jeg har idag bladd og rota litt inne på pinterest og funnet masse fint. Nå håper jeg husdrømmen går i boks snart :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!
i går begynte EC og krype seg framover og bakover. så i dag har hun vært ivrig med å løfte rumpa. Det merkes virkelig godt at hun ikke er en sovende baby lengere :)

Hun er også 7mnd idag <3

Gruer meg skikkelig til møte i morgen, med lege, helsestasjonen og hjemmekonsulenten. Håper vi kan slippe disse blodprøvene som vi tar og kan bli ferdig med hele barnevernet. Er det én ting jeg virkelig hater så er det dem...

men alt for det beste for Eleah :)

Likes

Comments

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 9555936723

Likes

Comments

Heisann!
Dæven døtte og lenge siden jeg har blogget. Jeg har virkelig vært slapp med å skrive gjennom svangerskapet og etter siden vesla blei født. Men, det skal jeg snu på nå :)

Jeg har idag startet noe nytt. Eller for meg da. Så nytt at jeg må utfordre meg selv. Jeg har sliti med angst, depresjoner og i tillegg blitt diagnosert; alvorlig skadelig alkoholmisbruker (men har vært nykter et år nå). Så det nye jeg har startet med skal hjelpe meg med å være sosial, bli litt mer feminin og ikke minst ha troa på meg selv...
Jeg skal bli sunnere og mer opptatt av helsa mi, slik at jeg kan være god forbilde for vesla mi :)

Jeg kan røpe at jeg skal begynne med kosmetikk og helse. Noe som jeg ikke har noe peiling på :P men tror dette kan bli ganske interessant og morsomt.

Nå er jeg spendt på hva dagene vil bringe. Jeg starter med å se hvem som blir sendt videre til eurovision finalen på lørdagen :)

Lykke til Agnete :D!

Likes

Comments

Idag skal jeg til jordmor! Gleder meg like mye hver gang. Det å få høre hjertet slå og vite at alt er bra med den lille er helt ubeskrivelig. Dere som er/har vært gravid skjønner hva jeg mener :)

Jeg og André skal ikke være der aleine idag for ruskonsulenten min kommer også. Regner med att vi skal snakke litt om urinprøvene jeg må ta osv. Krysser fingra for att jeg skal slippe dem etter ferie turen :)

Jeg er snart halvveis og 21 september skal jeg på UL. Gutt? Jente? Jeg tror fortsatt det blir en jente :)

I går ettermiddag ble vi endelig ferdig med lillestua i huset. Listene er malt og det mangler bare å fjerne teipen.
Jente rommet oppe er også snart ferdig, mangler ett strøk med fargen "drøm" og å male listene.

28-30. September får vi endelig flyttet inn og kan endelig si oss ferdig med denne "lille" leiligheten :P
Om du er på jakt etter ny plass å bo finnes annonsen på finn. 115km2, 2 soverom og en bitteliten balkong over esson med utsikt over kirkenær :P

Gikk kveldsturen med Kiro kl 20.30 i går og da var det allerede mørkt. Regnet gjorde det også... nå er det bare en mnd igjen til snøen kommer!
Det kan jeg si med sikkert fordi jeg har bursdag 21.oktober og det er alltid snø på bursdagen min :P

Men nå skal jeg gjøre meg klar til timen kl 11. Og så får jeg finne ut hva dagen bringer.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

... idag igjen er det ny prøve. Urinprøve.
Legene sa til meg forrige uke att spyttprøver ikke funket på alkohol, men det er jo ikke så rart da jeg ikke har drikki siden mai/april! Blir sint på dette her da jeg endelig slapp å tisse mens jeg blir sett på. Føler meg så liten og "skamfull".

Slik ser pinnene ut som du stapper i kjeften og som må være der I 2 laaaaaange minutter.

Jeg får bare tisse i glass,  levere det og gå ut derfra med hevet hodet. På torsdagen er det siste dagen før jeg reiser på ferie så da slipper jeg å tenke på det i en hel uke :)

Etterpå må vi inn i huset og bli ferdig med å male listene i stua og male jente rommet oppe. Gleder meg sååå fært til å flytte. Slippe bråk i fra naboen og ha egen hage :)

I kveld skal jeg bare slappe av og se mer av PLL. En av mine favoritt serier <>

Ha en fin dag folkens!

Likes

Comments

Heisann!
I går våknet jeg kl.07 av att Kiro hostet, harket og hyperventilerte. Var nesten sikker på att han måtte til dyrlegen fordi han ble kvælt av ett eller annet. Ble liv redd og veldig bekymra.  Gikk heldigvis bra med han til slutt :)

Bildene er fra i går men er like morsomt idag :)

Skasenden har utrolig koselig og fin restaurant med mye god mat og drikke. Her har de alt fra villkjøtt til pizza/hamburger så anbefaler alle å ta turen innom! :D

Likes

Comments

Heisann!
Tenk att jeg var så dum og ikke tok ett eneste bilde i helga, da vi endelig var i drammen. Tatt et bilde med mamma og søskna mine men, neeei da!  Sånn går det når man er for opptatt til å kose seg med selskapet og dagen på elvefestivalen :)
Jeg fikk i hvertfall hilst på bittebittelille broren min for første gang og André fikk se hvordan festivalen var. Så jeg har kost meg utrolig mye :)

Lørdagen startet i grunn med att vi kjørte til Lillestrøm for så å ta toget videre. Vi tenkte det var like greit da André hater å kjøre gjennom byen. Hehe! Da vi kom fram møtte vi på Arne og dattera til André siden ho skulle være hos Arne i helga (fadderen hennes).

Toget til drammen tok litt mindre tid enn jeg var vandt til, så når vi dro 11.56 var vi framme 13.40 noe som jeg syntes var merkelig. Sist jeg tok toget fra Oslo s brukte toget 55 min til drammen. Så var helt nytt for meg att de hadde kuttet ut stopp på Lier og på Brakerøya.
Da vi kom ut fra drammen stasjon så tok det bare noen minutter før vi så mamma med Kevin og Iver (yngste brødrene mine). Like etter kom tante wenche og broren min eirik. Vi bestemte oss for å gå videre over på andre siden og havnet ved tivoliet. Der kom marie (søstera mi) med sin kompiss og hilste på føre ho tok med eirik og ble borte for dagen. Jeg klager ikke... marie kom og hilste på men syntes det var teit ho dro så fort igjen :/

Det blir nok ikke lenge før jwg skal nedover igjen <3 må="" ta="" igjen="" det="" fortapte.="">

Likes

Comments

Heisann!
Først og fremst må jeg bare starte med den rareste måten å bli vekt på. Eller ikke rart i den forstand men merkelig.
Furubo legesenter ringte meg 09.30 idag og jeg skjønte ikke hvorfor, så måtte ringe de opp igjen. Da ble det oppklart att jeg måtte komme innen en time.. fordi de ville ta en stikkprøve på meg. Altså en urinprøve uten om avtalt tid ( bare for å sjekke att jeg ikke har drukket alkohol ).

Vi hadde egentlig planer om å male det "nye" huset for å bli ferdig, men siden flyttefolka var der ble det ikke noe ta. Dermed må vi vente til I morgen istedet :(

Men for min del var det like greit. Jeg har ønsket å grille siden søndag så det ble grillings på balkongen i stedet :D
Og før det rakk jeg å ta en tur til frisøren for å få en ny look. Noe jeg ble fornøyd med :)

Nå ligger jeg bare å sløver i senga og venter på att klokka skal bli 20.30. Det er da jeg og Kiro pleier å ta kveldsturen våres :)
Etter det blir det bare sofasløving og film med kjæresten.
Ettersom det bare går dritt på tv'n anyway ;) ha ha!

Har drevet og sett litt rundt på nett etter litt inspirasjon til vi skal flytte, så jeg ønsker å dele det med dere. :D

Den siste her er en bokhylle jeg ønsker å lage. Er den ikke kul?:D

Får nesten litt lyst til å hamstre løst og begynne å style opp huset med så mye flotte ideer :)

Ha en fin kveld folkens !

Likes

Comments

Heisann! :D
Idag startet mellomste jenta i 2 klasse og eldste gutten i 3. Tida flyr og syntes ikke det var så lenge siden vi hentet dem begge pluss minste mann i barnehagen :)

Også var det denne mandagen da, må fortsatt til legen og levere pisseprøve :/ begynner å bli lei.
Etter det skal jeg, jeg må i det nye huset og se hvordan kjøkkenet har blitt i helgen med nytt gulv :) hehe! Skal også male resten av storstua idag føre vi skal se på elsdtemannen spille kamp i dag :)
Det blir morsomt siden vi så han på treninga på torsdag.

Ellers som alle andre dager håper jeg den går fort.. tida går for sakte for meg.

Ha en fin dag!

Har fått dilla på denne. Det rare er att jeg ikke er glad i stratos ;)

Likes

Comments