kände att jag ville byta lite så..

in och kika på min nya blogg 👉 catriceviktoriaviola.blogg.se
för mer uppdatering!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta var något band det sjukaste jag läst, detta är ju bara så jäkla sjukt!

Dom är precis lite mycket värda som alla vi andra, och gillar t.ex. en kille en annan så låt han gilla den personen då!

"Avrättningen skulle ske med ett skjutvapen eller "annan passande metod" asså va nej? att dom ens vill skaffa sånt här?

usch för Advokaten Matt McLaughlin, han är sjuk på riktigt

http://www.svt.se/nyheter/forslag-om-att-skjuta-homosexuella-laggs-fram-i-usa


Likes

Comments

Igår efter 2 månader så var jag nere på gymmet igen och snacka om att det var skönt?! gud va härligt att var tillbaka! men herregud va jag har tappat mycket.. tänker inte ens nämna hur mycket men dom vikterna som jag och Elin körde som uppvärmning i just knäböjen orkade vi inte ens och det är inte så mycket! .. dags att börja spendera tid där igen kan man säga!

Denna Söndagen har bestått utav att plugga och det ska jag fortsätta med och lite senare tänkte jag gå hälsoslingan eller något sånt så blir en lugnt dag!

Igår hände någon som jag inte ens vet när det hände sist.. JAG VAR HEMMA HELA KVÄLLEN. asså jag minns inte ens när jag var hemma en Lördag senast.. men igår då var jag hemma med mamma, pappa och syster!


Likes

Comments

Åh det går bra nu !

Idag var jag i Hjo på en jobbintervju där jag sökte Personlig assistent + att jag skulle kunna tänka mej att jobba inom dagverksamhet och det gick riktigt bra ! Dom trodde jag skulle passa bra in iallafall. Så vecka 18 senast så får jag reda på hur det gått!

Jag har velat fram och tillbaka nu ett tag och funderat på om jag verkligen ska söka högskola nu till hösten eller om jag ska vänta med att söka och börja jobba först. Men idag blev det så att jag sökte till Högskola i Jönköping, Borås, Göteborg, Örebro och Jönköping som Lärare i årskurs 1-3 och får jag jobb och känner att jag vill jobba istället så är det bara för mej att tacka nej om jag nu skulle komma in 😄

Känner att detta går bra nu, och jag är så taggat för att komma ut i arbetslivet osv, sen på fredag så ska jag ringa till T och säga att jag är sugen på sommarjobb samt att stå som inringare som Personlig assistent så får vi se hur det går !

Har ju sökt andra jobb också som t.ex. Dollar store, sökte ju till Grekland, sen massa inom LSS osv så får hoppas att jag får något iallafall !

Nu ska jag fortsätta plugga så hoppas ni får en super go Onsdag! ❤


Likes

Comments

I Söndags så började vi äntligen att flytta ! Så himla skönt att slippa dom grannarna som vi hade kan jag ju säga! Det enda negativa nu är att det inte är lika nära till farmor.. haha så nu tar det typ 5-10 min att gå dit istället för 2 min 😉

Idag så har jag och mamma varit ute hos morfar för att kolla igenom mormors saker för att se om det var något hon ville ha och medans hon höll på och kolla där så myste jag med mina kusiner eftersom att min moster också var där och skulle kolla igenom och se om det var något hon ville ha.
Så jag han måla, leka med bilar, dansa, springa runt osv tills dom var klara, och det va så mysigt! ❤

Nu ikväll så har jag hållit på och packa upp kläder t.ex. för att få bort så många lådor som möjligt och ska strax skicka in min uppsats som är typ snart 2 veckor försenat tror jag? haha bättre sent än aldrig!
Sen så ska jag ut och träffa Matilda en sväng!
Likes

Comments

& jag ar väldigt full både Fredag och Lördag 🍺🍻🍷Likes

Comments

som rubriken säger, världens bästa bror, vad skulle jag göra utan honom? ja jag vet inte.. han är där för mej I alla lägen och behöver jag prata om något så pratar jag med han.
Kan ju säga att vi är öppna mot varandra och skämtar jämt, liksom när vi är ensamma så snackar vi om allt mellan himel och jord.
Asså han vet t.ex. vilka jag haft sex med (inte alla men vissa) & jag vet vilka han haft de med, han berättar om han träffar något osvosvosv
HAN ÄR BÄST ❤
Om någon sårar mej så ska han snacka med den personen och skälla ut den, om någon slår mej ja då är han där.
Ja asså jag skulle kunna skriva massa om hur glad jag är att han är min bror men detta får räcka.

I LOVE U BRO ❤

Likes

Comments

Idag har det varit en sån där sjukt bra dag ni vet? då verkligen allt är på topp! Humöret, vädret, vännerna ja allt, I LOVE IT ❤

Gick och la mej runt kvart i tre förut för att jag skulle sova någon timme eftersom att jag skulle packa och plugga också men det gick ju inte som jag tänkte... istället så vaknar jag halv 7.. lyckat!

Skulle ut med Julia men hon fick huvudvärk eller så, så nu får vi se vad som händer ! 

Hoppas ni alla får en super bra fredag! 


Likes

Comments

Igår ville jag bara begrava mej själv. Kom hem tog av mej skorna och gick raka vägen in till mitt rum, släkte lampan och la mej under täcket.

Hade uppskrivning igår och jag gick därifrån gråtandes då jag inte klarade det.. var 5 poäng ifrån.
Idag hade jag uppkörning och jag kände en sån press på mej att jag var tvungen att klara det eftersom att jag failade på skrivningen, så ärligt talat så började jag gråta.
Fine barnsligt kanske men jag har aldrig varit så nervös som jag var igår och idag.
Men han jag körde upp för var så sjukt snäll och sa att jag fick köra när jag kände mej redo och sen så slapp jag göra saker som jag inte ville,
Ville jag t.ex. inte parkera på ett speciellt ställe så slapp jag och så parkerade jag någon annan stans, jag sa att jag hatade att fickparkera så därför slapp jag de! Han var super! ❤

Nu har jag ett halft körkort och nu är det bara att ta nya tag och klara skrivningen nästa gång!


Likes

Comments

16 januari 2014 till 11 januari 2015 har jag alltså 6 personer gått bort både släktingar och vänner.

& det är nu jag inser hur stark jag egentligen är som person. Ja menar klart det är/har varit sjukt jobbigt och tufft men jag har ändå varit " glad och positiv" och gjort det bästa utav allt. för det har jag hört att man ska göra.

Så ikväll tänker jag extra mycket på er, gammelmorfar, farfar, Marcus, Kenny, Ingvar och mormor

Likes

Comments