Header

En kille som heter Ville på Unikum tattoo i Göteborg har gjort dessa tatueringar, alltså jag säger bara wow vilken talang.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min lördag var grym, tog ledigt från jobbet och åkte in till Göteborg hem till Emelie och vi drack vin och hade det jätte mysigt. Sedan drog vi vidare till Park Lane (ja jag gick till mitt jobb när jag var ledig haha!) och där träffa jag alla mina Goa kollegor som stanna efter jobbpasset, kul!

Likes

Comments

Kan hända att man åker förbi zara i veckan...

Likes

Comments

En Mysdag från förra veckan på min favorit restaurang, grymt bra vegansk, vegetarisk och rawfood mat! Sedan är nästan alla rätter glutenfria, vilket många restauranger är riktigt dåliga på... Konstigt i och med att typ alla är känsliga mot det.
🍓🍓🍓🍓/🍓🍓🍓🍓

Likes

Comments

Nya favorit tröjan!

Idag jobbade jag fram tills kl16 sedan tog jag mig till Anneberg och firade min bästavän som fyller 23år idag. Var super roligt att ge henne min present, jag älskar att ge bort paket, bästa jag vet typ!

Likes

Comments

Jag var på vinprovning igår på Park Lane med alla mina kollegor. Så jäkla intressant ändå, aldrig någonsin brytt mig om vin, men nu vill jag bara lära mig mer och verkligen kunna sälja in vinerna när gäster tar beställning. Vi ska till och med ha tävling om vem som kan sälja mest vin (som inte är husets), så kul!
Efteråt skulle vi ha AW med alla som jobbar på Park Lane men fick tyvärr skippa det då jag skulle upp klockan 04... En annan gång!
På bilden är min kollega Vera, haha hon är sjuk i huvudet på att bära glas och tallrikar.

Likes

Comments

Känns som dagarna bara flyter ihop det senaste, allt bara går på rutin och jag hänger inte riktigt med.
Jag har nu snart fyra totalt olika arbeten, det är så himla roligt, man hinner inte riktigt tröttna när det är en såpass stor variation.

Idag ska jag i alla fall hämta ut ett paket i stan som jag väntat på ett bra tag nu, sen ska jag se på en komedi på bio med min bästavän! Mysig torsdag.

Likes

Comments