Header

Äntligen blev utlandsresan av efter ett uppehåll på tio månader och givetvis levererade Luna och kammade in sitt sista CAPS-cert för att få sin nya titel "International Premier" och dagen därpå tog hon sitt första CAGPIB-cert på vägen mot nästa titel.

Därmed hade vi fått mitt drömmål med resan som jag knappt vågat hoppas på men förutom det kammade lillskruttet även in Nominering båda dagarna och fick visa upp sig i panelen där hon tyvärr inte fick några röster men en fantastiskt fin Devonflicka blev BIS.

Givetvis regnade det och blåste för fullt bara för att jag hade mycket packning och behövde gå mycket mellan station och hotell samt station och utställning.

Första dagen tappade jag bort mig i regnet och Luna klagade massor på mig (inte för att hon frös så väl inpackad som hon var, men det var skumpigt och stressigt).

Såklart hade vi matchande outfits på lördagen även om Lunas tröja fort åkte av och jag hade en stor svart tröja + två jackor över :)

Jag skulle kunna skriva flera A4 om hela långa helgen men jag känner att jag täckt det viktiga - Luna är grym, jag är trött och superstolt!

My beloved monster and me, we go everywhere together <3 så glad att jag har min lilla tjej, hon är min bästa vän och det är fantastiskt att resa med henne :)

My beloved monster - Eels

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har åter igen försökt ta bilder på pojkarna och lyckades idag komma FARLIGT nära att lyckas knäppa en fin bild på båda pojkarna på samma bild - men skärpan svek mig i sista sekund!

Som liten bild i mitten tänker man kanske inte lika mycket på det? xD

För övrigt funkar alla tre katter ihop mycket bättre nu, de hänger ihop om dagarna med lite paus för mat och toabesök. Luna är inte så förtjust i dem men hon blir bättre på att acceptera att de cirkulerar runt henne som två månar.

Likes

Comments

Mitt i jobb och kattungekaos slog det mig att om tre veckor är jag och Luna i Danmark! Resefebern har kickat in och jag har fortsatt mitt planerande.

Det är enkel resväg till Köpenhamn - X2000 och jag lyckades paxa plats i djurvagnen så jag slipper åka baklänges båda resvägarna.

Jag har noggrant mätt ut gångavstången - kommer gå max 1,3 km och jag har sprungit runt i sreet-viewer så att jag verkligen vet hur jag ska gå. Kartorna ska skrivas ut också, jag tänker inte förlita mig på mobilen ifall det blir trassel med internet eller batteri.

Det är lite läskigt att resa själv, speciellt med katt då jag för hennes skull inte har några planer på att irra runt. Tvärsäkert kommer jag att ta Lunaväskan över axeln och marshera mot hotellet!

Likes

Comments

Lite uppdatering om pojkarna.

Det är häftigt att lära känna Hugo och JamJam mer och mer för varje dag.

Att de skulle vara vilda huliganer hade vi redan fått höra långt innan de flyttade in, inte minst när vi skulle hämta dem och upptäckte att flera morrhår per katt blivit avtuggade (undrar om katter har något typ "krigstrofé-system" eller typ markerar rank genom att typ säga "käkade dina morrhår, ägd.")

Hugo har typiskt lillebrors-syndrom - han är superbusig och hoppar ofta på storebror JamJam, det är också oftast Hugo som väcker oss om nätterna oavsett om han vill kela(slicka en på ögonlocken med sin sandpapper-tunga eller kloa ens hals) eller om han ska busa.

Det sötaste med Hugo är att han gör de där duv-kurrande ljuden som påminner mig om Milo, även om det är ett rätt vanligt ljud för rasen.

JamJam är ofta sällskapssjuk, han HATAR stängda dörrar och ylar ofta om någon dörr stängs (och han är en rackare på att kasta sig ut så fort en dörr öppnas).

JamJam är lite happy-go-lucky och vill vara vän med alla - till och med sura Luna som bara morrar och fräser när han går nära men skam den som ger sig!

Även om pojkarna är bedårande nu så kan jag inte låta bli att dagdrömma om hur stiliga och goa de kommer vara som vuxna. Hur gula ögon får de? Hur kommer deras manar bli (man har jag förstått kan vara lite av en säsongsvara på maine coon-hanar)? Hur stora tassar kommer de ha?

Fortsättning följer.. :)

Likes

Comments

Det sötaste med att se pojkarna i det lilla kattträdet är vetskapen att de kommer bli bra mycket för stora för att ligga och sträcka ut sig på hyllplanen som de gör nu :'D tur att vi har ett större :)

Ursäktar för griniga bilder men jag testar på att mobilblogga :)

De växer så fort, underbara pälsbollar <3

Likes

Comments

Två inlägg klarade jag att göra innan jag missade en dag så jag är redan diskad från 30-dagarsutmaningen men jag ska ändå försöka göra inlägg oftare.

ÄNTLIGEN en ledig dag hemma med pojkarna, det är så jobbigt att komma hem när solen gått ner och somna inom 1-2 timmar.. Jag har hunnit ta lite bilder på pojkarna i dagsljus - tyvärr är jag ingen proffsfotograf så det blir som det blir!

Idag ska pojkarna få hänga lite med Luna igen, hon har fått ha en break ett par dagar ifall att hon skulle ha känt sig lite hängig efter rabiesvaccinet.

Likes

Comments

And make it double! Nu har pojkarna flyttat in hos oss och vi har haft de första underbara dagarna tillsammans.

Det är så spännande att lära känna deras personligheter - de har gossarna ska dela våra liv tills vi är i 40-årsåldern <3

Jam Jam är högljudd, både när han spinner och när han behöver uppmärksamhet men är så sjukt söt och äventyrlig. Hugo är mer som Milo var i den åldern, inte lika gosig som Jamster än men ändå väldigt sällskapssjuk - han har helt enkelt inte tid att vara stilla (jag har lyckats få honom att ta det lugnt och spinna en gång!).

Vi har längtat så otroligt mycket efter dessa pojkar och vi kunde inte vara gladare! Tusen tack Maria för förtroendet, de här gossarna kommer bli överösta av kärlek (Maria har även tagit bilden ovanför).

Den här bilden tog husse idag på sötaste Hugo <3 Vi har givetvis fler bilder men de kommer jag hålla på lite om jag ska klara att blogga i 30 dagar..

Fortsättning följer!

Likes

Comments

Nu är det bara cirka en månad tills jag och Luna packar väskorna och sticker på en utställningsweekend i Danmark! Igår var jag och hämtade ut mitt pass och idag har Luna fått sitt rabiesvaccin och ett alldeles eget pass <3.

Det känns rätt galet att jag ska resa utomlands med min katt men det är nödvändigt om jag vill fortsätta ställa ut och jag är riktigt taggad!

Jag VET att de som läser detta är taggade på en uppdatering om Hugo och Jam Jam* men nu när jag gått med i #nouw30daychallenge så kommer ni se gott om dem - jag lovar!

I helgen ska jag ta vara på dagsljuset och försöka fota de små huliganerna <3

Likes

Comments

Nu när pojkarna flyttat in kanske det är läge att satsa lite mer på bloggen - och så lanserar min bloggportal en 30-dagarstävling där man ska göra ett inlägg per dag för att vinna massa rikedomar ära och berömmelse.

Läs mer om tävlingen här!

Då min blogg är en nischad intresseblogg och jag inte har världens största umgängeskrets så är målet att få i alla fall några nya läsare som faktiskt sökt sig till bloggen på grund av gemensamt kattintresse - i gengäld utlovar jag ett mer regelbundet och engagerat bloggande.

I nuläget publicerar jag genomsnittligt ett inlägg per månad och håller mig stadigt på top-ca-600 i Jönköpings län. Jag själv skulle aldrig ha tålamod att följa en så pass inaktiv blogg så det är min möjlighet att få tummen ur och göra min blogg rolig och läsvärd!

Även om det inte är så populärt i min närmaste umgängeskrets så är det faktiskt riktigt inne med katter på internet så läsarna och intresset finns där ute - var är ni?

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Nu är det äntligen dags att dela med mig av våra nya familjemedlemmar som flyttar in hos oss på måndag! Två stiliga Maine Coonpojkar som växt upp tillsammans med endast fyra dagar i åldersskillnad.

Uppfödare och fotograf av bilderna ovanför är Maria Åhren som har TopzyTails maine coonuppfödning och vi kunde inte vara nöjdare med vårat val av uppfödare! :)

Luna kommer äntligen slippa vara uttråkad, även om hon lär vara en bitter liten surtant i början så kommer hon ha FULLT upp med dessa två huliganer så hon lär inte sitta och yla av tristess längre - hoppas att de blir bästisar i framtiden <3

Vi hälsade på kattungarna första gången en vecka innan jul men jag har väntat med att lägga upp på bloggen tills nu när slutspurten är inne :)

Lilla blå (grå till synes) pojken ska heta Hugo (SE*Topzytails Kazper) och lilla svartvita pojken (SE*Topzytails JamJam) har vi tyvärr inte kunnat enats om ett namn för än.. Hoppas han har ett namn innan han flyttar in dock för annars lär vi kalla honom varsitt :D

Ingen katt (inte någon för den delen) kan ersätta Milo och hans plats i mitt hjärta, men dessa två kommer i alla fall fylla ut det enorma tomrum han lämnat i vårat hem <3 Det ska bli underbart att lära känna två helt nya individer och se vad de får för personligheter!

Likes

Comments