Hey, Nu ska jag åka till en kontakt familj som bor i mora. För jag har haft lite jobbigt här hemma, så ja ska åka bort från min familj ett tag. Och komma bort från Österbybruk de ska fan bli fett skönt, men ja kommer att sakna dom, Men ja finns ju på mobilen om de e nå, Skriv ett PM så kan ja skriva mitt nr, vill inte skriva de här! :)

Men just nu sitter ja å lyssnar på musik å så har ja jason i knä! Ska göra mat åt han, han har tjatat hela kvällen, Sen ska ja och Alex kanske ut å gå runt bruket, får se om han vill de :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hey idag har jag och Alex min lille bror varit till simbadet å doppade skallen i vattnet! De var fett skönt.

Ja ska skaffa en ny mobil de e en Sony Xperia L den kostar 2000! Min iphone e helt paj skärmen e spruken och baksidan! Då är de dax att köpa en då! :D

Men nu sitter jag med Alex och jason vid datan å chillar, ja lyssnar på hardstyle, och Alex sitter å tittar på PewDiePie, och jason sitter å tittar på oss när vi spelar! Men nu ska spela WoW!

 

Likes

Comments

Hey! Nu har jag fan fått nog av mamma Robert. Har lust att rymma! Men ja har snackat med en så jag kanske ska flytta! Då får får jag bort från mamma och Robert! Mina föräldrar gömmer min mobil så jag kan inte ringa eller sms! Så när jag fyller år så kan jag fan köpa en ny mobil då får ingen röra den! Men ska dra nu ses! sad

 

 

Låt

 

http://www.youtube.com/watch?v=aZ4B_xDzeSE

 

Likes

Comments

Hm just nu sitter ja e får nästan damp på mamma å Robban.dom har tagit min mobil. Om ja inte får tbx den frdag så kommer ja å ringa socialen/polisen! Och säga att mamma har taigt min moibil! Och så ljuger hon för mig oxå! så jag kan inte lita på henne mer! Och kommer aldrig att göra de heller!

Så jag har tänk att rymma, om ja känner mamma rätt så kommer hon att ringa polisen eller socialen å säga att jag har rymmt!

Och mamma har kommit på att jag har börjat rökt! Hm men ska sluta nu. DE E FAN INTE SVÅRT ATT SLUTA RÖKA!

 

 

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Idag har de varit super bra dag. Ja Jason och Alex valet ute nästa 5 timmar vi gick runt hela österby! Men just nu sitter ja i sängen å ska sova snart ( om jag kan sova) haha!

Och en ska till jag har börjat röka. De var typ 1 vecka sen ja började. De e så j$vla gött!

Men ska sova nu godnatt på er!


  • 251 readers

Likes

Comments

Hello  i veckan så har de varit bröllop så de var fest där, sjukt kul å träffa folk. Men nu sitter jag å spelar World Of Warcraft. Och så lyssnar jag på (Edda - Ni som har legat med ett skåp )

Likes

Comments

Hej nu har jag inte bloggat på ett tag, ja har inte haft mkt å skriva om. Just nu sitter vi familjen på balkongen å
Men ha en go mysigt midsommar!


  • 263 readers

Likes

Comments

Hello! Sorry har haft en liten bloggpaus, men nu ska ja börja blogga nu!
Ja har inte gjort så mkt i veckan, ja har gått i skolan som vanligt, och så har ja spelat! De e mitt liv typ! :D
Men på onsdag till torsdag ska ja å min klass till risön! Ska bli sjukt kul! :) men ska sova nu ses i morgon! :D puss

  • 126 readers

Likes

Comments

Hej, just nu sitter ja i soffan och tänker på att ha en liten fråga stund! Ni får fråga va du vill! Så fråga på! :D

Likes

Comments

909749_2013414225345728x505