Header

Hej på er! Ca en timma kvar utav denna helg som har varit helt okej. Även om jag inte har gjort så mycket mer än att umgås med min familj så har den varit jättebra och mysig. I lördags mötte jag och Evelina upp Sandra, vi gick på invigningen utav en ny salong, Professional Beauty. Jättefin salong men dock inget för mig, jag är varken för att göra naglar eller fransar då jag är rädd för att förstöra mina egna. Efteråt gick vi till ett fik och satte oss ett tag. Jag älskar verkligen att spendera tid med mina systra, finns alltid något att prata om och vi har alltid roligt tillsammans.

Idag har jag varit med Evelina i Pålsboda och jobbat som funktionär på precisionskörning. jätteroligt! Skulle verkligen kunna ställa upp fler gånger. Varit hos farfar och fikat, bakat kanelbullar och gjort tacos :))) Mumma. Nu ligger jag i sängen med Patrik bredvid mig som spelar spel på sin dator och jag ska fortsätta läsa lite i min bok.

Likes

Comments

Förkyldning från helvete, jobba kväll i fredags, dag idag och delad imorgon. Yey.

Likes

Comments

Detta är vad jag köpte i Nynäshamn, affären heter Mrs Slotte. Är super nöjd med båda plaggen, tröjan är i ett sånt skönt material! Kjolen är förstor, men tror att den kan sys in. Hoppas det iallafall, tycker den är så fin!

Förresten så är jag hemma hos pappa nu, därav dålig uppdatering, sorryyy.

Likes

Comments

Marknad i Nynäshamn

 Middag

 

På väg tillbaka till hotellet efter middagen

Likes

Comments

Idag har vi i stort sätt bara tagit det lugnt, vi åkte till Nynäshamn en sväng för att käka och kolla runt lite. Hamnde på ett litet shoppingcenter, fick med mig en jättefin tröja och en kjol, dock satt inte kjolen bra (orkade inte prova i affären) så vi får åka tillbaka imorgon och byta. Efter det åkte vi och tvätta bilen och sen tillbaka till hotellet eftersom både jag och Patrik hade huvudvärk, så vi fick lägga oss och vila i ett par timmar.

Nu har den iallafall gått över och vi har varit ute och ätit middag, och mer än så har vi inte gjort idag. Imorgon tänkte vi gå på stan om det är bra väder.

Hotellet vi bor på, Scandic Grand Central

Dagens lunch i Nynäshamn

Likes

Comments

Nu är jag framme i Stockholm, och vi har precis ätit middag på en italiensk restaurang. Sååå gott, älskar verkligen italiensk mat. Nu ligger vi på hotellrummet, både Patrik och jag är jättetrötta så vi ska ligga och mysa och kolla på en film. Hörs imorgon!

Likes

Comments