Header

Den här dagen saknar jag, även om det var en sorgsen dag för att lady skulle avlivas dagen efter så hade jag en så himla mysig och bra dag med farmor och farfar. Vi bara pratade, om deras barndom och vad de varit med om, satt på balkongen och åt varsin glass och bara njöt. En av de sista dagarna jag spenderade med BÅDE farmor och farfar som inte var på sjukhus.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En bra kväll med fina vänner. Igår var jag lagom sliten och idag vaknade jag upp med migrän och feber.. ska lägga mig i sängen med lite te.

Likes

Comments

Mys i solnedgången med fina vänner.

Likes

Comments

Varit på två möte efter skolan, båda med studentkomiteen. Ena var med grabbarna grus och nu är jag så mycket mer taggad på studentresa och vi måste boka redan nästa vecka! Efter de gick alla till söderport för ett möte med de andra skolorna. Avslutade med en fika med Maja, Ebba och Linnea. Ikväll är jag med Theo och imorgon åker vi ut till Sölvesborg för att umgås med mina vänner i huset där!

Likes

Comments

Rubriken talar, är erbjuden att följa med till Spanien på höstlovet.. det hade varit SÅ skönt men det handlar om rätt mycket pengar och eftersom jag redan har tre resor framför mig som jag ska betala. Men det lockar.. återkommer med hur jag valde att göra.. har några dagars betänketid! För övrigt var det första gången med "pärmarna" på körskolan.. satt i 2 timmar och hann med två pärmar av 7 och de ska göras två gånger! Så lär bli ett antal timmar där.

Likes

Comments

Detta var min frukost imorse, sååå gott! Nu sitter jag i skolan och ska snart på lunch. Ska jobba ikväll, drygt men värt. Sen gäller endast plugg inför juridikprov imorgon..

Likes

Comments

Tisdag och jag har idag för första och förmodligen sista gången haha. Det var en ball känsla som inte alls går att förklara men bara doften av en ny bil är helt sjuk. Låter nästan bilintresserad, det är jag inte egentligen!! Men så glad över att pappa lät mig köra ut den. Jag körde raka vägen till China Wall med familjen då det tog nästan två timmar på Volvo för att de skulle visa oss allt som fanns. Maten var super och är fortfarande i matkoma! Haha nu ska jag läsa lite i min juridik bok inför prov på torsdag!

Likes

Comments

Idag har inget mer än plugg, skola och körlektion stått på schemat så tänkte passa på att tipsa om 4 podcasts som jag lyssnar flitigt på varje vecka så fort ett nytt avsnitt kommer upp istället!!

Likes

Comments

Som rubriken och bilderna visar håller jag på att kika runt på studentresor. Vi vill åka till Magaluf i slutet av maj, men det är inte helt lätt då nationella proven är lagda väldigt sent nästa år... men grabbarna grus och Magaluf blir det!!

Likes

Comments

Idag har inte hänt mycket mer än att jag och några kompisar har bokat pinchos till nästa vecka. Haha ända höjdpunkten typ, har bara pluggat och kollat serier idag ändå en mysig och välbehövlig dag.

Likes

Comments

instagram@csfriden