Hej tøze .. jeg lige nogen forslag til cover til jeres mobiler .. jeg selv nogen fra MALENE BIGER og Richmond & Finch. De ligger til 199 og 399 kr. Det er okay pris for covers , fordi de holder rigtig godt.

Jeg har ikke panserglas på min mobil, men kun cover, den fra RICHMON & FINCH. Har taget alle slagen , når jeg har tabt den. Så har jeg det fint med at betale næsten 400kr for cover.. så er det en lækker design.

Den cover fra MALENE BIGER . Det er så rat at holde om sin mobil , når man tager coveret på .. jeg synes det er rigtig blødt og klart.. super design også

Likes

Comments

Hey tøze ..
jeg vil gerne fortælle jer , lidt om at man skal huske at have en dag , hvor man forkæler sig selv. Det er vigtig at man altid kan give sig selv fri rum og stoppe et øjeblik og slap helt af .. køb noget lækker til sig selv.. jeg kan enorme at jeg selv er vildt dårligt til det, at give mig selv puste rum nogen gange. Lige fortiden er jeg vildt dårlig til det. Det er også fordi der sker så meget i mit liv, at jeg ikke har tid til , at sige til mig selv , "nu slapper du af". Og lad være med at tænke hele tide på , hvad andre tænker og tro om dig. HVIS DU IKKE HAR TID TIL DIG SELV , SÅ HAR DU HELLER IKKE TID TIL AT VÆRE FOR DIG.

Så jeg har bare slappet 100% af og købt mig min ynglings chokolade summerbird , og bestil lidt noget lækkert tøj til mig selv. Det er okay at forkæle sig selv , nogen gange tøze

Likes

Comments

Grøn kinesisk the med Rabarber smag. Pakket i vores "free flow" pyramide poser. Pyramide- formen bevirker at bladet kan folde sig helt ud og udvikle sin bouquet. Vandgennemstrømningen sker uhindret gennem nylonmaskerne og der er ingen bismag af papir. Fordelen ved de nye poser er endvidere at man nu kan pakke storbladede theer som er meget mere aromatiske end de sædvanlige dust pose theer. Hver eneste pose er pakket i sin egen pose for at sikre at ingen smag og duft går tabt og at theen ikke suger andre dufte til sig. Dette produkt er det bedste alternativ til the i løs vægt og er en løsning til fx en travl hverdag i virksomheder og institutioner. 70 - 80 grader vamt vand. Grøn the 96,63%, rabarber 1,89%, rosenblade. Aroma: Rabarber (0,50), creme

______________Grøn Fragant Jade the. Noget af det skønneste inden for grøn the. 15 % fermenteret. Pakket i vores nye "free flow" pyramide poser. Pyramide- formen bevirker at bladet kan folde sig helt ud og udvikle sin bouquet. Vandgennemstrømningen sker uhindret gennem nylonmaskerne og der er ingen bismag af papir. Fordelen ved de nye poser er endvidere at man nu kan pakke storbladede theer som er meget mere aromatiske end de sædvanlige dust pose theer. Hver eneste pose er pakket i sin egen pose for at sikre at ingen smag og duft går tabt og at theen ikke suger andre dufte til sig. Dette produkt er det bedste alternativ til the i løs vægt og er en løsning til fx en travl hverdag i virksomheder og institutioner.70-80 grader varmt vand. Trækketid ca 6 minutter. Let fermenteret grøn te fra Taiwan.

______________Grøn kinesisk the med en meget harmonisk smag af ingefær og citron. Pakket i vores nye "free flow" pyramide poser. Pyramide- formen bevirker at bladet kan folde sig helt ud og udvikle sin bouquet. Vandgennemstrømningen sker uhindret gennem nylonmaskerne og der er ingen bismag af papir. Fordelen ved de nye poser er endvidere at man nu kan pakke storbladede theer som er meget mere aromatiske end de sædvanlige dust pose theer. Hver eneste pose er pakket i sin egen pose for at sikre at ingen smag og duft går tabt og at theen ikke suger andre dufte til sig. Dette produkt er det bedste alternativ til the i løs vægt og er en løsning til fx en travl hverdag i virksomheder og institutioner. 70 - 80 grader vamt vand. Indeholder: Grøn the 93%, citronskal3,96 %, ingefær 2,97%. Aroma: bergamot, Vanilje, ingefær, Citron.

Likes

Comments

Hej tøzer.
Det er fredag , det betyder en ting for mig, det er tid til afslapning med veninderne eller familien. Afslapning er at man ikke behøver at tænke på så meget.
Så smid fødderne op og nyd weekend

Jeg vil anmelde en eller flere film og serie vær fredag. Som jeg synes i skal se.

I dramaet 'Wild' forsøger Cheryl Strayed at komme sig over tabet af sin mor. Hun har ramt bunden med stoffer, promiskuøse forhold og en smertefuld skilsmisse, og beslutter sig nu for at vandre ad The Pacific Crest Trail - en 4000 km lang strækning fra Californien til Canada.Den unge kvinde efterlader nu en fortid fuld af konflikter og bruger de mange uger alene til at finde tilbage til den kvinde, hendes mor troede hun var. Men vandreturen er ikke for sarte sjæle og kommer til at udfordre Sheryl til det yderste.

Jeg synes at den skal i se .. der rigtig fedt at følge Cheryl Strayeds vej .. og hvordan hun udvikler sig gennem filmen. Den rigtig meget Signe på mange måder. Jeg læste faktisk bogen, får du meget mere at vide .. filmen gøre det også rigtig godt. (Men jeg vil anbefalde at se filmen først og så læse bogen bagefter)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I kan købe bogen i alle boghandler butik. Jeg købt bogen i Arnold Busck. Og filmen kan ses på Viaplay , hvis i lyster.

GOD WEEKEND

Likes

Comments

Jeg kender ikke noget bedre , at tilbringe sammen med en god veninde i byen.. det sætter jeg rigtig meget pris på.

HVAD ER EN RIGTIG GOD VENINDE

1: En der rigtig god til at lytte. Og det gælder også de negativ ting.
2: En der ikke bange for at sige sin mening til mig.
3: man skal kunne diskotere. Det er iorden at man ikke har samme holdninger. Det gælder også i parforhold.
4: En som holder af mig, som den jeg er.
5: En man kan tale om alt og intet.

De her 5 punkter ligger jeg pris på , ved min rigtig gode veninder. Derfor har jeg kun 2 som jeg kan sige , Det er min rigtig veninder!!. Det er lige præcis de personer , som jeg føler at jeg kan være 100 % mig selv.

Derfor vil jeg råde jer til, hvis du er sammen nogen som du siger, de er dine veninder. Men du føler sammen tid at du ikke er dig selv , når du sammen med dem, Så skal du måske lige tænke over , hvorfor er du sammen med dem. ER DET FOR DERES SKYLD ELLER ER DET FOR DIN EGEN. Og det er okay at sige nej til veninder, hvis de ikke giver dig plads til det. Så vil jeg ikke kalde dem veninder .

Lille råd med på vejen her på en torsdag


Så vil jeg gerne anbefalde , THE BUGER I ODENSE , som ligger på Vestergade . man får virkelig en god service , Maden kommer rigtig hurtig .. så er deres Burger virkelig gode. Vi var virkelig tilfredse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ses tøzer

Likes

Comments

Hejsa.. nu er det Onsdag , så betyder det outfit day.. jeg vil ligge et eller flere outfit ud vær onsdag eller noget nyt jeg har købt, som jeg føler for at vise jer.

NO.1
KJOLE FRA Nelly

Kjolen er virkelig pæn her til foråret, også til alle de kommende konfirmations fester , man skal til. Man kan style dem med rigtig fine heels .. eller en lille fin ballerina, vil jeg sige.
Kjolen ligger nu til 303kr på Nelly hjemme side.
Artikelnr. 133504-0099
Hvis i skal finde den på hjemme siden , så skal i gå ind på.1:tøj2:festkjoler3:loose Fit

Likes

Comments

​hej

jeg vil gerne sige  velkommen til min blog , og rigtig meget velkommen til at komme ind i min verden alt ind for Mode , Hjemmet . det her også her jeg , give jer inspektion og god råd med på jeres vej. vi skal have det rigtig sjovt på mange måder. jeg vil være 100% mig selv i alt det jeg laver her inde , det er vigtig for mig , at jeg kan stå ind for det jeg skriver her inde. så alt det der kommer ud her inde, kan i være for sikker på at det kommer 100% fra hjertet. jeg er overbevist på at , hvis man er ærlig og man gøre man føler for og har en god mave fornemmelse , så kommer man meget lang i livet. jeg håber, jeg kan give jer noget med. det er mit mål med den her blog er , at jeg kan give jer et råd eller 2 med på jeres vej.. Der vil også være , nogen debatter, som jeg vil tage op fra i min hverdag og om hverdagen.

Jeg håber i glæder jer . jeg glæder, mig som en lille barn.

XOXO ´Catrine  ​

Likes

Comments