Idag var det dags för Hallandsloppet, var uppe väldigt tidigt för att skriva färdigt min tenta innan jag följde med Niklas upp till starten på Galgberget. Gick sedan hem och skrev det sista för att sedan skicka in den, så skönt! Blev även en liten sväng på stan och mat innan jag begav mig upp till berget igen för att se när de gick i mål, väldigt imponerad av alla som cyklar! :) var så otroligt härligt väder idag också och det tog emot lite att gå in och jobba vid 3 men det gick väldigt bra! Slutade vid 8 och nu är vi hemma hos Niklas föräldrar. Imorgon blir det kalas och jobb igen! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det här med regelbunden uppdatering är ingenting för mig haha!
Ännu en vecka har gått iallafall och det har varit mycket blandade känslor under den. Har inte varit så mycket i skolan men idag hade vi en redovisning i engelskan som jag fick göra med bästa Emma och detkändes bra! Så nu är en av 4 delar gjorda.
I torsdags var det dags för minnesstund för min fina farfar. Var en jobbig dag men ändå väldigt fin och precis så som han hade velat ha det.

Helgen kommer bestå av jobb både lördag och söndag kväll, så hinner inte göra så mycket mer men imorgon ska jag iallafall kolla på Niklas, mamma och pappa när de cyklar Hallandsloppet! Ska bli roligt! Är underbart väder här just nu så får passa på att njuta :)

Likes

Comments

Nu har jag lite påskledigt fram tills nästa vecka, väldigt härligt! Igår var jag bara hemma och städade lite och på kvällen var jag några timmar och jobbade. Idag är jag hemma hos mamma o pappa och myser med Malkolm. Har inte några speciella planer nu i påsk utan blir nog att försöka plugga lite och umgås med familjen bara.

Likes

Comments

Söndag igen och jag har haft en väldigt härlig helg. Har hunnit med lite shopping, familjemys med grillpremiär, träning och jobb. Redo för en ny vecka med skola, blir en kort vecka innan jag har några dagars ledighet över påsken.

Likes

Comments

Likes

Comments