Har varit en bra dag började långsamt och slutade med max speed.

Hade fotbolls träning med killarna på kvällen, sedan kom boysen fram till att nu ska vi köra slut på tränaren våran så vi åkte till ett ställe utan för vi bor där det finns spår i skogen som man kan springa efter. Så har nu sprungit 1 mil och kan säga att det känns att man inte haft tid att träna på ett tag.

Hade stora problem med att städa efteråt kändes i varje muskel  när jag skulle röra mig ..........

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk om det vore mer timmar på ett dygn vad posetivt det hade varit.

Tog en spring tur på morgonen med hundarna på 1 timme och sedan körde jag lite crosslin jävligt bra träning måste jag erkänna. Var lite så där skeptisk till den sortens träning när jag hörde en kompis prata om det men måste säga att det är värt att testa.Likes

Comments

Fick telefon samtalet i dag som jag vänta på, vart erbjuden att bli nya fystränare  för ett ganska stortlag här i sverige och självklart sa jag ju ja också. Vart väldigt förvånad över vem det var som hade rekomenderat mig, inte alla gånger svenska fotbolls ordförande pratar så gott om en.

I dag så har jag gjort allt som jag hade Tänkt:

planerat sprungit 6 km check.

Pump upp 45 min check.

Gym 30 min check.

Lanne Grow check.

Har insätt också hur många olika sätt man kan använda tonfisk i matlagning har nog testa dom flesta efter dom här veckorna. Tips. vill du gå ner i vikt? men inte svälta? vill du äta det du känner för? men ändå få igen dina byxor? Gör av med mer än du stoppar i dig .

 

Likes

Comments