Tycker om min body ifrån hm så mycket så snygg !
Sen min dress ifrån #rebecca Stella om ni inte har den beställ den den är ett måste !


Min helg har varit väääliiiigt lugn.. Tyvärr hehe.
Men det hoppas jag att jag tar igen nästa helg
Puss puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

1- när folk skriker på buss/spårvagn/tåg
2-när folk stirrar
3-när folk stinker svett
4-när folk spyr ute (på gatan)på fyllan (tål inte spya)
5- när man ska gå av en vagn tex o så går folk på utan att dem låter oss som ska gå av få gå av först.
6-när folk gnisslar tänder asså jag klarar ej av det.
7- när killar på gatan tex slänger sliskiga kommentarer efter en.
8-när folk är negativa jämt..
9-när speciellt killar snackar om tjejer på ett nedvärderande sett.
10-folk som är otrogna.


Hahah känner mig väldigt negativ just nu hehe...nej men man ogillar ju en del saker och detta är det jag kommer på just nu.


Pusss

Likes

Comments

Idag har vi mössprovning !!! Så taggad👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Kan lägga in bilder på det i eftermiddag om ni vill haha.

Nu sitter vi och jobbar med ett arbeta som handlar om humanism tycker inte det är så nice men men.. Det är bara att göra.
Vi hörs snart !

Likes

Comments

Tack.

Jag vet att det låter som en konstig sak att säga, speciellt eftersom att hennes hjärta är krossat i miljoner bitar och hon gråter tillräckligt många tårar för att bilda en liten sjö. Men, helt allvarligt, tack. Det finns många anledningar till varför hon säger tack.

Du förstår. Genom att krossa hennes hjärta och gå vidare har du nu öppnat en ny väg för rätt kille att komma in i hennes liv och visa henne vad hon missat. Hon kan nu vara tillräcklig för rätt kille. Den som kommer att svepa henne från golvet och sätta alla tidigare hjärtekross i perspektiv. Han kommer att behandla henne med den kärlek och respekt hon förtjänar och som hon själv alltid ger andra.

Det är den sortens kärlek hon försökte ge dig. Hon kämpade för dig, trots alla gånger du stötte bort henne. Hon var där för att pigga upp dig när du var nedstämd. Du kunde ignorera henne i dagar eller veckor men samma sekund ditt namn dök upp så var hon redo i givakt. Hon var en av de där lojala tjejerna med stort hjärta och du missade verkligen en chans att uppleva vad äkta, ovillkorlig, kärlek är.

När du lämnade henne lärde du henne även vad hon ska hålla utkik efter när hon är redo att dejta igen. Just nu vill hon inte tänka på att träffa någon annan, men i sinom tid kommer hon att vara redo att lysa upp rummen med sitt leende igen. Små komplimanger kommer hon däremot inte att bry sig om. Hon kommer att veta vad hon ska akta sig för. Hon vet att bara för att du yttrar fina ord och säger allt hon vill höra så betyder det inte att du håller dina ord. Hon kommer att granska handlingar och kroppsspråk.

Nu vet hon hur hon ska älska sig själv eftersom när du blivit dumpad och känner dig helt oälskad börjar du inse att egenkärlek är viktigt.

Han kan inte förvänta att nästa person som dyker upp i hennes liv kommer att älska henne om hon inte älskar sig själv. Hon kan inte låta sig själv bli nedtyngd av alla saker du påstod var fel med henne eller anledningarna till att det inte fungerade. Hon måste omfamna dessa saker och inse att du bara var en självupptagen idiot som hittade på världens sämsta anledning för att dumpa henne.

Hon vet att hon inte är ensam trots att det känns som det. Hon har vänner som kommer följa med henne till slutet, som kommer att ge henne glass, filmer, sprit eller allt i kombination om det behövs för att hon ska bli glad. De har erbjudit sig själva att sparka dig i rumpan för att du sårade henne men då hon är så snäll som hon är låter hon ingen förolämpa dig, annat än bakom din rygg.

Jag kan säga det här och nu. Du är en idiot.

Den där tjejen som du dumpade är en av de bästa tjejer du någonsin kommer att träffa. Hon sätter alla andra före sig själv; hon är snäll, smart, sarkastisk, kvicktänkt, karismatiskt, vacker och mycket mer. Hon kan det mesta; man har aldrig tråkigt för hon kan växla mellan tjejigast i världen, lugn, cool, sansad och samlad till att skrika högre än hälften av killarna på en baseball- eller fotbollsmatch.

Hon skulle kunna förbanna ditt namn, låta sina vänner skälla ut dig eller uppmuntra killarna som har visat intresse för henne. Men hon är inte sådan. Hon hatar inte dig. Ska sanningen fram står hon fortfarande upp för dig när andra säger att hon förtjänar bättre.

Hon väljer att se det bästa i människor även om de har skadat henne. Till och med någon som dig som tog hennes tillit och slet den i bitar.

Hon skulle ta tillbaka dig på en sekund därför att hon tror alltid att alla förtjänar en andra chans. Eller en tredje eller fjärde chans därför att hon har inte räknat ut hur man avvisar folk. Det är vad som gör henne till en fantastisk person.

Däremot. Om du brydde dig alls om henne och sakerna hon berättade för dig så kommer du inte att utnyttja det. Jag hoppas att du saknar henne; hoppas att du ser henne när hon är som snyggast och att det sticker i ditt bröst. Jag tror du är lite hjärtlös, eftersom när en tjej säger att du har sårat dem och ber om ursäkt trots att hon inte gjort något fel.. då var hon den rätta. Du väljer däremot att låta henne känna som att hon var problemet när det är uppenbart att det inte var så. Du skulle inte ha stött bort henne bara för att hon ville vara nära. Du borde ha släppt in henne för hon var någonting äkta.

Men du gjorde inte det; du gav henne alla ursäkter du kunde komma på och lämnade henne. Du vet hur hon känner för dig och du tog det inte ens i åtanke därför att du, min herre, är självisk. Kom ihåg att tårarna som du orsakade, de sorgsna inläggen och de sorgsna låtarna hon lyssnar på är en följd av att hennes hjärta är i bitar och att hon försöker förstå varför.

Det är för sent att be om ursäkt men jag är säker på att hon redan gett dig massor av chanser för det. Hon har gett dig tillräckligt många chanser att korrigera situationen och göra rätt för dig.

Hon är inte en svängdörr där du kan komma in så fort du känner för det.

Den dörren är på väg att låsas därför att du kan inte fortsätta att såra henne. Hon kanske inte har styrkan att berätta det här och nu, men snart kommer hon ha det.

Du misslyckades verkligen den här gången, även om du inte kan se det. Att vara en singelkille är kul. Du kan festa, flörta med tjejer och ge uppmärksamhet till de som än så länge bara ser dig som en vän. På ett ytligt plan låter det underbart. Du lever ungkarlsdrömmen, men det kommer att bli ensamt för eller senare.

Tyvärr kunde du inte se hur bra du hade det. Men det sägs att en mans förlust är en annan mans skatt och det är så det kommer att bli.Denna texten läste jag nyss på Facebook. Och kände igen mig så väl tyckte den handlade om mig o mitt ex när han krossade mitt hjärta o var otrogen ett ex antal gånger fick mig att tvivla på mig själv. Men idag.. Idag vet jag vem jag är hur bra jag är o hur fin jag är . De var inte mitt fel att han var otrogen det var inte fel på mig. Jag var bra i sängen. Jag gjorde han till lags. Jag ändrade mig för hans skull. Men jag vet idag att jag inte behöver ändra mig att jag är jag. Och även om de gör ont att skriva är jag glad att de hände att jag till slut fattade att jag duger som jag är ! O det ska inte behöva gå så långt. Aldrig.

Likes

Comments

Hej mina babes!!!!


Jag är lite nervös inför imorgon ska på utredning för add/adhd. Jag är ju 110 procent säker på att jag har det och folk som känner mig med tror det. Men vet inte hur jag känner inför medicin ännu utan vill bara få verktyg så jag hantera och strukturera min vardag bättre.

Igår var jag på fest med goda vänner . Det var kul mådde som en prinsessa kan man säga ;) nu ska jag förbereda inför morgondagen med frågor osv.

Pusss

Likes

Comments

Egen gjorda pizzor på taco bröd !
Så jäkla enkelt och så gott !
Idag har jag fått antibiotika för min urinvägsinfektion så skönt. Så imorgon är jag tillbaka i skolan.
Denna vecka väntar jag på ett brev så kommer min adhd utredning börja.
Nu ska jag äta upp pizzorna ;)

Puss så länge

Likes

Comments

Alltså shiiiit...
#chiquelle kläder är så sjukt fina !!
Dessa 3 plagg är mina favoriter alla klänningarna är ribbade i materialet och tycker de är jätte fint.
Dem är perfekta nu till hösten🍁
För även om de är höst kan man fortfarande gå med klänning, man kan ha snygga matchande jackor till, lår höga stövlar osv. Sen älskar jag tjock tröjor också hehe man vill bara klicka hem alla kläder hehe..

Vilka onlinebutiker är era favoriter ?
Jag har nog 3 favoriter eller 4 heheh..

Nu ska jag fortsätta att ligga o pina i urinvägsinfektion..
Hoppas ni får en bra måndag puss ❤️

Likes

Comments

3 smink produkt favoriter just nu !
Den ögon skuggan är att dö för. Den är så sjukt pigmenterad och jätte fina färger. De är lagom helt enkelt👌🏻
Sen min face sculptor ifrån isa Dora i Love !!!
Highlighten där är ju perfekt !
Sen borsten alla vet att den är bara bäst !


Nu sitter jag hemma har precis ätit en omelett med tomat och skinka i 😇sen ut på en promenad i de varma vädret.
Puss på er ❤️

Likes

Comments

Hej alla godingar som läser mina inlägg vilka ni nu är 👀
Jag har fått en grej på marmorbord alltså jag ÄLSKAR DEM, de är så snyggt och typ ett måste !
Har ni någon materiell grej som ni tycker är så snyggt o ligger och kollar på jämt ?

Idag är det torsdag.. Är på väg till skolan och ska ha någon föreläsning. Sen händer de inte så mycket ska försöka färga mitt hår i helgen. Vet bara inte exakt hur jag vill ha det. Antingen mörkbrunt only eller svart och typ grått i topparna..hmm.. Ja får fundera !


Puss på er 😘

Likes

Comments

Allt jag vill just nu är att få en egen lägenhet

Att få inreda,att man själv har nyckeln o bestämmer vem som kommer in och vem som går ut.
Men det är så sjukt svårt att få det i Göteborg..så de är nästan skrattretande och när man väl hittar en så är den svin dyr.🙃

På senaste har jag inte gjort så mycket skolan har börjat igen känns gött med rutiner. Vi läser nu akut sjukvård livsvillkor,hemsjukvård, geriatrik. Plus mycket mer ! Idag var vi på ett studiebesök på Sahlgrenska.
Och igår hade jag det riktigt mysigt blev bortskämd med bad samt god mat ostar kex o Go dricka o söndagsmys!

Puss o kram ❤️

Likes

Comments