Det blev ingen hemgång idag heller dom ville ha mej kvar en dag till för att se att jag har rätt insulin dos.

Dom har ju super bra koll och det är ju bra att man får stanna en dag extra så man inte bara åker hem och det blir kalabalik.

Men jag längtar sååååååå mycket efter mina vovvar och min sambo vill bara krama alla 7 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken fin goodiebag man får från sjukan! Men det är ju i alla fall för en god sak så jag ska inte klaga! Idag är det onsdag och jag hoppas verkligen att jag får åka hem för det sa ju läkaren igår att jag skulle få. Men man vet aldrig med sjukvården då dom ändrar sig 1 ggr/sec.

Längtar så mycket tills jag kommer hem till denna tjejen! Man blir ju lite avis när sambon är hemma hos henne och jag ligger här 😉
Självklart längtar jag till dom andra vovvarna oxå!

Åhhh jag vill bara hem nu!

Likes

Comments

När vi ändå har det mycket hemma så tycker jag att vi fortsätter i samma anda med tråkigheter. Det är lika bra att ta precis allt på en och samma gång!

Jag ligger inlagd på sjukhuset dom tror att jag har fått diabetes yeay! Jag känner mej så lyckligt lottad i livet just nu!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt!

Likes

Comments

Ingen Akita än! Veterinären ville inte skicka hem henne då hon var tröttare idag och hade lite lite försämrad puls igen!

Längtar så men det är bättre hon är där än att hon ska få komma hem och så blir hon sjukare och vi måste åka in med henne igen!

Så nu blir det väntan igen i morgon om hon får komma hem eller inte!

Likes

Comments

Varför händer allt på en och samma gång? Grov ångest över gammal skit. Hundar som blir sjuka. Det känns som livet bara går förbi och det vill jag inte. Jag vill leva livet med glädje och lycka men ju mer man försöker ju mer längre bort känns det som det är! Hoppas verkligen att det vänder! En positiv sak är i alla fall att det är snö ute och mina hundar är lyckliga då snö är det bästa som finns!

Likes

Comments

Mitt fina hjärta ligger inne på Läckeby djursjukhus! Hon har haft en brusten livmoder. Jag åkte in med henne i fredags och det har varit kritiskt men det har blivit bättre för varje dag som har gått! Idag kanske jag får hämta henne 💕 Jag hoppas verkligen av hela mitt ❤️ att hon får komma hem.

Men att vänta på att veterinären ska ringa är jobbigt så då får Wahlgrens värld göra sej hörd på tv:n 😊

Likes

Comments

Nu händer det lite för mycket för mej!

Min hund fick i torsdags anfall där hon blir stel och försvinner i blicken det är så jobbigt att se och då får vi ge henne stesolid. När hon har fått det så blir hon hög och spyr och blir helt lealös! Stackars min lilla tjej. Det gör så ont i hjärtat att se henne så

Sedan är det mycket läkarbesök och mycket provtagningar till min operation så allt händer på en och samma gång! Mycket känslor som jag jobbar med och annat gammalt som ligger i min ryggsäck!


Men det är bara att kolla framåt och tänka på det som är bra så blir det bättre 💗

Likes

Comments

God Morgon från en höstig plats i Sverige 😊 Det är så mysigt när kylan börjar komma och det är mörkare på kvällarna man vaknar av att ena benet är utanför täcket och man drar in det under täcket och känner att man verkligen inte vill gå upp pga att det är så varmt innan för täcket men inte utan på! Men som för dom flesta så är det ju en ny dag och det är bara att palla sej upp och låta en ny dag börja!

Likes

Comments

Idag har det varit en lugn och skön dag! Jag har tagit lite prover till operationen som jag ska göra och jag har varit på rehabiliteringen och sedan har jag bara chillat! Ibland behöver man vila upp sig inför nästa äventyr 😊

Likes

Comments

Idag var vi hos farmor och farfar och firade farmors födelsedag! Det var mysigt, mycket kakor och en god tårta serverades! Familjen var där och presenter fick hon så jag tror hon var nöjd 😊

Denna bilden hänger hos dom på väggen! Detta är då jag som lite! Snacka om att vara full i fan i blicken 😊 Ha ha lika som det är nu 😊

Nu är dom flesta söndags sysslorna klara bara klo klipp kvar och sedan blir det soffan till en film och vänta på att man ska gå och lägga sej så måndagen kan komma och en ny vecka börjar!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Likes

Comments