Hej och godmorgon tror jag..
Jag vaknade för kanske en timme sedan hemma hos Emma efter som jag sov över där " sov " men iallafall kom nyss hem för ta min medicin och äta.. Så snart ska jag sminka mig sen ska ja
g typ bup 😒 alltså då barn&ungdoms psykiatrin eller hur det nu stavas iallafall så ska jag träffa min läkare och prata om mina mediciner osv.. Men ja det är typ vad jag har planerat än så länge!
// Chanel

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är ju självklart att man ska leva livet i sommar som alla ungdomar säger " du lever bara en gång " det är just det. Det finns ju faktiskt en gräns mellan leva livet med dina vänner och skrämma skiten ur dina nära och kära. Man lever ju en gång men man måste vårda sitt liv också. är det verkligen värt det att supa sig full och vakna upp i en buske, eller dricka sig full tills man spyr ner hela sitt rum, testa droger och förkorta sitt liv. är det verkligen att " leva livet ". Leva livet är att umgås med dina vänner hänga på stranden, äta god mat, snacka om pojkar och va uppe tills ni kan knappt hålla eran ögon öppna. Jag har själv gjort riktigt dumma misstag för nån sommar sedan. men det var verkligen inte värt det. att nästan förlora hela sin familj och sin självrespekt.

Där finns en gräns för hur man lever livet på sina sommarlov. Är det värt det ? För det första vad är roligast supa sig full spy ner hela sig och bli hämtad av sina föräldrar för du knappt kan stå på benen, någon fick ringa din mamma för du föll ihop ute på gatan. sen inte få gå ut på en vecka få en mamma som inte har förtroende. eller så kan du ligga på stranden hela dagen sen hänga med dina tjejkompisar laga en god middag tillsammans och skratta tillsammans tills ni får kramp i magen.

Leva livet handlar inte om att utsätta sitt liv och andras liv för fara. Det ni gör påverkar inte bara er utom alla i er omgivning.

Lev livet i sommar på rätt sätt.

- Chanel

Likes

Comments

Nu har jag verkligen inte skrivit på ett tag fullt ös nu när det är sommar allt handlar om vänner och leva livet! Jag har tänkt att jag ska börja blogga lite nu men ska inte säga för mycket för alla vet ju hur det slutar men här kommer lite bilder från den senaste veckan och jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag!


Likes

Comments

Likes

Comments
Likes

Comments

Just nu ligger jag & steker på stranden, jag har inte bloggat på ett tag för varit ganska upptagen men nu har jag sommarlov! Skit härligt, det kommer ett inlägg om mina planer i sommar, midsommar & min födelsedag! Men nu är det äntligen sommarlov så jag lär blogga oftare nu!

// Chanel


Likes

CommentsLikes

Comments

Man kan inte bara slänga in en kommentar till en person " Du ser hemsk ut, använd smink ". Men liksom den personen som får den här kommentaren även fast den inte var så " Grov " så kan personen som får kommentaren faktiskt ta jävligt illa upp, Alla människor är olika och vissa kanske reagerar starkare än andra. Men tänk att du ens fått en människa att börja tro att hen är ful, bara för du sa det.. Ett litet ord kan skada en människa så mycket, nu tänker ni säkert " men gud vad hon överdriver, bara ett litet ord " Men det kanske är så att hen som får detta redan mår dåligt för hen´s föräldrar super sig fulla varje dag eller slår hen. Sen kommer små kommentarer det gör absolut inget bättre överhuvudtaget. Massa små kommentarer blir till stora trakasserier, som faktiskt nu går att anmäla. Man kan hamna i fängelse pgr av näthat / trakasserier på sociala medier.

Sen förstår jag inte vad du / ni får ut av att trycka ner en människa, få en människa att inte orka leva längre.. Tänk att du kan få en människa att inte orka leva! Förstår ni hur jävla ont det gör, jag har varit nere på botten pgr av näthat och det är ett ämne jag tycker är jävligt känsligt, för jag förstår verkligen inte hur man kan få en människa att hata sig själv och tillomed försöka ta sitt liv, men ändå fortsätta. Hur har ni mage till att såra en människa på det sättet. Ni som gör det förstår verkligen inte hur jävla dåligt man mår. Jag fick höra att jag va tjock, så jag sluta äta. Ni sa att jag skulle skära mig, så jag gjorde det. HUR KAN MAN BE EN PERSON ATT SKÄRA UPP SINA HANDLEDER! HUR KAN MAN BE EN PERSON ATT TA LIVET AV SIG! Den dagen personen gör det förstår ni hur mycket skit ni kommer få, jag äcklas så mycket. jag vill skrika.

Hur kan man? Hur?

Njuter ni av att se andra må dåligt? Blir ni lyckliga när någon annan mår dåligt? är ni nöjda när personen ger upp pgr av er? Ni tar liv, det räknas som mord. Jag tycker det är så hemskt att man ska få en människa må så jävla dåligt!

Jag vill säga om någon här blir trakasserad på nätet så får ni gärna kontakta mig! jag hjälper er mer än gärna!

Ni kan kontakta mig på min Email - Felicia.elmvik@montessoribjerred.se eller på kik - Feliiciiah

" You can´t fix yourself by breaking someone else "

// Chanel

Likes

Comments

Snabbt inlägg, sitter i bussen påväg till järavallen för orgentering med skolan, inte nog med det så har jag den värsta mensvärken någonsin. Vi får se om jag överlever // Chanel
Likes

Comments