​Da vi sögte om tilladelse til at lave et "lille" hegn rundt om vores have, sögte vi samtidt om at ändre garagen. Planen er, at vi fjerner de smukke gamle grönne döre og installerer et nyt vindue som skal matche de andre vinduer vi har i huset. Der er installeret vand og el og vi håber at vi snart kan begynde at ändre den gamle garage til et ekstra gästevärelse med et lille bad og toilet. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sidst vi var i Italien, blev vi de heldige ejere af en zuppiera fra Richard Ginori og den er så smuk. Jeg holder af det meste porcelain og når det er större produkter foreträkker jeg hvidt fremfor farverige og derfor valgte vi selvfölgelig den hvide zuppiera. Smuk som dekoration, men også perfekt til en skön vintersuppe.

Likes

Comments

Synes kökkenet blev rigtigt godt. Faktisk er det det rum som behövede flest arbejdstimer, det var virkelig faldefärdigt og vi kämpede både med fugt og utätte (läs manglende) vinduer. Lyset om eftermiddagen er så fint og her har vi virkelig eksperimenteret med at lave den perfekte aperol mange eftermiddage.

Likes

Comments

Hvor jeg savner dette rum. Der er den skönneste udsigt og en helt fantastisk stemning på förste sal - kunne godt bruge begge dele i dag :-)

Likes

Comments

Vores nabo er et skønt B&B. Vi deler den samme udsigt og de har desuden en dejlig pool bag hovedhuset midt i en olivenlund.

Likes

Comments

Hvem elsker ikke en läskende Aperol ?

Likes

Comments

Vi håber at kunne få lidt styr på haven til näste forår. Der skal sättes et lille hegn op mellem naboen og så er drömmen at få en lille pool.

Likes

Comments

Tuscany har så meget at byde på. Du er midt i et smukt glansbillede omgivet af fantastisk kultur, sevärdigheder og maden er skön. Der er et helt andet tempo og man er tvunget til at gå ned i tempo når man gäster regionen, ellers får man stress over at alle har SÅ god tid. Man taler stadig med kassedamen i supermarkedet (selv om der er laaaang kö), der er alltid tid til at vende verdenssituationen med kaffedamen (selv om det er midt i rushhour) og det er dejligt befriende. Vi bliver overraskede hver gang vi tager bilen og körer "ud i naturen", der findes så mange perler som vi bare venter på at blive udforsket.

Likes

Comments