Header
View tracker
View tracker
View tracker

Ibland när jag blir riktigt inspirerad av någons stil eller utseende så bara måste jag få teckna ner det på papper och skapa min egna tolkning. Här har vi en kombination av ett vackert utseende och väldigt unik och ball stil, och hon kan sjunga? Ja, vissa får allt!
Här är min tolkning i form av en illustration av Amanda Winberg.

Likes

Comments

Vad gör man på måndagar i vanliga fall? Surar över att veckan börjat, långt till helgen, äter något lätt och tråkigt till middag, man är trött och dör i soffan framför tvn efter en hård jobbdag. Men inte jag och Felicia, vi bokar bord på Heaven 23 och dricker lite vin, käkar lite ostar och pratar om allt mellan himmel och jord med utsikt över hela Göteborg, det kallar jag en bra måndag det.

Likes

Comments

Idag testade jag Lily and Hanna's rawfood Ice cream och den var väldigt snäll mot magen och väldigt god! Äntligen hittat ett nytt alternativ för ben and jerrys, denna är inte i närheten lika god men ändå en bra bit på vägen, sen är den 100gr nyttigare.

Likes

Comments

En bra dag med shopping och lunch på stan med en vän, en bra jobb helg med mycket att göra och mycket trevliga gäster, behövde en lugn och skön söndag som denna. Träffade även en gammal klasskamrat och hennes söta lilla dotter, så mysigt med barn!

Likes

Comments

LOVE

Likes

Comments

Jag och mamma var och satte en fin blomma och ett ljus vid mormors minnesplats igår, så himla vackert med alla höstkransar som var där. Hade velat se alla fina ljus på kvällen..men jag jobbade tyvärr då. Känns så konstigt att det var så längesedan jag fick din sista kram mormor, nio månader sedan... vi alla saknar dig något enormt.

Likes

Comments