Hej på er igen!
Det var ett tag sedan man skrev här nu... Hur är det med er?

Här har det varit fullt upp med både de ena och det andra. Har en unge i magen som lever och håller på lite väl tidigt om morgnarna. Men det här med att försöka jobba inom hemtjänsten när barnet i magen ligger fixerat så hen tar spjän med fötterna på revbenen, händerna på blåsan och rumpan vid magsäcken... Mja de kan ju alltid bli roligare 😂
Nä nu ska vi inte vara såna, jag längtar tills att det är dags att föda. Om det går som planerat så är det 6 veckor kvar och jag jobbar i 4 veckor till xD den får inte komma tidigare iaf för att de finns det inte tid till 😜

Idag är det min lediga dag, men som alltid så är den inte så ledig. Tvätta två bilar, klippa och bada hunden, fixa här hemma, skriva ut material lista till vinden och försöka hinna med att göra mat och tvätta barnkläder 😍

Ja de är väl lika bra att börja 😉

Ha nu en super trevlig dag och gör det bästa av situationen hela tiden, livet är för kort för att ångra sig 😆

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja man kan ju inte säga att man inte får jobba iaf... Idag har jag jobbat 7-14 sen så åkte jag på att jobba natten med. Tur att de löser min morgontur i morgon. Men vad skulle jag göra utan min älskade sambo? Nog att man kan känna sig ensam i graviditeten ibland men han finns där i vått och tort. Inatt så fick han ha hunden eftersom att jag fick hoppa in och jobba. Han vet också om mitt humör för morgondagen med! Jag hoppas bara att jag orkar vara vaken... gick upp vid 04.20 idag och så är jag inte hemma förens 08 i morgon som tidigast efter att jag har varit ute med hunden... Ja detta kommer att bli spännande. Men som tur är så har jag en bra hund som helst vill sova om dagarna när en annan sover 😊

Nä men om man skulle göra lite nytta inatt då...

Likes

Comments

Denna graviditeten är ju helt underbar.
Jag längtar jätte mycket efter pyret! Dock så verkar jag vara helt ensam i denna graviditeten. Min sambo bryr sig inte om att vi ska ha barn och tycker att jag är tidig med allt.
Visst vi ska inte ha förens i april, men de går fort dit! Jag tycker inte att det är fel att kolla om en barnvagn med tillbehör nu och kanske köpa den senare men att man kollar vad man har för utbud.
Det kostar en del att ha barn och skaffa allt till barnet. Men men snart gör jag på mitt egna sätt!!

Likes

Comments

Ja de va ett tag sedan man skrev något här... mycket har hänt, både gott och mindre gott ;)
Jag och min sambo ska blir föräldrar åt ett litet pyre som växer i min mage. Vi är naturligtvis jätte glada men denna månaden har varit värre än någonsin!
Jag har inte fått behålla någon mat, fart fram och tillbaka till sjukhuset på grund av det. Men pyret mår bra iaf.
Jobba ska vi inte ens tala om hur svårt det har varit 😐 Jag vill ju verkligen jobba med men min kropp säger ifrån, jag har ingen ork längre då jag inte kan äta något knappt!
Jag hoppas verkligen att det går över snart!
Misstro mig inte vi är verkligen jätteglada över att få ett barn, dock är jag mindre glad för hur jag mår :(
Men de säger att de bara är de första månaderna man mår så här men vi får se. Hört olika bud från alla jag känner som har barn ^^

Nahe om man ska krama toastolen en stund till då 😓

Likes

Comments

Ja men detta går ju bra... fick reda på att jag är gravid, detta va för ca 2 veckor sedan. Naturligtvis blev man glad och de blev min sambo med, ingen snack om saken... men denna jävla illamående får ju gärna försvinna. Tyckte att de va konstigt att jag inte kunde behålla maten och inte äta den mat som jag vanligtvis äter utan att de ska vända sig i magen men tänkte inte mer på det. Mitt illamående började en vecka innan jag visste att jag va gravid. Nu vill jag att de ska försvinna! Jag kan inte jobba då jag har blivit känslig mot lukt och inte får behålla någon mat så är de inte så lätt att jobba inom äldreomsorgen! Sen så tycker man att allt luktar konstigt till och från...

Jag hoppas bara på att detta slutar snart!

Likes

Comments

Ja då va de redan tisdag...
Hade tänkt att skriva tidigare men sen kom alla måsten som man tyvärr har.
Det har varit en händelserik helg och en underbar nationaldag ^^
I fredags så grillade vi hela familjen, rätt så mysigt faktiskt. Vi orkade inte göra så mycket på fredagen då vi skulle upp tidigt på lördagen.
I lördags så började dagen med att gå upp vid halv 5 för att hinna äta frukost, dricka kaffe och sen va de bara till att sätta sig i bilen och lära 10 mil. De va nämligen drifting och min sambo va besiktningsman och jag va sjukvårdare (passar mig rätt så bra när man är undersköterska). Övriga i familjen kom upp vid 10 då de egentligen öppnade. De va både drifting, dragracing och utställning.
Jag lyckades få min lillasyster till att åka med och hon tyckte att de va jätte skoj. Tur va väl de då hon behövde lite glädje i livet.
Det slutade kl 17 så vi va inte hemma förens 19. Då va de bara till att hämta hunden och åka hem och äta. Sen somnade alla på soffan och vaknade till en underbar söndag som vi inte gjorde ett skvatt på.
Nationaldagen i ära så firade jag min mormor och morfar som har varit gifta i 47 år. Efter det firandet så åkte jag och min kära sambo till stan och shoppade lite ^^
Nu sitter man här på tisdagen och går igenom alla måsten som man inte har hunnit med som MÅSTE vara klart till onsdag nästa vecka. Hur det ska gå vet jag inte än. Jobbar tre nätter nu sen har jag skola och arbetsintervju...
Ja inland räcker inte tiden till helt enkelt. Men man får göra det bästa av situationen.
Nu är de bara 7 timmar kvar tills att jag får åka hem och gå ut med hunden innan jag får sova ^^ får hoppas att sambon bäddade sängen så man slipper det på morgonen. Men i vanlig ordning så somnade han väl på soffan tillsammans med hunden 😉

Likes

Comments

Ja då va de snart helg. Denna veckan kan ju bara gå och hänga sig någonstans! Sjukskriven då min rygg gick sönder på jobbet, haft lite du så där väder så man har inte kunnat vara ute i värmen så mycket. Läkare som inte lyssnar på vad man säger!
Om man åker till vc för att få hjälp och bättre tabletter så att man åtminstone kan ha en vanlig vardag och allt de gör är att kolla lite på en klämmer lite på ryggen och skriver ut panodil som man kan köpa i affären. Säger man att de inte hjälper så får man bara höra att man inte rör på sig tillräckligt mycket. Men har man hund så är man ute och går rätt så mycket.
Men de är väl så att läkare vet väl bäst. Sen för att jag är jag så kommer jag att gå till ska till jobbet på måndag i hopp om att ryggen ska hålla.

Denna helgen tänker jag inte jobba. Det är ju bluesfestivalen och jag har för en gångsskull hittat hundvakt för hela helgen och sovplats så jag slipper köra eller ta bussen. Första gången jag får dricka på bluesen på 3 år. Lite ovanligt men detta året så händer det en massa ovanliga saker. Jag är "ledig" bluesen och jag jobbar inte midsommar. Det är något fel här. Jag har ALLTID jobbar midsommar i 10 år. Men ja någon gång ska de va den första för de med ^^
Min midsommar ska jag vara med familjen och min underbara man ❤️ det finns ingen lyckligare tjej på denna jord än mig just nu!

Love to the folks ^^

Om man ska göra någon nytta medans tvättmaskinen är igång. Kanske gå ut med hunden eller damsuga. Ja de återstå och se 😉

Likes

Comments

Ja då har man varit en duktig flicka och bränt sig när man ska göra lite fint hemma på gården!
Tur är väl att det hinner att lägga sig då jag jobbar jätte mycket denna veckan. Eller ja jag är ju ledig två dagar denna veckan, men en aning påfrestande när man jobbar natt.
Jobbar två nätter, ledig en natt sen jobba fyra nätter. Ja man vet ju att man lever iaf!
Men vilken tur jag har som har världens underbaraste kille hemma som fixar maten, städar och donar när en annan sover hela dagen ^^
Han är så snäll så att han gör min bil med 😀
Dock så kan jag inte förstå över hur jag kan sakna han så mycket när man är på jobbet. Det är väl för att de är för lite att göra på jobbet inatt eller så är de för att jag älskar han så fruktansvärt mycket så jag vet knappt vart jag ska ta vägen!
Han lyser verkligen upp mig dag !
Igår va han så snäll så att han smörjde in mig där jag hade bränt mig bara för att de skulle bli lite lättare på jobbet !
Det är min man det!


Får väl ta och jobba de sista timmarna nu då ;) slutar ändå om tre timmar ^^

Likes

Comments

Länge sedan man skrev här då.
Denna helgen har det varit underbart väder, det väst av allt är att jag har varit ledig hela helgen ^^
Det är inte ofta jag är ledig om helgerna så när man väl är det så är det de bästa som finns typ!

Att bra få umgås med familjen och kärleken är de bästa som finns! Sol, grillat, druckit lite alkohol, kollat på bilar. Ja de kan ju inte bli bättre! Inte för mig iaf :)

Jag och min stora kärlek har snart varit tillsammans i två månader och bott ihop i två månader samt varit förlovade i två månader. Eller ja vi blev tillsammans den 12/3, flyttade ihop den 22/3 och förlovade oss den 29/3. Visst det gick fort men jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu 😍 han gör min dag och framförallt så älskar min hund honom. Vi har samma intresse och samma hobby. Vi vill göra allt tillsammans men ändå så gör vi saker ifrån varandra. Oftast så åker vi tillsammans till samma ställe och sen så går vi åt varsitt håll. Så som de ska vara typ 😜 men behöver inte vara klistrade i varandra hela tiden.

Nä men om man skulle gå ut och fixa utemöblerna innan maten ^^

Likes

Comments

Jaha då va det måndag, eller ja de är tisdag nu 😜 Varit tillsammans med min gubbe i en månad. Visst vi har gjort lite hastiga saker, men det har aldrig känts så här bra som det gör med han! Han kan jag spendera resten av livet med.
Bara att få se han varje dag och höra hans röst, vara i hans närhet gör mig knäsvag!
Han och jag kan bara ha en hemma dag/kväll/natt och tiden bara springer iväg!
Jag älskar han verkligen! Han störtar mig i mina beslut och hjälper mig med mina beslut om jag skulle ha beslutsångest.
Han är min stora kärlek ❤️

❤️ Henrik Klase ❤️

  • 4 readers

Likes

Comments