Nu är jag på väg till skolan och har först svenska. Sen efter skolan blir det att åka hem och göra sig i ordning för skivan som min klass ska ha idag på Johannes bar vid Odenplan. Så hör av mig mer framåt kvällen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej har haft en blog paus ett tag. Men ska bli bättre på att blogga nu. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vad tycker ni att jag ska skriva om, kom med tips. Men idag har jag inte gjort så mycket som att jag har vart hemma och varit sjuk.
Men jag hör av mig senare ikväll eller imorgon.😊


Likes

Comments

Ska snart börja ta mig till skolan har dans första lektionen. Sen har jag värsta håltimmen innan min sång lektion men måste skynda mig till bussen nu hörs senare 😊


Likes

Comments

Ja jag har haft lov i veckan så har inte orkat blogga så mycket. Men imorgon börjar skolan igen, men skulle vilja ha ett längre lov. Men det är inte långt kvar till nästa lov.

Häst fronten ser allt bra ponnyn mår bra och allt men får se om jag ska till stallet idag eller om jag tar en ledig kväll. Men vi får se.
Vi hörs senare


Likes

Comments

Idag tävlade jag i Täby det var final i div 2 dressyr. Lisa var jätte duktig vi red lätt b:3 det var första gången vi red det programmet men jag är nöjd med henne och vi red ihop 60,056% så var godkänd i allafall. Laget kom vi precis utanför placering men vi alla i laget red otroligt bra. Så är nöjd med dagen.

Nu är jag på väg och ska möta Julia ett tag så får se när jag är hemma 😊


Likes

Comments

Det gick jätte bra är otroligt nöjd med min ponny. Hon kändes bra från början till slut men lite seg bara men galopp delen gjorde hon perfekt vi fick 64.310%. Men det blev ingen placering det var en väldigt tuff konkurrens igår. Men jag är nöjd i alla fall.


Likes

Comments

Idag ska jag tävla min ponny i dressyr det blir bara en klass jag tävlar idag. Jag startar kl 17.22 så det är ganska sent så det är skönt. Men kommer hem sent i kväll men skriver och berättar hur det har gått sen på väg hem.


Likes

Comments

Dagens Dressyrträning gick väldigt bra, hon var lite stel i början men det släppte sen mot slutet. Fick rida utan stigbyglarna så kommer nog ha världens träningsvärk imorgon.

Vi red väldigt mycket på volter för att få henne lösgjord. Hon var väldigt stel i höger sida men det gick bort efter tag. Sen gjorde vi lite delar från lätt b:3 som vi ska rida om två veckor.


Likes

Comments

Har just nu religon men slutar om en timme men ska stanna kvar med Hanna och träna på det vi ska ha på audition på fredag.
Sen ska jag hem och plugga andra saker, så är hästledig idag så det är skönt. Men vi hörs mer senare.


Likes

Comments

Nu ska jag bli bättre på bloggningen, nu har skolan börjat helt och min häst helt fullt igång så nu blir bloggningen mycket bättre.

Idag gick jag först till skolan sen efter första lektion gick hem som att jag känner mig sjuk har fått feber och är jätte förskyld men får se om jag orkar gå till skolan imorgon.


Likes

Comments