Kl 06.30 ringer vekkerklokka.

Jeg står opp og bruker så en time på å gjøre meg i stand, få i meg mat og ta en røyk. Så går jeg til toget for å dra på jobb. Vent.. Hvilket tog? Neeida, går jo ingen tog herfra i dag! Great.. 😖 So the day begins.

//Weheartit

Jeg ser noen folk med røde NSB-jakker som jeg løper bort for å spørre ang toget. Av de får jeg beskjed om å ta buss til Kløfta, og toget derfra til Lillestrøm. Okei, ikke noe problem det. Hadde det ikke vært for at jeg glemte skinnjakka mi på jobb i går, for der lå nemlig ruterkortet mitt! Med bare to min til bussen skulle ankomme, og en halvtime til neste, vender jeg nesa opp mot Jessheim sentrum for å finne en pengespyttemaskin (minibank). I samme slengen tar jeg opp mobilen for å ringe jobben for å si ifra at jeg kommer litt for sent. Resultatet av det, var en svart skjerm. For flinke Cathrine glemte jo å lade mobilen, så den var død. Jeg kjenner jeg blir frustrert, og begynner å småjogge, for nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Ingen minibank i sikte, tom for røyk og mobilen er død. Mer som skal gå galt i dag, da? Jeg er tydeligvis ready for it! Midt oppi frustrasjonen og samtaler med meg selv, finner jeg en hyggelig kar som kunne fortelle meg at jeg kunne gå på Circle K og ta ut penger der. Yes! Jeg tok også sjansen på å spørre pent om jeg ikke kunne være litt frekk og låne en telefon så jeg kunne få ringt jobben og sagt ifra. "Så klart! Vær så god!" Thank you, you just saved my day!

Ett kvarter senere, står jeg på busstasjonen igjen, med penger i lomma, jobben har fått beskjed og jeg prøver å sende telepatiske meldinger til bussjåføren om at han må forte seg for jeg må på jobb.. haha.. For de som lurer, nei, det funka ikke. Vet ikke om det var pga mine dårlige telepati-evner, at bussjåføren var rundt 60-70 år eller at bussen (skranglekassa😳) sikkert er fra tidlig 90-tallet. Den kommer da til slutt, og jeg stiller meg i kø. En mann foran meg i køen, går opp til bussjåføren for å vise at han har billett, og med det samme hører jeg en rusten mannlig stemme si: "Vet du, det der interesserer meg ikke!". Haha, hvordan kunne vi vite at det bare var å gå rett på?

Så jeg stiger på, og setter meg nesten bakerst. Og i det bussen kjører, hører jeg en dame som sitter bak sjåføren fortelle hvilken retning han skal kjøre. Tydeligvis en ny sjåfør? 😝

//Bilde funnet på jernbaneverket.no

Anyways, jeg kommer meg til Kløfta. Sprinter sammen med 20 andre i samme retning opp til perrongen. Og står og venter. Og venter.. Også må vi vente litt til da. Og der ja, der kom den fordømte metallboksen på skinner kjørende og jeg kommer meg til Lillestrøm og tar min vanlige rute. Og herfra går alt egentlig helt greit. Vel, bortsett fra at bussen absolutt skulle kjøre feil, og måtte snu etter 5 min. Halloo? Hvorfor kan ikke bussjåfører lære seg rutene de skal kjøre? Jeg vil veldig gjerne bare komme meg på jobb. Heldigvis kommer jeg ikke mer enn 40 min for sent, og det har ikke blitt kaos i kassa ennå! Så da var det bare å hive seg i uniformen og klistre på seg ett aldri så lite smilefjes. Ett smilefjes som skal vare i 7 timer. 😃

Så sånn var min lørdag. Og nå sitter jeg henslengt i sofaen, med to bikkjer trippende rundt, og en liten hvit snakkende mus på tv-skjermen. En liten stemme i huet mitt klagde på at det er en stund siden jeg hadde sett "Stuart Little", så da må jeg jo gjøre det!

Har du hatt en fin lørdag? 😃

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God søndag, alle sammen! 😄

Sfx er jo ikke så utbrett her i lille Norge, som det er i Usa. Så det er kanskje ikke like lett å finne utstyr og det man trenger til det. Eller kanskje man finner noe, men det er litt dyrt. Så da tenkte jeg å komme med en liten oppskrift på hvordan du kan lage din egen Scar Wax.

Det beste med dette er at det ikke krever så mange ingredienser, tid eller kunnskap.

Det eneste du trenger, er:

* Vaselin

* Mel eller Maiszena

*Vann

*Foundation for å få det i din hudtone


//Bilde lånt av google

Når du har funnet fram det du trenger, er det bare å sette i gang!

1. Putt en spiseskje vaselin i en bolle.

2. Hell i en god del mel/maiszena, men ikke for mye.

3. Miks dette sammen til du får en fin.. hva heter det? Blanding? Lat som du lager boller! Men du skal bare ha en bolle da..

4. Når dette er mikset sammen, og bolla har en fin tekstur, så er det bare å sette i gang å lage sår, fake nese eller hva enn du måtte ønske. Kun fantasien stopper deg! 👻


Du kan selv kontrollere konsistensen, ved å ha i enten litt mer mel eller litt mer vaselin. Dette kan bli veeldig sticky, så jeg anbefaler at du bruker hansker når du gjør dette. Dersom blandingen/bolla er litt sticky når du skal legge den på huden, eller hva enn du har tenkt å gjøre med den, så er et godt tips å bruke babyolje, body lotion eller en eller annen krem for å gjøre den mykere og lettere å jobbe med.

Have fun!


  • 118 Lesere

Likes

Comments

Jeg har jo blitt veldig glad i Sfx effect sminke, og har prøvd å lage litt forskjellige sår og sånt. Foreløpig har det bare blitt sånne små prosjekter, typ sår på hånda, skuddsår i panna osv. Ingen fullface prosjekter ennå, da jeg føler jeg må ha bedre kamera enn Nokia, og digitalkameraet mitt gir mer gult lys enn hva jeg liker. Men en vakker dag! 👻

Her er hvertfall noe av det jeg har prøvd meg på:

1. Ett helt enkelt "gammelt" sår på kinnet

2. Blødende sår på armen

Jeg er klar over at dette ser helt fake ut, men det var mitt aller første forsøk.

3. Skutt i panna

Her ser jeg at hullet ble altfor stort, og som en venninne sa; Det ser ut som det er noe inni skallen som ble skutt ut, istedenfor at jeg faktisk "ble skutt" :P

4. Facecast

Etter hva jeg har lært, så er det smart å ha en cast av sitt eget ansikt. Da er det lettere å lage proteser som faktisk passer. Her er min, i første del av prosessen, laget i gips. Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg gjør det videre. Hvis noen har tips, så hadde det vært kjempefint!

5. Blyant gjennom nesa

Også er jeg så heldig å bo hos en som lar meg få øve på henne noen ganger. Denne gangen fikk hun en blyant oppi nesa!

Alle disse er mine "first attempts", så jeg vet jeg har en del å lære. Men øver man ikke, lærer man ikke! Så jeg sitter med kittet mitt ved siden av meg, klar til å brukes når jeg føler for det!

Likes

Comments

Ja, da var det lørdag! Dagene har jo virkelig flydd avgårde og kalenderen viser allerede 10. september. Whaat? Hvor ble det av sommeren? "Slapp av, Dagbladet sier den kommer tilbake.." Vel, VG er ikke helt enig.. Mens man venter og ser hvem som har rett, så er det jo egentlig bare å forberede seg med å ta frem høstklærne, lage seg en kopp varm kakao (eller te hvis du heller foretrekker det - en kopp til alle!) og surre seg inn i godpleddet!

//Gammelt bilde, da Nokia ikke tar så flotte bilder den dag i dag!

For min del, så har dagen i dag vært ganske rolig. Har trykka litt rundt etter Sfx-inspo, gått meg en tur og bare sett på tv.

Nå skal jeg gomle i meg hjemmelaga sjokoladepudding med jordbær ved siden av! God lørdag!😊

Likes

Comments

Likes

Comments