Header

Denna serie är en nyfunnen favorit. Började titta på den på måndag förra veckan och är redan på säsong två. Det är inte alltid jag har så lätt för att fastna för serie, men alltså jag skojar inte när jag säger att jag blev fast efter att jag tittade klart på första avsnittet. Recommend recommend recommend

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blå mönstrade jumpsuits är något som verkligen har fallit mig i smaken. Delvis för att jag älskar blått, men också för att jag tycker att jumpsuits är så sjukt snyggt nu på sommaren. Tror inte att det bara är jag som tycker så haha. Äger dock ingen jumpsuit, men är sugen på att klicka hem jumpsuiten på den första bilden💁🏼

Likes

Comments

Hej på er! Blev ingen bloggning igår (eller förrgår rättare sagt), eftersom att jag kände att jag inte hade tid över för bloggen.

Igår var jag med två av mina vänner och vi gjorde väl inte jätte mycket. Vi var ute och åkte lite moppe och mitt i allt så började det spö regna så alla blev sjöblöta. Det hade regnat tidigare under dan, men som om det stoppar oss haha😀 Vad har hänt idag då? Har varit med samma personer som igår och som ni märker skriver jag inte några namn. Vi tittade på två stycken filmer iallafall. Vi såg "Restoration" och "Emily". Båda filmerna är skräck. Restoration var inte jätte bra så skulle nog ge den 2/5, men Emily däremot var väldigt bra. Den skulle jag ge 4/5. Sen efter det så var vi ute resten av kvällen. Eller ja, till 22:00 typ hehe. Jaja, nu ska jag avrunda här så hörs vi förmodligen imorgon. Puss!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det längesen jag uppdaterade haha. Tog ett break från bloggen, eftersom att det blev lite mycket med skolan och det i slutet. Men nu är jag "back on track" haha.

Igår var jag ute med min kompis och min syster och vi hade "picknick" vid strand cafét när det var stängt. Annars då? Allt är bra. Har förresten klippt mitt hår. Tidigare var mitt hår ner till början av revbenen, men nu har jag klippt det lite längre än till axlarna. Sjukt nöjd med tanke på att jag har velat klippa mitt hår kortare under en väldigt lång period nu. Jaja, ni får ta hand om er så höra vi imorgon. Puss

Likes

Comments

1. Pretty Little Liars
Om ni inte tittar på denna serie så har ni mest troligt hört talas om den i alla fall? Den är i alla fall min absoluta favorit serie.2. Teen Wolf
Teen Wolf är enligt mig en sjukt bra serie med både skratt, tårar & mycket spänning. Allt i ett skulle man kunna säga.

3. Gossip Girl
Har redan sett klart alla säsonger och jag säger bara wow. Det är en otroligt bra serie som jag rekommenderar alla att titta på.

4. The 1OO
Det är faktist en nyfunnen favorit serie som jag verkligen har fastnat för. Anledningen till att jag dragit ut så mycket på att börja se den är för att det är lite science fiction och jag är i vanliga fall inte så förtjust i sci-fi. Men denna serie rekommendera jag starkt!
5. The Vampire Diarie
Jag har sedan länge tyckt att The Vampire Diaries är en jätte bra serie, men anledningen till att den är längst ner bland mina favoriter är därför att jag tycker att den har blivit lite långsökt. Alltså att det inte händer så mycket. Det är liksom väldigt mycket tidspolning osv, men ändå en väldigt bra serie.

Likes

Comments

1. Jag äter inte längre någon typ av kött, eftersom att djuren inte behandlas så bra innan slakt eller under tiden då dem "transporteras" eller vad man nu säger. + att kött produktionen är väldigt skadlig för miljön.

2. Jag är en väldigt tillbaka dragen person. Jag är absolut inte den som vill synas och höras mest.

3. På tal om nr 2, jag är även en person som inte behöver ha folk runt omkring mig hela tiden utan jag tycker bara att det är skönt och spendera ensam tid och kolla på serier och sånt där.

4. Jag älskar Pretty Little Liars och Teen Wolf.

5. Jag föredrar serier framför filmer.

6. Jag älskar salt lakrits.

7. Jag spenderar väldigt mycket pengar på kläder och smink.

8. Min favorit film är The Best Of Me.

9. Jag är inte blond naturligt, men i nutid hade jag inte kunna tänka mig att ha någon annan hårfärg.

10. Jag älskar att spela piano och jag skulle jätte gärna vilja ta piano lektioner.@

Likes

Comments

Jag tycker att det är jätte roligt att träna om man har snygga tränings kläder. Det kanske är lite konstigt för vissa, men för mig gör det typ 30% av hela träningen mycket roligare!

Likes

Comments

Använder denna palett nästan dagligen och jag älskar den verkligen. Dom färger jag använder mest är färgen "nooner" (i globlinjen, 9:onde skuggan) och färgen "strange" ( på ögonlocket, 1:a skuggan) Rekommenderar den starkt👍🏼

Likes

Comments

Hatar verkligen att jag alltid är ute i sista minuten med att plugga till prov. Detta prov som handlar om optik har alla andra i min klass redan gjort så jag ska nog göra det imorgon på no lektionen. Anledningen till att jag inte haft möjlighet till att göra provet tidigare är för att jag har varit magsjuk, men nu måste jag plugga så vi hörs imorgon!

Likes

Comments