Header
View tracker
View tracker
View tracker

Godmorgon!

Klockan är 10 hos oss och jag kämpar med att få upp syrran.. Får snart slänga kuddar på henne. Det börjar kurra efter frukost tycker jag.

För övrigt, såhär 👆 ska jag spendera min dag. Pressastranden och njuta av detta fina ställe innan vi åker vidare imorgon!

Likes

Comments

Härom dagen blev jag helt förälskad i en bikini inne på Nothing but H2O. Priset var lite saftigare än jag hoppats på så jag fick suga på den karamellen ordentligt ett antal dagar men idag kunde jag inte hålla mig längre så jag slog till.

Det sved i plånboken vill jag tala om men den är såå fin, fullkomligt älskar den!
För att bryta mitt svarta mönster lite så är den marinblå med pärlor i brunt, blått och grönt. Denna ska jag leva i på stranden!

Ni får ursäkta min hemska bränna som har börjat fjällaryggen (+ fula pigmentfläckar..) 🙈 #thenakedtruth

Likes

Comments

Imorse checkade vi ut från Feliness hotel och flyttade vidare till nästa - Sulu Plaza. Vi var inte så nöjda med det förra och fick inte ut så mycket av detta stället så det vi bor på nu ligger bättre och har nära till allt.

De bygger om och där är folk överallt, men vi verkade vara enda gästerna och ändå kunde de ingenting om service. Sen var det grus runt hela poolen så det gick inte att sola där och därmed blev det inget bad i den. Sen gick strömmen flera gånger per dag under flera dagar...
_________________________________________
Inget märkvärdigt alls med detta nya hotellet för övrigt men läget är guld värt i många fall har vi känt. Ofta också för att få ut det man vill av de ställena man besöker.

Vi checkade in, bytte om till bikini. Gick iväg och åt frukost och sedan hyrde vi varsin solstol och låg och pressade hela dagen.

Detta är nog finaste stranden vi varit på hittills och vattnet är heelt magiskt. Så kristallklart så man ser minsta lilla genomskinliga fisk. (med andra ord fick jag några små panikattacker och sprang in och solade igen 😂)


Bilderna är tagna på White beach, Boracay i Filippinerna.

Likes

Comments

Klockan närmar sig 11, vi skippade frukosten här på hotellet idag och ska hoppa ur sängen nu istället då vår taxi kommer och hämtar oss vid 11.30.

Idag bytar vi hotell och ska nu bo nere på strandpromenaden två nätter innan vi åker vidare.

Ha en fin dag hörrni!

Likes

Comments

Linne - lindex | kjol - USA
Minns hur jag och syrran desperat letade efter detta linne i rätt storlek till mig. Vi var överallt i alla lindex-butiker och någon dag var vi på ärenden i Göteborg så vi åkte till och med till ett lindex som låg i en egen butik för sig själv utanför stan.  Men till slut hittade vi det. Bara älskar det, materialet och färgen - så fint!

Likes

Comments

Varning för bildbomb.

I och med att vi bor en bit  (15 minuter med taxi) från centrum här på ön så har hotellet gratis skjuts till D'mall så igår kväll åkte vi in för att kika vad där fanns.

Strandpromenaden längs havet är jätte lång och där finns hur många restauranger som helst. D'mall är utomhus men i början av gången där man går in fanns en massa butiker hela vägen, bland annat en vi fastnat för innan med, Nothing but H2O. De har en massa fina bikinis i bra kvalitet, men det kostar ju därefter också. Har hittat ett par magiskt sköna bikinitrosor som går på över 600 kr.. jag suger fortfarande på den karamellen. 🙈

HUR mysigt nere vid strandpromenaden?

Likes

Comments

Vårt nuvarande hotell ligger precis vid havet och har även en privat strand - Tambisaan beach. Tanken var att vi skulle ner och lägga oss där idag men det blåser så mycket så det känns inte behagligt.

Det var så fint igår kväll när vi skulle in till D-mall, solnedgången och alla fina färger. 😍

Likes

Comments