Header
View tracker

Hey alle sammen!

Jeg kender alt for godt til den krise, hvor man står og ikke aner hvad man skal have på. Derfor ender jeg tit med noget kedeligt at have på.. Men nu har jeg kigget gennem nogle hjemmesider og online shopping-sites, for at sammensætte disse 3 looks! Jeg håber at i kan bruge dem til noget, da der er lidt af hvert ;)

Knus

Cathryn

Likes

Comments

Hey alle sammen!

Jeg var inde og se Nøddeknækkeren balletforestillingen i Tivoli, sammen med min farmor, farfar og kusine. Jeg fik taget massere af billeder, meeeen så fik vi at vide, at man ikke måtte tage billeder eller filme i koncertsalen :( Derfor har jeg kun billeder fra Tivoli og ikke fra selve balletforestillingen. Nogle af billederne er nok lidt utydelige eller slørrede, men det er fordi nogle af dem har flash på ;)

Der var super smukt inde i Tivoli; der var blevet pyntet med juletræer, lys, nisser, gaveæsker, julekugler, engle, sne (som godt nok var falsk ;) ), og listen bliver ved! Min kusine og jeg stod og poserede foran et juletræ, og der blev taget ca 30 forskellige billeder før vi fik et godt et.

Der var massere af tid til at gå rundt i Tivoli, og kigge i de små butikker med julepynt, for der var stadig 40 minutter til at balletforestillingen ville starte. Der blev snappet en del, og mens der skulle tages billeder, måtte min farmor og farfar vente lidt :)

Inde i koncertsalen så vi faktisk Dronning Magrethe! Men det var jo også hende, der havde designet de fleste kostumer og kjoler til forestillingen.

Og selvfølgelig var der også lige lidt tid til en Duncin Donuts på vej hjem ;) Jeg var ret træt da jeg kom hjem, og uheldigvis manglede jeg sådan circa... 3 opgaver i min problemregning, der var for til næste dag! Jeg blev dog færdig med den kl. 1 om natten..

Men alt i alt var det super hyggeligt, og for at være helt ærlig blev jeg lidt ked af det da det var slut.

Knus

Cathryn

Likes

Comments

Hey alle sammen,

Ok, jeg ved godt at det ikke er blevet December endnu, men det er jo meget rart at have en jule-playliste klar på Spotify, så man ikke sidder dagen før 1. December og stresser med at få den lavet færdig...

Jeg elsker musik, og hører det næsten altid. Derfor går jeg ikke uden en playliste på Spotify fyldt med julemusik! Jeg har over 100 af de bedste julesange (af hvad jeg selv synes) inde på min 'Christmas' playliste, som I kan se under denne tekst.

På playlisten er der bl.a. mange jule-klassikere som fx 'Santa Baby', 'All I Want For Christmas Is You' og 'It's Beginning To Look A Lot Like Christmas'.

Når det endelig bliver December, kommer jeg nok ikke til at lytte til andet musik, end det der er på denne playliste, før julen er slut.

Knus

Cathryn

Likes

Comments

Hej allesammen!

Tak fordi i klikkede ind på min nye blog!

Jeg er en pige på 13 år, der ville lave en blog. Jeg har blogget før, og derfor har jeg lidt erfaring med mig ;)

Siden at dette er mit første indlæg, vil jeg lige besvare nogle spørgsmål, så i kender mig lidt bedre, lidt som en Q&A...

1 - Yndlings mad og drikke?

Jeg kan li' en masse mad, men hvis jeg skulle vælge, skulle det være chokolade, jordbær og nachos!

Yndlings sange?

Jeg tror faktisk ikke at jeg har en yndlings sang. Jeg kan li' en sang, afspiller den nonstop i flere timer, og så kan jeg ikke li' den mere ;) Men i øjeblikket lytter jeg meget til Sexual af Neiked.

3 - Yndlings fag?

Jeg er ikke den største fan af skole, og jeg hader de fleste fag. Men det fag jeg bedst kan lide er valgfag. Jeg har nemlig valgt et par fag, der lyder interresante. I øjeblikket har jeg håndværk og design, som er en form for sløjd. Jeg har også valgt kunst og madkundskab.

4 - Yndlings hobby?

Jeg bruger meget tid alene efter skolen, pga mine forældres arbejdstider. Når jeg er alene, kan jeg godt lide at male, tegne, se youtube og blogge ;) Når jeg er med familien, kan jeg godt lide at se film og bage. Og når jeg er med veninderne, kan jeg godt lide at shoppe, lave "photoshoot", hygge med film og ansigtsmasker og så bager vi også sammen.

5 - Yndlings dyr?

Jeg elsker dyr! Mit yndlings dyr er nok ulve og hunde! Jeg har selv to hunde.

6 - Fødselsdag?

Jeg blev født den 24 juni 2003, i Namibia (det ligger i den sydlige del af Afrika). Og pga jeg har fødselsdag i slutningen af juni, er mit stjernetegn en krebs...

7 - Yndlings film

Jeg ser tit film. Action, romantiske, science fiction osv. Lige nu er jeg især glad for filmene Titanic og Roman Holidays. Romantiske film i det hele taget :)

8 - Yndlings tøjmærke

Jeg er rigtig glad for at gå i Calvin Klein og Adidas tøj. Men det er ikke så tit jeg får købt noget derfra.

9 - Yndlings Land/Sted?

Den var sku lidt svær, der er nemlig to forskellige steder jeg elsker at være! Den første er Namibia (der jeg blev født), så er der Hawaii. Sidst jeg var på Hawaii, var jeg omkring 6 år, så jeg kan ikke helt huske så meget fra den tur. Men en af grundende jeg kan li' Hawaii, er fordi der er så mange ting at se! Pearl Harbor, vulkaner, smukke strande, flot undervandsliv osv!!

10 - Yndlings youtuber

Mine yndlings youtubere er helt klart Joe Sugg, der ejer kanalen 'thatcherjoe', Freddy Cousin-Brown der ejer kanalen 'Freddy My Love' og Amelia Gething.

Nu da i ved lidt mere om mig, håber jeg at i vil læse kommende indlæg.

Knus

Cathryn

Likes

Comments