Fär og efter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Da vi overtog huset, var vi enige om at indrage garagen til et ekstra värelse, ändre en dör i kökkenet (og installere et vindue i stedet), samt lave et smedejerns stakit rundt om vores lille have. Det er ikke bare noget man gör, der skal söges tilladelse og det tager tid. Et par dage inden vi tog tilbage til Sverige i juni, fik vi (langt om länge) tilladelsen - det tog kun 1år!

Likes

Comments

Det var en stor udfordring at renovere et gammelt hus som ikke havde väret beboet i mange år, når vi var i Malmö og huset ligger i Italien. Resultatet blev godt, men meget havde set anderledes ud hvis vi havde väret tättere på "begivenhederne". At vi samtidigt havde en deadline som skulle overholdes var det en udfordring for alle håndvärkere at få huset färdigt ti tiden. Overordnet er vi mere end tilfredse og som sagt elsker vi huset, beliggenheden, byen og indbyggerne i det lille samfund.

Likes

Comments

Næste projekt bliver facaden som skal have sat et net op, men først skal haven ordnes.

Likes

Comments

Der er dejligt köligt i stueetagen og plads til gäster. Sommermånederne kan väre meget varme og så er det skönt at tilbringe nätterne på stueetagen 

Likes

Comments

Fik mulighed for at köbe 2 gamle porceläns lysekroner og tvivlede ikke et sekund.
De trängte virkelig til en kärlig hånd, men med knofedt, masser af vatpinde og tålmodighed, synes jeg resultatet blev rigtigt godt.
Elektrikeren kom dagen efter og jeg er allerede forelsket i dem.

Likes

Comments

Lunch eller dinner, altid super mad.
Via del Pozzetto 12, 51017 Pescia

Likes

Comments

Il Poggio er en genuin restaurant lidt udenfor Pescia ( tæt på Monte Carlo). Vigtigt at booke bord, da der altid er mange gæster. Elsker man kød, er dette et dejligt sted.

Likes

Comments

Der findes mange smukke, interessante og skönne haver. En af vores favoritter er; Villa Torrigiani, The garden of Flora. Förste gang man hörer om stedet er 1593 hvor det tilhörte Buonvisi familien. Senere blev blev det solgt til Nicola Santini, som konstuerede facaden (syd) i slutningen af det 17. århundrede. Haven kan dateres tilbage til 1650.

Likes

Comments