Header

Vart tog denna dagen vägen ? okej jag sov rätt länge så det var bara ut och fodra hästarna direkt då dom stod uppe vid huset och väntade på sin mat. En liten stund efter det kom min bror hit och snackade lite skit innan han skulle vidare för lite jobb, trevligt med lite sällskap iaf. Sen när han drog så gick jag in och pluggade lite, känner mig smått stressad då jag ligger efter en del, men blev så när jag var med om olyckan för så var det inte direkt så att jag hade plugg i huvudet.

Just nu sitter jag ute och njuter av vädret och längtar tills imorgon då Kim kommer hem, funderar på att fråga han om vi ska ut och rida sen på torsdag , känner verkligen ett sug efter det , men får se om jag vågar rida på julia annars kanske han kan följa med när jag rider på diddi iaf

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Man får verkligen passa på när det är varm ute, vilket både jag och mamma gjorde. Vi badade både Julia och Diddi i söndags.
Det behövde verkligen Julia då hon var väldigt smutsig, men jag blir orolig över alla fästingar hon får..asså nu är det överdrivet med fästingar, tiotals fästingar per dag. Måste verkligen ringa veterinären imorgon och fråga om dom har några medel till hästar mot fästingar, för det hjälper faktiskt inte att bara spruta med sånna flugmedel som finns i affären. Det krävs liksom en mirakelsak för att det ska försvinna. Kan liksom inte förstå att det inte säljs switch och sånt längre i butik, sen skiter jag i att det kanske är giftigt men det är inte heller så bra om hästarna blir sjuka av fästingarna.

Annars idag har det inte hänt någonting, jag hade behövt plugga men har inte haft orken till det och senare ikväll så visade det sig att Kim har åkt iväg på jobb med mitt bankkort och jag har verkligen ingen mat hemma och ingen bensin till att köra iväg heller, så fick ringa min snälla mamma som kom hit med mat så jag iaf kan leva fram tills på onsdag då Kim kommer hem och jag äntligen kan få tillbaka mitt bankkort och bli människa igen haha.Likes

Comments

Helgen var väl egentligen planerad annorlunda men som vanligt går det inte att planera i denna familjen för alla planer ändras alltid.
Det var egentligen mening att hästarna skulle badas i lördags men det blev att vi åkte iväg på lite mat och dricka där på kvällen istället. Mycket trevligt !
Men hästarna fick faktiskt bada sen fast på söndagen. Det behövde dom verkligen då dom var rätt så skitiga ! Oavsett vad så blev helgen bra ! och detta fantastiska vädret vi hade gör det ännu bättre 😀

Likes

Comments

Då har magnus varit här , han tyckte att Julias hovar var fina nu och torkat upp bra, nästan för torra men tyvärr kan jag ej ha henne i hovbad för att hon ska få fukt i dom för då blir hennes hovar jätte dåliga igen..tyvärr..så jag får hålla på att smörja med oljor och krämer och pensla vatten ibland helt enkelt.
Blev lite kaffe och snack emellan hovarna.

När han sen körde så blev det lite vin och ensamtid med mannen min. Och nu har vi krypit ner i sängen då klockan är mycket och jag behöver vara utvilad imorgon då jag och mamma ska lyssna på en föreläsning eller vad det nu är som händer och sker, har inte direkt så mycket info om det

Likes

Comments

Jag bestämde mig för att följa med till sölvesborg i alla fall. Så vi åkte hem till Kims mamma och snaclade lite skit , datt ute och njöt och hundarna fick busa lite. Vi kunde tyvärr inte stanna så länge så vi behöver vara hemma igen runt 17-18 tiden för då kommer magnus. Just nu gör vi ett snabbt stopp inne i kristianstad då vi har lite ärende men det får Kim göra medans jag sitter i bilen med hundarna så ACn kan vara igång så dom ej dör av värmeslag.

Likes

Comments

Asså jag dör, fy fan jag klarar inte värmen så bra jag blir liksom yr och svettig. Men samtidigt ska man väl inte klaga , jag kan ju gå naken i värsta fall haha.

Sitter just nu och dricker min shake. Velade om jag skulle äta riktig mat eller ta pulver men det kändes lättare att ta pulvret haha. Senare vet jag inte om jag ska vara här hemma på gården eller följa med en sväng till sölvesborg. Det lutar dock att åka till sbg. Jag får helt enkelt se. Just nu känner jag ett glädjerus i kroppen så hade kunnat göra vad som helst typ..visst är livet fantastiskt underbart ibland ?

Likes

Comments

Oavsett hur mycket jag försöker sova så går det ej..det är sjukt varmt så jag håller på att svettas ihjäl..vi har inte heller köpt nät till fönsterna så vi kan ha dom öppna så att inga mygg och skit tar sig in. Jag fick ta täcket och kudden och bosätta mig nere i vardagsrummet då det är lite svalare här nere än på övervåningen...

idag eller igår kanske jag får skriva nu då klockan är halv 4 på morgonen så gjorde jag inte så mycket..blev lite plugg under dagen sen kom Kim hem från malmö så vi gjorde lite ärende och åt mat innan jag drog hem till Lisa. Skulle egentligen vara med henne i onsdags men då min katt födde kattingar så vågade jag inte köra iväg och lämna hundarna hemma ensamma med nyfödda bebisar, så drf passade jag på nu när kim kom hem istället så han kunde ha koll på hundarna !

Likes

Comments

Nu har hästarna äntligen kommit hem. Jag hämtade hem dom för ca 10 dagar sedan. Det har varit en stor omställning för dom men även för mig. Nu börjar dom sakta men säkert vänja sig, men till en början var dom jätte stressade och det märktes mest vid utfodringar. Men sen är dom säkert också understimulerade med tanke på att jag ej har kunnat rida pga olyckan.
Men det känns iaf skönt att ha dom hemma och det blir en större frihet och det känns inte som att man tävlar mot klockan hela tiden.


Likes

Comments

Jag är inte alls på topp, hade bara velat gräva ner mig själv. Livet suger för tillfället, känner mig så rastlös..Vill bara rida men att inte få göra det är ett helvete. Ryggen värker och jag ska snart sluta med tabletterna. Morfinet slutade jag med för ca 1-2 veckor sedan och nu går jag bara på vanliga pamol men dom är snart slut och då ska jag inte fortsätta äta dom, och jag vet ej hur jag ska klara av det för jag har så ont idag att jag skulle kunna gråta.
Och inte nog med det så har jag jätte ont i visdomstanden som håller på att krångla och har haft det under hela helgen men ingen jäkla tandläkare som har öppet heller som kan dra ut den. Ja ni hör ju vilket deppliv jag har just nu.

Men det finns iaf något positivt i allt och det är att främst att hästarna flyttar hem om 2 veckor, alltså kan knappt vänta, det ska bli så otroligt kul !
Och sen var även en bonde här och putsade hagen då det var flera års gammalt gräs som hade växt här, så nu är allt sånt borta ! men ni ser ju allt det gula det var typ 2 meter högt innan, har liksom inte gått något betesdjur här på många år.


Likes

Comments

Jag blir seriöst på riktigt så jäkla arg på vissa människor. Djurplågeri är något som inte borde få förekomma, och jag skulle faktiskt inte tveka en sekund på att ge vissa en stor fet smäll eller ännu värre något helt annat. Det är sånna äckliga folk som skadar djur för att dom tycker det är kul. Men en sak som jag faktiskt själv tycker är en form av djurplågeri det är när folk har täcken på sina hästar när det är varmt.

Missuppfatta mig inte nu, många vill inte skada sina djur, och kanske har täcke på sina hästar för att dom tror att dom behöver det. Men vart går gränsen egentligen ?

Här i vackra i Skåne så har vi haft en del underbara varma dagar, man har varit ute och fixat en stor vårstädning i trädgården och svetten rinner från en så varmt det är, en dag hade vi upp till 18 grader här. Vad tror ni jag ser i varje hage jag kör förbi påväg till stallet är ? Jo massa hästar med täcken på sig, en hade till och med halstäcke. Nu tänker ni säkert att det kanske var just denna dagen dom hade glömt att täcka av, men detta fortgår varje dag även när det är ca 15 grader här. Den hästen med halstäcke vill ni veta det sjukast av allt ? Medans jag kör förbi och ser denna stackars häst då är det en av dom som bor där på gården ute i BARA LINNE , asså ursäkta vad fan är det för stil. Täcka av era förbaskade hästar för enligt mig är detta djurplågeri sen skiter jag i vad ni tycker, alla tycker olika men jag kommer anmäla detta för det är inte okej, om jag så ska knacka dörr hos vartenda en så ska fan täckena av !!!

Ja jag skriver en del svordomar men jag kan inte låta bli för detta gör mig riktigt arg och provocerad !

Likes

Comments