Till fest brukar jag sminka mig en del, då jag älskar att göra det. Produkterna jag använder mig av kan ibland variera, men oftast använder jag mig av de som jag listat här nedan.


Lumene Beauty Base Moisturizing & Illuminating Primer (Sverige) här (Finland) - Applicerar först en primer på hela ansiktet. Vet ej om primers direkt hjälper för att hålla sminket på plats en längre tid, men jag gillar hur de känns på huden och det känns lättare att applicera foundation på en bas än att applicera den direkt på huden.

Too Faced Born This Way foundation - Jag gillar Born This Way foundationen väldigt mycket, den täcker bra rödheter. Den har dock full coverage, så om man gillar lättare foundations/BB-creams så gillar man kanske inte denna.

Maybelline Fit me concealer (Sverige) här (Finland) - Har använt mig av samma concealer nu i snart 5 år, tycker denna fungerar bra till för att täcka mörka ringar under ögonen samt till att täcka finnar och rödheter i ansiktet.

NYX Studio Finishing Powder (Sverige) här (Finland) - Detta löspuder ger en len och matt finish. Inte en favorit om man skall ta bilder med blixt, då detta puder syns på bilder.

Benefit HOOLA bronzer (Sephora i Sverige) - Min favoritbronzer jag någonsin provat. Den är väldigt lätt att jobba med, då man lätt kan bygga på fler lager samt hålla det naturligt. Gillar också att den inte blir orange då man applicerar den, som vissa andra bronzers brukar bli.

Anastasia Contour Kit (Sverige) - Använder mig vardagligen av det gula pudret för att sätta concealern under ögonen. Ibland brukar jag använda mig av contour-färgerna istället än för HOOLA, dock är dessa aningen svårare att arbeta med.

Urban Decay Naked Flushed - Det finns en bronzer, highlight samt ett rouge i denna palett, använder mig endast av bronzern för att få färg i ansiktet.

Benefit Rockateur - Gillar detta rouge då den har ett fint skimmer samt finishen blir lite "metallic".

Becca highligt i "Moonstone" - Väldigt fin highlight, inte lika pigmenterad som de andra Becca highlighterna.

Anastasia Dip Brow Pomade i "Taupe" - Lätt att jobba med till en början, men min har börjat torka ut vilket gör det ganska trögt att använda produkten. Föredrar därför Anastasia Brow Wiz, lättare att jobba med än Dip Brow, dock har denna sämre pigment - vilket gör att jag använder mig av bägge produkterna!

Anastasia Clear Brow Gel - Den håller ögonbrynen på plats under dagen, men har ingen "wow" effetkt.

the Balm Nude Tude (Sverige) här (Finland) - Använder främst den vita ögonskuggan "Sassy" för att highlighta på brynbenet. Om jag vill ha ögonskugga använder jag mig av "Stand-offish" på ögonlocket och "Sultry" i globlinjen.

L'oréal Volume Million Lashes Excess (Sverige) här (Finland) - Har inte hittat en mascara än som jag verkligen gillar. Denna förlänger fransarna fint, men jag skulle vilja ha någon som ger längd samt volym till mina korta fransar. På fest använder jag mig ibland även av lösögonfransar. Använder mig av Duo ögonfranslim och Ardell 110 fransar.

MAC Brave (Stockmann i Finland) - Vilket läppstift jag använder varierar, men just nu använder jag mig mest av Brave från Mac.


Likes

Comments

Bilderna ovan är tagna från våran snorklingsutflykt. Det var väldigt fint ute på havet - och inte minst för det turkosa vattnet!

Vi var till huvudstaden Oranjestad några gånger. En liten stad som - enligt mig - har ganska lite att erbjuda.

Här ovan finns bilder från då jag var i Aruba för ett tag sedan med familjen. Aruba var väldigt fint, trots att det blåste väldigt mycket hela tiden. Vi hann inte utforska så mycket av ön - då vi till största del spenderade tiden på hotellets strand för att helt enkelt koppla av. Det behövdes dock!

Likes

Comments