Jag har ingen motivation till bloggen just nu. Det är för mycket inom familjen som händer sedan våran mamma hamnade i fängelse. Jag har varken lusten eller orken att lägga energi här som jag lika gärna kan ge till mina syskon istället. Jag kommer dock inte att lägga ner bloggen, men det kommer vara en paus. Hur länge, det vet jag inte. Ha det bra tills dess!

Tills dess så finner ni mig antingen på min instagram (CattizP) eller min Snapchat (Pettersso-n)

Vi ses snart!

Likes

Comments

Oj vad jag har haft det otroligt roligt på senaste trots att mycket har hänt i mitt liv. Jag har så otroligt fantastiska vänner som alltid lyckas göra så att man har ett leende på läpparna. Jag har hunnit med att boka 2 tatueringstider på min sleeve, en roadtrip till Stockholm på Mall of Scandinavia, festat i massor, träffat nya fina människor och massa mer. Det är saker som det här som får mig att hålla mig på fötterna.

Idag ska jag till sjukhuset efter mitt jobb och hälsa på min fina lillasyster som äntligen har blivit flyttad från Gävle sjukhus efter en månad. Dock så är hon inte på bättringsvägen ännu men jag ska göra allt jag kan för att få henne upp på fötter igen. Efter det ska jag träffa vänner och hitta på någonting roligt, vad, vet jag inte ännu. Men det märks!

Likes

Comments

Jag var så dum nog och lyssnade på mina impulsidéer och jag ångrar mig mer än någonsin. Nästa månad så ska jag gå till frisören och färga tillbaka till mitt blonda och även ta ur mitt löshår för att sedan sätta i nytt. Nu får jag helt enkelt vänja mig vid detta tills dess, haha. Ser betydligt mycket bättre ut i verkligheten jämfört med på bilder

Likes

Comments

Idag tog jag, Jon och Jasmine en tripp till Stockholm för att kika inne på Mall of Scandinavia, det var mycket större än vad jag hade föreställt mig faktiskt. Jag åkte dit helt inställd på att shoppa ihjäl mig nu när jag fått lön men jag hittade ingenting som jag velade ha förutom en tröja. Kanske lika bra egentligen! Haha. Har haft en supertrevlig dag och den avslutas med förtäring utav alkohol. Vi hörs om någon dag igen, puss!!

Likes

Comments

Jag har totalt glömt bort att uppdatera här, förlåt för det. Har haft så mycket som har hänt i mitt liv och har inte tänkt något alls på detta. Jag jobbar hela dagarna och spenderar mina helger med vänner, lika så mina kvällar och nätter på vardagarna. Det har blivit en hel del alkoholkonsumtion på sistone och jag har skrattat i massor och verkligen uppskattat varje sekund. Jag hoppas att ni har haft det kanonbra under denna tid också!

Likes

Comments

Det känns som att det bara kommer upp inlägg efter helgerna och det är alltid samma visa på dom. Men jag har haft det otroligt roligt denna helg. I fredags så hamnade vi på en fest i Hudik och det slutade i Bergsjö med bra folk, på Lördag blev det cruising i Delsbo för att sedan fortsätta i Hudik. Jag hade det otroligt roligt och hade det bästa sällskapet av fina vänner. Jag kom hem på eftermiddagen någon gång på söndagen och kunde lägga mig med ett leende på läpparna sedan på natten. Mitt liv har blivit så otroligt bra och jag är lycklig såhär.

Efter helgen så har det bestått utav jobb och att umgås med vänner samt härliga promenader med min hund. Trots att det har kommit lite regn under helgen och veckan än så länge så har allt varit kanon. Nu längtas det tills nästa helg då allt det roliga fortsätter. Jag hoppas att ni också har och har haft det bra!

Likes

Comments

Jag har ett sånt otroligt shoppingsug just nu så det är något otroligt. Håller på och lägger undan pengar för en utlandsresa samt några tatueringar så jag har lagt shoppingen på "hyllan" för någon vecka, vilket känns, då jag brukar shoppa en hel del. Så om du känner att du vill ge mig detta så lovar jag att jag inte kommer klaga. 🙌🏻

Likes

Comments

Vill ni ha en bättre uppdatering om vad jag gör om mina dagar, helger eller rent allmänt? Följ då min Instagram, där är jag mer aktiv!

Likes

Comments

Denna helg har varit helt fantastisk och innehöll en hel del alkohol med otroligt bra umgänge. Mycket skratt och tokigheter har det varit vilket är perfekt enligt mig. Bjuder på lite bilder sedan i Fredags, vissa efter några groggar för mycket och andra i helt okej skick. Men vi hade roligt, det är en sak som är säkert!

Likes

Comments