Header

​Hej igen!

Jeg har blogget i flere år, og kan huske hvor svært det var at lave min første blog. Design, indlæg og hvad den overhovedet skulle handle om! Så for at gøre det nemmere for jer derude, der måske har lidt svært ved den slags, har jeg besluttet mig for at fortælle lidt om det med at blogge...

  1. Hvilken slags blog vil du lave? ​Du skal for det første sætte dig ned og tænke over, "hvad er det din blog skal handle om" og "hvad skal det være for en blog". Jeg startede ud med at lave en beauty-blog for nogle år siden (den er slettet nu), men jeg havde besluttet mig for at lave en blog om livstil og mode.
  2. Husk! Når du skal lave en blog, skal du lave den fra en god hjemmeside. En der er let og overskuelig. Jeg valgte at lave min på nouw.com, da det fik gode anmeldelser. Men en anden god bloggersite er Wix, da det er meget let at overskue derinde. Lidt ligesom Nouw. Men tjek lige en extra gang, at den site du går ind på, ikke koster penge eller har dårlige anmeldelser ;)
  3. Skriv dit første indlæg. En god idé til et første indlæg er en get to know me slags indlæg. Et indlæg der fortæller verdenen lidt om dig og din personlighed. Mit første indlæg var en Q&A, hvor jeg besvarede nogle spørgsmål om migselv. Dermed kan folk få et indtryk af hvem du er.

Jeg håber at dette hjalp (hvis du altså havde brug for hjælp), vi ses i næste indlæg!

Knus

Cathryn​

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej igen

Jeg elsker makeup og bruger det næsten hver dag, men jeg startede lidt tidligt.

Jeg har gået med makeup (ikke det der børne-makeup man kan løbe i ToysRus) siden jeg var omkring 8 år. Jeg startede med foundation, men rykkede også til concealer lidt efter. Grunden til at jeg gik med foundation og concealer fra en ung alder, var fordi jeg fik meget uren hud tidligt. Du ved, det der man normalt får når man begynder i puberteten. Ja, bumser, od det ville jeg dække, så man ikke ville kunne se det. Jeg blev drillet med det i mange år. Det stoppede først helt i starten af sjette klasse. Så næsten 5 år (gik ikke i første klasse i Danmark, kom ind i anden). Det var meget deprimerende, og jeg græd tit, men heldigvis er det næsten gået væk nu, og er forhåbentlig helt væk til jul. Jeg går så heller ikke med foundation længere ;). Jeg bruger dog stadig concealer. Men siden at jeg nu går i 8. klasse, går jeg med liiiidt mere makeup... aka mascara, concealer, blush, bronzer og en nude læbestift :)

Det var alt for nu

Knus

Cathryn

Likes

Comments

Hej allesammen!

Tak fordi i klikkede ind på min nye blog!

Jeg er en pige på 13 år, der ville lave en blog. Jeg har blogget før, og derfor har jeg lidt erfaring med mig ;)

Siden at dette er mit første indlæg, vil jeg lige besvare nogle spørgsmål, så i kender mig lidt bedre, lidt som en Q&A...

1 - Yndlings mad og drikke?

Jeg kan li' en masse mad, men hvis jeg skulle vælge, skulle det være pasta bolognese, bøf med barnaisesovs og den bedste af dem alle... Nachos! Jeg kan også li' en masse drikkevarer: Coca Cola, Hindbærbrus og Champagne (kun til nytår da jeg kun er 13 dsv)

2 - Yndlings sange?

Jeg tror faktisk ikke at jeg har en yndlings sang. Jeg kan li' en sang, afspiller den nonstop i flere timer, og så kan jeg ikke li' den mere XD Men i øjeblikket lytter jeg til Closer (The Chainsmokers), Sucker For Pain (Lil Wayne) og Side To Side (Ariana Grande & Nicki Minaj).

3 - Yndlings fag?

Jeg er ikke den største fan af skole, og jeg hader de fleste fag. Men det fag jeg bedst kan lide er valgfag. Jeg har nemlig valgt et par fag, der lyder interresante. I øjeblikket har jeg (i valgfag) håndværk og design, som er en form for sløjd. Jeg har også valgt kunst, som bare er billedkunst. Og det sidste jeg valgte var madkundskab, og navnet siger vidst sig selv ;D

4 - Yndlings hobby?

Jeg bruger meget tid alene efter skolen, pga mine forældres arbejdstider. Når jeg er alene, kan jeg godt lide at male, tegne, se youtube og blogge ;) Når jeg er med familien, kan jeg godt lide at se film og bage. Og når jeg er med veninderne, kan jeg godt lide at shoppe, lave "photoshoot", hygge med film og ansigtsmasker og så bager vi også sammen.

5 - Yndlings dyr?

Jeg elsker dyr! Hunde, katte, heste, køer... Måske ikke køer... Lang historie... Men mit yndlings dyr er nok en ulv og en hund! Jeg har selv to hunde. Hvalpe faktisk. Lola og Katie. Lola er en hvid labrador og Katie er en sort labrador :)

6 - Fødselsdag?

Jeg blev født den 24 juni 2003, i Namibia (det ligger i den sydlige del af Afrika). Og pga jeg har fødselsdag i slutningen af juni, er mit stjernetegn en krebs...

7 - Yndlings film

Roman Holidays (Audrey Hepburn), Breakfast at Tiffany's (Audrey Hepburn), Air Force One (Harrison Ford) og alle Star Wars filmene ;)

8 - Yndlings tøjmærke

Jeg har (som i alle andre spørgsmål) mange svar. Jeg kan li' mange tøjmærker. Calvin Klein, Addidas, Abercrombie & Fitch og Victoria's Secret.

9 - Yndlings Land/Sted?

Den var sku lidt svær, der er nemlig to forskellige steder jeg elsker at være! Den første er Namibia (der jeg blev født), så er der Hawaii. Sidst jeg var på Hawaii, var jeg omkring 6 år, så jeg kan ikke helt huske så meget fra den tur. Men en af grundende jeg kan li' Hawaii, er fordi der er så mange ting at se! Pearl Harbor, vulkaner, smukke strande, flot undervandsliv osv!!

10 - Yndlings youtuber

Igen, så har jeg mere end ét svar. Mine yndlings youtubere er: Joe Sugg (thatcherjoe), Freddy Cousin-Brown (Freddy My Love), Gabi Demartino (Fancy Vlogs by Gab) og Meg Deangelis (maybaby) ;)

Nu da i ved lidt mere om mig, håber jeg at i vil læse kommende indlæg.

Knus

Cathryn

Likes

Comments