Der er ingen tvivl om at 2017 har været vores år. Faktisk har det nok været det bedste år i mit liv. Alberte indtager klart 1. pladsen, og grunden til at 2017 altid vil være et helt og aldeles specielt år for mig/os. Året sluttede også perfekt af juleaftensdag da Patrick friede til mig. Jeg sagde selvfølgelig JA og ser frem til vi på et tidspunkt skal giftes, når tid og penge er til det.

Så hvad byder 2018 så på?

Det vil tiden vise. Men det bliver i hvert fald året hvor Alberte kan fejrer sit første år, det glæder jeg mig virkelig til, og jeg er allerede ved at planlægge hendes 1 års fødselsdag. Mere om det følger..

Til Maj starter jeg arbejde igen, og Alberte skal starte i privat dagpleje. Det er nok det som jeg lige nu ser mindst frem til. Jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden Alberte hele dagen, så lige nu er det noget jeg arbejder på, at få det okay med, også selvom jeg glæder mig til at komme tilbage til min arbejdsplads. 

 Imellem tiden vil jeg nyde hvert sekund af vores sidste 4 måneder på barsel sammen til fulde.

Vi er blevet blogger-testfamilie for Testfamilien.dk og glæder os helt vildt til at komme igang med det, samt at være en del af Testfamilien.
Så på den sociale front, blog og instagram ser jeg også meget frem til året, og glæder mig til at se hvad det byder på. Instagram/blogging er blevet en hobby, og en væsentlig del af mig og en naturlig del af min hverdag, og jeg elsker det!

Jeg glæder mig til, at komme rigtig igang med året og er sikker på det kommer til at blive et virkelig dejligt år.

Jeg har lige samlet nogle af højdepunkterne/minderne fra 2017.

Tak fordi i læste med :-)

Knus Catja

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Som overskriften siger så er julekjolen og her mener jeg selvfølgelig Albertes kjole fundet og i hus (min bliver nok først fundet d. 24. december hehe..). Og som I kan læse I et af mine tidligere indlæg her på bloggen(Albertes garderobe), så går jeg meget op i at Alberte har lækkert og behageligt tøj på. Og selvfølgelig skal hun også iføres i den fineste kjole til hendes første jul. Det er klart!

Jeg har da også virkelig fundet KJOLEN. Den er fra Petit by Sofie Schnoors nye kollektion og er lavet i det blødeste fineste velour, og så har den det fineste skørt. Den er simpelthen bare så smuk, og endnu smukkere "live".

Kjolen er købt hos yndlings Cirah. Direkte link til kjolen finder I HER
Cirah er desuden en virkelig lækker webshop, som har (synes jeg) alle de fede og lækre børnemærker. Og så er jeg vild med den gode og hurtige service man får, når man bestiller ting hos Cirah. Der er virkelig styr på det, og man kan se at hver enkel pakke er pakket og sendt med største omhu. Elsker når man får en pakke ind ad døren, og man nærmest føler det er en julegave fordi den er pakket så fint ind. Kender I ikke det?
Og det får man bestemt ved at handle hos Cirah <3

Her kommer lige et par billeder mere af Alberte i kjolen, kan jo slet ikke vælge mellem de billeder.

Ha en dejlig aften.

Knus C


Likes

Comments

Som overskriften siger har jeg en nyhed at dele med Jer!

Jeg har læææænge overvejet, at lave profil mere på instagram som kun skulle indeholde billeder jeg tager af dyr og børn. Både mine egne og andres. Jeg elsker at tage billeder, og det er klart blevet en hobby for mig.
Jeg har aldrig lært at tage billeder af en professionel(omend jeg virkelig gerne ville "trænes" af en prof), men er derimod selvlært. Det startede under min barsel, inden vi fik Alberte, hvor jeg kedede mig lidt derhjemme, og derfor lånte min søsters kamera. Lige siden har kameraet stort set været fremme hver dag, og nogle dage flere dage dagligt.

Nå, men anyways har længe gået med tanken om, at starte en side og så se hvor det fører mig hen.
Jeg tager ofte billeder af venners dyr og børn, og jeg elsker det. Derfor er meningen med siden også, at man kan skrive ang. et evt. fotojob. Hvordan og hvor det skal foregå ved jeg endnu ikke, da jeg heller ikke ved om nogle kunne være interesserede. Men i hvert fald er siden nu åben, og jeg vil løbende lægge billeder op.

Hvis I har lyst til at følge mig der også kan I finde mig under @catjajessen_foto

Hvis I har sprøgsmål så spørg endelig løs her, på e-mail (c_nessej@hotmail.com) eller på instagram.

Ha en dejlig søndag aften.

Knus C

Likes

Comments

Så er der altså lækkerier til Jer!

Jeg modtog den her fine fine plakat først på ugen. Den er bestilt hos www.beeld.dk hvor man kan få sine billeder fra mobiltelefonen over på en plakat, så man altid har minderne på væggen derhjemme.Det er virkelig nemt.
Man downloader bare app'en til sin telefon Android og IOS: HER og derefter uploader man de billeder man ønsker, og til sidst vælger man design. Nemmere og smartere bliver det ikke.

Synes virkelig idéen er så god og unik og jeg er VILD med vores nye plakat. Man kan vælge mange forskellige designs, med få eller mange billeder pr. plakat. Jeg valgte den i 50x70 cm. med 6 billeder. Synes den er enkel, stilren og passer perfekt ind herhjemme.

Jeg skal helt sikkert have shoppet flere plakater, som skal bruges til julegaver. Så hvis du ikke allerede har styr på julegaverne, så synes jeg lige du skal smutte forbi Beeld.dk

Så har jeg fået lov at dele en lækker rabatkode med Jer gældende til 1. november på -25%
I skal bare skrive koden "catjajessen25"

Og en lille service info har jeg hørt en fugl synge om, at app'en nu også er klar til Android telefoner, eller i hvert fald meget tæt på.

Ha en god weekend!

Knus C​

Likes

Comments

Billede credit; @livasm

I lørdags d. 14/10 var jeg sammen med 8 andre Instagram piger på restauranten Mät copenhagen.
Vi skulle sparre, netværke, hygge og selvfølgelig spise god mad.

Mange har spurgt hvordan vi har fået arrangeret hele eventet, og det er helt på eget initiativ fordi vi havde lyst til at mødes, da vi jo allesammen snakker meget sammen på Instagram. Og derudover ville vi kunne hjælpe og inspirerer hinanden samtidig win win!

Jeg havde virkelig set frem til det, og glædede mig til at spise hos Mät da jeg på forhånd synes det lød som en spændende koncept.

Helt enkelt går det ud på, at man har et bord i 2 timer, og på de timer spiser og drikker man alt det man vil. Man kan vælge en masse små retter, og det er alt muligt lækkert lige fra smørrebrød, sliders, vegatarisk, supper, tatar, forskellig slags kød, chili con carne og meget mere. Faktisk er Mät også utrolig børnevenligt, da man også kan vælge børnemenu. Smart ikk? ELSKER at man kan vælge forskellige retter, og smage en masse, i stedet for bare at få en portion.


Billede credit; @camillaudsen

Vi fik også prøvet stort set alt på menukortet, og det smagte himmelsk. Vi var allesammen virkelig begejstrede for maden, og så kombineret med den super gode service, og virkelig søde tjenere var det alt i alt en rigtig god oplevelse og aften.

Billede credit; @livasm

Når jeg er ude og spise, kan jeg godt lide at der også er en hyggelig uformel stemning, og at der er tænkt på indretningen, og at det hele spiller sammen og har en rød tråd. Og det må man sige Mät har tænkt over! Vi sad ved nogle super fede borde, og de gamle trallebænke og fine loftspærer gav en virkelig hyggelig og nordisk stemning.

Jeg har fået meget respons både fra familiemedlemmer, venner og følgere på Instagram, som alle spurgte indtil Mät, da de jo kunne følge den store aktivitet hele aftenen igennem på mine Instagram stories, og de synes allesammen, at det så SÅ godt ud, og et sted som tiltrækker opmærksomhed!

Kæmpe og varm anbefaling herfra, og tak for en utrolig god madoplevelse til Mät Copenhagen.

I kan se meget mere på Mät Copenhagens Facebook side eller Instagram.

Likes

Comments

Her kommer lige lige 3 hurtige om hvad der er nyt/sker I vores liv lige for tiden:

Nyt navn:

Som den hurtige måske bemærker, har jeg valgt at ændre mit blognavn. Jeg følte at det var en smule lettere, at min blog hedder det jeg hedder, da de fleste af Jer kender mig udfra mig navn(ja ja lidt kongelig har man vel lov at være hehe..)

Så nu er det altså lavet om, og jeg synes nu også det er bedre.

7 måneder:

Alberte er nu 7 måneder, og i forgårs begyndte hun sørme at møve sig fremad, ikke kravle, men hun aser og maser og hiver sig frem i armene. Jubii.. Det er længe ventet, fordi hun virkelig gerne har villet fremad meget længe, men ikke helt kunne finde teknikken måsen for at komme fremad.
Men nu lykkedes det, og nu er næste step hvornår hun mon begynder at kravle. Men en ting ad gangen, og faktisk er det jo også lidt vemodigt alt det her møveri, samtidig med man revner af stolthed over ens guld kan mere og mere.

IG dag:

I morgen lørdag skal jeg mødes med 8 andre skønne piger, som jeg har mødt/kender igennem Instagram. VI skal mødes i København og sparre/inspirerer omkring vores samarbejder på Instagram, og selvfølgelig råhygge og snakke. Nogle af pigerne har jeg mødt, og andre skal jeg møde for første gang. Jeg glæder mig helt vildt, og er sikker på vi får en super dag.

Den næste uges tid vil jeg dele en masse lækre produkter med Jer på Instagram, og her på bloggen. Men mere om det senere..

Bonus info: Så er det første gang siden Alberte blev født, at jeg skal UD! Det bliver så dejligt, og alligevel meget mærkeligt og lidt skræmmende. Men heldigvis er jeg helt tryg ved at overlade roret til verdens bedste kæreste/far.

Det var lidt fra mig her på en fredag aften.
Hvis nogle af Jer har emner/spørgsmål som I mener jeg burde skrive om så hører jeg meget gerne fra Jer!

Knus Catja

Likes

Comments

Jeg har nok aldrig helt forestillet mig, at jeg skulle blive den store mærkemus hvad ang. tøj til min datter. Men det kan jeg vidst ikke løbe fra at jeg er blevet. BIG time!

Har altid tænkt at tøj fra H & M, Name it, Føtex osv.(og det er der intet galt i hvis man synes det er godt!) da var helt fint da jeg egentlig ikke selv går mega meget op i tøjmærker. Så at Albertes garderobe stort set kun indeholder mærkevarer er da selv for mig lidt overraskende.

Her kommer lidt billeder af yndlingsmærkerne:

1. Marmar

Jep dette må være favoritten, og jeg ved at det er det for rigtig mange. Og der er nok gået lidt "sport" i at have så meget i dette mærke som muligt, og så er det jo "in" at have, men men men de laver altså virkelig fint og lækkert tøj. Kvaliteten er helt i top! Og som jeg altid forsvarer mine tøjkøb over for P med, så er det at dette mærke går som varmt brød og kan sælges brugt på nettet. Jeg køber også en del brugt. Win win!

Og så elsker jeg at man kan kombinere både med basic kollektionen, og de finere ting med flæser osv.


2. Petit by Sofie Schnoor

Et af vores andre favoritmærker. Tøjet er simpelthen i så lækker og blød kvalitet, og så laver de bare de fineste prints. Årh efterårskollektionen er bare SÅ fin. Ville helt seriøst ønske de lavede noget af det til piger/damer også så kunne jeg helt sikkert købe mig fattig hehe ;)

Albertes garderobe indeholder meget PBSS både afslappet men også pænere styles.


3. Wheat

Mærket som jeg synes er undervurderet, og som helt klart fortjener endnu mere opmærksomhed! Wheat er blandt andet kendt for deres lækre termodragter, jakker osv. Men de laver virkelig også meget fint tøj, og til rigtig gode priser.

Alberte har blandt andet de her mega fine leggings. Derudover har hun både jakken og dragten som begge ting er uundværlige nu hvor det er blevet koldere.


4. Konges sløjd

Et mærke vi har alt for lidt af herhjemme, men som laver de fineste bluser med flæse i den blødeste kvalitet. Når hendes str. 80 garderobe skal købes ind skal vi helt sikkert have mere af det!

5. Newbie

Jeg ELSKER Newbie og er så ærgerlig over det ikke kan købes på nettet. Det er de fineste styles virkelig girly girly hvis du spørger mig, og til overkommelige priser. Vi har været i Sverige 2 gange siden Alberte blev født og har selvfølgelig besøgt deres shop begge gange. Tror vist også liiiige vi skal et smut til Sverige når hun hopper op i str. 80.


​Nogle bemærker nok at jeg ikke har skrevet hverken Name it, H & M eller Føtex på. Det er bestemt ikke fordi Alberte ikke ejer tøj fra det, eller jeg skal være snobbet og slet ikke kan eje det. Alberte har flere fine styles fra de butikker, og det meste af det også i rigtig god kvalitet. Blandt andet synes jeg at H&M laver nogle fine cardigans, og Name it har super søde jeans og bukser.

Jeg kan generelt rigtig godt lide, at blande alle de yndlingsmærker, og jeg synes hver af ovenstående har hver deres fordele.

Igen så er det eneste problem bare at det ikke findes i str. S ;)


Tak fordi I læste med.

- Catja

Likes

Comments

Jeg har altid hele livet igennem fået overraskende blikke, når jeg har fortalt folk at jeg har en tvillingesøster. De er ikke blevet mindre overraskede, efter jeg har fortalt dem om at min mor og far først vidste de ventede tvillinger 20 dage før min mor havde termin.

Ja, du læste rigtigt! Dette ville selvfølgelig aldrig være sket den dag i dag, men i 1990 hvor vi er født, var det åbenbart ikke ligeså normalt, at scanne gravide mødre medmindre man mistænkte, at noget var galt, og der var der ingen der havde mistanke om.

Min mor var overhovedet ikke særlig stor, faktisk målte hun maven og omkredsen da hun ventede tvillinger kontra da jeg ventede Alberte. Og faktisk var jeg var 3-4 cm. større end hun var kun en måned før termin.

Vi snakker tit om, at der er nogen der må have holdt hånden over os, for normalt overvågner man jo kommende tvillingemødre helt vildt hele graviditeten, og ofte kommer de før tid pga. komplikationer eller børnene er for små.

Carina og jeg er født med kejsersnit kun 2 uger før termin. Vi var ganske fine størrelser. Jeg var vidst omkring 2300 gr. og Carina 2400 gr. Vi var sunde og raske, og min mor var kun indlagt en uges tid efter fødslen.Alt i alt er det helt utroligt både at jordemødrene ikke havde opdaget der var 2, og at vi begge ingenting fejlede da vi blev født, når ingen viste der var 2.

Her kommer nogle af de spørgsmål jeg ofte får:


Hvordan er det så at have en tvilling?

Jamen egentlig er det ikke så meget anderledes end, at have søskende. Det er jo ikke noget vi tænker over i hverdagen, ofte siger jeg også bare "min søster", når jeg omtaler Carina overfor andre. Forskellen er at vi jo er 2 om at dele fødselsdag(hvilket for os jo er helt normalt).

Er I meget ens?

Overhovedet ikke. Vi er meget forskellige som personer, og har altid været det. Carina er den mere stille, betænksomme type, enormt viljestærk (og stærk) og så er hun den som altid har taget styringen, hvilket som regel altid har passet mig meget godt.

Jeg er derimod snakker helt vildt meget, er meget udadvent, drømmende og livsnyder.

Folk der kender os, vil også sige vi er meget forskellige.
Omvendt har vi også mange ens sider.
Det er indimellem svært, for vi er begge samme sted i livet og alligevel er vi det slet ikke. Carina var fx. meget bedre i skolen end jeg. Hun kom altid hjem med en karakter højere end mig, når vi havde prøver eller eksamener. Skide irriterende faktisk! ;) Jeg skulle altid kæmpe hårdt for det, og det kom lidt lettere til Carina.

I har et tæt bånd, ikke?

Jo, vi har et meget tæt bånd, som gennem årene kun er blevet stærkere. Hvis fx. Carina har en dårlig periode eller er ked af det, så er jeg det ofte også, og omvendt. Man hænger sammen på en anden måde end almindelige søskende, både på godt og ondt. Vi kan altid forstå hinanden 100% som i ALTID. Ofte griner vi af ting, som kun vi synes er sjovt eller kan se det sjove i.

Alt i alt ville jeg aldrig nogensinde bytte det, at have en tvillingesøster med noget andet. Carina er min bedste ven/veninde, og jeg elsker hende meget højt. Hun er alt for mig.


Mig til venstre og Carina til højre. Er vi ikke bare cute?

Og nu er vi jo blevet en mere. Og jeg ELSKER det bånd Carina og Alberte har sammen. Det betyder alt for mig.

Likes

Comments

Hvis I ikke allerede kender Barnerum.dk så gør Jer den tjeneste, at smid alt hvad I har i hænderne, og tjek Dittes fine webshop ud ASAP!

Barnerum består af fint tøj og interior til børneværelset. Det er unikt, lækkert og rigtig god kvalitet. Jeg elsker de klassiske populære børnemærker og Alberte har også rigtig meget af det, men det jeg også elsker er, at kombinere de ting i hendes garderobe med nogle unikke ting, som ikke fåes alle steder. Barnerum har bare nogle virkelig fine beklædningsdele til babyer og børn.


Se lige den fine krave på denne grå bluse med stjerner. Blusen kan købes HER

Jeg er også helt vild med den fine natdragt(og igen fineste krave). Den kan købes HER

Udover de smukkeste tøj har Barnerum også et rigtig fint udvalg af ting til børneværelset. Herhjemme er vi i hvert fald vilde med det blødeste tæppe fra Cotton and Sweets med flæser, som også kan bruges som sommerdyne. Det er da smart ikk? Det kan købes HER og fåes lyserød, grå, lysegrå og hvid.


Jeg glæder mig også til at Alberte begynder at lege med dukker. Så ved jeg hun vil elske at kunne putte dukker og bamser i det her bløde dukkesengetøj. Det er bare SÅ fint. Det kan købes HER og fåes i både farverne pudder og hvid.

Jeg har været så heldig at få lov til at forkæle mine læsere og følgere med en super lækker rabatkode til Barnerum.

Til og med fredag kan I få hele 20% på ALT hos Barnerum(gælder også i forvejen nedsatte varer) ved at bruge rabatkoden "catjajessen20".

Så nu er det bare, at få klikket nogle af de fine ting hjem fra shoppen :-)


Tak fordi I læste med.

- Catja

Likes

Comments

Forleden dag siger P "øøøh hvornår laver du så et blogindlæg om mig?" Og min reaktion var at jeg vidst begyndte at grine, og synes han var lidt fjollet.

Nå men det jo faktisk rigtigt, for selv Mollie vores hund har sit eget indlæg, og P og jeg har trods alt været sammen i 8 år, så han burde jo få sit eget indlæg, right?
Så nu er det vidst på tide, at introducere jer for "P" som faktisk hedder Patrick.

Hvem er Patrick så?


- Han er 27 år, snart 28

- Han er 1,70 cm høj (han vil nok hade mig for at oplyse jer om det 🙈)

- Kæmpe fodbold freak(fodbold i tv, spiller fodbold og spiller manager)

- Han er Brøndby fan og Liverpool, men indimellem er jeg i tvivl for vi ser ligeså mange fodboldkampe herhjemme hvor hverken Brøndby eller Livingpool spiller??🤷🏼‍♀️

- Han arbejder som logistik koordinator og er damn good at it!

- Han har sammenlagt arbejdet i vuggestue/børnehave i ca. 3 år og er SÅ god til børn

- Han har enormt mange og tætte venner

- Har en pokkers god selvtillid og tror altid på sig selv og egne evner

- Et stort og varmt familiemenneske som giver masser af kærlighed og kan rumme nærmest alle typer mennesker

- Verdens bedste far til både Alberte og Mollie, selvfølgelig ❤️

- Han hader edderkopper, og skriger som en lille pige når han ser dem(Ups det kom jeg altså lige til at nævne)

- Han elsker stegt flæsk og persillesovs

Og hvordan ser han så ud ham P?

Ja her er han så! Han er da ok pæn ikke Hihi..

Vores forhold


Patrick og jeg har været sammen i 8 år. Vi mødtes første gang i garderoben på buddy holly i Roskilde. Patrick arbejdede der først, og da jeg så fik job stod Patrick for at "oplære" mig en af de første gange jeg var der. Og magien opstod. Jep, på ingen måde særlig romantisk, og så alligevel lidt synes jeg.

Faktisk var min allerførste tanke da jeg mødte Patrick: "ham der gad jeg godt have børn med engang" og vupti 8 år senere sidder jeg på nuværende tidspunkt med vores 4 måneder gamle datter i armene. Det er da vildt ikk?!

Men vores forhold har ikke altid været en dans på roser, og da vi mødtes på daværende tidspunkt begge kun var 19 år, så var der helt klart en masse rod i begge vores unge hoveder. Så dengang var det lidt on/off i en periode, men det jo heldigvis længe siden nu, og dengang fandt vi netop ud af at vi altså ikke kunne undvære hinanden. Hvilket jeg er lykkelig for. En af mine livs bedste beslutninger.

Det som jeg elsker ved vores forhold er, at vi igennem så mange år kender hinanden helt til fingerspidserne. Vi ved nærmest hvad den anden tænker, og så er vi bedste venner.
Vi ved når vi skal trøste/give plads. Vi har ikke behov for, at vise andre hvor meget vi elsker hinanden. Forstå mig ret vi elsker hinanden højt og kan ikke undvære hinanden, men når vi er til fødselsdage og andre ting ude har vi ikke behov for at holde om hinanden, kysse, holde i hånden osv. Vi ved 100% hvor hinanden er hvis vi får brug for det.

Selvom vi har været sammen i 8 år faktisk aldrig været alene på ferie sammen, bare os 2🙈 Jeg tror at hvis vi virkelig havde behovet havde vi prioriteret det højere. Og vi er nok ikke de typer mennesker, som har brug for at opleve verden inden vi slår os ned og laver familie(og det i såfald for sent haha).Vi glæder os dog til at skulle campere Danmark tyndt med både Mollie og Alberte som en familie forhåbentlig fra næste år og mange år frem.

Vi kan grine sammen over stort set alle ting, og Patricks humor er fantastisk, og vi elsker at have det sjovt sammen.

Jeg synes han er verdens bedste kæreste og far og jeg er sikker på han også bliver verdens bedste mand. Når altså hans knæ holder op med at gøre så ondt...host host(og det selvfølgelig ikke derfor jeg laver dette blogindlæg haha)

Håber I alle blev lidt klogere på P og vores liv sammen.

Ha en dejlig dag og TAK fordi I læser med🌿

Likes

Comments