget skade af farvningen, fordi hun brugte noget farve, som ikke skader håret som normalt. Jeg var desværre for dum at tro på det haha :-D Jeg betalte dyre domme for projektet, og blev faktisk også super glad for det! Men mine spidser knækkede langsomt, og mit hår blev derfor kortere og kortere :-(

Når, men nu har jeg lyst hår igen, og vil faktisk gøre hvad som helst, for at få mit gamle hår tilbage! Så da jeg så disse vingummier, blev jeg jo lykkelig, og tænker at det skal da prøves! Og så har jeg hørt at se smager FANTASTISK! Glæder mig til at se resultatet, som jeg også kommer til at ligge ud på bloggen når man kan se forskellen.

Likes

Comments

Nogen mener at morgenmad er det vigtigste måltid om dagen, andre mener at det er en skrøne. Eksperter mener at der ikke er noget videnskabeligt bevis på det, men MIN mening er altså at det ER vigtigt. Hvis du er typen der ikke er specielt sulten om morgenen, så skal man jo selvfølgelig ikke proppe sig. Men som på billedet, ser i et meget let måltid, som jeg spiste meget, da jeg ikke selv var specielt sulten om morgenen. Jeg har nu, vendt mig til at spise morgenmad, og spiser derfor en del mere.. Jeg fungere faktisk slet ikke om morgenen, uden morgenmad!

Ved daglige måltider, er der nogen der mener at 3 måltider er bedre end 5-6 måltider og omvendt. Jeg mener, at man skal holde sig til at spise, når man kan mærke at man er sulten. Samtidig skal man huske på, at det ikke er farligt at være sulten! Og med det, mener jeg at hvis du lige har spist en god gang aftensmad, kan man godt have lyst til lidt lækkert bagefter! Det har jeg i hvert fald tit :-) 

I praksis fungere det sådan her: 

- Hvis mange måltider om dagen får dig til at overspise, så spis færre måltider. 

- Hvis få måltider om dagen får dig til at overspise, så spis nogle mindre måltider lidt oftere hen over dagen. 

Men hvis du gerne vil tage på, kan du vende den på hovedet. Hvis du ikke spiser nok gennem 3 måltider, så øg din måltidsfrekvens til 4 eller 5. 

Likes

Comments

Endelig er jeg igang igen, efter en lang pause fra min daglige træning.. Jeg har holdt en pause fra træning da jeg ikke følte mig motiveret mere, især pga sene arbejdstimer som vitterligt dræbte mig! Meeeeen, jeg har nu fået nyt job, faktisk i Fitness DK, så nu er der altså ingen undskyldning ;-)
Det er altid hårdt at komme igang igen.. har sindssygt svært ved at holde mig fra slik og chips! Det er helt vildt 😳 men jeg bliver jo ligesom lidt nød til det, når jeg også snart skal læse til personlig træner og instruktør haha.. Det kræver bare tilvænning, så jeg må bare tage mig sammen! Men hey... Der er ingen der er perfekte! Og har satme da heller ikke tænkt mig og holde mig helt fra det! Nixen bixen 😁

Likes

Comments