Header

På första advent står det varje år pepparkaksbak på schemat för min familj och detta år var inte något undantag. Jag tycker egentligen inte om pepparkakor speciellt mycket men jag älskar degen hahah. Sedan är det ju mysigt och baka också och det tillhör julen. Så jag brukar alltid vara med en liten stund att baka i alla fall. I år blev det dock bara en plåt för min del. Jag tror jag åt mer av degen än vad jag faktiskt gjorde pepparkakor av haha. Men men det är ändå kvalitet som räknas tycker jag och inte kvantitet och mina blev lätt snyggast (as usual!).

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade var himlen fantastiskt vacker. Jag såg aldrig himlen så här vacker en morgon i LA vill jag minnas. Så nu hittade jag i alla fall något som är finare att titta på i Sthlm än i LA hahha. Förövrigt är snön försvunnen vilket jag tycker är lite tråkigt då det är så mycket mörkare nu igen. Dessutom tycker jag att snö medför en myskänsla!! Idag är det dessutom min namnsdag så grattis till mig!

Efter jobbet drog jag in till stan för att möta upp mamma för en shoppingrunda då det är Black Friday. Dock blev det inte så många kap för oss. Jag föredrar att vara ute och shoppa utan reor för reor bidrar till så mycket folk och det orkar jag inte med hahah.

Älskar den här färgen så mycket!! Men jag kan inte bestämma mig för vilka av skorna som är snyggast, så vet inte vilka jag vill köpa! Dagens problem alltså haha.

Likes

Comments

Efter jobbet idag bar det av till IKEA för inhandling av lite olika saker. Dock hittade jag inte det jag behövde haha. Tydligen har de börjat med julbord redan? Bara jag som tycker det är lite tidigt med julbord i november?

Likes

Comments

Igår kom Eve över på myskväll och idag brunchade jag med Hanna på Mocco på Nybrogatan. Jag har inte träffat Hanna sedan nyår!! Jag hann inte träffa henne när jag kom hem från LA innan hon åkte till Australien men nu har hon precis kommit hem så då bokade vi in en träff direkt. Så mycket hade ju hänt sedan vi såg senast. Hela vårterminen i LA och hennes trip till Aussie och Bali. Så vi hade väldigt mycket att catcha up om med andra ord hahah.

Nu är dessutom NKs julskyltning uppe, så den får jag nog ta mig en noggrannare titt på nämnare jul haha.

Likes

Comments

Idag fick min katt följa med ut i snön och mysa. Sen blev det snölykte- och snögubbebyggande men tyvärr var det ingen kramsnö så kunde tyvärr inte bygga en större än den nedan hahah. Sedan stod varm choklad och julfilmsmys på schemat! En typisk vinterdag som den ska vara tycker jag.

Likes

Comments

Idag har det snöat konstant vilket gjorde att SL såklart fick problem. Nästintill alla bussar blev inställda men inte den som jag skulle ta (trodde jag). Så jag krigade mig till Gullmarsplan och när jag äntligen kommer fram till bussen är vi bara tre personer där vilket gör oss en aning oroliga så vi söker upp en SL-worker som berättar att bussen inte går och att de tydigen hade glömt att skriva in på hemsidan/appen/skyltarna att bussen är inställd. Men tack så mycket.... Så det var inte jättemycket att göra förutom att ringa chefen och säga att jag inte kunde komma till jobbet och sedan trängas med ett hundratals människor på tunnelbanan hem. Nu har jag i alla fall kommit hem och har precis gjort mig själv en kopp varm choklad, myyys!

Likes

Comments

Nu är jag precis hemkommen från en shoppingdag med Evelina. Det var jättekul att träffa henne igen, vi har faktiskt inte träffats sedan hennes bday party. Våra jobbscheman har inte alls gått ihop men nu hade vi äntligen en dag vi båda var lediga. Efter lite shopping slog vi oss ner på Starbucks och då passade jag på att smaka en av deras jul-lattes, yum! Efter att vi värmt oss en stund på SB fortsatte vi shoppingrundan på NK och Moodgallerian!

Vill så gärna köpa de här skorna, såååå snygga!

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Becca för att gå och bruncha på STHLM Brunch Club. Denna gång var det ju inte direkt sommar längre så vi satt såklart inomhus. Vi delade på pancakes, avocado toast, fries, en very berry smoothie och såklart nutella shaken! Den kommer jag dricka varje gång jag är där helt klart haha. Sen beställde vi såklart in mimosas! Vad är en brunch utan mimosas liksom? Efter brunchen tog vi en tur till Sturegallerian för att sedan gå vidare till Kasai för några drinkar. I need more days like this!!

Likes

Comments

Igår tog jag tåget till Katrineholm och Jenny! Hon skulle hosta en halloweenfest och den ville jag ju inte missa. Jag hade bara träffat två av hennes kompisar från Katrineholm innan men resten var lika trevliga och roliga dem! Idag har vi bara myst hemma hos Jenny med film och nu har jag precis kommit hem till Stockholm och imorgon väntar jobbet.

Likes

Comments

Kvarg är något jag också saknade i LA. Det fanns visserligen quark som jag aldrig smakade men jag hörde att det inte alls smakade som den gör i Sverige. Vaniljkvarg, hallon och passionsfrukt = bästa kombon!!

Likes

Comments