Header

Jag skulle dö lycklig om jag fick denna vårjacka, upp på önskelistan JAPP.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk dig ett år, hur lång tid det är. Tänk dig då ett liv, och hur långt det är. Ett år har jag levt utan dig, och ett helt liv ska jag leva utan dig. Min vackra, älskade, underbara, knasiga, påhittiga, smarta och omtänksamma mormor.

Jag kommer aldrig glömma det där samtalet jag fick av mamma när jag då bodde ensam i Malmö, hon sa att hon ville prata med mig för det var viktig, jag sa att jag inte ville prata, för just då hade jag en vad jag då tyckte var en hemsk dag. Jag hade varit på min praktikplats och blivit behandlad mycket illa och åkte därför hem i bussen väldigt ledsen. Så jag ville inte prata med mamma, men hon var mycket mycket noga med att hon skulle prata med mig. När orden "det är viktigt" kom upp på skärmen så ville jag verkligen inte svara, jag visste precis vad det var som var så viktigt, och jag tänkte att hör jag det inte så har det aldrig hänt. Tillslut fick jag svara och la på någon sekund senare, du hade nu lämnat oss. Min älskade pappa åkte från Göteborg och hämtade mig denna kvällen, jag ville inte sova själv och jag ville inte sätta mig på ett tåg helt förstörd, så det var den enda utvägen. Jag satt tyst nästa hela vägen hem, helt i chock om vad som hade hänt, jag ville bara hem till min mamma och gråta i hennes famn. Ta hand om min lilla stackars älskade mamma, även om jag själv var ett vrak så försökte jag vara så stark jag bara kunde för min mammas skull.

Sitter här idag och tänker på dig lite mer än vanligt med tårar på kinderna. Idag ska vi gå till din minnesplats, jag hade så gärna velat att du hade iallafall en lite gravsten så man kunde ge dig vackra blommor som du älskar, men det får räcka med att sätta en lyckta som de sedan ändå kommer att ta bort.. Man få inte sätta blommor eller liknande på minnesplatsen.. Vilket jag tycker är mycket tråkigt. Men jag vet att du ville ha det så, och det är det viktigaste.

Likes

Comments

Kör en liten Update här och skriver lite om saker jag gjort det senaste.
Dagen innan julafton firade jag med min kära familj och min älskade morfar, väldigt lugnt och mysigt och istället för den uttjatade julmaten åt vi långkok.
Julafton, den firade jag hälften av dagen på jobbet, vilket var helt okej faktiskt, många glada härliga kunder.
Sedan åkte jag hem till min bästavän och firade julafton där, väldigt trevligt, vi spelade massa spel och drack vin och åt god mat.

Nyårsafton. Jag tror nog denna nyårsafton slog alla andra, åkte upp till Tänndalen med ett härligt gäng och min fina vän Evelina. På nyår åkte vi skidor på dagen, grillade korv i backen, åkte till stugan och fixade oss för att sedan åka på 5rätters middag och en utgång på det.

Tapas och vin en mysig lördagskväll hemma hos min vän Emelie. Och senare på kvällen blev det självklart dans på Push. Ett ställe som var helt nytt för mig, men jag gillade verkligen lokalen och mycket blandad och skön musik.

Park Lanes personalfest. Vad ska jag säga? Den var planerad i detalj och så himla roligt. Ingen visste hur kvällen såg ut, vi visste bara att vi skulle komma i träningskläder och ha med finkläder som ombyte. Vi började iaf dagen med ett zumbapass?! Det var sjukt roligt, jag avskyr sånt där i vanliga fall.. Att dansa inför folk.. Men det var riktigt roligt!
Sedan gick vi till restaurangen bredvid Park Lane, Elite Park Avenue Hotel och minglade med fri bar. Sedan blev vi inbjudna till Park Lane där en fin skaldjursbuffé var uppdukad. Under kvällen var det massa tävlingar med pris och lite annan underhållning, sedan fortsatte vi festen på gamla Berså (minns ej nya namnet) och sedan dansa vi vidare till Yaki-Da vilket var ett sjukt coolt ställe med många olika våningar, och det bästa av allt, de serverade mat inne på klubben!! Betalade 150kr för tre vårrullar... Men det var det tydligen värt.

Likes

Comments

Jag har alltid älskat juletiden, tiden innan då man dekorerar granen och huset, bakar, bygger pepparkakshus, slår in paket och allt det där som hör till. Även självklart då självaste julafton, då man träffar alla dem man älskar. En av de viktigaste personerna i mitt liv kommer för första gången inte finnas med under denna högtid. Helt plötsligt har jag tappat julkänslan helt, vad är egentligen en jul utan dig? Det vill jag inte veta. I år kommer jag spendera halva min julafton på jobbet, och jag bryr mig inte alls om det. Det känns skönt att inte vara i den där miljön som är så självklar att du deltog i, att göra någonting helt annat på julafton känns som en lättnad.
En jul utan dig är ingen jul.

Likes

Comments

Jag har glömt att skriva lite om mitt besök uppe i Stockholm.

Restauranger jag kan tipsa om som jag var på är Flippin burgers och STHLM brunch club.

Det blev väldigt mycket mer uteliv än vad jag hade tänkt mig, men det var ett par väldigt roliga dagar och jag fick träffa många av mina goingar som bor där. Planen är att själv flytta upp någon gång nästa år, äntligen ska jag ta tag i det och flytta ihop med min vän Felicia, jag känner att jag gjort Kungsbacka nu.

Likes

Comments

Fick äntligen levererat denna tavlan till sin super nöjda ägare, känns alltid lika roligt att mina konstverk får pryda någon annans väggar. Detta var en tavla till ett barnrum med temat safari, fick måla helt fritt utefter det temat. Älskar beställningar som dessa, så man kan ta in sin egna touch. Är super nöjd.

Likes

Comments

Varje år bakar vi vårt alldeles egna pepparkakshus, ja vi tycker de där färdiga är så fruktansvärt fula och sedan vill man ju ha ett stort som syns!
Åh vad roligt kan man ju tycka, men man gråter, skriker och sedan skrattar man tills man gråter varje gång det bli fel. I år gjorde jag och mamma huset utan lillasyster.. Det gick inte så värst bra.. Hon är hjärnan i vårt team, jag och mamma har svårt för att tänka logiskt, vilket är väldigt roligt ibland. Vi limmade huset åt fel håll, målade glasyren spegelvänd, knäckte delar, delar var försmå osv osv. Men det blev ändå ett hus tillslut, inte så snyggt som det brukar, men det står i alla fall upp.

Likes

Comments

Ni vet när man skriver en lite motivering på en tävling för att vinna något fint, stänger ner sidan och bara glömmer bort det. Jag vann, jag vann jag vann jag vann. Är så himla lycklig, jag vinner aldrig. Fick en post avi och lämnade in den till postombudet, så sa jag "jag har ingen aning om vad det är, hoppas något skickat något en fin julklapp till mig". Jag var helt chockad när jag öppnade paketet, och veckan innan fick jag ett armband ifrån Noble and creed gjord av rubinstenar i exakt samma färg, det var som menat. Denna färgen är dessutom så himla vacker och unik.

Tack Elle och tack Noble and Creed.

Likes

Comments