I fredes så jobbade Albin halvdag, så efter det så stack vi till Söderåsen och spenderade några timmar där. Gick en runda på 7km så halva rundan så grillade vi lite korv och marshmallows! på kvällen  käkade vi hos mamma och pappa!

I lördes så var det e  liten slapp dag. åkte till center syd. Och idag var det kalas för syrran och Lukas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att lägga pärlor är något som jag tycker är väldigt kul! ofta blir det en  lite kylskåpsmagnet! Men nu blev det två Mario blommor till spel rummet. Och jag blev väldigt nöjd med resultatet!

blev  väldigt glad när jag hittade krukorna på pema (lite utanför hörby). Dock hade jag velat måla dom gröna!

Likes

Comments

Igår blev en runda i skogen med familjen. det blev en liten slinga på 4.3 km . Solen värmde skönt!

Ren lycka att komma ut i skogen!

Likes

Comments

Kan inte beskriva hur mycket skogen betyder för mig. Känslan att få komma ut och andas frisk luft. Att få känna skogslukten. Den känslan. Älskar det.

Att få se hösten komma smyga. Att få se löven ändra färg!

Eller när våren kommer o knoppen börjar blomma ut.

Bästa är när man har liten mat med sig ut!

Ja , naturen betyder mkt för mig!

Likes

Comments

Inne på tredje veckan med att passa Albins brors marsvin! Hans bror med familj är på semester, så vi fick nöjet att dom hemma. Sally tog det väldigt bra!

Likes

Comments

Att göra egen milkshake så enkelt. Det ni behöver är :
➖ en mixer
➖ glass
➖mjölk
➖ glas

Likes

Comments

Förra helgen så stack vi till Helsingborg och besökte Sofiero slott och slottsträdgård! så fint det var där! Kan verkligen rekommendera detta! sen stack vi inom Väla oxå!

Likes

Comments

Idag har dagen bara sprungit iväg! Käkade frukost på bojierts  Idag! varit i lund och testa BMW i3! grillat med syrran o hennes man..! en perfekt dag!

Hemmagjorda milkshake!

Likes

Comments

i lördags så firade vi morfar som fyllde 82år! Vi pillade även lite i trädgården. hade köpte lite blommor som vi planterat. Igår så stack vi en rund till Malmö. riktigt härligt vår väder hela helgen. Gick i lite affärer och avslutade med att gå i slottsparken/kungsparken innan vi gick när till centralen för köpa lite fika på expresso house. 

Likes

Comments