Idag har jeg tilbragt store deler av dagen ved Norsk Frisørskole for å preppe til i morgen store kveld! Som jeg gleder meg. Idag har vi farget håret og øvd på koreografien til i morgen. Så gøy. Ble svært fornøyd med håret også. Så deilig å få frisket opp fargen og føle meg vell på hodet igjen. En stund der følte jeg at jeg såg nesten skallet ut på toppen fordi det er så lyst det som vokser ut. Haha. Skal ikke være lett å være blondine i skalkeskjul, skal det vell? Nei, tror ikke det.

Det er så mange flotte og hyggelige jenter og gutter som skal være med i morgen og jeg kan ikke vente med å se hvordan vi alle skal være kledd og frisert på håret. Dere må gjerne følge med på Instagram hvor jeg kommer til å ligge ut story etterhver som vi starter i morgen tidlig. Dere finner siden min HER.

Eneste jeg vet, eller tror - er at jeg skal gå med kjole. Haha. Så vi får se i morgen da! Om jeg klarer meg så bra som jeg håper jeg gjør. Med høye hæler og masse mennesker som ser på kan det bli spennende! La oss alle krysse fingrene for at det går veien. Hun som arrangerer dette er i alle fall helt latterlig flink i det hun gjør og jeg skal i alle fall gjøre alt for at hun blir super fornøyd!

Vi sees i morgen! Kyss og klem.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei og god fredag da alle ❤️ håper dere har en suveren start på helgen og har supre planer om det enten er total relax eller super party!

Jeg sitter i skrivende øyeblikk å venter på min tur i frisør stolen. Dette blir så spennende!! Gleder meg så mye til å se hva som skjer med håret og hvordan denne helgen løper ut. Blir nok super gøy og en opplevelse rikere😀
Tenkte jeg bare skulle titte innom og ønske dere en kjempe flott helg!! Vi snakkes fortløpende! Og følg meg gjerne på Instagram på @cathrinetunes for å se behind the scene 😘

Likes

Comments

Vet du ikke hva du skal ha til middag idag? Ønsker du noe som går kjapt og enkelt og som samtidig smelter på tungen? Vell da har jeg det perfekte retten for deg! Du får alt på Rema 1000 og det smaker utsøkt. Du kan selvsagt velge akkurat den toppingen du selv måtte ønske. Her har jeg bare tatt det jeg selv er mest glad i. Stian skjønner ikke hvordan jeg klarer å spise pizza uten kjøtt, men denne her er såå god.

Du trenger ;

- pizzabunn

-pizzasaus

-mozzarella ost og cheddar

-serrano skinke/ pepperoni

-pinjekjerner

-ruccula

Følg anvisningen på bunnen og vips så har du er helt fantastisk god og deilig pizza!

Likes

Comments

Hei og happy mandag og ny uke da folkens! Her har det gått slag om slag hele dagen og jeg føler jeg ikke har gjort annet enn å stresse helt frem til jeg skulle på jobb - hvor jeg følte meg avslappet. Haha. Kan du tro?

I går så hadde jeg og guttene litt alene tid sammen og da var det en super anledning til å stelle i stand litt smoothie som vi alle er så glad i. Denne gang ble det en grønn en - og ja, den smaker himmelsk. Jeg er veldig glad i å utforske nye smaker og syns det er super kjekt når jeg får til noe vi alle liker (borsett fra S da) og denne gikk ned på høykant hos alle. Oliver hadde til slutt fått smoothie over både hele seg selv men også halve siden på genseren min som var vendt mot han. Haha. Smatting og slurping gjør vell slikt. Bare kos det <3


Det du trenger for å lage denne er egentlig ganske lite og du kan jo velge å vrake alt etter som.

-en liten skål avokado

-en liten skål banan

-en liten skål kiwi

-en liten skål grønnkål

-en liten skål mango

-en liten skål appelsinjuice

Og WROOM kjør!

Instagram HER og Facebook HER

Likes

Comments

Er du som meg og er så heldig å ha en jobb som du virkelig elsker? Som du føler du er i ditt ess og klarer å yte 110 prosent og bare gir jernet hver enste dag,hele dagen året rundt? Da er du heldig. Tenk så deilig det er, å ha en jobb som du vet du er skikkelig god i. Som du vet du mestrer. Som du vet gir tilbake og som sitter pris på deg og som ønsker å ha deg der. Det er deilig det. Tenk å ha en jobb der hver dag er forskjellig og du møter så mange flotte og gode mennesker. Ja, det finnes de dårlige dagene også, men de gode veier så veldig opp for dem.

Jeg føler meg så heldig som får lov til å være en del av ett team og en bransje som hele tiden er i forandring, som hele tiden driver for at du som ansatt og for at dere mennesker som kommer til oss skal ha det så godt som mulig. Jeg føler meg så heldig som har så fantastiske mennesker å jobbe med. Som alltid har ett smil og en god samtale på lager. Som hører deg og som er mer enn bare en kollega men som også er din venn. For det er i alle fall slik jeg føler det. At vi alle er en stor jentegjeng som er så heldig å får tjene til livets gang mens vi er sammen.

Jeg mener at når en har ett godt team å jobbe sammen med så blir en også en bedre person. Du yter mer, du smiler mer og du er mer positiv enn hvis du hadde hatt en jobb hvor du følte du bare måtte gå på jobb for det var jobb. Om dere skjønner? Hvis du har en jobb, en gjeng hvor du føler deg hjemme og som i tillegg pusher deg det lille ekstra for at du skal gi det lille ekstra så er det gull verdt. Det er AMAZING.

For hva er det vell å ha en jobb om du ikke trives? Om du egentlig ikke vil dra dit idag for du føler deg ikke velkommen? Du kommer jo garantert ikke til å bli i den jobben lenge,eller hva? Da er det enten på tide å se etter en annen hvor du føler at du kommer til å bli en del av en gjeng, eller revurdere bransjen du er innen.

Jeg håper i alle fall fra mitt innerste at dere alle der ute har en jobb hvor dere føler dere hjemme, hvor dere blir tatt godt i mot og behandlet som en venn og hvor dere føler at dere blir sett og anerkjent. Vi er jo alle med på å skape dette landet og de trenger mennesker som er på sitt beste hele tiden. Og det blir en jo ikke om man ikke trives. Go be the best version of you and LOVE it.

Likes

Comments

Er det flere enn bare jeg som trenger en reise buddy? Jeg er i alle fall hjertelig åpen for å møte nye mennesker og få nye bekjentskaper! Jeg har så lyst å dra til så mange forskjellige flotte plasser rundt om i verden. Jeg vil oppleve Irland på grunn av naturen, jeg vil til Cannes for å oppleve hele atmosfæren der - å gå langs rivieraen og bare nyte synet med ett glass vin i hånden, jeg vil reise til New York for å shoppe og spise, jeg vil Dubai og kjøre ørken safari, jeg vil til Roma for å se arkitekturen og ja. Jeg vil så meget! Og jeg er vell ikke alene om det? Tenk så mange fantastiske plasser det finnes der ute? Som bare venter på at vi skal oppleve dem, nyte og ta med oss både opplevelser og inspirasjon og minner hjem igjen. Det freden du får i sjelen av å være på reise. Om det så bare er noen timer vekk fra hjemmet er så bedagelig og så god. Reise! Det skal jeg gjøre mye i livet ass. Om ikke nå så når guttene er blitt eldre. Men de koser seg jo så sammen med sin far også så det sitter ikke en stopper. Økonomien kanskje. Men det er vell derfor vi har sparekonto og sparegris? Hihi. La oss i det minste tenke slik! Jeg vil oppleve og se ting! Jeg vil gjøre så meget.

Likes

Comments

Vi har alle bruk for en liten svart kjole. Men hva om mann velger en som ikke er simpel, men som skiller seg litt ut? Slik som denne jeg har på meg over. Den gjør det lille ekstra og du vil føle deg så flott i den. Om du vil ha den litt casual så strammer du ikke båndet i midjen og vil du ha den litt finere så strammer du det. Perfekt spør du meg. Og i alle fall nå når vi går mot varmere(forhåpentligvis) tider. Billig var den også! Bare 199,- Heyhey

Likes

Comments

Puh.. ENDELIG sover begge ungene GODT. Haha. Det skal jammen meg ikke være lett og få to små barn til å sovne fort på kveldingen ass. Phillip er lett som en plett så lenge man får han i gang med kveldsstellet, mens Oliver derimot, vell, han bruker så evig lang tid på å sovne og skal kose og akrobatere rundt over alt i sengen før han finner roen og sovner. Så tar det da kanskje bare 10 minutter også er han våken og vil ha kos igjen før han gjerne sovner for noen timer om jeg er heldig. Amming altså.. Det er ikke BARE gode sider ved det. Men det er så koselig. Og jeg vil holde på så lenge jeg har mulighet. Eller, frem til han blir to år da. Da sier jeg stopp. Da er det nok for meg. Jeg merker jeg trenger søvnen jeg også og det er ikke bare bare og sove gjerne 2 timer sammenhengende om natten når man har jobb og hverdag man skal fungere i. Nå blir jeg gjerne nedspammet med hat kommentarer fordi jeg sier at jeg fremdeles ammer en som er over ett år men før dere sier noe som helst så les dere opp på anbefalingene a. TO år vettu. Jessda. Flink mamma!


Dagens outfit fra mobilen vettu. Ikke fått en kamera mann på plass enda så da blir det slik. Men hvor fint var ikke antrekket da? Den nye genseren vi har fått inn er så fin og deilig. Og ikke dyr i pris heller vettu. Om du er student eller fulltids jobbende så har du råd til denne ja! Super fin. Er du ikke enig? Går til alt og finnes jo selvsagt i sort også. BikBok kan! Glad i jobben sin ja<3

Dagen i dag har vært fullpakket. Og for en som ikke var helt 110% frisk enda så var det mer enn nok. Etter jobb bar det avgårde til byen for å øve litt på koreografien vi skal ha når vi skal ha show. Og dere! Fy så gøy det blir. Jeg gleder meg så masse. Dere får selvsagt bli med om under hele greia om dere følger meg på instagram - Cathrinetunes. Der kommer jeg til å ligge ut story under hele dagen. BLIR SÅ BRA!! Nå skal jeg spise kvelds også hopper jeg selv i seng, med en bok! Spent på hvilken det blir. Kyss og klem. Håper dere har hatt en fiin dag <3

Likes

Comments

1. Være mer med venner - dette er noe jeg må bli flinkere til. Blant jobb og barna blir det ikke ofte ork eller tid til overs for jeg er utkjørt. Men hvis jeg har tid til å se en film, så har jeg tid til å enten invitere venner over for å se den filmen eller dra ut å finne på noe med dem. Om det så bare er to timer. Så har vi det minste tilbragt litt tid sammen<3 venner er så viktige! De er der livet ut og man trenger dem alltid.

2.
Spise mer frukt - jeg er veldig glad i å spise og ofte blir det noe søtt. Men jeg lager alltid i stand masse frukt til guttene og må bare selv bli flinkere til å spise det. Jeg ser masse inspo om hvordan lage forskjellige kule frukt tallerkner så kanskje det kan være noe! Alle vet jo at om maten ser tiltrekkende ut vil man automatisk spise mer.

3.
Ta flere og bedre antrekk's bilder utendørs - dette er noe jeg har hatt lyst til lenge. Og kameraet er alltid lagret og klart. Jeg må bare få med meg en person og få gjort det. Ikke så enkelt på egenhånd. Haha. Tips og steder tas imot med ett stort takk!

4. Ha litt egenpleie - jeg må få gjort noe med både håret og neglene mine og heldigvis er jeg så heldig å få være modell for en om bare to uker så da får håret sin pleie og jeg er såå spent på hva hun har i tankene. Det blir nok superkult for hun er rå flink!! *glede* Neglene må jeg bestille meg time til også. Jeg er så uheldig å være en neglebiter og uansett hvor mange ganger jeg prøver å slutte klarer jeg det ikke. Så de må få litt lengde og farge igjen. Det var såå fint sist jeg gjorde det!!

5.
Få orden på interiøret i hjemmet - er det noe jeg elsker så er det interiør. Og det er så latterlig mye fin inspirasjon på både Instagram og Pinterest at jeg vet ikke hvilket hjørnet jeg skal begynne. Jeg vet nå hvordan jeg vil ha det på soverommet. Lyse toner, lysekrone og stativer for klærne mine ikke skap. Herregud, de skapene. Jeg vil spy. De er så lite fin å se på at ja.. de må vekk først og jo fortere det skjer jo bedre. Haha.

6.
Bli flinkere til å planlegge - jeg er en person som må ha planen i orden og vite hva som skjer fremover til en hver tid. S har nokk himlet med øynene noen ganger der ass for jeg maser hull i hodet for å vite hva som skjer julen 2017 når vi var i desember 2016. Haha. Kokko. Men det å ha det skrevet ned. Være strukturert å holde det jeg skriver som både mål og planer for hver måned tror jeg blir bra. Skole er også noe som krever dette så det blir gøy. Jeg gjør det jo så bra når jeg først får stillhet og tid til det. Flinke jente, ja. Klapp på skulderen vettu!

Likes

Comments

Jeg er en person som er veldig glad i å handle ting og tang på nett men jeg er ikke sånn super glad i å bruke penger. Haha. Gir ikke mening I know. Men slik er det og jeg går utifra at det er mange som kan være enig i meg i det også. Eller hva? Jeg har virkelig fått øynene opp for både wish, ebay og etsy og må si jeg liker best wish da. Mer oversiktlig og mer å velge mellom, syns jeg da.

Jeg tenkte jeg kunne ha en fast spalte i uken hvor jeg kan tipse om forskjellige funn jeg finner eller kjøp jeg har mottatt i posten så kanskje dere finner litt inspirasjon og får øynene opp for noe smart/kjekt dere også! Jeg handler jo ikke bare til meg selv men også til guttene så det er jo gøy for de med barn å følge med på også! Jeg syns i alle fall det er kjempe kjekt når jeg kommer over enten instagram kontoer eller blogger hvor folk tipser om forskjellige ting de finner som ikke koster skjorta og kneet!


Disse posterene bestilte jeg før jul og de var bare så skjønne. Passer veldig godt inn på rommet til Oliver som forhåpentligvis snart skal få lov å flytte inn der. Haha. Liker å ha han en arms lengde unna jeg. Slik er det bare. Siste babyen må jo være baby en stund.

HER finner du link til posterene!

Okey! Hvor søte var ikke disse da? Phillip er så glad i gult og da tenkte jeg at siden Oliver alltid skal ha det som Phillip har i armene så fikk han få lik. Det er jo også praktisk at dette er noe dem kan bruke både i barnehagen og hvis vi skal på tur her hjemme. Det følger med skje også er det flere rom i selve matboksen! Super duper. Finnes i flere farger også.

HER finner du link til matboksene.

Ellers må jo ho mor også alltid ha noe mer til det som allerede ikke er ett overfylt kjøkken. Så da ble de blant annet denne. Det er en silikon form som man kan smelte enten sjokolade eller you name it oppi og for eksempel pynte kakao koppen din, en cupcake eller en kake. Her er det bare fantasien som sitter en stopper for deg. Tenkte jeg og guttene skulle prøve denne i morgen og se hva smart vi klarer å mikse sammen! Kanskje det blir noe med mango oppi siden det er en slager her i hus!

HER finner du link til silikon formen

Også ble det denne da, blant annet. Jeg venter på noen flere cookie utstikkere men de er ikke kommet enda.. Tror jeg og Phillip kan få det ganske gøy med å dekorere denne! Det er jo sånn som besten har i ansiktet jo! Haha. Jeg elsker å lage cookies og syns det er såå gøy og det smaker jo himmelsk så dette blir kjekt. Og du kan jo tro min store begeistring når jeg fant slike til bare 9,- på både Wish og Ebay!! JIPPIII

HER finner du link til cookie utstikkeren.

Nå har jeg linket til alle produktene og brukt Wish siden det er denne siden/appen jeg syns er best! Men dere finner også alt sammen på Ebay!

Håper dere har hatt en strålende fredags dag og start på helgen. Jeg har vært på stand up show med en venninne og det var bare helt latterlig bra! Fy søren for noen råe jenter. Så om dere bor i Bergen og vil på show en dag så anbefaler jeg på det sterkeste Helt i tiden! Super flinke! I morgen er det kose dag med guttene før det er bursdag til fine Silje på kvelden. Om jeg gleder meg!! Suss og klem og god natt <3

Likes

Comments