Hey! Og god mandag til alle dere skjønninger der ute. Håper dere har hatt en deilig helg. Det har i alle fall jeg hatt. Nå er det snart work work work. Spent på å se hva denne uken bringer, sist uke var bare kaotisk og jeg var helt svett i luggen på fredags kvelden når jeg var ferdig. Haha. Deilig. Slik det skal være.

Jeg ville bare poppe inn for å fortelle dere noe kjempe gøy! Nemlig.. Trommevirvel.. Lene Orvik har gått sammen med Bikbok og TINE og lansert ne ny kolleksjon for oss. Og herregud så glad jeg er! Endelig er det ute og jeg bare gleder meg helt latterlig til det kommer i butikken og hjem i klesskapet mitt. Jeg tror jeg har nesten alt fra de andre kolleksjonene hennes. Hun er bare helt latterlig flink til å style plagg sammen og skape en look som samtlige mennesker vil like og ha! Og dette er intet unntak. Det blir prints, det blir hoodies det blir alt en vil ønske og ha i garderoben nå som sommeren sniker seg sakte men sikkert inn mot oss. Altså, jeg er så glad i antrekkene hun designer at jeg stod høygravid utenfor en av butikkene som var så heldig å ha kolleksjonen og bare dyttet andre jenter vekk for jeg skulle ha ALT. Det var da det var mye nudes farger noe som er så lett å matche og trikse for å skape antrekk. Og alt skulle passe når den ungen var ute no matter what. Haha. CRAZY CHICK. Neida, men joda. Jeg gjorde jo det og er glad for det.Gleder meg! Kolleksjonen slippes i utvalgte butikker 12 mai. Du kan lese pressemeldingen HER

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

- NYDELIG HELG -

Igår var bare en helt herlig dag. Først var det kos med guttene mine <3 hvor vi koste og lekte mye sammen og Phillip fortalte om absolutt alt han hadde fått i hodet den siste uken også møtte vi en venninne og hennes sønner på lekeland. Nå vi kom hjem var det naptime før guttene dro til farmor for hu mor skulle ha de fra jobb over på besøk.

Og herregud så vi koste oss. Jeg lo så jeg gren og det var bare helt fantastisk. Vi har det altså så kjekt sammen, både på og av jobb. Og det er så deilig. Jeg lagde deilig indrefilet surret i serrano skinke og hjemmelaget potetmos. Til dessert var det sjokolade fondant med vanilje is og sjokoladesaus. Nam nam nam. Dessverre lot jeg og Camilla fondanten stå i ovnen litt for lenge så det bli ikke såå vellykket, men godt og kjekt var det uansett! Vi lurte ett lite øyeblikk på å ta turen videre på byn men fant fort ut når vi så ut vinduet at det var strake veien i sengen i stedenfor. Herregud som det snødde. Hva skjer i verden da? Vi er da virkelig snart i mai og det snør?! Altså, nei det orker jeg ikke.

Heldige meg fikk denne fine og deilig genseren pluss to planter av mine fine jenter igår. Vi fikk den inn på jobb på fredag og Åse fikk med seg at jeg elsket den og jammen fikk jeg den ikke også! Jippi. Beste jentene i verden <3

Likes

Comments

BIG INSPIRATION

Er det en person som virkelig inspirerer både via jobben vi gjør og som person så er det virkelig Cechell Oftedal! Herregud for en jente. Jeg håper virkelig jeg får hilse på henne når vi skal på tur. For hun er en person uten like.

Jeg satt i går og såg på Insider FEM og ser dokumentaren hennes - Fra gatebarn til butikksjef og grunder. Den håper jeg det er flere som fikk med seg og hvis dere gikk glipp av den kan dere se den på dplay. Den er virkelig gripende. For ett sterkt menneske. Tenk alt det hun har vært gjennom og den flotte jobben hun gjør både for disse barna men også for oss i BikBok. Ikke bare er hun er kreativ sjel men hun er også er person med ett stort hjerte og stort pågangsmot for andre menneskers velferd. Det er så fint å se på og jeg håper virkelig hun får alt hun måtte ønske i fremtiden. Hun gjør en forskjell og noe vi andre også burde inspireres av.


Hvis dere lurer på hva Heart4Kids er så det en frivillig organisasjon som arbeider for å bedre hverdagen til gatebarn i Manila, Filippinene. I dag hjelper de over 400 barn med mat, skolegang og helsehjelp.

Dere kan lese mer om det -> HER <-

Likes

Comments

SUMMER IS COMMING

Nå er sommeren rett rundt hjørnet og om bare 45 dager sitter jeg og Åse oss på flyet retning Ibiza med BikBok jentene! Herregud som jeg gleder meg. Og nå er tiden inne for å begynne å tenke hva en skal ha med seg i kofferten. Jeg er en planleggings freak uten like og må ha kontroll over alt og ingenting ellers føler jeg meg makt løs og liten. Haha.

Jeg er super fan av denim shorts og søte feminine topper og shorter. Det blir nok med meg i kofferten, men først må jeg først finne noen plagg som faller i smak. Jeg er en veldig ivrig person på pinterest og finner mye inspirasjon derifra. Og nå bugner jo butikkene over av flotte nyheter siden 17 mai er rett rundt hjørnet og da vet jeg at det flotte været snart er på vei også. Håper i alle fall. Det pleier jo alltid å være fint vær i mai og stygt i juli. Det slår liksom ikke feil. Haha.

Skjørt er også en stor favoritt her og du kan kombinere det med så manget. Enten det er en kul t-skjorte eller en fin bluse. Det er bare fantasien som sitter stopper. Og det er det som er så fint med å jobbe i en kleskjede, du får mulighet til å se og bli inspirert av så mange mennesker hver eneste dag.

Likes

Comments

Var ikke dette fint? Skal love dere at Phillip ble veldig fornøyd med den nye veggen og generelt hele rommet etter at vi skiftet om på hele greien her i hjemmet. Og da måtte jo en god del av interiøret som hu mor har kjøpt og som han har fått i gave opp på veggen. Han er veldig glad i dyr som dere kan se. Og som jeg skrev tidligere så var det svært stort å være i dyreparken. Løven og tigeren er litt farlig, men siden de henger på veggen passer de også godt på så det ikke kommer noen og stjeler lekene hans. Hehe. De er forresten fra Minikids.no og fra Jollyroom.no om noen skulle ønske å kjøpe! Mummitrollene er fra lekmer.no, husene er fra Ebay, P´en er fra Panduro og bildene er kjøpt hos en privat person. Veldig fornøyd med dette og jeg selv syns også det ble veldig flott. Litt mer koselig og innbydende. De andre veggene blir nok dekorert med Batman eller Paw Patrol om jeg ikke tar feil. Han ønsker seg svært gjerne en Batman klokke så vi får se da, hva som venter rundt neste hjørnet!

Likes

Comments

Tenk det ja, 24 år gammel gitt. Dagen har vært fantastisk, selvom jeg ikke føler meg ett eneste minutt eldre. Og deilig er det da, men jeg har virkelig ikke noe i mot å bli eldre. Gleder meg for hvert år, så lenge det stopper på 40. Haha. Blir ikke eldre enn 40 denne jenta her,nei. Fint tall det. Dagen har blitt tilbragt sammen med min fine familie. Kakebaking, kino, og deilig middag på Fridays. Eneste gangen jeg klarer å få noen med meg dit er når jeg har bursdag. Haha. Merkelig nok bare jeg som er veldig keen på denne plassen. Men fy fader da, de har jo den beste Jack Daniels saus ever. Alt med det på er bare drøm i munnen min og jeg tenker på det i flere dager etter jeg har spist noe som inneholder det. Raring ass.

Fine mannen. Vi bestemte oss allerede for flere dager siden hvilken film vi skulle se på kino og det ble jo selvsagt Fast and Furious 8. Fy søren for en film. Ett øyeblikk der hadde jeg lyst å hoppe inn i skjermen og bare riste dama i fillebiter. Haha. Men absolutt en go 8´er fra meg. Hadde Paul Walker vært tilstede så hadde filmen vært perfekt, men slik er det jo dessverre ikke men de lever så absolutt opp til hans forventinger vil jeg tro! Vin Disel er bare herlig. Tenk å ha han som venn da! Altså - Heyhey. Haha.

Alt i alt en suveren dag og jeg er veldig klar for normalen i morgen og ukene som kommer! Vi sees!

Likes

Comments

Endelig hjemme etter en herlig uke på Sørlandet. Så vi har kost oss. Det har vært så deilig å bare ha stillhet, deilig mat og godt selskap. Onsdagen hadde vi foreldre til min søsters kjæreste over på hytten deres for tapas, som jeg var så heldig å få stelle i stand. Hehe, og for en jobb det var da dere. Vi var først i Dyreparken skjønner dere, og skulle vell egentlig hatt enda flere timer der for vi koste oss glugg i hjel. Endelig fikk vi se alle dyrene og begge ungene var våkne nesten hele tiden! Phillip var i ekstase, spesielt når vi fikk se elgene up close og samme med ulvene. Men de var vist litt skummel da. Apekatter var og litt skummel siden de så og si gikk i det fri i følge Phillip, men han ville gå rundt og se dem og det fikk vi. Kjedelig at det ikke var på sommeren og vi ikke kunne se selveste Kaptein Sabeltann, men det får vi gjøre en annen gang.

Når vi endelig fikk kommet oss tilbake så måtte jeg hive meg rett i gang med matlagingen, ikke mindre enn 9 retter, en kake og cupcakes som skulle bli laget til 11 personer. Men jeg klarte det på bare 2,5 time! Puh. Jeg var ikke særlig sulten når jeg var ferdig for å si det slik. Haha. Men håper de andre var fornøyde med maten da. Så gøy å lage og enda bedre om de som spiser kan nyte maten de får servert.

Får vann i munnen bare av å se på dette. Og hvis ikke dette gjør susen, her kommer kaken!

Pavlova med masse friske bær og sjokolade! Nam nam nam.

Håper dere alle også har hatt en deilig påske. Nå skal jeg straks i seng før det blir en deilig dag i morgen! Bursdag og alt vet du. Jippii

Likes

Comments

Da er vi ankommet Sørlandet og skal kose oss her i en ukes tid. Åh som vi har sett frem til denne uken. Det skal bli så godt. Bare deilig vær og nyte livet. Vi er så heldig at vi får låne hytten til foreldrene til min søsters kjæreste. Haha, henger dere med?? Vell, for noen fantastisk gjestfrie mennesker. Dette er virkelig plommen i egget. Vi har fått trasket litt ute med guttene slik at de kunne få gå av seg litt energi de har samlet opp i løpet av de timene vi har vært i bil. Tror det er noen som gleder seg til å prøve fiskestangen her i morgen!


Håper dere nyter en flott påskeferie så snakkes vi på!

Likes

Comments

HAIR ON POINT

For en ukes tid siden var jeg for å feire min gode venninne Kristinas bursdag. I den anledningen lot jeg lokkene bli kortere ved hjelp av krølltang. Og for ett resultat. Jeg er vanligvis en jente som liker å la lokkene henge nedover ryggen og jo lengre det er jo bedre. Men denne looken kommer jeg garantert til å bruke igjen. Det tar litt tid, men det blir jo så fint! Syns dere ikke?
Jeg brukte OBH Nordica sin tynneste krølltang til denne looken.

Likes

Comments

WINE AND DINE - Nothing better

I helgen drar vi sør over og skal være der i hele påsken. Herregud som jeg gleder meg. Det skal bli godt å se mine lillesøster og hennes samboer og det skal bli deilig å bare nyte stillhet ved havet og kose meg glugg med familie og barna.

Jeg har i den anledningen fått ansvaret for å stelle i stand en tapas kveld slik jeg gjorde sist jeg var der! Gledes. Dette er noe av det kjekkeste jeg vet og derfor tenkte jeg å teste ut noen nye smaker. Om noen av dere har noen deilige tips så skrik gjerne ut! Jeg er en food lover uten like.


Om ikke lenge er det min bursdag også og da hadde jeg lyst å fikse i stand en deilig kveld med vin, tapas og spill med noen gode venner! Så det jeg ikke får prøvd den kommende uken skal så absolutt prøves ut da! Yey, snart 24 år jo! Neste år er det halvveis til 50 og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til den dagen. Det skal feires som bare det! Hehe.

Og skal mann ha god mat må en jo også ha god dessert. Churros er noe jeg prøvde for ikke så lenge siden da jeg var ute å spise med fine Celine, og jeg tror ærlig talt jeg aldri har smakt noe bedre. Det bare smeltet på tungen min. Med god vanlije is og helt varme churros så er det ikke annet enn en stor fest i munnen min. Haha. Flere som er enig i at det er smakfullt?

Tapasen til uken tror jeg blir ganske heftig så jeg funderer over å lage en enkel sjokolade fondant med iskrem og bær, men jeg er ikke helt sikkert på det enda. Vi får bare vente og se hva jeg ender opp med! Godt skal det i alle fall bli!

Likes

Comments