Header
View tracker

Idag har varit en sån dag då jag känt mig alldeles lycklig men utan någon specifik anledning. Vaknade och kände mig mer pigg än vad jag har gjort under en lång tid nu, jobbet fungerade väldigt bra, börjat inse vilka fantastiska människor jag har runt omkring mig och jag fick spendera min kväll på Queen Victorias nattmarknad samtidigt som det var en magisk solnedgång som spegla sig över hela staden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vädret idag har varit raka motsatsen jämfört med igår, det är 15 grader kallare, regn och ett stort grått moln som täcker hela staden. Stannade hemma från jobbet idag igen så jag och min housemate Sandra tog oss ner till Coles, köpte en massa frukt och glass och har bara kollat på film hela dagen. Snart är det dags för middag, ett avsnitt av Paradise och sen sova för att ladda upp inför morgondagens jobb

Likes

Comments

View tracker

Låg inne med feber medan det var 34 grader ute och lägenheten varmare än så, så jag och Olivia fick den briljanta idéen att inviga poolen vi har på översta våningen. Kallt, men åh så skönt en dag som denna, och att få leka runt lite där var precis vad jag behövde.

Likes

Comments

Det är okej att sakna och idag är en så dag jag saknar mina fina, underbara vänner. Om jag bara kunde ta med alla hit..

Likes

Comments

Min lediga lördag spenderade jag på QVM med Isak, såg fullt av vinterkappor överallt trots att sommaren är här, provsmakade chokladvodka och vin från en halvt lite galen tant samt njöt av både solen och värmen. In på kvällen började jag dock må sämre och sämre och idag vaknade jag upp med feber och en rejäl förkylning samtidigt som det är 30 grader utomhus, timing... förutom det har helgen varit väldigt bra!

Likes

Comments

Lyckan igår när jag och Isak hittade till Ikea här var extrem, haha! Gick runt som ett litet barn och bara tog på allt, fick mig även en tallrik med köttbullar samt en Marabou, julmust och lite "svenskt" kaffe med mig hem. Det fanns också hur mycket julpynt som helst så nu kan jag knappt vänta tills vi börjar pynta lägenheten!

Likes

Comments

Godmorgon finisar, vaknade upp imorse och insåg att jag hade absolut ingenting till frukost.. så ja varför inte unna sig en frukost på ett mysigt café den här soliga tisdagen. Nu är jag mätt men trött och ska snart gå bort mot jobbet, ha en underbar dag alla ni!

Likes

Comments

"Mmm, Swedish pancakes" säger min roomie när hon går förbi spisen, och ja helt underbara va dom också. Förutom en jobbig bakfylla idag så får helgen 10 av 10. Fest, ledighet, pannkakor, rooftop bars, en massa härliga människor och även besök från Linköping. Nu är jag verkligen redo för en ny vecka!

Likes

Comments

Fick sluta tidigare från jobbet idag vilket var hur skönt som helst. Stället jag jobbar på ligger inne i ett köpcentrum där allting stänger samtidigt och eftersom jag jobbat varje dag till stänging så hade jag idag tid över till att gå runt och kolla. Fick med mig två par jeans, lyckades slarva bort de enda paret jag hade med mig till Australien för någon vecka sen så det behövdes verkligen... och sen ett par hörlurar eftersom mina gick av på hälften igår på något vis.. Solen här även stått framme och temperaturen har varit hög, en bra dag helt enkelt!

Likes

Comments

Börjar nu vänja mig vid magiska solnedgångar efter jobbet, att laga mat med tjejerna framför gossip girl och att faktiskt komma in i rutiner här. Jobbet rullar även på bra just nu och jag nog inte hitta en enda sak att klaga på, allt löste sig tillslut för mig och jag måste säga att jag är lite stolt över att ha kommit så här långt. Nu ska jag bara försöka uppdatera er oftare!

Likes

Comments

Instagram@ccaroliine