Arg, kört i flera timmar, arbete, nattpromenader i ensamhet, skogsturer, mera körningar och skrivaskrivaskriva ritaritarita.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra helgen spenderades i gott sällskap med brudarna. Det var tärjärock i byn och vi bestämde oss för att ordna något roligt före "bybesöket". Det blev förfest och mellanfest hos mitt, vi åt, drack, snacka skit och spela lite kubb. Magmusklerna blev tränade på bästa sätt ;)
I byn fick man sen se en massa bekanta och catcha up, ända minuset var nog när folket gick hem och ingen efterfest ordnades haha.

Överlag var helgen otroligt bra, fick äntligen sovmorgon (vilket jag inte haft sen maj) har seriöst alltid haft något att göra eller behövt ändra på dygnet så sovmorgon kändes gudomligt.

Som bäst har jag nattskift nr2 på gång. Ska se hur mycket jag orkar åstadkomma med inatt, har nämligen en 2 månaders sen deadline, hups!

Godnatt på er

Likes

Comments

Så skönt med sovmorgon idag, har inte haft sovmorgon sen maj. Varje morgon har haft en väckning för att något måste göras eller dygnsrytmen måste ändras. Idag har jag ändå slöat en hel del, blev i alla fall en shoppingrunda till Köust. Åkte dit för att handla inför morgondagens fest. Såklart vart det fullsmockat med festivalbesökare.
Imorgon blir det tidigare väckning igen eftersom det ska bakas och plockas bort en del. Ha de gott!

Likes

Comments

Fast jag skiftar igen denna sommar har jag hunnit träffa kompisar. I början av veckan efter veckoslutets 3 nattskift blev det kaffeträff med Linnea och Alexandra.

Fortsatte nästa dag att vara social och gick på promenad med Linnea i hela Terjärv kändes det som. På eftermiddagen åkte jag till Kronoby och sen till Jeppis. Kom hem nästa dag för att jobba igen.

Idag har jag haft morgonskift, huvudvärk sen 2 och inte gjort något annat än sovit på dagen. Ska bli skönt med 3 dagar ledigt för att sen ha nattskift på måndag igen. I helg blir det också kul med Tärjärock med tjejerna.

Likes

Comments

Kvinnodagen till ära har jag idag varit och donerat blod, en lite annorlunda dag. Det börjar snart vara ett år sen sist så det var på tiden. Annars har det varit en lugn dag med lite förenings arbete och skoluppgifter.

Ha en bra dag alla Qvinns!

Likes

Comments

För några veckor sen bestämde jag och mamma en mini weekend trip till Helsingfors, hon ville så gärna se båtmässan då hon älskar att segla så mycket. Vi tog båda tåget till huvudstaden, bodde på hotel, shoppade, gick på museum och hade en underbar tid tillsammans.


Mannen ovanför hade med sin kompis åkt med denna båt över Atlanten, 47 dagar tog det. Mamma hade försökt med det samma men med en större båt och besättning, en historia för sig själv och för lång att berätta på bloggen.

Efter båtmässan, stack vi till hotellet, köpte go saker från Stockmann delikatess och drack skumpa. Fötterna var helt slut så det var verkligen ett bra avslut på dagen.

Sen blev det hotel frukost, otroligt bra service då jag frågade efter glutenfritt ETT STORT PLUS TILL HOTEL GLO!!

Mamma blev förvånad när jag sa att jag aldrig besökt Ateneum och det blev en vända dit också. Målningen jag står bredvid är från konstnären Vincent Van Gogh min favorit, en märklig känsla att stå framför sin "idols" konstverk. Tror jag inte skulle bry mig så mycket om jag inte skulle studera konstvetenskap...

Sen blev det en del shopping före jag tog tåget tillbaka till Åbo och hon till Österbotten, ett väldigt bra veckoslut med andra ord.

Likes

Comments

Förra veckan efter inflyttnings festen blev det årets Oscars gala, ett måste enligt mig. Fixade god "nattmat" och gick och la mig en 8 tiden på kvällen för att sen stiga upp kl.2 på natten, en "teknik" jag började med förra året för att vara piggare och det funkar faktist. Natten var riktigt lyckad och året räddat.

Nästa dag blev det pulka bygge till Fastlaskiainen som skulle hållas nästa dag, vi spenderade flera timmar vid Picturas studio och fixade ihop en kamera på en trälava. Vi åkte också och provkörde i backen mitt på natten och allt gick helt bra då.
Nästa dag var det lite pirrigt och förstås skulle Pictura åka först, det slutade med att vi åkte baklänges halva backen haha men feelisen var ändå på top, "åkte" också en gång med Judith. Det var en kul upplevelse och skulle gärna ha farit ut och festa med kompisarna men 4 dagars vakande började kännas så gick hem och sova istället, yey för partypinglan haha.


Likes

Comments

Har en väldigt lugn period i skolan vilket betyder att ja har en del "lediga" dagar. Men helt ledig har jag inte alls varit! Har hunnit med mycket så det blir en liten bildbomb igen.


Våren kom till Åbo, stannade en stund och sen blev det vinterkaos igen.

En del festande har jag fått vara med om också, både till studentkrogar och inflyttningsfest.

Måndagarna har jag förgyllt med fotokurs och tog också en Helsingfors weekend med mamma (mer om det i ett annat inlägg)

Har ingen skola imorgon så tjuvstartar helgen idag, även om det blir en inventarie dag vid fotoklubben är det faktist jätte skönt, de senaste veckorna har varit så hektiska. Kanske jag kommer att skriva mera nu i mars, får se...

Likes

Comments