God morgon! Eller ja för mig är de förmiddag nu ^^
Vaknade vid 04.00 och kunde inte somna om. Var hos läkaren igår och till svar för mina nerver som ligger i kläm var att jag borde tänka på min vikt och söka nytt jobb 😓 inte för att jag vet vad min viktuppgång på 10 kg har med saken och göra bär jag är gravid och att jag ska söka nytt jobb, vad då ska jag söka annat jobb från mina barn??? Ja sä då de läkare i ett nötskal delux! Men visst han sjukskrev mig i 2 veckor så nästa vecka ska jag ringa och säga att jag vill ha min läkare för de hade jag inte igår.
Jag hann att göra lite annat igår med så som att handla så nu har jag köpt lite blöjor till nästa unge, bakade bullar och daimbeskvier i hår som jag och Sara ska fika på i helgen 😍😍 man får passa på när orken finns och när pojken sover ❤️❤️

Idag lyckades jag med de mest roligaste någonsin. Jag ska till mvc vid 10 och pojken till BVC vid 10 😓 som tur är så är de bara 3 dörrar emellan 😁😁
Sen lär jag ju ha ett helvete med min hund då de snöar och den ligger kvar... hon är galen i snön och vägrar att gå in, bättre blir de inte när hon löper med 😓😓 men de är bara till att gilla läget xD

Jag kan inget annat ån att säga att jag längtar till helgen. Dels så får jag ha en hel helg med mina älskade och jag (taskigt som de låter) slipper pojkens pappa. Visst han och jag är tillsammans för tillfället men jag vet ärligt inte om jag har några känslor för honom så de är något jag verkligen ska känna efter och har jag inte de nä men då får han acceptera det. Det är ju inte så att jag ska ta hans barn ifrån han utan vi funkar bara inte som ett par men han vill inte förstå de.
Jag tycker att de är skadligare för våra barn att vi bråkar och bor ihop än att vi separerar på oss och kan ha en dialog med varandra. Barnen mår inte heller bra i ett förhållande där de bara är tjafs. Eller ja barnen, pojken och den som jag har i magen.

Nahe om man ska göra i ordning pojken och skotta fram bilen 😓😓

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon!
Då va de sista dagen på denna veckan. Kan ju ingen annat än att säga att lördagen blev ju rätt så bra iaf xD trots all skit. Det ända jag får höra är att jag är sur, jag har inte så ont som jag påstår att jag har och fan och hans moster. Lever i ett förhållande där jag inte har några känslor för honom men är med han enbart för våran sons skull och för att vi har en till på väg. Men sen för att jag vet inte hur de blir med boende för min del och jag är rädd för att han ska kasta ut mig/oss. Men jag kan inte hala på det mycket längre.
Igår var vi inne på Kalmars vintercruising, de blev dyrt för min del då de va jag som fick betala allt 😓 men sen fick jag träffa han med det stora H och de gjorde min kväll ännu bättre.
Jag vet att många tror att jag är otrogen och man ska inte vara det. Men då kan jag tala om för alla att vi har inte gjort något i den bemärkelsen.
Han med det stora H väntar tills att jag har kommit ur mitt destruktiva förhållande som jag är i nu.
Men nog om det det är inte så kul att vakna vid 03.45 för att man har ont 😓 hoppas på att denna dagen blir bättre. De jag vet att jag ska göra är att jag ska fixa bilen idag sen så får vi se vad som står på schemat.
I morgon ska jag till läkaren iaf och hoppas på att de kan göra något åt detta 😭😭

Ha en underbar söndag! Jag hade tänkt att göra de bästa av denna söndagen iaf ❤️

Likes

Comments

God morgon!
Igår var en jobbig dag för min del. På något sätt så hade jag sträckt hela höger sidan av kroppen samtidigt som alla nerver låg i kläm 😓 så de va kämpigt att ha både sonen och hunden.
Jag fick ringa och sjukskriva mig för helgen med 😭 så nu får jag åka till jobbet och hämta en blankett och fylla i och vänta på den roliga läkartiden som jag har på måndag.
Mamma bjöd oss på mat och jag fick en ”utskällning” eller vad man ska säga av min så kallade pojkvän. Men de va ju bara till att gilla läget.
Fick träffa mina fina och underbara vän med en stund iaf, hon och hennes son lyckas alltid att få mig på bättre humör.
Så nu hoppas jag innerligt att jag får hyra huset, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. Jag kan verkligen inte bo med barnens pappa men han fattar inte att vi inte funkar som ett par.
Så nästa helg ska jag vara själv med barnen och hunden och bara göra sånt jag vill göra med barn och hund med 🙈

Nahe försöka ta tag i dagen annars så får jag väl skit för de med 😓

  • 1 Readers

Likes

Comments

God morgon!
Igår hade jag den mest trevligaste dagen på jätte länge 😍 spenderade hela dagen tillsammans med min underbara vän och hennes son, sen åkte vi till en kompis och drack lite kaffe. Alltid lika trevligt när man inte har sett någon på flera år.
När vi kom hem igår så var William och Belle jätte trötta och jag hade jätte ont, men de är så klart värt det när de kommer till ens ”frihet och lycka” och framförallt sin egna son samt hund 😘
Jag har inte måna som betyder så jätte mycket för mig men de som gör det vet vilka det är och vet att jag skulle göra allt för dom ❤️
Eventuellt så har jag fått tag på ett ställe att hyra, hoppas bara att de kommer att gå igenom med. Visst de kommer att bli fruktansvärt jobbigt och svårt i början men man får försöka lära sig att leva med det med.
Allt för att mina barn och hund ska ha de bra. Visst sen är de väl positivt om jag också mår bra på vägen ❤️❤️

Likes

Comments

Ja denna veckan kunde ha startat annorlunda 😓 Jag har fått sjukskriva mig från jobbet på grund av nerverna som sitter i kläm, ringde till vårdcentralen och fick tid på måndag så nu är man sjukskriven fram tills dess 😔
Vara hemma och ta hand om en snart 9 månaders bebis och en hund plus att vara gravid på det med nerver i kläm och jobba är lite mycket för min kropp just nu. Men vi får se vad läkaren säger på måndag.
Det underlättar inte heller när man har problem i familjen 😕 sonens pappa har mer eller mindre bestämt sig för att jag ska göra allt och att han ska betala så lite som möjligt men när vi pratade om allt med en barndomskompis till han så lovade han att han skulle dra de större lasset och gud vet vad.
Ja jag har fått be en barndomskompis till han att hjälpa oss med att prata för när jag försöker själv så lyssnar han inte eller så går han sin väg, visst billigare än samtalsterapi men ändå ska de behöva vara så när man har vatt tillsammans i 2 år, har 1 barn och en till på väg?
Aja får väl se hur detta går vägen 😕

Likes

Comments

Hej!
2018 är mer än gärna välkommet! 2017 va si så där så hoppas på ett bättre 2018 ❤️ Det bästa med 2017 var att jag fick min son, det sämsta är att jag förmodligen kommer att bli ensamstående. Det jag vet som kommer att bli ett bra 2018 är att pojken får sin lillasyster 🙈❤️

På nyårsafton så spenderades den med min bästa vän och hennes lilla familj, de blev trerätters och barnen somnade vid 23 tiden och sov förbi 00 slaget så då kunde man gå ut och fira in de nya året.

Ha en trevlig dag alla där ute och va rädda om varandra!

  • 1 Readers

Likes

Comments

Det va ett tag sedan man skrev här.
Har haft lite mycket runt omkring, en av mina bästa vänner ska snart ha barn. En annan har precis fått jobb som är jätte roligt för henne.
Själv fick man sig en överraskning för någon månad sedan, barn nummer två är tydligen pålägg 🙈🙈 så det kommer att bli ca 1 år och 1 vecka mellan barnen 🙈😍
Samtidigt som man är jätteglad över ett till barn så blir man också lite orolig då jag precis har fått fast jobb. Så nu hoppas jag bara på att de inte sparkar mig 🙈
Men denna mammaledigheten kan ju kyssa sig någonstans 😜 jobbar 4 kvällar av 7. Men de bli extra pengar och sambon/pappan till sonen är ju hemma ^^

Nä men om man kanske skulle göra lite mat 🙈

Likes

Comments

Hej!
I onsdags så plussade jag, 4 månader efter att min son föddes... i morgon blir det att åka på ul då jag inte vet hur pass långt gången jag är. Jag fick en sån snäll bm som förstod min "oro" över att jag inte vet hur långt gången jag är.
Pratade med min sambo om det och frågade vad han ville göra, abort va inget alternativ tyckte han. Så han fick höra ett och annat av mig då 🙈
Jag menar ska vi ha en till så tätt så måste jag ha mer hjälp. Det är färdigt med att köpa en massa bilar. De höll han med om.
Spänningen inför imorgon är den om hur långt gången jag är, hur många det är, när barnet/barnen är beräknade samt att vilken vagn man ska köpa nu 🙈🙈

Men vi får vänta tills morgondagen xD

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sedan man skrev här...
Det har hänt lite mycket på så kort tid 😕 så förlåt för ett långt och rörigt inlägg men känner att jag måste få skriva av mig innan jag exploderar!
Den 17/4-17 kom min William till världen, smärtsamt men helt underbart ❤ nackdelen med hans födelse var att hans far ändrade på sig. Jag ska göra allt, jag får skitwb för allt, det blir fel Hur jag än gör så är han inte nöjd. Jag är bokstavligt talat skit slut.
missförstå mig rätt jag älskar verkligen min son och gör allt för honom. Men att ha en son, en hund, ett hem och en extra bebis (pappan) så är de inte så lätt att tillfredsställa alla... Min son och hunden kommer i första hand men de får jag höra med är fel...
jag vet verkligen inte vad jag ska göra snart, han hjälper inte till och jag har ingen ork...
hjälper inte till med kostnaderna, blir skit sur om jag jobbar helgen (max 4 timmar och inte varje helg) bara för att få de till att täcka ekonomiskt, blir sur om jag åker till.någon kompis.. . Han vill att jag ska vara hemma 24/7 men som sagt vad jag än gör så blir det fel.
Vi hade dop i helgen, men ingen hjälp fick jag av han. istället så fick jag klagomål för att de hade kostat för mycket... Men jag menar dop är bara 1 gång i ens liv. Tror han seriöst att 1100 skulle räcka till maten och tårtan???

Nä nu har jag nog klagat färdigt för idag. dags att ta itu med hemmet så man inte får klagomål för de när man är dålig...

Likes

Comments

När min efterlängtade son kom så började "problemen". Allt började med att de stressade in mig i duschen så vi kunde byta rum, sen så ville inte William äta då han hade svalt för mycket fostervatten så han åt inte på 26 timmar. Jag kan ju ärligt säga det att så mycket som fanns i den lilla kropp är ju ofattbart. Men 3 fulla blöjor och 4 ombyten senare så va de morgon och jag fick äta frukost innan de skulle ta blodprov och kolla hans gulsot. Som alla barn så föds de med gulsot för att blodet är för tjockt för att kroppen ska kunna ta upp alla ämnen. Värdena såg fina ut och de va bara till att se till så att han åt nu. När han började äta så gjorde han inget annat än att äta men blev aldrig nöjd. Den 3 dagen på bb så fick vi börja ge han ersättning. Så då fick jag både amma han och ge han ersättning.
Han började gå upp i vikt (hade förlorat 7% av sin födelsevikt) och vi fick åka hem.
Detta var 4 dagar efter att han föddes och vi fick ge han mat varannan timme.
2 dagar efter att vi kom hem så skulle vi tillbaka igen. De är något alla får göra men de var lite oroliga för han då hans gulsot värden hade stigit när vi skulle åka hem. Men som tur är så har man hund så William fick/får vara ute mycket xD
Den första veckan så sov vi i soffan och hade flyttat in spjälsängen till vardagsrummet. Jag var jätte orolig för att jag inte skulle vakna när han skrek på natten. Visst jag gjorde det på bb men hemma är ju alltid hemma.

Nu är han 8 veckor och sover som en gris om nätterna.
Enligt bm här hemma så går han upp lite väl i vikt samt längd. Men han växer åt alla håll och inte bara 1 håll.

Han har sina perioder på dagarna då han "pratar" mycket :)
Han är verkligen efterlängtad och han är ett av mina 3 ljus i livet. Jag skulle inte kunna leva utan min familj 😍❤

Likes

Comments