Så er der altså lækkerier til Jer!

Jeg modtog den her fine fine plakat først på ugen. Den er bestilt hos www.beeld.dk hvor man kan få sine billeder fra mobiltelefonen over på en plakat, så man altid har minderne på væggen derhjemme.Det er virkelig nemt.
Man downloader bare app'en til sin telefon Android og IOS: HER og derefter uploader man de billeder man ønsker, og til sidst vælger man design. Nemmere og smartere bliver det ikke.

Synes virkelig idéen er så god og unik og jeg er VILD med vores nye plakat. Man kan vælge mange forskellige designs, med få eller mange billeder pr. plakat. Jeg valgte den i 50x70 cm. med 6 billeder. Synes den er enkel, stilren og passer perfekt ind herhjemme.

Jeg skal helt sikkert have shoppet flere plakater, som skal bruges til julegaver. Så hvis du ikke allerede har styr på julegaverne, så synes jeg lige du skal smutte forbi Beeld.dk

Så har jeg fået lov at dele en lækker rabatkode med Jer gældende til 1. november på -25%
I skal bare skrive koden "catjajessen25"

Og en lille service info har jeg hørt en fugl synge om, at app'en nu også er klar til Android telefoner, eller i hvert fald meget tæt på.

Ha en god weekend!

Knus C​

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Billede credit; @livasm

I lørdags d. 14/10 var jeg sammen med 8 andre Instagram piger på restauranten Mät copenhagen.
Vi skulle sparre, netværke, hygge og selvfølgelig spise god mad.

Mange har spurgt hvordan vi har fået arrangeret hele eventet, og det er helt på eget initiativ fordi vi havde lyst til at mødes, da vi jo allesammen snakker meget sammen på Instagram. Og derudover ville vi kunne hjælpe og inspirerer hinanden samtidig win win!

Jeg havde virkelig set frem til det, og glædede mig til at spise hos Mät da jeg på forhånd synes det lød som en spændende koncept.

Helt enkelt går det ud på, at man har et bord i 2 timer, og på de timer spiser og drikker man alt det man vil. Man kan vælge en masse små retter, og det er alt muligt lækkert lige fra smørrebrød, sliders, vegatarisk, supper, tatar, forskellig slags kød, chili con carne og meget mere. Faktisk er Mät også utrolig børnevenligt, da man også kan vælge børnemenu. Smart ikk? ELSKER at man kan vælge forskellige retter, og smage en masse, i stedet for bare at få en portion.


Billede credit; @camillaudsen

Vi fik også prøvet stort set alt på menukortet, og det smagte himmelsk. Vi var allesammen virkelig begejstrede for maden, og så kombineret med den super gode service, og virkelig søde tjenere var det alt i alt en rigtig god oplevelse og aften.

Billede credit; @livasm

Når jeg er ude og spise, kan jeg godt lide at der også er en hyggelig uformel stemning, og at der er tænkt på indretningen, og at det hele spiller sammen og har en rød tråd. Og det må man sige Mät har tænkt over! Vi sad ved nogle super fede borde, og de gamle trallebænke og fine loftspærer gav en virkelig hyggelig og nordisk stemning.

Jeg har fået meget respons både fra familiemedlemmer, venner og følgere på Instagram, som alle spurgte indtil Mät, da de jo kunne følge den store aktivitet hele aftenen igennem på mine Instagram stories, og de synes allesammen, at det så SÅ godt ud, og et sted som tiltrækker opmærksomhed!

Kæmpe og varm anbefaling herfra, og tak for en utrolig god madoplevelse til Mät Copenhagen.

I kan se meget mere på Mät Copenhagens Facebook side eller Instagram.

Likes

Comments

Her kommer lige lige 3 hurtige om hvad der er nyt/sker I vores liv lige for tiden:

Nyt navn:

Som den hurtige måske bemærker, har jeg valgt at ændre mit blognavn. Jeg følte at det var en smule lettere, at min blog hedder det jeg hedder, da de fleste af Jer kender mig udfra mig navn(ja ja lidt kongelig har man vel lov at være hehe..)

Så nu er det altså lavet om, og jeg synes nu også det er bedre.

7 måneder:

Alberte er nu 7 måneder, og i forgårs begyndte hun sørme at møve sig fremad, ikke kravle, men hun aser og maser og hiver sig frem i armene. Jubii.. Det er længe ventet, fordi hun virkelig gerne har villet fremad meget længe, men ikke helt kunne finde teknikken måsen for at komme fremad.
Men nu lykkedes det, og nu er næste step hvornår hun mon begynder at kravle. Men en ting ad gangen, og faktisk er det jo også lidt vemodigt alt det her møveri, samtidig med man revner af stolthed over ens guld kan mere og mere.

IG dag:

I morgen lørdag skal jeg mødes med 8 andre skønne piger, som jeg har mødt/kender igennem Instagram. VI skal mødes i København og sparre/inspirerer omkring vores samarbejder på Instagram, og selvfølgelig råhygge og snakke. Nogle af pigerne har jeg mødt, og andre skal jeg møde for første gang. Jeg glæder mig helt vildt, og er sikker på vi får en super dag.

Den næste uges tid vil jeg dele en masse lækre produkter med Jer på Instagram, og her på bloggen. Men mere om det senere..

Bonus info: Så er det første gang siden Alberte blev født, at jeg skal UD! Det bliver så dejligt, og alligevel meget mærkeligt og lidt skræmmende. Men heldigvis er jeg helt tryg ved at overlade roret til verdens bedste kæreste/far.

Det var lidt fra mig her på en fredag aften.
Hvis nogle af Jer har emner/spørgsmål som I mener jeg burde skrive om så hører jeg meget gerne fra Jer!

Knus Catja

Likes

Comments

Jeg har nok aldrig helt forestillet mig, at jeg skulle blive den store mærkemus hvad ang. tøj til min datter. Men det kan jeg vidst ikke løbe fra at jeg er blevet. BIG time!

Har altid tænkt at tøj fra H & M, Name it, Føtex osv.(og det er der intet galt i hvis man synes det er godt!) da var helt fint da jeg egentlig ikke selv går mega meget op i tøjmærker. Så at Albertes garderobe stort set kun indeholder mærkevarer er da selv for mig lidt overraskende.

Her kommer lidt billeder af yndlingsmærkerne:

1. Marmar

Jep dette må være favoritten, og jeg ved at det er det for rigtig mange. Og der er nok gået lidt "sport" i at have så meget i dette mærke som muligt, og så er det jo "in" at have, men men men de laver altså virkelig fint og lækkert tøj. Kvaliteten er helt i top! Og som jeg altid forsvarer mine tøjkøb over for P med, så er det at dette mærke går som varmt brød og kan sælges brugt på nettet. Jeg køber også en del brugt. Win win!

Og så elsker jeg at man kan kombinere både med basic kollektionen, og de finere ting med flæser osv.


2. Petit by Sofie Schnoor

Et af vores andre favoritmærker. Tøjet er simpelthen i så lækker og blød kvalitet, og så laver de bare de fineste prints. Årh efterårskollektionen er bare SÅ fin. Ville helt seriøst ønske de lavede noget af det til piger/damer også så kunne jeg helt sikkert købe mig fattig hehe ;)

Albertes garderobe indeholder meget PBSS både afslappet men også pænere styles.


3. Wheat

Mærket som jeg synes er undervurderet, og som helt klart fortjener endnu mere opmærksomhed! Wheat er blandt andet kendt for deres lækre termodragter, jakker osv. Men de laver virkelig også meget fint tøj, og til rigtig gode priser.

Alberte har blandt andet de her mega fine leggings. Derudover har hun både jakken og dragten som begge ting er uundværlige nu hvor det er blevet koldere.


4. Konges sløjd

Et mærke vi har alt for lidt af herhjemme, men som laver de fineste bluser med flæse i den blødeste kvalitet. Når hendes str. 80 garderobe skal købes ind skal vi helt sikkert have mere af det!

5. Newbie

Jeg ELSKER Newbie og er så ærgerlig over det ikke kan købes på nettet. Det er de fineste styles virkelig girly girly hvis du spørger mig, og til overkommelige priser. Vi har været i Sverige 2 gange siden Alberte blev født og har selvfølgelig besøgt deres shop begge gange. Tror vist også liiiige vi skal et smut til Sverige når hun hopper op i str. 80.


​Nogle bemærker nok at jeg ikke har skrevet hverken Name it, H & M eller Føtex på. Det er bestemt ikke fordi Alberte ikke ejer tøj fra det, eller jeg skal være snobbet og slet ikke kan eje det. Alberte har flere fine styles fra de butikker, og det meste af det også i rigtig god kvalitet. Blandt andet synes jeg at H&M laver nogle fine cardigans, og Name it har super søde jeans og bukser.

Jeg kan generelt rigtig godt lide, at blande alle de yndlingsmærker, og jeg synes hver af ovenstående har hver deres fordele.

Igen så er det eneste problem bare at det ikke findes i str. S ;)


Tak fordi I læste med.

- Catja

Likes

Comments

Jeg har altid hele livet igennem fået overraskende blikke, når jeg har fortalt folk at jeg har en tvillingesøster. De er ikke blevet mindre overraskede, efter jeg har fortalt dem om at min mor og far først vidste de ventede tvillinger 20 dage før min mor havde termin.

Ja, du læste rigtigt! Dette ville selvfølgelig aldrig være sket den dag i dag, men i 1990 hvor vi er født, var det åbenbart ikke ligeså normalt, at scanne gravide mødre medmindre man mistænkte, at noget var galt, og der var der ingen der havde mistanke om.

Min mor var overhovedet ikke særlig stor, faktisk målte hun maven og omkredsen da hun ventede tvillinger kontra da jeg ventede Alberte. Og faktisk var jeg var 3-4 cm. større end hun var kun en måned før termin.

Vi snakker tit om, at der er nogen der må have holdt hånden over os, for normalt overvågner man jo kommende tvillingemødre helt vildt hele graviditeten, og ofte kommer de før tid pga. komplikationer eller børnene er for små.

Carina og jeg er født med kejsersnit kun 2 uger før termin. Vi var ganske fine størrelser. Jeg var vidst omkring 2300 gr. og Carina 2400 gr. Vi var sunde og raske, og min mor var kun indlagt en uges tid efter fødslen.Alt i alt er det helt utroligt både at jordemødrene ikke havde opdaget der var 2, og at vi begge ingenting fejlede da vi blev født, når ingen viste der var 2.

Her kommer nogle af de spørgsmål jeg ofte får:


Hvordan er det så at have en tvilling?

Jamen egentlig er det ikke så meget anderledes end, at have søskende. Det er jo ikke noget vi tænker over i hverdagen, ofte siger jeg også bare "min søster", når jeg omtaler Carina overfor andre. Forskellen er at vi jo er 2 om at dele fødselsdag(hvilket for os jo er helt normalt).

Er I meget ens?

Overhovedet ikke. Vi er meget forskellige som personer, og har altid været det. Carina er den mere stille, betænksomme type, enormt viljestærk (og stærk) og så er hun den som altid har taget styringen, hvilket som regel altid har passet mig meget godt.

Jeg er derimod snakker helt vildt meget, er meget udadvent, drømmende og livsnyder.

Folk der kender os, vil også sige vi er meget forskellige.
Omvendt har vi også mange ens sider.
Det er indimellem svært, for vi er begge samme sted i livet og alligevel er vi det slet ikke. Carina var fx. meget bedre i skolen end jeg. Hun kom altid hjem med en karakter højere end mig, når vi havde prøver eller eksamener. Skide irriterende faktisk! ;) Jeg skulle altid kæmpe hårdt for det, og det kom lidt lettere til Carina.

I har et tæt bånd, ikke?

Jo, vi har et meget tæt bånd, som gennem årene kun er blevet stærkere. Hvis fx. Carina har en dårlig periode eller er ked af det, så er jeg det ofte også, og omvendt. Man hænger sammen på en anden måde end almindelige søskende, både på godt og ondt. Vi kan altid forstå hinanden 100% som i ALTID. Ofte griner vi af ting, som kun vi synes er sjovt eller kan se det sjove i.

Alt i alt ville jeg aldrig nogensinde bytte det, at have en tvillingesøster med noget andet. Carina er min bedste ven/veninde, og jeg elsker hende meget højt. Hun er alt for mig.


Mig til venstre og Carina til højre. Er vi ikke bare cute?

Og nu er vi jo blevet en mere. Og jeg ELSKER det bånd Carina og Alberte har sammen. Det betyder alt for mig.

Likes

Comments

Hvis I ikke allerede kender Barnerum.dk så gør Jer den tjeneste, at smid alt hvad I har i hænderne, og tjek Dittes fine webshop ud ASAP!

Barnerum består af fint tøj og interior til børneværelset. Det er unikt, lækkert og rigtig god kvalitet. Jeg elsker de klassiske populære børnemærker og Alberte har også rigtig meget af det, men det jeg også elsker er, at kombinere de ting i hendes garderobe med nogle unikke ting, som ikke fåes alle steder. Barnerum har bare nogle virkelig fine beklædningsdele til babyer og børn.


Se lige den fine krave på denne grå bluse med stjerner. Blusen kan købes HER

Jeg er også helt vild med den fine natdragt(og igen fineste krave). Den kan købes HER

Udover de smukkeste tøj har Barnerum også et rigtig fint udvalg af ting til børneværelset. Herhjemme er vi i hvert fald vilde med det blødeste tæppe fra Cotton and Sweets med flæser, som også kan bruges som sommerdyne. Det er da smart ikk? Det kan købes HER og fåes lyserød, grå, lysegrå og hvid.


Jeg glæder mig også til at Alberte begynder at lege med dukker. Så ved jeg hun vil elske at kunne putte dukker og bamser i det her bløde dukkesengetøj. Det er bare SÅ fint. Det kan købes HER og fåes i både farverne pudder og hvid.

Jeg har været så heldig at få lov til at forkæle mine læsere og følgere med en super lækker rabatkode til Barnerum.

Til og med fredag kan I få hele 20% på ALT hos Barnerum(gælder også i forvejen nedsatte varer) ved at bruge rabatkoden "catjajessen20".

Så nu er det bare, at få klikket nogle af de fine ting hjem fra shoppen :-)


Tak fordi I læste med.

- Catja

Likes

Comments

Forleden dag siger P "øøøh hvornår laver du så et blogindlæg om mig?" Og min reaktion var at jeg vidst begyndte at grine, og synes han var lidt fjollet.

Nå men det jo faktisk rigtigt, for selv Mollie vores hund har sit eget indlæg, og P og jeg har trods alt været sammen i 8 år, så han burde jo få sit eget indlæg, right?
Så nu er det vidst på tide, at introducere jer for "P" som faktisk hedder Patrick.

Hvem er Patrick så?


- Han er 27 år, snart 28

- Han er 1,70 cm høj (han vil nok hade mig for at oplyse jer om det 🙈)

- Kæmpe fodbold freak(fodbold i tv, spiller fodbold og spiller manager)

- Han er Brøndby fan og Liverpool, men indimellem er jeg i tvivl for vi ser ligeså mange fodboldkampe herhjemme hvor hverken Brøndby eller Livingpool spiller??🤷🏼‍♀️

- Han arbejder som logistik koordinator og er damn good at it!

- Han har sammenlagt arbejdet i vuggestue/børnehave i ca. 3 år og er SÅ god til børn

- Han har enormt mange og tætte venner

- Har en pokkers god selvtillid og tror altid på sig selv og egne evner

- Et stort og varmt familiemenneske som giver masser af kærlighed og kan rumme nærmest alle typer mennesker

- Verdens bedste far til både Alberte og Mollie, selvfølgelig ❤️

- Han hader edderkopper, og skriger som en lille pige når han ser dem(Ups det kom jeg altså lige til at nævne)

- Han elsker stegt flæsk og persillesovs

Og hvordan ser han så ud ham P?

Ja her er han så! Han er da ok pæn ikke Hihi..

Vores forhold


Patrick og jeg har været sammen i 8 år. Vi mødtes første gang i garderoben på buddy holly i Roskilde. Patrick arbejdede der først, og da jeg så fik job stod Patrick for at "oplære" mig en af de første gange jeg var der. Og magien opstod. Jep, på ingen måde særlig romantisk, og så alligevel lidt synes jeg.

Faktisk var min allerførste tanke da jeg mødte Patrick: "ham der gad jeg godt have børn med engang" og vupti 8 år senere sidder jeg på nuværende tidspunkt med vores 4 måneder gamle datter i armene. Det er da vildt ikk?!

Men vores forhold har ikke altid været en dans på roser, og da vi mødtes på daværende tidspunkt begge kun var 19 år, så var der helt klart en masse rod i begge vores unge hoveder. Så dengang var det lidt on/off i en periode, men det jo heldigvis længe siden nu, og dengang fandt vi netop ud af at vi altså ikke kunne undvære hinanden. Hvilket jeg er lykkelig for. En af mine livs bedste beslutninger.

Det som jeg elsker ved vores forhold er, at vi igennem så mange år kender hinanden helt til fingerspidserne. Vi ved nærmest hvad den anden tænker, og så er vi bedste venner.
Vi ved når vi skal trøste/give plads. Vi har ikke behov for, at vise andre hvor meget vi elsker hinanden. Forstå mig ret vi elsker hinanden højt og kan ikke undvære hinanden, men når vi er til fødselsdage og andre ting ude har vi ikke behov for at holde om hinanden, kysse, holde i hånden osv. Vi ved 100% hvor hinanden er hvis vi får brug for det.

Selvom vi har været sammen i 8 år faktisk aldrig været alene på ferie sammen, bare os 2🙈 Jeg tror at hvis vi virkelig havde behovet havde vi prioriteret det højere. Og vi er nok ikke de typer mennesker, som har brug for at opleve verden inden vi slår os ned og laver familie(og det i såfald for sent haha).Vi glæder os dog til at skulle campere Danmark tyndt med både Mollie og Alberte som en familie forhåbentlig fra næste år og mange år frem.

Vi kan grine sammen over stort set alle ting, og Patricks humor er fantastisk, og vi elsker at have det sjovt sammen.

Jeg synes han er verdens bedste kæreste og far og jeg er sikker på han også bliver verdens bedste mand. Når altså hans knæ holder op med at gøre så ondt...host host(og det selvfølgelig ikke derfor jeg laver dette blogindlæg haha)

Håber I alle blev lidt klogere på P og vores liv sammen.

Ha en dejlig dag og TAK fordi I læser med🌿

Likes

Comments

4 måneder er gået. 4 måneder siden vores liv ændrede sig for altid. 4 måneder siden vi blev beriget med mit absolutte yndlingsmenneske.

Der sker jo så pokkers meget hele tiden med de små, og klichéerne presser på nu. Men det er altså vildt hvor hurtigt tiden går.

Alberte er den skønneste, dejligste, sjoveste og en egentlig meget mild pige, som dog siger "til" hvis noget ikke passer hende 😅 Hun er generelt en grinebidder og har meget let til smil. Og det elsker jeg!

Noget af det der betyder meget for mig er, at hun er så højt elsket ikke kun af P og jeg, men også af hendes mormor, morfar, moster, andre familiemedlemmer osv. Osv. Og det er bare så skønt at se, at hun kan genkende langt de fleste og gerne vil være hos dem. Min mor, far og søster er her meget tit og vi er ofte sammen, faktisk flere gange om ugen. Og der er det altså helt sikkert! Hun ved 100% hvem de er også selvom hun kun er 4 måneder. De får jordens største smil når hun ser dem. Årh så smelter ens hjerte altså.

Det er så dejligt at se hende og være med i hendes udvikling. Det er dog også skræmmende, at tiden flyver afsted og selvom jeg forsøger at nyde hvert sekund, så synes jeg alligevel at tiden går alt for hurtigt. Kan slet ikke forestille mig ikke at gå hjemme med hende og Mollie 😱


Jeg har samlet en række billeder fra hun blev født til nu. Vores lille store pige.

Kan I have en dejlig aften og tak fordi i læser med 🌿

Likes

Comments

I går blev der afholdt et IG event i fælledparken nemlig IG hygge 17!
Jeg selv samt @valdemarsmor, @daniellasliv, @livasm og @ninaclaires var torvholdere til arrangementet og har brugt mange timer og slidte fingre af at skrive frem og tilbage, skaffe sponsorer, finde lokation, dele præmier osv osv.

Dagen forløb super fint, og virkelig mange mødte op. Mange flere end vi turde håbe på! Det var super fedt med den kæmpe opbakning, og skønt at alle bare slå sig ned på tæpper og spiste medbragte madpakker og vigtigst af alt fik mødt deres "ig venner" og set de søde "ig børn".

Udover at man kunne møde dem man skriver med dagligt, havde vi fået en masse sponsorer til at sponsorere nogle fede præmier!
De skal have en kæmpe kæmpe tak for uden dem, var alle gået hjem uden noget. Sponsorerne var:Der var også goodiebags til alle de fremmødte fra:

- Loukrudt
- Minifabrikken.nu
- Confettiandco

Likes

Comments

D. 17/6-17 blev vores lille guldklump døbt og fik sit fine navn. VI havde en fantastisk dag, og A klarede dagen så fint.

Forud for dåben ligger mange måneders forberedelse. Faktisk var jeg så småt gået igang allerede inden hendes ankomst(man er vel planlægnings freak). Nå, men tema, farver, mad, kjole osv. var ting jeg allerede begyndte, at planlægge/tænke på før hun blev født, og kort til efter hun blev født fik jeg lavet invitationer og sendt ud.

De endte med at se sådan ud

Jeg har fået mange spørgsmål og kommentarer til indbydelserne, så tænkte lige jeg ville fortælle hvor og hvordan de er lavet.

Egentlig er det ret simpelt. Jeg købte pap i bog og ide og så bestilte jeg billederne i retro stil HER

De koster kun 1,19 kr. stk. så synes det er ret billigt og så får man nogle fine billeder, som er skarpere end hvis man selv printer.

Pynten til selve dåben har jeg tænkt meget over. Jeg er rigtig meget fan af, at have en rød tråd, når jeg arrangerer ting, og min tidligere "karriere" som marketing/event koordinator har nok gjort, at jeg altid tænker på en helhed og tænker hele vejen rundt, når jeg skal arrangerer noget. Det må være en arbejdsskade?

Anyways så ville jeg gerne have at temaet skulle følge invitationerne og omvendt. Det er måske ikke alle, som tænker/tænkte over det, men jeg er selv en type som lægger mærke til detaljer, så sådan skulle det selvfølgelig være til A's dåb.

Det meste af pynten er købt som Festissimo shop, som jeg synes har den fineste og bedste webshop til sådanne arrangementer. For at køre videre fra invitationen, brugte jeg sølv, grå og lyserød som basisfarver og så var stjernerne også en vigtig faktor. For selvfølgelig er A vores lille stjerne :)

Bordpynten skulle således rumme disse farver og derfor pyntede vi synes jeg selv rimelig simpelt og med nogle enkelte pom pom´er over bordene. De kan findes HER

Bordkortene har jeg også fået mange spørgsmål om, og ligesom invitationerne valgte jeg at købte billeder hos smartphoto.dk

Hver gæst fik deres eget personlige bordkort, så ingen af bordkortene var ens. Det var et kæmpe hit, og folk synes det var sjovt, at kunne få deres bordkort med hjem.

Alle gæsterne skulle også skrive på denne fine gæsteplakat, som @Mayamyzkidz havde speciallavet til A, så den passede til temaet. Så kan A altid se og mindes hvem der var med til hendes første store fest.

Ingen barnedåb uden en candybar. Først havde jeg egentlig ikke tænkt mig at lave en, men jeg blev "lokket" og fristet, og så synes alle faktisk at slikket var mega godt. Et lille tip: vi købte slik i Sverige(Malmø). 2,5 kg. kasser som vi købte 6 af og det blev kun 350 kr.

Så koster turen derhen selvfølgelig lidt, men vi lavede en tur ud af det, og hyggede os med det. Og så har de så mange varianter og i de rigtige farver(lyserød og sølv). Jeg synes det blev ret fint.

Udover candybaren var vi så heldige, at en rigtig god veninde lavede den flotteste dåbskage. Den var såå smuk og smagte fantastisk!

I det rum hvor vi ikke spiste havde vi også pyntet op med pom pom'er, balloner, billeder osv. alt sammen i de samme farver. Ved siden af candybaren var gavebordet, som endte med at fylde nærmest hele bagvæggen(nedenstående billede viser lidt af gaverne). Vi måtte låne en trailer da vi skulle hjem, så vi kunne få det hele med ;)

Der er også flere som har spurgt til hvilke gaver A fik osv. og om jeg ville lægge hendes ønskeseddel op. Så her kommer det, samt billeder af nogle af alle de flotte gaver.

Forslag til ønsker:

* Design letters service

* Liewood rygsæk

* Liewood stofbold

* Mamamemo legemad

* Ohh noo dukkevogn

* Ohh noo træklodser

* Cam cam junior tæppe

* Junior sengetøj fra: Homeyness, Konges sløjd, Soft gallery

* Bobles elefant, marmor

* Bobles kylling eller fisk

* With white barnets bog

* Boldbassin

* BRIO legetøj

* Bella Betsy hoppeko

* Fjällräven rygsæk

* Gyngehest

* Smykker

* Historie og sangbøger

* Diverse tøj i Sofie schnoor, Marmar, Noa noa

I er mere end velkomne til at spørge mig, hvis I har spørgsmål eller lign. til nogle af tingene.

Kan I have en dejlig dag.

Knus Catja

Likes

Comments