Header

Åhh hatar att vara sjuk. Har faktiskt bättre saker o göra. Jag var i skolan och sista lektionen så var jag ledig för skulle till vårdcentralen och ta prover. Visade sig att jag hade en infektion (inget allvarligt). Så nu blir det antibiotika i några dagar.
Annars så känns livet rätt så bra just nu. Allt rullar på som det ska, hoppas ni haft en bra dag!♡
xoxo

Likes

Comments

Hej på er.
Idag är jag hemma från skolan för jag känner inte att jag skulle orkat idag. Har verkligen inte mått bra på sista tiden, men det är okej. Vi har alla dåliga dagar, right? Iallafall så ska jag snart åka till kuratorn, det var längesen jag var där. Men det ska bli skönt att få prata, även fast det är jobbigt för stunden så känns det bra efteråt. Känns som att man slängt iväg en stor sten, det känns lättare.

Likes

Comments

Slutade precis skolan och ska snart gå hem. Är så himla trött och känner att den här terminen kommer bli kämpig, mycket prov och är så skoltrött.

Älskar mina nya skor btw <3

Likes

Comments

Heelluuu!!
Idag har jag bara varit hemma och tänkte kolla på film nu. Skolan börjar imorgon och även fast jag är sjukt skoltrött så ska det bli lite skönt att börja igen. Ordet rutiner försvinner när man har lov, hahah...

Likes

Comments

Heelluuu!!
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. På onsdag börjar skolan igen (suck) så måste ta vara på tiden som är kvar av lovet.

Likes

Comments

View tracker