Synes kökkenet blev rigtigt godt. Faktisk er det det rum som behövede flest arbejdstimer, det var virkelig faldefärdigt og vi kämpede både med fugt og utätte (läs manglende) vinduer. Lyset om eftermiddagen er så fint og her har vi virkelig eksperimenteret med at lave den perfekte aperol mange eftermiddage.

Likes

Comments

Hvor jeg savner dette rum. Der er den skönneste udsigt og en helt fantastisk stemning på förste sal - kunne godt bruge begge dele i dag :-)

Likes

Comments

Vores nabo er et skønt B&B. Vi deler den samme udsigt og de har desuden en dejlig pool bag hovedhuset midt i en olivenlund.

Likes

Comments

Hvem elsker ikke en läskende Aperol ?

Likes

Comments

Vi håber at kunne få lidt styr på haven til näste forår. Der skal sättes et lille hegn op mellem naboen og så er drömmen at få en lille pool.

Likes

Comments

Tuscany har så meget at byde på. Du er midt i et smukt glansbillede omgivet af fantastisk kultur, sevärdigheder og maden er skön. Der er et helt andet tempo og man er tvunget til at gå ned i tempo når man gäster regionen, ellers får man stress over at alle har SÅ god tid. Man taler stadig med kassedamen i supermarkedet (selv om der er laaaang kö), der er alltid tid til at vende verdenssituationen med kaffedamen (selv om det er midt i rushhour) og det er dejligt befriende. Vi bliver overraskede hver gang vi tager bilen og körer "ud i naturen", der findes så mange perler som vi bare venter på at blive udforsket.

Likes

Comments

Da vi overtog huset, var vi enige om at indrage garagen til et ekstra värelse, ändre en dör i kökkenet (og installere et vindue i stedet), samt lave et smedejerns stakit rundt om vores lille have. Det er ikke bare noget man gör, der skal söges tilladelse og det tager tid. Et par dage inden vi tog tilbage til Sverige i juni, fik vi (langt om länge) tilladelsen - det tog kun 1år!

Likes

Comments

Det var en stor udfordring at renovere et gammelt hus som ikke havde väret beboet i mange år, når vi var i Malmö og huset ligger i Italien. Resultatet blev godt, men meget havde set anderledes ud hvis vi havde väret tättere på "begivenhederne". At vi samtidigt havde en deadline som skulle overholdes var det en udfordring for alle håndvärkere at få huset färdigt ti tiden. Overordnet er vi mere end tilfredse og som sagt elsker vi huset, beliggenheden, byen og indbyggerne i det lille samfund.

Likes

Comments