Contains affiliate links

Mina favoriter ur Hannalicious kollektion för NA-KD, sjukt fina plagg verkligen. Älskar att typ alla plagg passar oss som inte är pinnsmala eftersom att underdelarna är höga i midjan och många av topparna löst sittande. Tycker sådana plagg är väldigt smickrande oavsett vilken kroppstyp man har! Stor cred till Hanna, fantastiskt kollektion verkligen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Idag skrev jag kontrakt på min första egna lägenhet. Det känns verkligen stort, även fast lägenheten i sig är ganska liten. En 1:a på 42 kvadrat som ligger på Druvefors här i Borås, väldigt centralt med andra ord. Inflytt är 1 juli vilket är helt perfekt då det är under min semester. Helt sjukt hur stor man känner sig, med körkort och lägenhet. Snart är jag högskolestudent med, tänk vad bra livet ordnade upp sig till slut! Det trodde jag inte för ett år sedan när jag var nydiagnostiserad med depression och knappt ville leva mer. 

Likes

Comments

Beställde dessa två affischer från Fotografiska, hur fina? Ska på lägenhetsvisning imorgon så hoppas, hoppas, hoppas att dessa snart får pryda min egen lya <3

Likes

Comments

Dom säger tänk på nånting fult
Jag blundar baby och då allt jag ser är du
Dom säger tänk på allt du fick
Jag stänger ögonen och allt jag ser är gift

Likes

Comments

Vill verkligen komma igång med bloggen igen men har verkligen 0 inspiration och motivation just nu. Tänkte iallafall skriva ett snabbt inlägg och berätta att jag har fått två nya jobb, dels ett sommarvikariat på ett äldreboende där jag tidigare har feriejobbat samt extrajobb som personlig assistent under våren. Kommer förmodligen även kunna fortsätta där i höst vilket känns hur bra som helst! En fantastisk bedrift av mig att lösa detta om jag får säga det själv ;)

Annars rullar livet på, är sjukt trött på skolan dock men det är ju inte många veckor kvar att uthärda nu. Bara att bita ihop! 

Likes

Comments

För ett tag sedan blev jag medlem på Refunder.se, en sida som ger återbäring för saker du beställer på nätet. Beroende på vilken sida man handlar på får man en viss procent tillbaka, på Nelly får man t.ex. 4% tillbaka på hela köpet vilket innebär att handlar du för 1000:- får du 40 kr tillbaka. Pengarna registreras på ditt Refunder-konto och när du har minst 100:- på kontot får du pengarna utbetalda direkt till din bank. Smart va? Det är ju pengar man annars inte hade sett röken av liksom. Försäkra dig om att dina köp blir registrerade genom att installera Refunder-appen i din webbläsare, då trycker du bara på "Aktivera återbäring" innan du genomför ditt köp.

Om du blir medlem via den HÄR länken får både du och jag 50:- i bonus när du har handlat för 100:- på någon av de sidor som är anslutna till Refunder, bättre kan det inte bli.

Det finns över 600 butiker anslutna till Refunder, Nelly, Zalando, Asos, Apotek Hjärtat, Nordicfeel och Chiquelle är bara några!

Likes

Comments

Förra veckan sökte jag till både sjuksköterskeutbildningen här i Borås samt naturvetenskapligt basår på komvux, vad det blir vet jag när högskoleprovet är avklarat. Är väldigt nervös måste jag medge, känns som att hela min framtid avgörs nu typ.

Fick avslag på en sommarjobbsansökan igår på funktionshinderverksamheten, blev sjukt besviken eftersom att jag verkligen hade velat arbeta där i sommar. Men men, sökte nio nya jobb igår kväll så det löser sig säkert ändå. Den goda nyheten är att GYA äntligen är opponerat och inlämnat. Kan inte beskriva lättnaden över att ha det ur vägen alltså. 

Ska ni som tar studenten i år söka till någon utbildning i höst?

Likes

Comments