Du vet slike dager der du våkner og bare føler det så klar for å kicke some ass og gjøre en killer job. Vell jeg la meg vell god troene i går om at en slik morgen skulle jeg ha i dag. Vell, det skjedde ikke for å si det slik.. Jeg våknet i natt med tidenes migrene. Jeg var jo på event i går og hadde det så gøy, men, jeg satt skjevt hele dagen og siden jeg ikke har den beste ryggen i verden så endte det med hodepine, men jeg tenkte som jeg gjør hver gang jeg har det om kvelden at det ville være over til jeg våknet. Det skjedde da ikke, og jeg våknet med en så intens hodepine at jeg endte opp med å kaste opp og slet med å holde øynene åpne. Ikke den beste kombinasjonen når du har to små barn som må stelles og gjøres klar for barnehagen. Det endte med at jeg bare måtte gå å ligge meg igjen og fikk ikke dratt på jobb uansett hvor klar jeg var for det etter gårsdagen. Nå er jeg endelig litt bedre og det skulle bare mangle etter så mange paracet og ibux jeg har trykket i meg.

Jeg fant heldigvis noe som gjorde dagen litt bedre når jeg var på Rema 1000 før idag. Nemlig makroner. Av den gode sorten. Herregud så glad jeg ble. Jeg er egentlig veldig glad i å lage slike ting selv, men når man ikke er i form er det også deilig å unne seg litt luksus i hverdagen. Disse var heller ikke noe dyr og de smakte bare helt himmelsk. Nam nam nam. Anbefaler de virkelig videre til de av dere(som jeg går utifra er mange) som har en Rema 1000 i nærheten.

Likes

Comments

Fy søren for en dag, det er det eneste jeg har å si. Altså WOW. Jeg har fått så mye god og nyttig inspirasjon og kunnskap pjåttet inn i det lille-store hodet mitt at jeg har ikke ord. For noen utrolig dyktige konferansierer vi har hatt i dag. Virkelig. Men hun som skilte seg ut må være Elisa Røtterud. Hun viste så absolutt hva hun drev med og jeg ble så med i det hun sa og fikk bare lyst å yte helt latterlig godt i det jeg driver med at ja. Det var så gøy og hun gjorde det på en så god måte at du levde deg inn i det hun sa og viste. Du følte på deg hva hun hadde gjort og opplevd og ville bare leve og oppleve det hun hadde gjort. Det var helt magisk og en dame jeg anbefaler alle å sjekke ut. Helt utrolig RÅ! Jeg skal leve lenge på de ordene hun hadde å si altså. Og bare gleder meg til å forsette min egen reise og se hvor jeg ender opp. Dette er så spennende. Jeg viser flere bilder og video i morgen. Nå skal jeg hive i meg litt mat også skal jeg sove. Snakkes!


Likes

Comments

Ah,dere. Flere enn meg som bare er helt hektet på den nye sangen til Selena Gomez og Kygo? Jeg falt så for teksten i den. Går på repet her hele tiden.

Nå er jeg akkurat ferdig fikset og klar for å løpe ut døren for å rekke møtet jeg skal på! Så glad for å jobbe på senteret jeg jobber på. De finner på så mye kjekt og idag er intent unntak. Dagen er full av så mye kjekt, spennende og lærerikt og jeg gleder meg veldig. Selvom jeg ikke er leder i vår butikk syns jeg det er noe som absolutt er ett pluss å få med seg og du lærer så mye av slike event. Og hva hvis jeg plutselig skulle bli en leder a? Da er det jo suverent med så mye kunnskap som overhode mulig.

Tenkte jeg bare skulle titte innom for å si hei til dere! Ha en strålende tirsdag.

Likes

Comments

Ja, hva skal man si? Mamma kroppen 2016 er ikke akkurat noe stort å skryte av. Men vet du hva? Jeg er så fornøyd med slik jeg ser ut nå. Ja, selvsagt kunne jeg hatt mindre lår,eller flatere mage eller større pupper. Men jeg har fått to fantastiske barn. Jeg har og gjør fremdeles ammet to barn. Jeg har bært de stolt frem og vært så stolt at det kroppen min er i stand til. Den har ikke vært noe glad i det å det har ikke vært lett. Men jammen har den klart det utrolige. Nettopp å bært frem ikke bare ett barn men to. Jeg hadde for ikke mange ukene siden en operasjon hvor jeg fikset på magen min. Ikke slik du tror,nei. Men jeg hadde etter første svangerskap klart å få mellom veggs brokk. Noe som gjorde at jeg fikk utrolig dårlig selvtillit. Heldigvis klarte de og fikse det og selvom jeg har ett veldig langt arr på magen er jeg så glad. Jeg kan endelig gå i crop tops, jeg kan endelig gå i bikini uten å føle at jeg må holde hendene foran magen slik at mennesker ikke skal se merkelig på meg. Det er gjerne noe jeg bare har følt selv, men slik var det i alle fall. Nå kan jeg gå i akkurat det jeg føler for og være glad. Og det er det som teller. Man trenger ikke være syltynn eller ha den strammeste kroppen for å være glad i seg selv. Man må bare velge å være fornøyd. Være glad. Vær  den du er og vær stolt over det. Du er virkelig den fineste utgaven av deg selv og ingen skal si noe annet. 

Nå er det snart natta her. Jeg venter bare på at guttene skal komme hjem fra middag så jeg også får i meg litt mat. Det skal ikke være lett å være på ferie med unger eller hva? Men slik er det og vi har det så utrolig kjekt. 

Likes

Comments