View tracker
View tracker

Om ungefär 6 månader te jag studenten ish och mindre än de ska jag ha bal o jag har ingen Aning vad jag skall ha för klänning ...
Så nu sitter jag och kollar igenom nätet efter snygga balklänningar.

Pusss

Likes

Comments

View tracker

Asså denna älsklingen kom hem idag !!!
Hur snygg är den inte ?
Och den är ifrån HM !
Så in och klicka hem den innan nyår och den är slut.
Har i storlek XS -34 o jag är 1,57 cm lång :)


Puss hoppas alla får en lika bra fredag som jag ❤️

Likes

Comments

Morgonrocken är AMAZING 🙊så snygg o så skön !!
De är en tiger på ryggen.

Ljusstake väldigt stilren
Och en parfym den är sååå god !!!
Och doft ljusen den rosa luktar bäst.
De var bara en liten liten del av allt ! Som jag tar bilder på imon och lägger upp :)

Köpt massor av inredningsaker till min lägenhet jag längtar så himla mycket. Längre och inreda och längtar och ha något eget !:)


Pusss

Likes

Comments

Alla har vi längtan efter olika saker.
Efter en snyggare bil större bröst,bättre ekonomi, större lägenhet. Finare utseende,annat jobb osv listan kan göras lång.
Men som listan lyder ovan är dem grejerna otroligt vanliga hos alla, men om vi kollar noggrannare så är de trots allt bara om yta bättre status. Så klart vill man utvecklas i livet o sträva efter bättre saker. Men de jag har fått veta och uppleva är att i slutändan spelar det ingen roll. Jag har pratat med många äldre som ligger för döden,de dem säger att dem ångrar de är inte att dem inte köpte de "huset" eller att dem inte gjorde sina bröst" de är att dem inte sa till sina nära eller visade för sin omgivning hur mycket dem betydde att dem i vissa fall ångrar att dem inte chansade på livet ibland. Vågade vara annorlunda. Spendera tid med sina kära. Säga att man älskar någon. Sen säger dem också att man ej ska leva/dö i ånger o tänka på allt man inte gjort utan vara glad för det man gjort och åstadkommit. Ta vara på tiden.
För jag vet om någon att tiden här är kort. O man borde leva varje dag fullt ut!


Jag har en längtan efter livet vad det har att ge mig . Vad som kommer att ske i framtiden. De längtar jag efter. Och jag har inga direkt stora mål i livet att vid 25 ska jag ha gjort de o vara dittan o dattan, utan jag har del mål. Som att nu klara skolan efter det ta körkort. Komma igång i min lägenhet och bli självständig.


Likes

Comments

Månen har påverkan på vår astralkropp och tillhör vårt förflutna. Esoteriskt kan man säga att månens påverkan på oss sakta håller på att minska och också dragningskraften från vårt förflutna.

Men när månens bana gör att den kommer något närmare temporärt så kan man tänka sig att den astrala påverkan ökar något under denna tid. Man kan då få starkare känslomässiga reaktioner. Det gäller ju både jobbiga astrala reaktioner och finstämda känslor som kan bli intensivare.

Jag känner av att jag är väldigt känslig just nu och så läste jag den texten som är skriven ovan och kan tänka mig att det beror på det.men alla tror olika.men många som jag känner verkar ha någon form av pms nu haha och det kan bero på månen vem vet?;)

Likes

Comments

Denna låten är så jävla bra !
Tror många känner igen sig i den. I ett förhållande när man är osäker vart man står med varandra, kan man lita på varandra, vart går gränsen när man skriver med andra osv !
Lyssna !!

Låten heter svartsjuk med jobe på Spotify 

Likes

Comments

Har äntligen fått en remiss nu för min adhd utbredning innan den börjar så ska jag på provtagning för att utesluta droger o alkohol,det är en rutinkontroll som alla patienter genomgår en neuropsykiatrisk utredning gör.

Jag kommer att uppdatera er under perioden av min utredning, jag valde att skicka en egen remiss till psyktrin angående att jag ville göra en utredning om jag har adhd eller add eller något annat.För de finns mycket av det i min släkt.
Sen kanske jag ej väljer att ta medicin, men att få verktyg att hantera sin vardag bättre är en bra början, och förstå mig själv mer.

Likes

Comments