Tisdag är veckans segaste dag för mig. Jag börjar skolan 08:30 och slutar 16:15. Efter det är man alltid hur trött som helst och åker bara hem och lägger sig i sängen typ, sen är det inget mer med den dagen. Men denna Tisdag var bättre än vanligt. Direkt när jag slutade åkte jag in till stan för att möta min saknade vän. Jag mötte Jonna på ett Espresso House i Hötorget för att ta en fika bara. Hur mysigt som helst! Har saknat henne oerhört mycket så att få träffa henne var väldigt uppskattat.

Just i detta ögonblick är klockan 20:40 och jag är faktiskt sjukt trött?! Skulle jag lägga mig ner nu skulle jag somna på seriöst 2 minuter. Ska dock försöka hålla mig vaken ett tag till. Det känns inte som någon idé att sova nu för då vaknar jag mitt i natten och kommer inte somna om igen. Tar nog en kopp te nu. Puss och godnatt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen, efter typ 3 veckor! Haha, jag visste att det skulle vara lite segt i början att komma igång med det här. Men så här segt trodde jag faktiskt inte. Jag ska verkligen försöka lägga ner tid på denna blogg, för blogga vill jag verkligen göra! Märker jag sen att det finns folk som också läser kommer det bli 100 gånger roligare vilket gör mig mer motiverad till att blogga. Skulle vara hur kul som helst med en blogg som går bra. Men innan jag sätter igång "på riktigt" vill jag lära känna nouw.com lite bättre bara. Jag har aldrig bloggat här förut och har därför egentligen 0 koll hur allt fungerar. Vet knappt hur man får in bilder där man vill i inlägget liksom haha. Men ser verkligen fram emot detta och hoppas verkligen ni tar er tid och läser, hihi. Puss så länge.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg!!
Alltså det här var verkligen jättespontant, fast ändå inte?! Grejen är att jag tänkt på att starta en blogg rätt länge nu men har aldrig tagit tag i det, haha verkligen typiskt mig. Men, igår så var det som att jag fick en kick och ville starta denna blogg på en gång! Vilket jag gjorde också. Jag är supertaggad på detta och undrar verkligen hur det kommer gå. Förhoppningsvis finns det i alla fall några där ute som tar sig tid för att läsa min blogg. Ja, jag tänkte såhär att man kan starta detta med en så kallad "get to know me tag". Man vill ju alltid veta vems blogg det är man läser liksom, haha. Så jag har googlat upp några frågor som jag tänkte svara på, kanske inte de roligaste men let's go:

Vad heter jag? - Jag heter Casandra, mitt fullständiga namn är Casandra Louise Samuelsson.
Smeknamn? - Jag har flera, men allra vanligast är Cassie.
När fyller jag år? - 11 Mars.
Yrke? - Jag pluggar ju fortfarande andra året på gymnasiet så har inte riktigt något yrke. Däremot jobbar jag extra på helger. Lekledare på Andy's lekland i Länna.
Hårfärg? - Min egna och naturliga hårfärg är jag faktiskt inte 100 på. Just nu är jag rätt så mörkhårig men funderar väldigt mycket på att bli ljushårig.
Piercingar? - Om man räknar med öronen så har jag ett hål i varsitt öra och så har jag navelpeircing. Har även haft i näsan men den växte igen ganska så snabbt tyvärr haha.
Favoritserie? - Alltså!!!! Det här är faktiskt något man bör vet om mig. One Tree Hill är min absoluta favorit serie genom tiderna. För er som inte sett den än, KOLLA! Ni har verkligen missat något.
Favoritfärg? - Beror lite på. När det gäller inredning osv, grå! Älskar grått. Annars allmänt typ rosa.
Favoritmat? - Något jag dööör för är sushi. Skulle nästan kunna leva på det! Tacos är väldigt gott också.
Coca cola eller Pepsi max? - Utan tvekan Pepsi max!
Drömresemål? - Finns så många ställen jag vill besöka, jag har länge drömt om Dubai.
Drömjobb i framtiden? - Om min framtid blir som "planerat" så skulle jag väldigt gärna vilja plugga till psykolog.

Yes mina vänner. Här var några frågor om mig. Kanske inte tillräckligt för att lära känna mig men det kanske skapar en liten bild?! Resten som dyker upp på bloggen ger nog en ännu större bild. Jättekul att du kom hit och ville läsa detta inlägg, hoppas du vill kika in här fler gånger också. Kram!Likes

Comments