Street & classy

Outfit No1

Jakke (her), sko (her), skjorte fra 6'am lignende (her) , kjole købt på udsalg i h&m, lignende (her), øreringe (fra Pilgrim).


Outfit N02

Jakke (købt i H&m), sweatshirt (her), Halskæde (Jane König), tørklæde (Lala Berlin), Sko (new balance 991 ), bukser (Co´coture).

Jeg har ved hjælp fra min gode veninde Caroline Børsen sammensat 2 outfits. Vi har lavet et der er fint og classy, også et der er mere råt/street. Jeg har fundet links til alle ting der var muligt, og ellers prøvet at finde noget der minder meget om.

Jeg har længe gerne ville lave nogle mere moderelaterede indlægs som dette. Jeg bliver nemlig ofte selv inspireret af andre bloggere. Derfor spurgte jeg Caro, om hun ikke ville være med i det her indlæg, da jeg synes hun har en rigtig god stil. Ja og så må jeg også indrømme, at det er sådan noget vi hygger os meget med.

.

Jeg håber du fandt det inspirerende, eller i hvert fald nød at læse med.

Knus!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hvis du ligesom jeg, er ved at være godt træt af mørke morgener, kolde hænder og ondt i halsen. Så kan jeg ikke garantere dig for, at du får det bedre af at læse dette lille søndags indlæg.

I dag har jeg være til brunch hos en veninde fra min gamle folkeskole, sammen med nogle af de gamle tøser. Det var super hyggeligt, at se dem igen og få catchet op. Efter det tog jeg hjem og sov. Jeg var simpelthen så udmattet, efter en lang arbejdsdag i går og for lidt søvn. Jeg har også været på arbejde her til aften, men det var blot i 2 timer, så det var overkommeligt.

Jeg lå og slappede af på sofaen, da jeg faldt over en masse feriebilleder fra da jeg var i Australien tilbage i år 2010, som jeg tænkte jeg ville dele med Jer.

Jeg var i Australien med min familie i lidt over en måned. Det var en fantastisk ferie, fyldt med grin, varme og oplevelser. Mine forældre rejste til Australien da min mor var 19, og der aftalte de, at når de engang ville få børn sammen, skulle de vise dem landet. Så det gjorde de.

Jeg længes ulideligt meget efter at komme tilbage og især i denne kolde tid. Derfor har jeg også tænkt mig at spare sammen, så jeg kan rejse derned når jeg engang bliver student.. Meen, det er nemmere sagt end gjort. ;)


Tak fordi du læste med!

Likes

Comments

Personligt indlæg

Jeg har gået og spekuleret en del over, hvorvidt jeg skulle skrive det her indlæg, da det er et meget personligt indlæg. Når nu jeg skriver på en blog eller på et offentlige netværk generelt, skal jeg selvfølgelig genoverveje, hvad jeg vælger at dele ud af mit privatliv på nettet.

På trods af det, har jeg valgt at lave det her indlæg, for at ligge fokus på det at gå til psykolog og da intet af det jeg kommer til at skrive er et tabu, eller noget jeg skammer mig over, tværtimod.

Nogle unge går med personlige issues, som de vil have godt af at drøfte med andre, som ikke er deres personlige bekendte. Et godt eksempel kan være skilsmissebørn. Jeg ved om ikke nogen, at det kan være enormt svært at være skilsmissebarn især de første par år af en skilsmisse. Hvis jeg kunne spole tiden tilbage, ville jeg ønske at jeg havde fået en psykolog lige med det samme, da mine forældre gik hvert til sit. Det var en kæmpe omvending i mit liv. Jeg troede kun det var sådan noget der skete i Karlas kabale og for mine klassekammerater.

Jeg har altid været en stærk pige, og har altid gerne ville udstråle en hvis selvsikkerhed. Derfor talte jeg heller ikke med nogen om, hvordan jeg havde det med, at mine forældre blev skilt. Ikke engang min mor. Jeg tror mest af alt, det var fordi jeg ikke ville såre hende og fordi det gjorde endnu mere ondt at skulle indrømme over for mig selv, at jeg faktisk havde det dårligt.

Da jeg startede i 8 klasse, fik jeg depression. At have en depression, er ikke noget man skal spøge med, så jeg vil gerne pointere at jeg ikke gør det. Om morgenen når jeg skulle i skole, græd jeg i bilen og jeg kan huske, hvordan min mor nogle morgener måtte vende bilen og køre hjem med mig igen. Det var ikke fordi jeg ikke kunne lide at gå i skole, eller lide min klasse, jeg var fuldstændig ulykkelig og kunne ikke mere. Jeg græd hver dag i en periode. Jeg følte, at jeg aldrig ville kunne blive til noget, at jeg ikke var god nok, at jeg ikke passede ind nogle steder, hvor trist det end lyder, var jeg blevet træt af mit eget liv. Det var skræmmende. Selvom det nok var alle de små sorger, der havde hobet sig op, følte jeg at det kom ud af intet. Jeg fortalte min mor, at jeg havde det dårligt. Hvorefter vi gik sammen til min læge, hvor jeg fortalte hende, hvordan jeg havde det og at jeg havde brug for en psykolog. Min læge kunne godt se, at jeg havde det dårligt, men det er der mange unge der desværre har og jeg blev derfor skrevet på en venteliste.

Jeg kunne ikke længere kende mig selv. Jeg havde det så dårligt, at jeg havde fået en tanke, som INGEN mennesker bør få. Derfor vidste jeg, at jeg blev nødt til at fortælle min mor, at jeg havde brug for hjælp med det samme, og at jeg ikke kunne vente længere. Jeg kan ikke huske om min mor kontaktede min læge, eller familiecentret i Nykøbing F direkte, men jeg kom i hvert fald til psykolog dagen efter. Det var en smule ubehageligt. Ikke det at skulle åbne sig for en fremmed, men mere det at skulle åbne mig for mig selv. At skulle snakke om alt det der gjorde ondt, når nu jeg så længe havde gået og gemt det væk.

Jeg gik til psykolog i ca. 1,5 år og det hjalp mig rigtig meget. I starten dækkede jeg over, hvor jeg skulle hen når jeg skulle til psykolog, fordi jeg var bange for at folk ville tænke, at jeg var underlig. Men efterhånden, da jeg indså hvor meget det hjalp mig, blev det helt normalt for mig at sige hvad jeg skulle. Jeg stoppede med at gå til det lige inden sommerferien, da jeg ikke havde brug for det mere. Jeg kunne nok godt havde stoppet før, men jeg syntes simpelthen at det var så rart og trygt. Da jeg gik ud af døren, efter min sidste samtale følte jeg mig som et helt nyt menneske, hvor kliche det end lyder. Jeg følte mig fuldstændig renset og klar på fremtiden.

At starte til en psykolog er nok det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Og jeg kan kun anbefale det til andre, der har det svært. Drop fordommene, og selvom det kan være hårdt at indse sine problemer, så er det måske også det der vil hjælpe dig i sidste ende.

Jeg håber, at I er kommet rigtigt godt ind i det nye år.

Knus

Likes

Comments

Noora

Så ramte skam edepemien også mig! Jeg havde naturligvis hørt om den norske serie, der har formået at rive samtlige danskere med. I september måned, var der faktisk flere danskere end nordmænd der fulgte med i serien. Jeg begyndte at se den for blot et par uger siden, fordi mine veninder blev ved med at anbefale den, nærmest forlange at jeg skulle se den. Jeg så 2 sæsoner på 2 dage.. Også behøver jeg vidst ikke at sige mere.

En ting ved serien, jeg blev meget fanget af er pigernes stil og især Noora's, som vi følger i sæson 2. Hun er også favoritten i min vennekreds, både på grund af hendes fede personlighed, som bærer præg af selvsikkerhed og fornuft, men som samtidig kan begå fejl og på grund af hendes items.

Derfor har jeg lavet 2 looks herunder, som er inspireret af den flotte nordmand.

Udover at Skam edepemien har ramt mig, er jeg også blevet ramt af en ordentlig gang virus.. Derfor ligger jeg under dynen og håber på at få det en smule bedre inden i aften. ://

Mange tak fordi I læste med! Like meget gerne eller kommenter, hvis I kunne tænke jer andre looks som evt. Er inspireret af en af de andre skuespillere fra serien.

Jeg håber, at I får en skøn juleaften og en fortsat god ferie.

Knus Løje

Likes

Comments

Mine bedste råd

Du kender det sikkert godt. Du har haft lidt for mange byture på det seneste, efterfulgt af tømmermandsdage, hvor du har spist mere end du normalt ville gøre. Bukserne begynder at stramme, og det burde egentlig være et faresignal i sig selv, men i stedet tænker du: ”Hvad fa’en, nu har jeg alligevel indtaget for mange mængder alkohol og jeg har det lidt skidt, så kan jeg lige så godt forkæle mig selv med god omgang fritter”, eller hvad du ellers craver. Hvis du ikke har haft sådan nogle dage endnu, så er de måske i sigte her i december. Eller er de?

For jeg har nemlig besluttet mig for, at lave en guide for at hjælpe dig, med at komme "back on track" efter en bytur med henblik på kosten. Den henvender sig til Jer, der gerne vil tabe Jer eller holde vægten, men samtidig gerne vil ud og hygge sig med vennerne i weekenden. Inden jeg kommer med mine råd, vil jeg lige pointere, at jeg ikke tror jeg er ekspert, jeg er bare en teenager der kender det at have tømmermænd (måske) lidt for godt. :))

Jeg tænker, at det er meget relevant, at vide hvorfor ens krop egentlig craver junkfood eller andet fed mad efter en bytur. Når du drikker alkohol, kan du sige at din krop dehydrerer, og der trækkes samtidig en masse salte ud. Det er bl.a. Derfor du kan få lyst til mad med et højt saltindhold dagen efter. Hvis du føler træthed, ubehag og kvalme kan overspisning af usund mad også fungere som en slags måde at spise dig fra ubehaget på, og ofte kommer vi endda til at forveksle kvalmen med sult, hvilket igen får os til at spise endnu mere.

Med de facts i baghovedet, vil jeg komme med mine råd, sådan at du kommer dig hurtigtere over nattens strabadser, uden at spise en masse du fortryder.

Mine 5 bedste råd

1. Afgør hvad du skal spise dagen derpå, inden du tager i byen.

Det lyder tosset, og nogle vil måske synes det er en smule overdrevet, men det hjælper virkelig mig. Når jeg har tømmermænd, får jeg svært ved at styre min trang til mad. Det er ikke mad som junkfood osv. jeg craver, men mere ristet brød med f.eks. pålægs chokolade. Jeg tror, det er fordi jeg holder mig fra brød i hverdagen.

2. Drik vand med citron

Vand er super godt for din krop, når du har været i byen. Du mister en masse væske, derfor er det vigtigt at indtage en masse væske igen, så du netop ikke dehydrerer. Men vand er ikke ligefrem det jeg har lyst til når jeg vågner. Jeg synes, at det kan føles lidt kvalmende. Derfor kommer jeg gerne citron i vandet, da jeg synes det får det til at smage rigtig godt, og det er også udrensende for kroppen. Ofte spiser vi også mere mad når vi har tømmermænd, fordi vi er tørstige men så forveksler det med sult.

3. Spis krydret røræg

Som jeg skrev, holder jeg mig fra brød. Derfor elsker jeg, at spise æg da det er mættende og kan smage virkelig godt. Her er en lille opskrift, på verdens bedste røræg, hvis du spørger mig:

2 æg, a38, aromat, salt, peber, dild & citron/citronpeber.

Jeg bruger a38, som en erstatning for fløde, for at give det noget mere fylde og fordi det er rigtig sundt for din krop. Grunden til at jeg krydrer det er, at jeg synes det smager vildt godt. Selvom det er sundt, må det jo gerne smage godt og det er seriøst en af mine livretter, haha.

4. Gå/løb en tur

Du har sikkert oplevet, at vågne og tænke "hvad pokker lavede jeg lige i går". Jeg elsker, at gå en tur dagen efter og høre musik, mens jeg tænker over aftenen. Jeg gør det oftes med et smil, da jeg synes fulde mig er ret genial, hæh. Hvis jeg op ad dagen, har det nogenlunde, løber jeg også gerne en tur, for at få forbrændt nogle af de kalorier jeg har indtaget.

5. Tag et bad

Det er ikke den store overraskelse, at det er godt at tage et bad efter en bytur. Jeg gør det tit om morgenen, da det får mig til at føle mig friskere og dermed også går ind og påvirker mine cravings.


Mange tak fordi du læste med, det gør mig super glad!

Likes

Comments

Familietid

Sikke en dejlig weekend jeg har haft. Jeg har nemlig været på det årlige ”julebesøg” hos min familie i Fredensborg. Efter skole tog jeg til frisør, hvor jeg blev klippet og fik farvet lokkerne. Jeg syntes selv, at det var utrolig tiltrængt, selvom det kun var 2 måneder siden sidst.

Efter det, blev jeg hentet af min mor og min bedstemor, og så kørte vi ellers mod Fredensborg i min mors lille røde Citroen. Min mor havde taget et tæppe og en hovedpude med til bilturen, da hun ved, hvor meget jeg elsker at kunne putte, når jeg skal ud og køre ”langt”.

Vi skulle ind og fejre min lille fætters fødselsdag, som blev 8 år i fredags. Min mor havde bagt en kagemand, som hun tog med ind til ham. Hun har altid bagt en på min fødselsdag da jeg var lille, men jeg ville aldrig spise dem, da jeg ikke er så slikken. Så hun nyder, at bage en til min fætter, da han nærmest har spist den før vi kommer ind af døren.

Da de havde spist kagemand, gik vi en tur op i byen som var oplyst af julelys, det var virkelig hyggeligt. Om aftenen, var vi ved at dø af grin over de der snapfiltre, som vi satte på min søde bedstemor. Det var alt i alt, bare en super dejlig aften. Da kl var omkring 22 kørte min mor og min bedstemor hjem, og jeg blev derinde, for jeg skulle nemlig passe min fætter i går.

I går startede jeg dagen med at løbe 7 km med min onkel, og det var noget af det hårdeste i mit liv, haha. Jeg er vant til at løbe derhjemme på det flade Lolland, så det kunne virkelig mærkes i benene. Vi løb op til Fredensborg slot, og der må jeg indrømme, at jeg blev en lidt akavet turist, for jeg skulle lige have et billede af slottet, når nu jeg var der. Ellers så slappede jeg bare af, og da min fætters forældre skulle til julefrokost, stod den på rigtig fætter-kusine hygge. Min fætter er adopteret fra Kina, så det var derfor åbenlyst at vi skulle ud og spise sushi på den lokale restaurant, hvor de selvfølgelig alle sammen kendte Daniel. Efter det så vi film, og jeg måtte kæmpe en kamp for at holde mine øjne åbne.

I dag kørte vi så til Helsingør, og shoppede lidt inden jeg skulle hjem igen. Min mor og hendes kæreste hentede mig i Virum, da de alligevel havde nogle ærinder der. Lige nu sidder jeg i bilen på vej hjem, og kan mærke at jeg allerede er træt i morgen, æv..

Jeg håber, at I syntes det var hyggeligt, at få et indblik i min weekend. :))

Likes

Comments

Hvad er julen for mig? 

Du har ikke kunne undgå at høre det, se det nede i Netto og nu heller ikke her på bloggen.. Det er snart jul. Der er præcis en måned til juleaften i dag, og derfor synes jeg, at det er passende, at endnu et lille juleindlæg sniger sig ind.

Men hvad er jul for mig? Mange forbinder jul med kærlighed, familie og glæde. Det gjorde jeg i hvert fald, da jeg var lille. Da jeg var lille, boede jeg på en rigtig bondegård, sammen med min mor, far og min storebror. Vi holdte altid, hvad der for os var en traditionel jul, med massere af julebag, gaver og forkælelse. Vores jul var en ren familiefest, vi var nemlig sammen med familien både juleaften, 1 og 2 juledag. Vi var skiftevis sammen med min fars familie og min mors familie og det fungerede rigtig godt. For at være ærlig så elskede jeg virkelig jul.

Det ændrede sig desværre, da mine forældre blev skilt. Det tror jeg mange andre skilsmissebørn kan nikke genkende til. Jeg fik ondt i maven ved tanken om den første jul, mange måneder før det overhoved var december. Det var første gang jeg selv skulle bestemme, om jeg ville holde jul hos min mor eller hos min far. Og det var virkelig et svært valg, for lige meget hvem jeg valgte, ville julen ikke være den samme som de gode forrige år. Jeg valgte at holde den hos min mor, da jeg fandt det tryggest på daværende tidspunkt. På trods af at min mor havde kælet ekstra meget for, at det skulle blive en fantastisk jul, savnede jeg min far, og de gamle traditioner. Det sårede mig virkelig, da jeg ikke syntes julen var det samme i de nye rammer. Det udviklede sig efter til en slags ”juleangst”. Var der julemusik i radioen skruede jeg ned, jeg overvejede ikke engang at smage på en julekage og jeg havde travlt med at minde andre om, at juleaften bare var en dag, som så mange andre.

Juletiden som burde være en tid fyldt med glæde, har de seneste år været en periode hvor jeg virkelig har kunne mærke adskillelsen og hvor jeg har savnet det, at være en ”rigtig” familie. Nu sidder der sikkert nogle, der er vokset op som skilsmissebarn, og som synes at deres familie er lige så ”rigtig” som andres. Det er den også, hvis de synes det er en rigtig familie. Men mine forældre blev først skilt, da jeg ca. var 11 år gammel, og jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig, at det var en mulighed. Derfor følte jeg, da de blev skilt at jeg ikke længere havde en rigtig familie og det var virkelig utrygt.

Denne her jul er anderledes. Jeg skuer ikke mod december med ondt i maven i år. Nu har mine forældre været skilt i snart 5 år, og jeg troede aldrig, at jeg ville vende mig til det. Men jeg er kommet til et sted nu, hvor jeg egentlig synes det er helt okay. Jeg tror det har noget at gøre med, at der er kommet en hvis balance i vores alles liv nu og at mine forældre snakker så godt sammen. I hvert fald glæder jeg mig rigtig meget. Jeg skal igen i år holde jul hos min mor (jeg skifter mellem dem hvert år) og 1 juledag hos min farmor og farfar. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at tænke på min far juleaften, men det vil være med en velvidende fornemmelse af at han også har det godt, og at vi kommer til at se hinanden 1 juledag.

Det jeg vil med det her indlæg, det er at fortælle jer andre børn/unge, som ikke både holder jul med jeres mor og far, at det er noget man vænner sig til med tiden. Og står du med valget om, hvor du skal holde jul og frygter at såre enten din mor eller far, så husk at du er barnet. Dine forældre er voksne og forhåbentlig forstående mennesker, som du ikke skal tage hensyn til, du skal tage hensyn til dig selv.


Mange tak fordi du læste med!

Likes

Comments

Juleønsker 2016

Så nærmer vi os snart december, og min familie er allerede så småt begyndt at spørge ind til, hvad jeg ønsker mig denne jul. Jeg har de seneste uger gået og skrevet lidt ned, hvad jeg egentlig mangler eller ønsker mig, men ikke selv vil gå ud og bruge penge på. F.eks. Har jeg længe godt kunne tænke mig, den der elektriske tandbørste fra oral b (eksempel her), men den koster ca. 300 kr. Og tro mig, jeg kan snildt nævne mange federe ting, jeg hellere vil bruge de penge på. Samtidig synes jeg også, at det er helt vildt svært egentlig at få lavet sådan en ønskeliste, og jeg har på fornemmelsen, at jeg ikke er den eneste der godt kunne bruge lidt inspiration. Så jeg har valgt, at lave det her indlæg med juleønsker, så I måske kan blive inspireret, og så jeg selv kommer igang med min liste.

1. Better Than Sex mascara (link her). Jeg ønsker mig den her mascara, da jeg har hørt godt om den rigtig længe, men bare aldrig har fået købt den.

2. Natural Eyes Eyeshadow Palette (link her). Den her øjenskygge palette er en af mine største ønsker denne jul. Den har de her meget naturlige lækre nuancer, som jeg normalt går efter. Du kan se den i Camilla Frederikkes makeup look (her).

3. Giorgio Armani Sí eu de parfum (link her). Den her parfume, hadede jeg virkelig da jeg var yngre. Jeg kunne slet ikke have den. Men eftersom jeg er blevet ældre, synes jeg, at den er fuldstændig fantastisk. Den er dog også ret dyr, nok også derfor jeg ikke har fået den købt endnu.

4. Dermalogica Skin Smoothing Cream (link her). Jeg har opbrugt denne cream 4-5 gange nu vil jeg tro. Jeg har aldrig prøvet en cream, der fungerer så godt på min hud som denne her gør, virkelig prøv den!

5. Lækkert sæt fra envii. Tee (her), bukser (her). Jesus Christ, jeg synes det her sæt er fedt.

6. Jane König ring (her).

7. Underwear by envii (trusse) (top). Jeg har andre sæt fra envii, som jeg er enormt glad for, det er af lækker kvalitet og design.

8. Fed taske (link her).

9. Sengetøj fra h&m (her)

10. Real Techniques Flat contour Brush (her)

Jeg håber virkelig, at I fandt det inspirerende. :-)

Likes

Comments

Varme fede styles til endnu federe priser. Er det også noget du kan lide? Så tjek endelig det her ud.

Jeg elsker efterår af flere årsager. Bl.a. Fordi jeg er helt vild med de styles, der udkommer til efteråret, som man kan få fingrene i.

Jeg er især glad for store lækre jakker, sweatere, hoodie's osv. Derfor har jeg kreeret et ”H&M musthaves”, som passer perfekt til det kolde/koldere vejr vi går i møde. Grunden til at det lige er H&M, jeg har valgt, er fordi jeg virkelig synes deres efterårskollektion har ramt plet i år! Også er det en bonus, at det er til priser, der er rimelige at betale.

De items jeg har valgt, er ting jeg enten selv har købt eller stærkt overvejer at købe. Jeg håber det også falder I jeres smag, og at I ellers kan holde varmen derude. :-)

1. Brun jakke (her) 2. Sort biker jacket (her) 3. Vide bukser (her) 4. Oversized sweatshirt (her) 5. Vatteret jakke (her) 6. Strikket trøje (her) 7. Ankel støvler (her) 8. Habbit bukser (her) 9. Brun trøje (her)

Likes

Comments

Her kommer et lille indlæg, jeg har glædet mig til at dele. Det er nemlig et indlæg omkring mit værelse, som jeg istandsatte her i sommers. Lige siden jeg var helt lille, har jeg elsket at rykke rundt og ændre på mit værelse. Inden jeg fik det her værelse, havde jeg værelse nedenunder ved siden af vores lille hjemmebiograf. Det var også et super godt værelse, men det generede mig ofte, da min papfar holder filmaften hveranden uge for hans venner og det går ikke stille for sig.

Så jeg fik lov til at rykke oven på, og istandsætte det her store lækre rum. Jeg synes, at det er rigtigt vigtigt at have et værelse som man elsker og slapper af i. Især da min hverdag godt til tider kan være lidt presset, så nyder jeg at komme herop og slappe af i de her dejlige omgivelser.

Jeg ved ikke, hvordan jeg vil beskrive min indretning, jeg synes egentlig bare at den er enkel og hyggelig. Jeg fokuserer meget på, at min seng skal være skøn at ligge i. Derfor har jeg også "invisteret" i nogle kæmpe puder fra IKEA, som ligger ved enden af min seng (sælges desværre ikke online). Også har jeg en stor dobbeltdyne, som jeg seriøst synes alle burde anskaffe sig. Efter at jeg har fået den, sover jeg dårligt med almindelige dyner, det er seriøst vanedannede.

Jeg elsker lyskæder, tæpper og små personlige ting, som minder mig om min barndom. Derfor er det også noget af det mest i øjenfaldende ved mit værelse.

Men nu kan jeg vidst ikke trække den længere, her er mit værelse. Jeg håber, at I også synes, at det er fedt.Seng, sminkebord, komode, høje stole er alle fra IKEA. Min sofa er købt over appen Tradono (virkelig smart app btw.) Spisebord samt stole er fra Jysk. Mine enkle lamper er fra Søstrene Grene.

Likes

Comments