Header
nursery

Jeg koser meg veldig om dagen, for når Emilie er i barnehagen. Theo sover den lengste blunden sin på to timer og jeg er alene. Da kan jeg kose meg med barneværelsene. Emilie sitt gamle rom er blitt så fint, med Theo sine ting. Her er litt bilder:


Som dere ser, klarer jeg ikke helt å bestemme meg for hvordan det skal stå på denne siden. Hva syntes dere? Hvem av bildene og møbleringene? Kom gjerne med tips! <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

barnerom, Blogg, Dagboka, Mammalivet, Blackweek, Jollyroom

Vi kommer fra den mørskeste delen av galaxen og de skumleste stedene i byen. Vi er de fire superskurkene som har brutt oss inn på Jollyroom-kontoret for å lage litt trøbbel. Under hele uken, kommer vårt oppdrag til å være å ødelegge Jollyroom-prisene. Vi er TEAM BLACKWEEK og ingen priser er sikre!

Vi har sammen, valgt ut våre favorittprodukter fra Blackweek. Pass på å få med dere et sikkelig røverkjøp! Vi blir her på kontoret hele helgen for å passe på at prisene holder seg nede på bunn. Fort dere!!


Nordlys Lammeskinnspose finner du HER//

Nordlys Dunpose finner du HER//

Rampete hilsner fra
Darth Vader, Jokern, Harley Quinn och Cruella De Vil

Likes

Comments

Blogg, Dagboka, Mammalivet, barnerom, Interiør og oppussing, jenterom

Hei søte dere!
Som de fleste har fått med seg har jeg pusset opp Emilie sitt nye soverom, og ikke minst har jeg sydd tippitelt til henne. Helt selv. Hehe. Kan ikke si det er like solid som et kjøpt fabrikkert telt. Men det er virkelig et bra telt, i følge Emilie hvert fall. Så nå tenkte jeg å fortelle litt hvordan jeg har gjort dette. Ikke bare bare, for jeg brukte ingen mal. Jeg sydde bare på følelsen. Men jeg har målt opp litt i etterkant for å gi dere en så god nok mal som overhodet mulig :-)

Først kjøp 4-5 kosteskaft. På Europris koster de 29kr stk, jeg brukte 4. Altså 120 kr.

Finn stoffet du ønsker deg. Selv hadde jeg en rull med hvitt stoff fra jysk liggende i boden. Men disse koster mellom 120-200 kr tror jeg. jeg trengte kun den ene rullen.

Mål først opp den ene siden av teltet. For eksempel:

- Lengde nederst 95 cm.

- Lengde øverst 15 cm.

- Høyde 115 cm.

Dette inkluderer da at dere har noen cm å feile eller sy på.

- Klipp ut en side. Brett stoffet todelt, og legg den ferdig klipte siden over stoffet. Fest med nåler. Klipp deretter rundt. slik at du får 2 sider til. Nå har du 3 sider, og mangler side nr.4. Denne har åpningen av teltet, så her anbefaler jeg å klippe 5-10 cm ekstra på bredden. Altså istedet for 95, bruk 105.

Høyde: 115. Lengde: 105. Lengde: 15cm.

___________________________

Nå er du snart halvveis! Så flink du er!

-Legg to sider inntil hverandre. Legg siden du ønsker skal være på utsiden av teltet ned mot gulvet/benken, Brett de øverste og Nederste kantene, slik at en er like når de ligger inntil hverandre. Sy deretter over disse.

-Når du har sydd alle sidene både oppe og nede. Legg de inntil hverandre igjen, Med sømmene mot deg, og den sydde brette kanten ned mot bakken. Ta ca 2 cm av hver langside og fest med nåler sammen. Sy sidene sammen. Gjør dette med de 3 sidene som er rundt teltet. Det er viktig å la det være noen 1-2 cm å bruke av stoff igjen på innsiden i sømmene. Her skal du feste bånd etterpå nemlig, til å holde skattene på plass.

-Ta første siden, klipp et langt klipp fra midterste bunn til halvveis opp. Dette er åpningen. Gjør slik du gjorde istad. Brett de klipte kantene innover i teltet, og sy de sammen.

- 1 steg til så er du ferdig altså!

- Vreng teltet, du skal nå sy på knytebånd. Bruk det båndet du selv ønsker. Jeg brukte hvitt silkebånd.

-Klipp 24 like lengder. (KLIPP 30 CM, LEGG DEN I TO, KLIPP SÅ DET ER TO IDENTISKE 15 DELER FOR EKSEMPEL)

-Begynn øverst i teltet. nesten helt oppe ved kanten. Brett en lengde på det stoffet du har ekstra i sømmene. Sy over 2-3 ganger.

-Gjør dette slik at du får 4 knytinger/8 bånd som kan strammes sammen.

-Gjør det samme i midten av sidene av sømmen. Og nederst i sømmen.

ALTSÅ ×-------×-------× slik. Øverst, midten og nederst.

Voila! Trekk over teltet ditt, fyll det tepper, bamser og puter, så står det bedre.

Jeg valgte å male kosteskaftene lilla for litt ekstra finesse.

Likes

Comments

Blogg, Dagboka, Jollyroom, shopping, Sponset

I dag skjedde det noe veldig rart. Nesten litt skummelt.
Jeg fikk et blikk av postmannen gjennom vinduet. Han så skremt ut.
Jeg løp ut i postkassen og dro opp en svart konvolutt.. Ja, du leste riktig. Hvor skummelt er det ikke å få en svart konvolutt i postkassen sin?

Vel, jeg tok med resten av posten, og den svarte konvolutten. Slang fra meg alt det andre på kjøkkenbenken, og stirret på konvolutten jeg holdt i hånda.

Hva i alle dager kan dette være?

Jeg åpner den forsiktig, og inni er det et svart ark, med pålimte bokstaver.
Jeg føler nesten jeg er i en skrekkfilm, og vet noe skummelt kommer til å skje!

Jeg leser brevet, og roper etter Bjørn. Han kommer løpende med en gang og ber meg roe meg ned.
"Vi må bare å vente å se" sier han.
"Vente? Jeg tror virkelig noe skummelt kommer til å skje på Jollyroom neste uke Bjørn!"

Jeg puster som en gal, men etter å roet meg ned nå tenkte jeg å dele brevet med dere.
Hva tenker DERE om dette?


Likes

Comments

Blogg, Dagboka, Mammalivet, Sponset, Skjønnhet, Jegreklamererkunfordetjegkangågodfor

Jeg har vært så utrolig heldig at jeg har testet den veldig kjente hudmasken mot hudormer. Nemlig Decrusto Black Peel Off Mask.(Kjøp masken HER//) Dette er den orginale, mest effektive masken. Og den gjør virkelig mirakler med huden din. Jeg har lenge tenkt på å prøve noe mot hudormene jeg har på nesen, ikke minst Mr.B sin nese.

Den renser porene i dybden og reduserer hudens overflødige fettproduksjon, og vet dette bidrar den til å forhindre nye hudormer. Decrusto black feel off mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som forsiktig trekkes ut av hudens overflate. Første behandlingen min, merket jeg at jeg dro av masken (ikke vondt) men det av god grunn, når jeg dro av masken over nesen og snudde den for å se, fulgte det godt med urenheter med den. Ved andre og 3 behandling, merket jeg ikke like mye til masken, og huden er blitt utrolig myk og glatt. Decrusto Peel Off Mask kan KUN kjøpes på nett, HER// eller gå inn på www.decrusto.no.


Jeg har forsøkt så utrolig mye for å holde hudormer i sjakk, for face it. Vi sliter alle med det. Det er like naturlig som at man har hår på hode! Så når jeg begynte å undersøke Decrusto viste det seg også at masken er vegansk, og inneholder hverken ingredienser eller produkt som er testet på dyr. Ikke minst er den både dermatologisk og allergitestet. En perfekt kombinasjon, av godt resultat og god samvittighet :-)

Fremgangmetode

- Vask og rens ansiktet før påføring.
- Bruk fingertuppen og påfør masken i T sonen, slik som på bildet her
👆 oppe.
- Massere den godt inn i området den påføres, slik at den får bedre grep på urenhetene.
- Masken skal være på i 25-30 minutter. Hvis den ikke er helt tørr innen den tid, vent til den er 100% tørr.
- Skap litt med neglen på en av kantene der du ønsker å dra den av, nesten slik du gjør på en teiprull slik at den ikke revner.
- Bruk enten en klut med lunket vann eller vask ansiktet for å fjerne restene.

Og jeg anbefaler virkelig å bruke Decrusto Liposome Facial Cream etter behandlingen, den gir en ekstra fukt-boost og hjelper å lukke de nyrensede porene. Den gjør enklere sagt huden som SILKE. Du finner krem HER//

Nå er det også et tilbud på både masken og ansiktskremen til kroner 398,- samlet.
Se HER// Kun Black Peel Off MaskHER//

Likes

Comments

Blogg, Mammalivet, Interiør og oppussing, barnerom, nursery, jenterom

Så utrolig deilig å tenke på at neste helg, så er rommet til Emilie forhåpentligvis ferdig. Så lenge alt går som planlagt. Det som tar lengst tid er å male gulvet, det skal males 3 strøk. Og det må gå 8 timer mellom, men med min hverdag med to små barn, så blir det et strøk hver kveld. Og så skal gulvet herdes 2-4 dager. Flere har rådet meg opp til 1 uke. Så jeg tipper søndag blir den store innflytningsdagen hennes. Og vet dere hva? Hun elsker rommet allerede. Hun er der inne hele tiden, og danser, synger og leker. Ikke minst nekter hun å gå ut derfra igjen. Så jeg tror og håper hun blir super fornøyd når vi åpner dørene når alt er ferdig. Så håper jeg også at jeg får filmet det, så dere også får se! :-)

Jeg har montert vekk et gigantisk vegg til tak garderobeskap for å gjøre rommet større, så listene nede skal byttes til samme lister vi har ellers i rommet, og to hakk i taklistene skal fikses så klart <3

Dette er sikkert super kjedelig før innredningen starter, men her er litt underveis bilder:Så var jeg virkelig verdens heldigste her i helgen, hvor jeg vant et gavekort fra Lirum Larum Leg, i forbindelse med at de nå har åpnet norsk nettbutikk. Og det skal sies, det kom godt med!

Vi har hatt vår dose med uflaks i det siste, tanna mi knakk, Bjørn fikk fartsbot og oppvaskmaskina streika. Så budjsettet til barnerommet forsvant fort. Men nå har jeg fått bestilt meg en nydelig himmelseng til Emilie for gavekortet. Hurra! Ønsket meg veldig den de hadde i dus pudder rosa, men den var utsolgt. Så da ble det hvit. For den blir nok pimpet med rose lenke og annet pynt som forhåpentligvis viser hvor fin den er. Gleder meg til å vise dere! Her ser dere et bilde fra nettsiden. Og nettsiden kan du besøke HER // Himmelsengen HER

Det blir nok i samme stil som gamle rommet, men forhåpentligvis med større plass og litt mer leker. Jeg syr også tippitelt til henne nå, som jeg hvert fall gleder meg til å vise dere :)

Så da fortsetter ferdig bildene her på bloggen nøyaktig om en uke! Gleder meg sååå mye!

BStjerne gilander HER //

Blå Regnbue Uro HER // Svane Uro HER

Likes

Comments

Blogg, Mammalivet, EBAYSKATTER, shopping, barneklær

Hei alle sammen.
Jeg har fått mye respons på hvor strømpene til Emilie og meg er fra. Så jeg tenkte å slenge ut et par linker til dere. Jeg er ebay-holiker og elsker virkelig når det kommer flotte gaver i postkassen for en veldig billig penge. Gjør ikke dere?
Så her er noen av mine siste kjøp. Noen har jeg fått, andre venter jeg spent på!

Her er kne strømper til dame, de har ikke gummi i stømpa, så de sklir litt ned. men hvis dere har en slit limtube som dere får kjøpt på panduro som man lager antiskli prikker på sokker og strømper til små barn, så funker dette fint inni disse også. Finnes i flere farger <3

Link HER //

Så er det de super søte sokkene til Emilie. Eller strømpene. De går rett under kneet, og sitter perfekt. Vi valgte 1-2 år! :-) Nå er Emilie veldig liten, så vet dere det :)

Her er LINK //

Så måtte jo Theo få noe tøft han også. Så fant jeg disse utrolig stilig og super tøffe skoa. Theo`s første joggesko! De har ikke kommet enda, men jeg ser flere som har bestilt de er kjempe fornøyde. Ikke minst har mange mødre matchende sko til seg selv. Jeg vurderte det en liten stund for et kult instagram bilde, men ombestemte meg når jeg tenkte på hvor utrolig kaldt det var ute. Tanken på noe annet enn vintersko om dagen gir meg frysninger. Hehe. Men man skal ikke se bort ifra at jeg plustelig klinker til senere :D
Her er LINK //

Så har jeg fått en liten kjærlighet for disse vakre øyevippene. Men syntes de er skummelt dyre på norske nettbutikker. Så da tyr vi til Ebay som vanlig. Disse har fått super gode tilbakemeldinger fra andre som har kjøpt de, som menter de er identiske. Så jeg har bestilt både rosa og hvite! :-)

Her er LINK //

Så er jeg jo midt i oppussing av Emilie sitt rom, og har vurdert å bruke dette treet ved siden av det hjemmelagde tippiteltet jeg holder på å sy. Og ja, jeg skal så klart vise dere hva jeg har gjort. Jeg har egentlig ingen mal, for jeg gjør det litt på følelsen når jeg syr. Men for de som ønsker kan jeg vise dere hvordan jeg målte opp og sydde sammen. Det er nemlig super enkelt! :-D Gleder meg til å vise dere når jeg er ferdig. Jeg har kjøpt masse wallstickers av ebay før, og aldri blitt skuffet. Så satser på at dette også blir bra :-)

Her er LINK //

Likes

Comments

Blogg, Dagboka, Mammalivet, Selvbildet

Jeg blar opp nok en konto på instagram med vakre jenter, med tynne siluetter og perfekt sminke.
Jeg stirrer litt tomt videre på skjermen. Nesten litt følelsesløs, men samtidig litt oppgitt.
"Penger!" roper jeg.

"Hva?!" Bjørn skvetter bak data skjermen han sitter bak, på spisebordet i enden av stua.

"Vi trenger penger!" Roper jeg tilbake.

Han drar av seg headsettet, og ser smilende på meg, akkurat slik han alltid gjør.
"Jeg syntes du er den vakreste jenta jeg noen gang har sett, både med og uten sminke jenta mi" sier han med de søte bambie-øynene sine.

Han vet akkurat hva jeg snakker om. Jeg tagger han nemlig i bilder av Kardashian jentene stadig vekk. Eller fantastiske sminke videoer, som får akne og kviser til å forsvinne, med en siste finish av PERFEKSJONISME i trynet. Hvorfor kan ikke jeg sminke meg slik?
Og hvorfor ser det alltid ut som om jeg har gått med sminke 1 hel dag, når jeg nettopp er ferdig etter 1 time foran speilet?
Give me a break.. Kroppsbildet nå til dags har nådd nye høyder. Det er store faste pupper, lange falske vipper, fyldig lepper, markerte bryn og plettfri hud, med hår flettet ned mot rumpa som gjelder nå. Det værste er at jeg ville gjort alt dette selv, hadde jeg hatt råd til det!

Det er jo nettopp det. Jeg er kanskje en smule misunnelig!

Jeg drar på meg den ene buksa som sitter nesten okei over hoftene. Annet enn at jeg må dra den opp hvert 5 minutt, så sitter den helt okei. Hiver jakka på, og ber Bjørn passe Theo mens jeg gjør et lite ærend.

Der står jeg. Midt i all verdens sminke på Hennes og Mauritz, rett og slett inni en jungel jeg virkelig ikke aner noen ting om.
Jeg klør meg i hodet, mens jeg skuer forsiktig bort på de to unge jentene like ved meg som plukker ut sminke, som om det var smågodt.

De står der så perfekte og spretne med høye hestehaler, med langt slett hår ned til ryggen som er så blankt at man kan speile seg i det. En perfekt dipliner med vipp over øyet, skinnjakke og matchende skjerft og veske. De ser ut som to moteikoner. Og der står jeg. Med min gamle vinterjakke fra 3 år tilbake som gjemmer alt som heter kroppsfasong, håret i en rotete hottentott på toppen, litt foundation i ansiktet og når jeg titter ned på skoa mine, går jeg vist nok med svarte "ballerina-joggesko" med blonde-stoff. Ja, og ikke glem brillene mine. De må jeg dra over nesetippen, før jeg lener meg frem og leser: "Glowing Stick" på en etikett.

Hmm.. Jeg ser hun ene har den i hånda si, så jeg later som jeg ser på noe helt annet en liten stund. Jeg må tross alt late som jeg vet hva jeg kom for!

Jentene skravler seg videre mot kassen i sine trange perfekte jeans, så jeg glir sakte mot glow sticken igjen før jeg ser at de nesten er utsolgt. Jeg tar den som er igjen, uavhengig av fargen, for selv om det er et veldig merkelig navn på et produkt så skal jeg eie en slik uansett!

Okei.. Da var den i boks. Hva mer trenger jeg?
Jeg blir nesten svimmel av prisene, og lurer på hvordan dere vakre flotte damer har råd til alt dette, PLUSS barn! Eller.. Kanskje flere enn meg som har erfart at 1 barn er en dans på roser, men 2 er som 100! Lommeboka forsvinner og den sexy stramme fjortisskroppen er forlengs borte!

Anyways... Greit.. "Denne tar jeg!" momler jeg litt for meg selv. Det er en stick med mørk stift på den ene siden, og lys på den andre.
DEN gjør garantert noe sånt med ansiktet som jeg ser på alle disse videoene. Herlig! Nå blir jeg fin.

Jeg slenger med en maskara og en lipliner i tillegg.Ikke minst satser jeg stort, og klinker til på en ny foundation med navnet NYX. KUN fordi jeg har sett mange poste bilder av produkter som er av det merket.. Jeg følger flowen vettu!

Ja.. Da var jeg klar! Jeg står litt pinlig berørt ved kassen, med min mamma-look. Rett og slett fordi jeg er rett for at hun som ekspederer, lurer på hva den slitne dama der skal med slike sminke produkter.

Hun smiler.
Jeg smiler.
Begge smiler.
Vi slutter å smile...

"Kvitteringen i posen, hade bra" sier hun og smiler litt enda en gang.

Juuhu! Dette gikk jo super bra. Jeg får selvtilliten opp i taket, der jeg går med min lille pose fra HM som jeg har kjøpt litt fancy sminke oppi.
Det er nesten så jeg ble pen, i det pengene forsvant ut fra kontoen!

Likes

Comments

Blogg

NY blogg ✌

Jeg slenger meg på bølgen, og går fra minlillelykke.blogg.no, til nouw.com/cathrinpedersen.
Jeg føler det er på tide å prøve noe nytt. Nå som jeg har endret navnet mitt på instagram også, så er det godt å starte med blanke ark. Ikke minst gleder jeg meg til å finne flere inspirerende blogger her inne. Så legg gjerne igjen en liten kommentar, så kanskje vi kan følge hverandre.

xoxo

Likes

Comments