Header

Tog tåget igår direkt efter jobbet, mötte upp Jack som hoppade på i Lara och så åkte vi till Geelong i hopp om att kunna vinna en minion samt äta donuts men det blev varken några minions eller donuts för oss. Istället blev det en macka från Subway och tåget tillbaka till Lara för att göra milkshake och kolla på skräckis, helt okej det också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltid najs när Martin (en av killarna i lägenheten) får med sig bröd hem från jobbet, lyxfrukost jämfört med de 1$ toasts från Coles som jag brukar äta.

Kan fortfarande kolla på den här utsikten varje dag och impas över hur fruktansvärt vackert det är.

Ledig över långfredagen så för mig blev det sovmorgon, pannkakor med Jack, bowling och middag med hans familj, mys!!

iiih, snart har jag samma utsikt men utanför är det en blå himmel, moln och vi sitter på ett flygplan, han & jag.

Likes

Comments

En tradition värd att behålla, eller hur? Pannkakor minst en gång i veckan är vad jag kallar vardagslyx när det annars blir nudlar, nuggets eller mat från jobbet, haha.

Idag är en bra dag, vet inte varför, men ni vet när man bara vaknar upp, solen skiner och man har så mycket energi till att göra denna dag så bra som möjligt, idag är en sån dag, underbart!

Likes

Comments

Himlen har varit grå idag och hela veckan ser ut att bli riktigt tråkigt väder, vill inte ha vinter, vill inte att alla långa utekvällar när man kunde gå hem med klänning från klubben ska vara slut eller de kvällar man satt i timmar på balkongen med en flaska vin och njöt av värmen. Får se om man kanske ska börja ta sig norrut ut, planer om framtiden ändras varje dag så får helt enkelt ta det som det kommer.

Förutom vädret så ser veckan fin ut, en inflyttningsfest för en kompis väntar och på fredag är jag ledig! Woho

Likes

Comments

Sitter med frukost framför mig och pratar med Hedvig om allt det hemska som skett i Sverige under natten medan vi sov här, alla tankar går till de drabbade och de som förlorat någon nära. Ta hand om er.


Likes

Comments

13 Reasons why

1 säsong med 13 avsnitt, varje avsnitt är ett del av en inspelning på ett band Hanna Baker gjorde strax innan hon tog självmord. Varje inspelning riktar sig mot en person som Hanna anser har varit en av orsakerna till hennes död.

Riverdale

1 säsong med nya avsnitt varje vecka.
Vad vore en serie utan high school-drama, kärlek, bråk, missförstånd och mystiska mord.

Bates Motel

Norma och Norman Bates köper ett motel i en ny stad, men vad staden är bygd på och vad som sker runt omkring hade dom ingen aning om till allt blir precis raka motsatsen av vad dom förväntade sig. Det tar inte lång tid innan deras första problem knackar på dörren och mystiska saker blir en del av vardagen.

Likes

Comments

JAPAN!! Så coolt, har aldrig ens haft tanken på att åka dit men på ett roligt sätt fick jag och Jack idéen om att dra dit så nu ska vi det. Vi ska till städerna Osaka och Kyoto, förhoppningsvis är träden lika fina som på sista bilden, men i vilket fall som helst så kommer det nog vara en väldigt vacker natur. Så nyfiken på den här resan.

Likes

Comments

Att åka till Jack är som att åka hem för en stund, en familj som är där, hemlagad mat, en trädgård, en himmel full av stjärnor och tystnad. Jag älskar livet i en storstad men bara att få komma iväg ibland, lite som att fly, är så underbart.

Söndag = utekväll på Chapel st. Träffade på "pineapple-man", Lennie the shark, åt drömmiga cheesefries och lekte runt på gatorna.

Dagen efter: Jag, Jack & Jack 2.0 drog in till stan för bakislunch på Schnitz, fro-yo och äventyr inne i Melbourne Central.

Åkte sedan till Geelong för datenight med bio (Boss baby), testade att spela runt i ett Arcade Center för första gången och kunde inte sluta fråga mig själv varför vi inte har det i Sverige?? Eller inte vad jag har sett iaf, SÅÅ kul ju.

Likes

Comments

Instagram@ccaroliine