Jag har en gång gått igenom allt som innebar att tappa bort mig själv, att släppa taget om mig själv, att låta nån trampa över mig, att helt enkelt vara beroende.
Jag lät mig.
Denna gång gör jag det inte.
Jag är jag, Cassandra heter jag, Cassi kallas jag och jag vet att jag är en godhjärtad människa. Jag är bra och duger som jag är. Jag prioriterar andras mående framför mitt eget & jag gör så gott jag kan i allt.
På gott & ont, livet blir vad du gör det till och den som endast är intresserad av sitt eget liv & ser allt negativt om dig -släpp taget.
Livet är för kort att slösa på människor som lägger ner mer energi på att förstöra ditt liv än tillgodose sitt eget.
Peace out ✌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag till farbror doktorn för att se ifall det blir en sjukskrivning för mig eller inte. Jag är faktiskt väldigt, väldigt nervös om jag ska vara ärlig.

Att bära på ett barn var för mig ingenting, jag kände knappt av att jag var gravid (förrutom att jag gick upp i vikt och hade en liten prins som sparkade i min mage).

Men denna graviditet är nått helt annat. Visserligen är det inte bara en bebis denna gång, men det är såå otroligt mycket tyngre. Det går inte att beskriva skillnaden ens för den är så stor.

Och alla ni som säger "jag vet hur det är att vara gravid med en" och "jag vet hur det är att vara gravid med två".. visserligen svar ja, men! Alla graviditeter är så olika så de går inte ens att jämföras med andras. Juste!

Likes

Comments

Ni vet när man ligger vaken om natten och ser på sina underbara och undrar hur man kunde ha sån tur i livet att få just dessa i sitt liv? Inatt är i alla fall en sån natt för mig.

Jag har världens finaste son, verkligen världens finaste! Och en helt underbar sambo. Tänk att just dessa två är mina, bara mina... ❤️

Likes

Comments

I onsdags gick jag in i v 17. Och då var jag även och tittade till mina små i magen.

Jag mår för övrigt väldigt bra just nu, mer hungrig men annars bra. Är så nervös inför allting med att det är två stycken. Det är såå mycket som ska köpas och det är typ halvvägs redan. (!!) alltså, vart har tiden tagit vägen?

Likes

Comments

Just nu känns det som att man rasar ihop så fort man försöker resa sig upp. Att någon står och slår undan benen när man försöker gå iväg.

Att vara stark är inte så svårt som man kan tro. Att vara stark är att resa sig upp efter varje gång man faller och att ta sig uppåt varenda gång.

I dagensläge är livet inte en dans på rosor och jag önskar ingen min situation. För mig är den fruktansvärd. Jag mår dåligt varenda dag, och nu börjar det påverka min hälsa. Jag orkar inte äta, och äter jag är det bara skit jag slänger i mig. Jag orkar knappt vara ute och gå..

Cassandra, ta dig i kragen nu och ta hand om ditt liv!

Likes

Comments

Ni vet när man får sån där jäkla hemlängtan så man inte vet vart man ska ta sig till?
När man längtar efter exakt ALLT som finns där man bodde förut.

Jag längtar just nu så mycket tillbaka till Kiruna, jag längtar efter att ha min familj nära mig. Visserligen har jag träffat dem nästan en gång i månaden sen vi flyttade, vi har videosamtal flera gånger i veckan med liten osv. Men ändå.. det är inte samma sak i alla fall.

Nä, hemlängtan har jag. Just de, hemlängtan.

Likes

Comments

Det är inte alla som förstår sig på det här med uppfostran av barn. Eller som inte förstår sig på att alla människor uppfostrar sina barn olika.

Hur många gånger nån än säger till mig att göra si eller så med min uppfostran så skiter jag blanka fan i det. Ingen annan har rätt att lägga sig i hur jag (eller min sons pappa) gör med uppfostran av våran egna son.

Så tänk på det, vi uppfostrar vårt barn som vi vill, inte som du vill.

Om människor skulle börja lägga lite mer tid och energi på sitt eget liv istället för att lägga ner energi på hur andra lever.

Likes

Comments

Det är mycket tankar och funderingar i huvet mest hela tiden. Man försöker trycka bort allt för att man ska orka gå runt, för att man inte ska deppa ihop totalt. Ibland funkar det skit bra och ibland sämre.

I vilket fall så rullar livet på ändå och vi hänger med nånstans i hjulet.

När man är vilsen och inte vet vilken väg man ska gå, vad gör man då?

Likes

Comments

En vecka, en hel vecka, har jag & liten spenderat uppe hos mamma & pappa.
Jag har helt glömt bort hur det är att ha nån som kan avlasta en så mycket som dem orkar göra. Att bara kunna åka iväg en sväng ensam, ta en fika med en vän utan barn, gå på stan en sväng, ja ni vet. Bara kunna gå iväg ensam en liten stund.

Den här veckan har verkligen vart guldvärd. Och jag som vart orolig att liten ska vara blyg inför sin mommo & moffa, det är som att han träffar dem regelbundet :) så glad för det också. Vill att han ska ha en så bra relation som möjligt med dem och det verkar ju bli som jag vill 😊

Jag kan inte vara mer glad än jag är över att ha min mamma & pappa så nära i livet (fast ändå en bit bort). Jag är så glad att veta att dem ställer upp i vått & torrt, jag vet alltid vart jag har dem och ja, många gånger vet jag inte hur jag skulle klara mig utan dem heller. De har räddat mig många gånger ❤️

Vi har i alla fall haft det super bra, och nu är vi återigen hemma. Nästa gång vi åker upp blir nog till jul först, den ska vi fira däruppe i alla fall.

Vissa dagar är livet lite mer kämpigt än andra.

Likes

Comments

Nu är våran lilla skatt redan 1år fyllda, med tårta och sång. I fredags firade vi hans födelsedag med paketöppning och mysdag, bara vi tre. Och i lördags hade vi 1års kalas för prinsen 🎈

Så liten men ändå stor, och oj så mycket energi i den lilla kroppen.

Idag har vi vart på öppna förskolan och lekt av oss hela morgonen, nu hänger jag hemma i utestolen och lilleman sover i vagnen. Skönt med lite chillidill.

Imorgon åker vi upp till mamma & pappa och Mattias åker iväg och tittar crossVM ihelg. Ska bli skönt att komma iväg hemifrån en stund :)

Likes

Comments