Idag vaknade jag hos pappa och åkte ner till gymmet för ett core pass. Nöjde mig faktiskt med det idag och när jag kom hem sov jag en stund innan jag åkte ner till stan för att ta en fika med Annica. Det blev espresso houses bagel med mozzarella och lufttorkad skinka för både mig och henne. Fy vad gott det var! Nu blir det Melodifestivalen och gaygalan resten av kvällen och imorgon är det dags att jobba igen innan det blir träning😴😴

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Äntligen äntligen fredag!! Efter dagens idrott och juridik i skolan tog jag mig till gymmet för 45 minuter på gåbandet och ett ben/rump pass som gick riktigt bra. Nu ligger jag bara i sängen och väntar på att pappa ska hämta mig så ska vi äta på resturang ikväll vilket kommer bli super gott. Imorgon blir det Cx Worx vid halv tio som vanligt!

Likes

Comments

​Idag har det gått exakt en månad sedan jag började träna varje dag och mer seriöst. Första träningspasset för året var 11e Januari och idag är det ju 11e Februari. Ska inte sitta här och säga att det har skett underverk, men kan ändå säga att det har blivit skillnad, för det har det. Dels så har jag gått ner i vikt och sen så har jag fått tydligare muskler runt skulderbladen och övre delen av ryggen. Det är väl det som märks mest och hoppas på tydligare resultat om ännu en månad. Bara att fortsätta kämpa!

Dagen till ära körde jag järnet och gick direkt efter skolan och dagens enda lektion för att köra cardio. Började med intervaller i en timme där jag går 3 minuter, springer 2 osv. Sedan ''slö-gick'' jag en stund och sprang lite grann igen på slutet. Lyckades iallafall bränna 1000 kalorier innan jag var klar vilket var målet. 

Senare blev det Cx Worx och Sprint med mamma. Kan helt ärligt säga, med varning för TMI, att bananpannkakorna jag åt till middag var halvvägs uppe under sista intervallen på sprintpasset. Men det är så det ska vara!!

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att ta veckans vilodag. Hade egentligen tänk att ta mig till gymmet på våran långa håltimme idag men följde istället med Cornelia hem och åt rostade mackor och tog en tupplur, haha!! Var så otroligt trött så det behövdes verkligen. Eftermiddagen och kvällen spenderades med my second family hemma hos Emmie där jag åt både marabou och kladdkaka med bär som Erik bakar varje gång vi är där hehe. Testade Marabous nya smak och fy va god den va, 10/10!! Idag blev det en riktig "cheatday" så nu är det fullt ös som gäller resten av veckan!

Kunde man ha önskat sig en bättre extrasyrra?? <3

Likes

Comments

Idag är det typ bästa dagen på hela året, semmeldagen!! Något som gjorde dagen ännu bättre var att alla lektioner var inställda så blev en ledig dag idag, så skönt. Tog mig ner till gymmet runt 11 och stog en timme på gåbandet. Körde ganska lugnt så blev att jag brände 600 kalorier. Senare på eftermiddagen tränade jag med mamma och brände ytterligare 400 kalorier på gåbandet följt av ett cx worx pass. Efter gymmet åkte jag hem till Cornelia där vi har haft en så mysig kväll med monopol och semla. Har alltså haft en riktigt bra och mysig dag!! Nu ska jag ta en dusch så ska jag och Cornelia spela lite candy crush, haha. Standard när vi sover över!!

Likes

Comments

Idag körde jag igång nya veckan med att direkt efter skolan ta mig till gymmet och köra 80minuter på gåbandet. Sedan var det lunch på cactuz för mig där jag tog en kycklingsallad vilket var skit gott!! Sedan vid 6 åkte jag till gymmet igen och körde ytterligare en stund på gåbandet som uppvärmning inför ett ben & rump pass med mamma!

Likes

Comments

Idag är det den bästa dagen när det gäller träning tycker jag. Först sprint med instruktören jag tycker bäst om och efter det, bodybalance 60 minuter. Älskar att avsluta veckan med det!! Mellan passen är det ca 40min trot jag men både mamma och pappa var på gymmet så där emellan blev det inte mycket mer gjort än ett tjata bara haha.

Likes

Comments

Idag startade jag som vanligt Lördagen med Cx Worx och körde sedan samma intervaller på gåbandet som igår. Gillar det verkligen! Nu blir det hem och käka pannkakor med hallon och bara ta det lugnt resten av dagen.

Likes

Comments

Idag kom jag verkligen upp i puls kan jag säga! Körde intervaller på gåbandet. Går 3 minuter, springer 2 minuter och så håller jag på så i en timme. Riktigt jobbigt men tycker om detta bättre än att springa 40s och gå 20. Detta får det bli fler gånger!

Likes

Comments

Idag sover Cornelia över och blev därför ingen träning för min del. Blir alltså vilodag Torsdag denna veckan så nu är de bara att köra på hela helgen!

Likes

Comments