Header

Ikväll blev det majskolvar till kvällsmat. Det var så attans längesedan jag åt det, om man bortser från en i Boracay - Filippinerna när vi var där men den smakade inte som de ska och sedan var det kaos i magen resten av kvällen 😅

Dessa var så löjligt söta och goda. Så enkel men god kvällsmat. Gillar ni majskolvar? Föredrar ni kokade eller grillade? Jag föredrar kokade alla dagar i veckan.

 

Likes

Comments

Klockan ringde vid 9.15 imorse och jag hade kunnat gå upp, men puckad som man är så snoozar man och sen är det kört så vid halv tolv drog jag upp mig själv ur sängen..

Försöker för övrigt vända lite på dygnet så att jag ska komma upp tidigare på morgonen. Tanken är även morgonrundor men trots att kläderna legat framme och väntat på mig varje dag så har det inte riktigt blivit så. Än.. 😉

Sitter just nu med en kopp kaffe här i sängen och segar framför en film. Idag är det vår städdag här hemma (vi städar på måndagar och dom på torsdagar) sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

Likes

Comments

Får inte nog av denna gudomligt goda frozen yogurt. Klockan är halv tio på kvällen här i Sydney och det är såhär vi spenderar vår lördagskväll ✌

Likes

Comments

Tanken var stranden idag men jag fastnade i köket efter frukosten för storstädning av varje millimeter då det var så himla grisigt äckligt när vi flyttade in.. står inte ut med ett så smutsigt kök så fick ta saken i egna händer.

Enligt min mening är det i kök och badrum som det är viktigast att det ser fräscht ut. Har väldigt svårt för att äta när kök ser smutsiga ut till exempel. Känns som att jag tuggar smuts då..

- vardagligt smuligt i köket kallar jag inte smutsigt om man jämför med hur det såg ut här. Herregud så äckligt.. Tänk er fettfläckar på lister, fläkten, alla skåpluckor, kyl och frys.. *spyr lite innombords*

Nu är det iallafall rent och fint, hoppas fler än jag uppskattar det 😂✌


Likes

Comments

Vet ni vad? Jag har helt glömt bort att berätta att..

Vi har fått lägenhet här i Sydney! 🔑

Vi flyttade in i tisdags och har snart bott här i en vecka nu, vi trivs och älskar läget. Lagom avstånd till allt och både bussar och tåg går i närheten. Enda nackdelen är väl att lägenheten är så fruktansvärt varm och vår AC funkar inte. Så vi är väldigt beroende av vår lilla fläkt kan jag tala om.

Vi delar lägenheten med två danska tjejer och har ett eget rum. Lägenheten har högt i tak med fina detaljer, vita väggar och gamla trägolv. Hyrorna här i Sydney är riktigt dyra, totalhyran på en månad i vår lägenhet ligger på nästan 27 000 KR.  Galet!

 

Likes

Comments

Jag älskar frukost, speciellt då jag alltid vaknar vrålhungrig varje morgon trots att jag kanske somnade proppmätt.

Idag körde jag en riktig brakfrukost. Bestående av både yoggi, tacos och baguetter i ugnen.
... och såklart en kopp kaffe på det! 👌

Vad brukar ni äta till frukost och vad är era favoritermorgonen? ☕

Likes

Comments

Några bilder från vår dag. Mycket gå hit och dit varje dag och mycket nya intryck vart man än vänder sig. Jag gillar det! Man ser något nytt varje dag.


Likes

Comments

Tågen här är så himla smidiga. Känns som att vi åker tåg varje dag. Man fixar ett Opal-kort som man laddar med pengar och sedan stämplar man vid varje station - när man hoppar på och av.

Tågen går verkligen överallt känns det som och sedan funkar även kortet på bussen också så att man kan kombinera de två för att ta sig överallt. Love it!

Likes

Comments

Igår blev det några timmar på bondi beach. Idag kör vi en repris på det ☉

Likes

Comments

Vi råkade sova lite längre än tänkt idag, men vad gör det så länge det är semester? 😏 Innan Frida vaknade till liv helt och hållet passade jag på att tassa upp och fixa iordning vår frukost. Vi har just nu fastnat för Ikeas kardemummaskorpor, knäckebröd och för min del - vaniljyoghurt med flingor!


Likes

Comments