View tracker

I onsdags gick jag in i v 17. Och då var jag även och tittade till mina små i magen.

Jag mår för övrigt väldigt bra just nu, mer hungrig men annars bra. Är så nervös inför allting med att det är två stycken. Det är såå mycket som ska köpas och det är typ halvvägs redan. (!!) alltså, vart har tiden tagit vägen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

View tracker

Just nu känns det som att man rasar ihop så fort man försöker resa sig upp. Att någon står och slår undan benen när man försöker gå iväg.

Att vara stark är inte så svårt som man kan tro. Att vara stark är att resa sig upp efter varje gång man faller och att ta sig uppåt varenda gång.

I dagensläge är livet inte en dans på rosor och jag önskar ingen min situation. För mig är den fruktansvärd. Jag mår dåligt varenda dag, och nu börjar det påverka min hälsa. Jag orkar inte äta, och äter jag är det bara skit jag slänger i mig. Jag orkar knappt vara ute och gå..

Cassandra, ta dig i kragen nu och ta hand om ditt liv!

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Ni vet när man får sån där jäkla hemlängtan så man inte vet vart man ska ta sig till?
När man längtar efter exakt ALLT som finns där man bodde förut.

Jag längtar just nu så mycket tillbaka till Kiruna, jag längtar efter att ha min familj nära mig. Visserligen har jag träffat dem nästan en gång i månaden sen vi flyttade, vi har videosamtal flera gånger i veckan med liten osv. Men ändå.. det är inte samma sak i alla fall.

Nä, hemlängtan har jag. Just de, hemlängtan.

  • 1 readers

Likes

Comments

Det är inte alla som förstår sig på det här med uppfostran av barn. Eller som inte förstår sig på att alla människor uppfostrar sina barn olika.

Hur många gånger nån än säger till mig att göra si eller så med min uppfostran så skiter jag blanka fan i det. Ingen annan har rätt att lägga sig i hur jag (eller min sons pappa) gör med uppfostran av våran egna son.

Så tänk på det, vi uppfostrar vårt barn som vi vill, inte som du vill.

Om människor skulle börja lägga lite mer tid och energi på sitt eget liv istället för att lägga ner energi på hur andra lever.

  • 1 readers

Likes

Comments

Det är mycket tankar och funderingar i huvet mest hela tiden. Man försöker trycka bort allt för att man ska orka gå runt, för att man inte ska deppa ihop totalt. Ibland funkar det skit bra och ibland sämre.

I vilket fall så rullar livet på ändå och vi hänger med nånstans i hjulet.

När man är vilsen och inte vet vilken väg man ska gå, vad gör man då?

  • 1 readers

Likes

Comments

En vecka, en hel vecka, har jag & liten spenderat uppe hos mamma & pappa.
Jag har helt glömt bort hur det är att ha nån som kan avlasta en så mycket som dem orkar göra. Att bara kunna åka iväg en sväng ensam, ta en fika med en vän utan barn, gå på stan en sväng, ja ni vet. Bara kunna gå iväg ensam en liten stund.

Den här veckan har verkligen vart guldvärd. Och jag som vart orolig att liten ska vara blyg inför sin mommo & moffa, det är som att han träffar dem regelbundet :) så glad för det också. Vill att han ska ha en så bra relation som möjligt med dem och det verkar ju bli som jag vill 😊

Jag kan inte vara mer glad än jag är över att ha min mamma & pappa så nära i livet (fast ändå en bit bort). Jag är så glad att veta att dem ställer upp i vått & torrt, jag vet alltid vart jag har dem och ja, många gånger vet jag inte hur jag skulle klara mig utan dem heller. De har räddat mig många gånger ❤️

Vi har i alla fall haft det super bra, och nu är vi återigen hemma. Nästa gång vi åker upp blir nog till jul först, den ska vi fira däruppe i alla fall.

Vissa dagar är livet lite mer kämpigt än andra.

  • 2 readers

Likes

Comments

Nu är våran lilla skatt redan 1år fyllda, med tårta och sång. I fredags firade vi hans födelsedag med paketöppning och mysdag, bara vi tre. Och i lördags hade vi 1års kalas för prinsen 🎈

Så liten men ändå stor, och oj så mycket energi i den lilla kroppen.

Idag har vi vart på öppna förskolan och lekt av oss hela morgonen, nu hänger jag hemma i utestolen och lilleman sover i vagnen. Skönt med lite chillidill.

Imorgon åker vi upp till mamma & pappa och Mattias åker iväg och tittar crossVM ihelg. Ska bli skönt att komma iväg hemifrån en stund :)

  • 2 readers

Likes

Comments

Oj vad mycket som hänt sen sist!

Mamma har varit på besök hos oss i början på juli, så kul och mysigt! Mattias har haft semester tre veckor, vi har vart i Falun hos hans farbror & Tove, min minsta lillebror har vart på besök en vecka :) jag och Lucas har vart hemma i Kiruna för att hälsa på mamma & pappa, ja en hel del! Vi har snickrat och fixat hemma och sen har vi såklart hunnit sola & ta det lungt också.

Nu fyller snart lilla stjärnan 1år, helt sjukt! Våran prins :)

  • 2 readers

Likes

Comments

Älskade Nixon har vart så dåligt länge nu. Med onödiga extra kilon pga kastreringsspruta som veterinären lurade på oss, ner i vikt igen och trasiga höfter.. Min lilla älskade stjärna.

Jag som aldrig ville ha en hund, till jag fick syn på den där håriga bollen. Det var kärlek vid först ögonkastet. Min älskade prins..

Så mycket vi gjort tillsammans, så mycket du betyder för mig, så mycket som du tillfört i mitt liv! Älskade killen.

På måndag är det dags för dig att vandra vidare, ett bättre beslut kunde inte tas för dig. Du lider och mår dåligt.

Tårarna rinner längs min kinder och jag önskar jag fick ha dig i min famn just nu och vara vid din sida när det är dags. Men jag vet att jag inte hade klarat av det, de är för ont.

Oj vad din matte kommer sakna dig. Min älskade prins! ❤️

  • 4 readers

Likes

Comments

Jag har längtat efter en egen liten bebis sen jag var ungefär 15-16år. Längtat efter att få vara mamma, att ha en guldklimp i min famn, allt gos och mys som hör till.

Jag har längtat efter att vara gravid, se bebis på ultraljudsbild, höra hjärtslagen, ja allt!

Nu har jag vart mamma till min gosse i 9,5mån och jag vill lova att det var inte ens nästan som jag kunde föreställa mig att vara mamma!

Gossen har skrikit och skrikit, nätter långa, jag har gråtit, vart ledsen, torkat tårarna för att sedan gråta lite till. Vi har vart vakna hela nätter, somnat vid 6-7 på morgonen för att sen fortsätta likadant kommande dygn.

Jag har haft han på min arm jämt. Jag har lärt mig att dammsuga med honom på armen, diska, dammtorka, sminka mig, handla, ja alltså allt. Till och med haft han i famnen när jag vart på toa. Ni mammor som haft det likadant förstår mig.

Han har aldrig velat somna i vagnen, alltid haft han i selen för att lägga han i vagnen när han somnat. Vi har vart och gått ute mitt i nätter i hopp om att han ska somna, utan resultat. I snöstorm, regnstorm och solsken.

Jag har gått flera kilometer med honom i selen och en smockfull vagn.

Snabbduschar, antingen är lillen med eller så sover han, skyndar mig på toa, skyndar mig med allt. Jämt på helspänn. Är han vaken nu, rör han på sig så pass så han vaknar snart, hur länge ska han sova nu, osv osv.

Vart jag vill komma är att alla förstår inte att det är jobbigt med barn. Men trots allt det här jobbiga och för att man berättar hur en del sidor ser ut i verkliga livet.. Så är det här livet! Jag älskar min son mer än allt annat i världen och trots att jag vissa dagar är så jäkla trött så jag hade kunnat somna ståendes, så är han hela min värld och jag skulle aldrig i mitt liv vela byta ut det här livet. ❤️

Och om ni undrar, så ja: min son är väldigt mammig, har alltid vart och kommer nog säkerligen alltid att vara. ❤️

  • 4 readers

Likes

Comments