Header

I måndags var det inget mindre än min 20års-dag(!!) och jag kunde inte firat det på ett bättre sätt. Har så så många fina människor omkring mig

Onsdagkväll var det marknad och sangria i vanlig ordning som slutade på ABC med drinkjugs och mys i värmen med Sandra och Olivia, alltid lika trevligt!

Idag var det åter jobb som stod på schemat och nu sitter jag och Sandra på balkongen, ska snart ta fram glass och kakor, kolla på solnedgången och sen se på film, myys

Likes

Comments

Gott nytt år! Och oj vilken kväll, efter dans och bubbel i lägenheten drog vi ner till Federation Square för att se fyrverkerierna lysa upp hela Melbournes himmel. Hoppade därefter på ett tåg till Richmond, såg slutet på ett band som spela och bjöd hem ett stort gäng nyfunna vänner på efterfest och var tillslut i sängs strax efter 06.00. Nu har jag tryckt i mig pommes och en burgare, ska kolla på Skam och njuta av mina tre sista timmar som tonåring, skål!

Likes

Comments

Godmorgon! Dagen innan nyår, sista fredagen på 2016 och min sista helg som tonåring. Att tiden går så fort som den gör är både läskigt och underbart, det här året har varit långt men ändå kort, händelserikt och fyllt av både kärlek och hat, tårar och skratt. Känner mig mer redo än någonsin för ett nytt år och för första gången står jag ensam på mina egna ben och har ingen aning om vart jag kommer finna mig själv i världen under de kommande 12 månaderna. Det är något fint med tanken om den friheten. Ha en underbar helg alla ni!

Likes

Comments

Sekunden jag vaknad dagen efter julafton kändes julen helt bortblåst och istället tog jag på mig min bikini, drack mimosa till frukost och sedan hoppad jag och Sandra på en tram som tog oss till St kilda, där det var människor i tomteluvor och en öl i handen överallt! Vi befann oss där till solnedgång, kollade in pingvinerna och hade bara en riktigt härlig dag.

Likes

Comments

Jag och Sandra började julafton med att köpa våra presenter till Secret santa, åt asiatisk mat till lunch med en kall öl och innan vi gick hemåt unnade vi oss några drinkar på en rooftop i 38 graders värme

När vi kom hem hade folket där hemma redan dukat och folk sprang runt överallt och höll på att fixa sig, laga mat, slå in sina presenter, öppnade flaskor med champagne och sjöng med i jullåtarna som spelades på TVn

Julbordet var nästan lite för sorgligt men lycklig var jag över att få köttbullar åtminstone, blev en mer rejäl middag senare men den serverades inte förens runt 11 på kvällen. Annars så blev det en mysig kväll med världens härligaste flatmates!

Likes

Comments

När till och med ägaren av lägenheten sitter på balkongen och det enda han kan säga är "wow" så vet man att den här solnedgången, det är något magiskt med den.

Efter jobbet igår mötte jag Hedvig utanför Coles, fixade en flaska vin och gick upp för att kolla på Grinchen, bytte efter 5 minuter till en annan film och sen till en annan film igen innan vi stängde av allt, satte på julmusik på högsta volym, tände ljusen i granen och drack all alkohol vi hittade i kylen. Bra start på julafton och idag ska vi bara äta mat i mängder och njuta av solen!

Likes

Comments

På gatorna är det julbelysning uppe, staden försöker förvandlas till ett winter wonderland men jag har nog börjat acceptera att vare sig jag vill det eller inte så kommer jul i Australien inte ha något gemensamt med en traditionell jul i Sverige. Springer istället runt i värmen, hamnar på hustak och dricker kall öl, ser fram emot dagar på stranden och planerar bbq's. Det är ju rätt så underbart det också.

Likes

Comments

Gårdagen drog igång på ABC med 20$ cocktail jugs och avslutades på en hemlig bar bakom ett mysigt litet pizzahak. Kom i sängs vid 5.30 och fem timmar senare står jag nu på jobbet och kan knappt vänta tills det här shiftet är över..
Annars då, julkänsla existerar inte alls och ångesten över att det är mina två sista veckor nu som tonåring börjar komma, vill ju inte växa upp

Likes

Comments

Få komma hem efter en lång arbetsdag, dricka vin, kolla solnedgången och ha 23 grader i luften är något jag förmodligen aldrig kommer ta föregivet. Uppskattar alla dessa kvällar och vill aldrig att de ska ta slut, underbara Melbourne.

Likes

Comments

Inatt satt vi på en strand i St Kilda till 5 på morgonen, några timmar senare bestämde jag mig spontant för en tatuering som nu sitter på plats och efter det köpte vi glass i South Melbourne. Vi åkte till CBD för shopping och senare blev det en tur till Fitzroy med pizza på en rooftop. Allt slutade med att vi köpte med varsin donut för att sen åka hem och kolla på Gossip girl.

Likes

Comments

Instagram@ccaroliine