Header
View tracker

Jag har alltid älskat juletiden, tiden innan då man dekorerar granen och huset, bakar, bygger pepparkakshus, slår in paket och allt det där som hör till. Även självklart då självaste julafton, då man träffar alla dem man älskar. En av de viktigaste personerna i mitt liv kommer för första gången inte finnas med under denna högtid. Helt plötsligt har jag tappat julkänslan helt, vad är egentligen en jul utan dig? Det vill jag inte veta. I år kommer jag spendera halva min julafton på jobbet, och jag bryr mig inte alls om det. Det känns skönt att inte vara i den där miljön som är så självklar att du deltog i, att göra någonting helt annat på julafton känns som en lättnad.
En jul utan dig är ingen jul.

Likes

Comments

Jag har glömt att skriva lite om mitt besök uppe i Stockholm.

Restauranger jag kan tipsa om som jag var på är Flippin burgers och STHLM brunch club.

Det blev väldigt mycket mer uteliv än vad jag hade tänkt mig, men det var ett par väldigt roliga dagar och jag fick träffa många av mina goingar som bor där. Planen är att själv flytta upp någon gång nästa år, äntligen ska jag ta tag i det och flytta ihop med min vän Felicia, jag känner att jag gjort Kungsbacka nu.

Likes

Comments

Fick äntligen levererat denna tavlan till sin super nöjda ägare, känns alltid lika roligt att mina konstverk får pryda någon annans väggar. Detta var en tavla till ett barnrum med temat safari, fick måla helt fritt utefter det temat. Älskar beställningar som dessa, så man kan ta in sin egna touch. Är super nöjd.

Likes

Comments

Varje år bakar vi vårt alldeles egna pepparkakshus, ja vi tycker de där färdiga är så fruktansvärt fula och sedan vill man ju ha ett stort som syns!
Åh vad roligt kan man ju tycka, men man gråter, skriker och sedan skrattar man tills man gråter varje gång det bli fel. I år gjorde jag och mamma huset utan lillasyster.. Det gick inte så värst bra.. Hon är hjärnan i vårt team, jag och mamma har svårt för att tänka logiskt, vilket är väldigt roligt ibland. Vi limmade huset åt fel håll, målade glasyren spegelvänd, knäckte delar, delar var försmå osv osv. Men det blev ändå ett hus tillslut, inte så snyggt som det brukar, men det står i alla fall upp.

Likes

Comments

Ni vet när man skriver en lite motivering på en tävling för att vinna något fint, stänger ner sidan och bara glömmer bort det. Jag vann, jag vann jag vann jag vann. Är så himla lycklig, jag vinner aldrig. Fick en post avi och lämnade in den till postombudet, så sa jag "jag har ingen aning om vad det är, hoppas något skickat något en fin julklapp till mig". Jag var helt chockad när jag öppnade paketet, och veckan innan fick jag ett armband ifrån Noble and creed gjord av rubinstenar i exakt samma färg, det var som menat. Denna färgen är dessutom så himla vacker och unik.

Tack Elle och tack Noble and Creed.

Likes

Comments

View tracker

Ibland när jag blir riktigt inspirerad av någons stil eller utseende så bara måste jag få teckna ner det på papper och skapa min egna tolkning. Här har vi en kombination av ett vackert utseende och väldigt unik och ball stil, och hon kan sjunga? Ja, vissa får allt!
Här är min tolkning i form av en illustration av Amanda Winberg.

Likes

Comments

Vad gör man på måndagar i vanliga fall? Surar över att veckan börjat, långt till helgen, äter något lätt och tråkigt till middag, man är trött och dör i soffan framför tvn efter en hård jobbdag. Men inte jag och Felicia, vi bokar bord på Heaven 23 och dricker lite vin, käkar lite ostar och pratar om allt mellan himmel och jord med utsikt över hela Göteborg, det kallar jag en bra måndag det.

Likes

Comments