Header

Härom dagen tog jag och Nina oss en tur till Fridas jobb för att avnjuta en god vaniljlatte.

Den var himla god kan jag tala om.

Likes

Comments

Idag har det varit väldigt blandat väder, strålande sol och supervarmt övergick senare under dagen till spöregn. Så vi pausade med en god lunch på ett shoppingcenter mitt uppe i våra ärenden för dagen.

Det var för övrigt längesedan jag uppdaterade här nu pga olika anledningar men iallafall så har även Fridas kompis Nina hunnit kommit hit till oss nu så medans Frida har jobbat har vi har haft ett par riktigt goa dagar ihop. Vi har hunnit med en hel del såsom att kolla in olika platser, fixa med jobb och CV och äta och fika gott på Fridas jobb.

Jag har även jobbat två dagar nu, dessvärre var det inget jobb som hade hållit i längden så jag tackade till slut nej pga olika anledningar. Letandet fortsätter!

Likes

Comments

Igår fyllde jag ju år, så på kvällen när Frida hade slutat jobba tog vi tåget till North Strathfield som ligger runt 40 minuter från oss, för att äta på outback steakhouse.

På tåget precis när vi skulle hoppa av så såg vi i sätet framför att någon hade glömt sin mobil och plånbok, så vi tog med oss det när vi klev av och försökte leta upp personen i fråga på Facebook för att försöka få kontakt med honom.

Vi traskade till restaurangen och satte oss, sen började mobilen ringa och vi pratade med hans bror och sedan ringde han själv upp osv. Till slut kom de till restaurangen och mötte oss för att få tillbaka sina saker.

Han var så otroligt glad och tacksam och vi var så himla glada över att mobilen och plånboken hade hamnat i just våra händer och att han fick tillbaka det såpass snabbt samma kväll. Tänkmånga som istället bara ser det som världens chans till pengar och en ny mobil.

Det hela slutade med att han tvunget skulle betala vår mat vi hade beställt som tack, så himla go!

Likes

Comments

Wehoo, ett år äldre och min 24-åriga födelsedag har jag spenderat under klarblå himmel i strålande sol. Perfekt väder!

Just nu sitter vi på tåget som ska ta oss till den närmsta Outback steakhouse här i sydney för att få lite god mat i magen på min dag. Det tar ca 45 minuter totalt att åka dit, men en dag som denna kan det vara värt det.

Bortsett från att syrran har jobbat hela dagen (forever alone) så har det varit en bra dag! Inte varje födelsedag man får fira i Australien liksom! 😀

Likes

Comments

Lite fler bilder från en kväll i Darling Harbour. Det är så mysigt med alla olika ljusslingor i olika färger. 

Likes

Comments

Härom kvällen gick vi till Darling harbour för lite god mat på en restaurang som heter Braza. Vi alla tre tog varsin pulled pork burgare. Det var så himla mysig stämning runt omkring med alla lampor och ljusslingor. Perfekt sommarkväll liksom!

Likes

Comments

Vi bor i närheten av en pub som vi har ätit på ett flertal gånger, de har mat till bra priser och det är ett trevligt ställe. Igår käkade vi kvällsmat där igen och då passade jag på att testa något nytt, så jag tog en couscous och rödbetssallad.

Den var så himla god! Med knaprigt bacon, cashewnötter, tomater, fetaost, sallad och halvor av rödbetor.

Något jag verkligen ska testa hemma är att tillaga rödbetor själv till sallader. De var så goda. Köper annars alltid bara i burk.

Likes

Comments