Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som har fått med meg denne veskedebatten som foregår rundt på diverse toppblogger. Av en eller annen grunn følte jeg for å få ned tankene mine om dette i ett innlegg og få sagt min mening oppi alt dette.

Det er en ærlig sak at jeg har hele 4 designervesker i en alder av 18 noe mange bare kunne drømt om. 2 av de har jeg kjøpt selv og 2 har jeg arvet fra min kjære mor. De jeg har kjøpt selv har jeg spart opp penger til selv og jobbet livet av meg for å få råd til. Helt siden jeg var 14 år har jeg jobbet selv og tjent egne penger. Siste året jeg gikk på videregående jobbet jeg nesten hver dag i tillegg til skolen. Har ikke fått noe av mamma og pappa for å få råd til disse veskene jeg har kjøpt selv, jeg har jobbet hardt og ikke lugget meg til dem. Selvfølgelig har jeg vært fristet av tanken til å bli en av de såkalte "veskehorene", men sannheten er at ingenting slår følelsen av å kjøpe noe dyrt og eksklusivt som du selv har tjent penger til. Ble rimelig mye tekst i dette innlegget, men bare følte for å skrive ned alle tankene mine i ett innlegg.

​En av veskene jeg har kjøpt selv med egne tjente penger fra Burberry. 

  • 13 lesere

Likes

Comments

Skjorte: Ralph Lauren / Bukse: Dr Denim / Sko: Hunter / Skjerf: Acne / Jakke: Aigle

  • 18 lesere

Likes

Comments

Høst, over natten gikk det fra å være sol og varme til regn og kulde. 1. September ble en høstdag og egentlig en ganske fin en. Det var noe med været som gjorde at jeg ble rolig og som fikk meg til å føle at: Hei, høsten er ganske fin. Bladene skifter farge og mørket senker seg så man får se alle de forskjellige lysene rundt omkring. Byen skifter tempo og denne flotte byen viser seg fra en helt annen side til meg. Det blir en flott høst, det vet jeg.

Genser: Ralph Lauren Bukse: Dr Denim Skjerf: Acne

  • 18 lesere

Likes

Comments