Lämnar ett jobbigt 2017 bakom mig och försöker se framåt mot ljusare tider. Hade en fantastiskt trevlig nyårsafton med fina vänner och nu har det blivit dags att ta tag i skolan igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej. Sen sist har jag hunnit vara en sväng på Liseberg, gekås, varit på 2års-kalas och även börjat andra delen av den här kursen vi läser nu i skolan. Tycker tiden går så oroligt fort och det är redan oktober.. men hösten och vintern är så mysigt så det gör ingenting 😊 idag har jag iallafall bakat kanelbullar inför kanelbullens dag imorgon, har heldag i skolan så det behövs lite fika under dagen ☺️

De blev extremt stora och med väldigt mycket fyllning haha!

Likes

Comments

Idag var det då dags för tenta, och det kändes faktiskt inte bra alls tyvärr.. men nu är det gjort iallafall så nu får jag glömma det tills man får ett resultat! Resten av dagen förstördes ju lite på grund av detta tyvärr men kvällen slutade iallafall väldigt mysigt. Vi åkte hem till min syster och åt god mat och myste framför idol. Nu är vi hemma igen och jag tänkte bara kolla på gårdagens Wahlgrens värld innan jag somnar 😊 hoppas på en bättre morgondag!☺️

Likes

Comments

Idag hade jag äntligen tid hos min syster för att färga håret och fixa mina ögonbryn. Är så nöjd med resultatet som vanligt!
Har inte blivit så mycket mer gjort idag, brukar ta en stund med håret men nu är jag iallafall hemma och tänkte ta och kolla igenom mina böcker en sista gång inför morgondagens debattseminarium.
Ska även laga lite mat och kolla lite på tv. Bästa med hösten är ju att det går så mycket bra på tvn på kvällarna, haha!

Likes

Comments

Var ett bra tag sedan jag uppdaterade här nu men kände för att börja skriva lite igen. Skolan har kört igång igen och nu är det redan dags för tenta på fredag, den här delen av kursen som jag läser nu har gått så otroligt fort men ska bli väldigt skönt att få den avklarad. Denna veckan är det lite mycket, vi har en redovisning, en debatt och sedan tentan på fredag. Redovisningen är avklarad så nu är det bara 2/3 kvar. Hoppas på att de ska gå bra också! Sitter just nu pluggar inför detta.. imorgon ska jag iallafall färga håret, ska bli väldigt skönt! Vi hörs då 😊

Likes

Comments

Idag var det dags för Hallandsloppet, var uppe väldigt tidigt för att skriva färdigt min tenta innan jag följde med Niklas upp till starten på Galgberget. Gick sedan hem och skrev det sista för att sedan skicka in den, så skönt! Blev även en liten sväng på stan och mat innan jag begav mig upp till berget igen för att se när de gick i mål, väldigt imponerad av alla som cyklar! :) var så otroligt härligt väder idag också och det tog emot lite att gå in och jobba vid 3 men det gick väldigt bra! Slutade vid 8 och nu är vi hemma hos Niklas föräldrar. Imorgon blir det kalas och jobb igen! :)

Likes

Comments

Det här med regelbunden uppdatering är ingenting för mig haha!
Ännu en vecka har gått iallafall och det har varit mycket blandade känslor under den. Har inte varit så mycket i skolan men idag hade vi en redovisning i engelskan som jag fick göra med bästa Emma och detkändes bra! Så nu är en av 4 delar gjorda.
I torsdags var det dags för minnesstund för min fina farfar. Var en jobbig dag men ändå väldigt fin och precis så som han hade velat ha det.

Helgen kommer bestå av jobb både lördag och söndag kväll, så hinner inte göra så mycket mer men imorgon ska jag iallafall kolla på Niklas, mamma och pappa när de cyklar Hallandsloppet! Ska bli roligt! Är underbart väder här just nu så får passa på att njuta :)

Likes

Comments

Nu har jag lite påskledigt fram tills nästa vecka, väldigt härligt! Igår var jag bara hemma och städade lite och på kvällen var jag några timmar och jobbade. Idag är jag hemma hos mamma o pappa och myser med Malkolm. Har inte några speciella planer nu i påsk utan blir nog att försöka plugga lite och umgås med familjen bara.

Likes

Comments

Söndag igen och jag har haft en väldigt härlig helg. Har hunnit med lite shopping, familjemys med grillpremiär, träning och jobb. Redo för en ny vecka med skola, blir en kort vecka innan jag har några dagars ledighet över påsken.

Likes

Comments

Likes

Comments