View tracker

Hej! hur mår ni?

Att vara sig själv är inte alltid så lätt. Men vad stoppar en? antagligen rädsla. Och hur uppstår rädslan? jo för att på jorden så vandrar de folk, precis som du. Hur är det ens möjligt att folk kan göra såhär mot varandra? att en persons liv kan påverkas så mycket på grund av en annan person. Människorna borde hjälpa dem andra människorna, vi alla borde kämpa tillsammans istället för att kämpa emot varandra. Vi borde acceptera varandra för att vi alla är givmilda och hjälpsamma ifrån början. En människa föds inte elak, den föds med ett eget val och det blir vad man gör det till oavsett vilka man är uppvuxna med. Det här är nuet, bara igår var det förflutna och imorgon är det framtiden. Man kan förändras vilken sekund som helst, det är ingen lögn men detta samhället är.Du behöver inte passa in, du behöver bara vara dig själv. Genom att vara dig själv kommer du så mycket längre än att vara som alla andra. Förresten så finns det inget "vara som alla andra", för alla är olika. Så poängen är var dig själv. Ta reda på vad du vill, vad vill DU?  Vad strävar du efter ?  Vad är ditt mål i livet? Vi antar att ni innerst inne har något alldeles eget, lev upp till det. Då kommer du att tacka dig själv i framtiden. Vad vinner man på att leva upp till någon annans förväntningar? ingenting. Det behövs en du i denna värld, det är därför du finns så försök inte att vara någon annan för då kommer denna värld att misslyckas för att du är en så stor pass del i den. Du är viktig, Den riktiga du är viktig den andra betyder ingenting. Visa denna värld vad du går för, visa denna värld vem du är för det finns ingen som du. Alla har någonting som inte någon annan har, Vi kan lova att så många skulle bli fascinerade om du gör allt ifrån hjärtat. Är det ens möjligt att veta vem man ska vara med ifrån början? Vi kanske bara låter saker som att inte säga hur vi känner komma i vägen. Det kanske är bäst att vänta och se om ödet för oss tillbaka. Finns ens ödet? Om vi vill att det ska bli bättre så måste vi först veta vad bättre betyder, bättre för en själv eller bättre för alla. Vi önskar er modet att våga vara sig själv, våga visa att du inte behöver vara perfekt. Ingen är perfekt, och det är det som gör oss till människor. När blev det finare att gömma sig bakom en yta? som kan vara hur kall som helst bara för att bli accepterad. Men då ska vi säga er att ni blir accepterade av fel personer. Dom som accepterar er för den ni är är dem rätta personerna, dom som du inte behöver ändra dig för. Allt du gör är en droppe i öknen. Allt du gör en en förändring i världen. Allting händer utav en anledning, alla saker som har hänt har gjort dig till den du är och eftersom du inte kan göra något åt det förflutna så omfamna det istället. Det var en guide till den du är idag och du har fortfarande mycket kvar att lära dig. Under hela din livstid så kommer du att upptäcka nya saker om dig själv och andra, det tar aldrig slut. Du är den du bör älska mest, du är det enda du har. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

hej där.

Som ni ser i rubriken så är vi tillbaka, efter ett år. Allting har förändrats och det kommer ni att märka. Vi har helt nya planer, och ser annorlunda på saker nu. Vi tänkte berätta om det i ett enskilt inlägg framöver. Idag har vi iallafall varit och jobbat i Smedby som mattanter och vi har även delat ut lite reklam. Ska tillbaka dit imorgon med, och göra detsamma. Det är en fotbolls sommarskola som pågår detta år som Smedby AIS håller i så vi häller upp mat åt barnen som är 7-11 år gamla. Idag kom det även in 2 IFK spelare som spelar i herrarnas A-lag som skrev lite autografer till dom mindre barnen. Ungarna var jätte gulliga! Efter det så åkte vi in till stan igen och vi satte oss på ett berg i ektorp, och bara satt och pratade om allt och ingenting. Sedan såg vi våran vän Verita kommandes där nere liten som en myra, så vi tjoade och vinkade. Resten av dagen umgicks vi med henne. Nu är det bara vi och vi sitter hemma hos mig (jackeline). Här kommer det lite bilder ifrån dagen! Kul att vara tillbaks, kram på er :)


hi there.


As you can see in the title, we are back, after ​one ​year. Everything has changed and you will notice that. We have new plans, and looking at things differently now. We are going to tell that in a single post in the near future. By the way, today we have been away and working in Smedby as food grannies, we also handed out a little advertising. We'll get there tomorrow too and do the same. It is a a footballschool going on this year that Smedby AIS holding so we pour food to children who are 7-11 years old. Today it also came two IFK players who play in the men's A-team that wrote a little autografs. The kids were supersweet! After that we went into town again and sat down on a mountain in Ektorp, just sat there and talked about everything and nothing. Then we saw our friend Verita come down small as an ant, so we shouted and waved. The rest of the day we hung with her. Now it's just us and we are at at my place (Jackeline). 'here it comes some pictures from the day! Fun to be back, hug to you guys :)

Likes

Comments

Hej alla tjejer  (och killar?) som läser den här bloggen!  Jag heter Ebba Bengtsson, är snart 15 år gammal och bor i Norrköping. Tjejerna  som äger den här bloggen ringde mig och frågade om jag ville gästbloggar här, så det tänkte jag göra nu. 😉

Jag är en  relativt aktiv och vanlig tjej. Spelar handboll på fritiden men är för tillfället i ett uppehåll pga knäskada (knäskål ur led). Jag tycker om att vara med mi amigos y amigas då jag inte spelar handboll eller simmar i läxor och plugg. 

Just nu ligger jag i sängen med min pojkvän och tittar på film och bara har det mysigt! Vi kommer antagligen inte göra något speciellt 

 då vi båda  är lata at this moment 😌 blir väl myskväll allover.

Imorgon ska jag  på min första handbollsträning! Ska dock bara in och rehaba då jag är skapligt ny opererad i mitt vänstra knä. Men men  motgångar kommer i livet somehow youre gonna make life faboulus.

Försökt att lägga upp ett par bilder men det är något seriöst fel på att ladda upp bilder har försökt i säkert en halvtimme nu 😅😡

Det var hursomhelst allt för mig until next time! Stay classy and just a tiny bit sassy ​Hi there girls (and boys?) who's readin' this blog! My name is Ebba Bengtsson, soon 15 y/o and living in Norrköping. The girls who owes this blog called me and asked if I wanted to guest blog here, so thats what I'm about to do right now. 


I  am a relatively active and normal girl. Playing handball in the freetime but is currently in a residence becauseof knee injury (knee bowl dislocated). I like to be with mi amigos y then I do not playing handball or swimming in homework. 

​Right now ​I lie in the bed with my boyfriend and watching a movie and just have it cozy! We will probably not doing something speical when we both is lazy at this moment, guess it will be an easy night all over. 

Tomorrow I'm going on my first handball practice! Only in and rehaba then I'm kinda newly operated in my left knee. Well well adversity comes in life and somehow you're gonna make life faboulus. 

Tried to posted a couple pictures but there is something serious wrong on loading up pictures have been trying probably half an hour now. 


It was however all of me until next time! Stay classy and just a tiny bit sassy


Likes

Comments