View tracker

Den hvite tidløse skjorten er noe alle trenger i sitt klesskap. Den kan styles på uendelig mange måter. Og det er en fulltreffer uansett hva du skal. Er den lang kan du også bruke den som kjole om du vil det. Idag gjorde jeg noe som var utenfor min komfort sone og prøvde noe nytt med noen plagg jeg hadde. Som jeg senest igår sa at jeg syntest så litt merkelig ut. Men når jeg fikk det på så var det bare så utrolig kult og fresht. Anbefales virkelig.


Hva syns dere? Jeg syns det ble utrolig kult. Hele antrekket får dere forresten på Bikbok! Happy shopping :-)

Ellers har det ikke skjedd så mye denne dagen. Jeg har prøvd to forskjellige frapper fra Frozen Yoghurt. Heller fremdeles mest mot Mc´ern sin Frappe Mocca altså. Men sjokolade frappe fra Frozen var OK! Har også hatt besøk av min skjønne svigersøster og vi har gjort noe jeg gleder meg helt vilt til,men som jeg ikke kan fortelle før det faktisk er i gang. Så dere får vente og se!

Nå står film og avslapping for tur med min kjære! I morgen får vi masse nye varer på jobb så da oppdaterer jeg dere når jeg er hjemme igjen! Kyss.

Likes

Comments

Denne helgen har det vært så utrolig mye kjekt som har skjedd. På torsdag hadde vår fantastiske lille Oliver bursdag og ble hele 1 år gammel. Tenk så utrolig fort tiden går. Jeg føler det ikke er lenge siden vi dro på sykehuset for å gjøre alt klart til keisersnittet. Men ett helt år er gått og vi nyter hvert sekund av tiden vi har med våre flotte gutter. De er virkelig de beste som finnes. Dagen ble feiret med familie siden til Stian. Både kaker og gaver og det var en svært så fornøyd gutt som la seg den kvelden.

Fredag fikk vi endelig besøk av mine foreldre som bor ett stykke unna. Dette var noe Phillip hadde gått og gledet seg til i så lang tid og den siste uken telte han på fingrene sine hver dag hvor mange dager det var igjen til mormor og besten skulle komme og være med han. Dagen kom og han bare ventet og ventet og var såå fornøyd når de endelig kom. Lenge sov han også den natten og godt var det.

Lørdags morgen var jeg den første som var oppe. For sikkert første gang på over ett år. Måtte tilslutt vekke Oliver for jeg orket ikke bare ligge i sengen og se i taket da jeg hadde en hel del som skulle gjøres før vi skulle få besøk av mine besteforeldre og Phillip og Oliver sine oldeforeldre den dagen. Kaker ble laget og is tatt ut av frysen. Det var så godt å se de igjen og jeg tror og håper at maten falt i smak. Oliver fikk de fineste tingene i gaver denne dagen også. Og jammen falt det ikke også så godt i smak hos hu mor også! Spisebrikke fra Jollyroom, fat,skål og bestikk fra Babyshop var en av gavene han fikk og som jeg har ønsket til han så lenge. Nå blir det Phillip sin tur neste gang, om jeg klarer å ikke handle det inn til han før den tid. He he.


Lørdags kveld gikk turen til byn hvor vi skulle møte gjengen til Stian for å feire at han idag ble 25 år gammel. Tenk at mannen min er halvveis til 50´a. Det er ikke gale. Jeg syns han ser kjekkere og kjekkere ut for hvert år som går så det er ikke noe gale å aldres med han her,nei. Vi fant veien til Escalon for tapas og herregud så mye godt det er på den menyen der. Eneste kjedelige når du er ute å spiser tapas(i alle fall i mine øyner,og mage) er at du aldri blir mett for det er så lite av hver rett. Så jeg hadde ikke hatt noe i mot en tur på Mac´rn etterpå. Hehe. Etterpå var det bowling som stod for tur. Herregud så lenge siden det er jeg har spilt det! Og så gøy det var. Strike klarte jeg faktisk mer enn 1 gang også! Så klapp på skulderen til meg selv der. He he. Når vi var ferdig der gikk tur til byn for å sjekke utelivet. Jeg for min del dro hjem klokken 1 klin edru siden jeg bare drakk 1/3 av ett glass vin og litt av en breezer. Jeg var rett og slett ikke så keen på alkohol etter sist jeg var ute og fikk virkelig mer enn nok i kroppen den gang.

Idag(søndag) er det som sagt Stian sin Bday og hadde fikk sove så lenge han ville og fikk servert herlig frokost ala Cathrine style. Nemlig amerikanske pannekaker med nutella og jordbær. Nam nam nam. Kanskje ikke det beste og servere en person som er hangover. Men man gjør det beste man kan eller hur? Glad ble han nå uansett! Nå venter straks sengen og i morgen er det jobb igjen etter en ukes fri! Vi snakkes. Håper dere alle har hatt en vidunderlig helg!

Likes

Comments

Hei og god kveld alle dere der ute! Jeg håper dere har hatt en like strålende dag som det jeg har hatt idag. Her i Bergen skinner solen på sitt beste og vi kunne virkelig ikke bedt om noe bedre. Slike dager som dette er en virkelig glad for at man bor i Norge. Det er så uendelig vakkert her når det er så fint vær og solen steker som bare det. Tror vi var oppe i nærmere 25 grader midt på dagen idag, for når vi skulle spise for litt over en times tid siden så var det hele 22 grader på terrassen nede. Hvor deilig er ikke det da? Åh, dette kan bare forsette så lenge det vil spør du meg. Ingenting er bedre enn fint og deilig vær. Er dere ikke enig?

Vi har som smått begynt å male på huset idag. Og det skal jeg si dere, det er ingen små jobb. Det er jo tre etasjer høyt og mange forskjellige vegger i alle slags høyder. Så vi startet på terrassen oppe(vi har tre) og fikk gjort ferdig den ene veggen før vi måtte avbryte for en viss O hadde bare fint glidd seg ned fra sengen vår og stod så fint borte ved sin seng og smilte mens vi stod like sjokket begge to over hvordan i alle dager han hadde klart dette her. Han har, til vår store skuffelse klart å dette utav sengen vår før fordi han beveger seg så latterlig mye når han sover. Selvom jeg hadde plassert han i midten og bygget opp ´´vegger´´slik at det ikke skulle skje, så vi passet jo på å se på han hele tiden og hadde døren åpen, men jammen klarte han det ikke. Heldigvis gikk det supert og han var ett eneste stort glis over å ha klart dette selv. Ha ha. Han vokser så alt for fort.

P er med sin farmor ut på landet og besøker oldeforeldrene sine og skal sove der idag. Hentet han tidlig i barnehagen og han var så klar for å dra ut dit og ut i båt. Herlig å se og på snappene jeg får så ser det ut til at han har det såå gøy. Deilig i mammahjertet.

Nå skal jeg få O i seng igjen siden han våkent av en pokkers flue. Også blir det Okkupert på meg og S resten av kvelden! Vi snakkes.

Likes

Comments

Disse to dagene har vært så fult av så mye god mat. Jeg har ikke ord. Som jeg har nevnt er jeg utrolig glad i å lage mat og bake og det har jeg endelig fått gjort igjen i helgen. Jeg prøvde meg på en ny topping på cupcakesene som jeg kjøpte med meg fra Orlando. Falt veldig i smak hos P men jeg likte den i grunn ikke så veldig godt. Var litt for mye kaffe smak i den dessverre, noe jeg ikke er så spesielt glad i. Men heldigvis får vi besøk til helgen forhåpentligvis og da er den en som er veldig veldig glad i kaffe så han får få denne med seg hjem så kanskje mamma kan bake noe godt til han med den. He he. Ellers var alt annet perfekto. Maten dere ser bildet av har jeg fått oppskrift fra søteste Lene Orvik! Ligg henne til på snap dere også så får dere masse gode tips der. Det er helt utrolig godt og med guacco og chipotle dipp var det helt himmelsk. Det er virkelig å anbefale. Og så enkelt å lage.

1 - ligg chips i en ildfast form og strø ønsket ost over

2 - stek pulled pork etter anvisning på pakken

3 - blad ferdig stekt pulled pork med bbq saus og ha på toppen av ost. Strø så jalapenos oppå og sitt i ovnen til osten er smeltet. Enjoy.

Lunsj idag bestod av restene fra cupcaksene og frukt. Her i huset spiser vi nokk over gjennomsnittet mye frukt. Men det er så godt. Og sunt. Det som virkelig går ned på høykant her er mango og meloner. Det må nesten kjøpes nytt hver dag for det spises til det er tomt. Ha ha. Men ingenting er vell bedre enn det?

Håper dere har hatt en strålende helg og en flott start på uken. 

Likes

Comments

​Hei og herlig søndag til dere! Jeg håper dere har hatt en super morgen og for dere som var ute igår, jeg håper dere klarte å få i dere både mat og vann før dere la dere så dere ikke våknet med tidenes hangover idag! 

Jeg er, som de av dere som kjenner meg, veldig glad i å bake. Og generelt veldig glad i søtsaker. Jeg har over de siste årene fått en stor lidenskap for matlaging og baking og syns det er utrolig kjekt å stå på kjøkkenet å prøve ut nye oppskrifter og ingredienser. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til vi skal utvide kjøkkenet her hjemme. Det er per dags dato alt for lite for min lidenskap. Og heldigvis så er jeg så heldig å ha en samboer som elsker å lage mat også, og som faktisk er ganske så god til det også. Han lager forresten verdens beste rullekake. Den er helt himmelsk. Hadde bilder kunnet gi dere lukt i tillegg så hadde jeg lagt ut en tusen bilder av den her for dere. Men dessverre er vi ikke kommet så langt i tekno verden enda, men bare vent dere. En dag, da skjer det. He he. 

Jeg er veldig glad i å bruke pinterest for inspirasjon og det er der jeg idag har funnet de bildene som dere ser over. Noe av det er allerede laget i dette hjemmet, og smakte utsøkt om jeg får si det selv, mens noe skal prøves i løpet av sommeren. Slik som isen dere ser. Det må jeg prøve. Har lenge hatt lyst til å lage slike til P men har ikke helt kommet der enda, så der må jeg få fingeren ut og sette i gang. Må vell være mye sunnere enn det som blir kjøpt i butikken også vil jeg tro? Om man bare bruker riktige ingredienser. Det bildet dere ser nederst til høyre lagde jeg får litt over ett år siden, og fy søren. Det må dere prøve. Det er så enkelt også! Dere trenger bare jordbær, puffs, brownies og sjokolade glasur(slik som man egentlig bruker på iskrem) tre det på en pinne og volá. Det ser jo kjempe lekkert ut også. Så det anbefaler jeg dere å lage i sommer om dere skal ha en sammenkomst med venninner eller familie eller what so ever. Nam nam. 

Nå skal jeg leke litt med mine små nydelige før vi tar oss en tur ut. Her kommer det nemlig hester utenfor. Endelig. P var helt i ekstase på fredag når han såg at de hadde tatt opp strøm gjæret igjen og igår traff han og farmoren på han som eier hesten som sa at ja,de skulle komme enten igår eller idag. Så da skal de få epler og alt de måtte ønske til de blir lei, eller til P blir lei. Lurer på hvem av de det blir. Ha ha. 

Ha en super dag videre skjønninger, så snakkes vi før dere vet ordet av det! 

Likes

Comments

Æ, neste uke skal jeg på jobb igjen! Jeg begynner riktignok ikke i min fulle stilling før 1 juni sånn offisielt, men jeg stepper inn og hjelper litt til siden jeg bare klør så fælt i fingrene etter å komme tilbake dit. Jeg gleder meg så utrolig mye at jeg har ikke ord. Ikke misforstå meg,det er kjempe herlig å være hjemme med en liten. Men dagene blir utrolig lange og man får ikke så mye samtale utav en baby på 10 mnd liksom. Haha. Så nå blir det deilig å omgås mennesker som snakker, som vil ha hjelp av de beste og som bare er der for en hyggelig handel. Jeg er klar for å gi dere mine 110%. Så kom gjerne innom på torsdag mellom 15-21. Da hjelper jeg dere gjerne. Bikbok er en så herlig plass å jobbe. Dere aner ikke. For dere som allerede jobber der så skjønner dere sikkert hva jeg snakker om når jeg sier at det er mer enn bare en arbeidsplass, en plass der du går på jobb for å tjene dine penger til hverdagen forså å gå hjem igjen. For meg i alle fall så er det en plass hvor jeg får venner, en plass hvor jeg stifter bekjentskap og innhenter meg tonnevis med inspirasjon og motivasjon. En plass hvor jeg føler jeg har litt fri,om dere skjønner. Jeg er ikke mamma Cathrine. Jeg er meg selv. Jeg er den sprudlende og blide jenta som alltid hjelper om det er noe og den omsorgsfulle og plikt oppfølgende personen jeg ble ansatt for å være. Jeg er i mitt ess. Jeg er der jeg føler meg som meg. Jeg gjør det jeg elsker. Nemlig å jobbe innen mote. Jeg får være med å tenke utenfor boksen, å skape noe. Å bygge noe videre. Å,dere jeg kunne foresatt i det uendelige. Men dere skjønner tegninga? Jeg gleder meg til å dra tilbake på jobb. Ha ha.

Her er forresten noen smakebiter på hva som er i butikkene for tiden. Jeg er så forelsket i de nye trendene som er nå. Og bomber jakken. Jeg har ikke ord. Har gidd grei beskjed til alle på jobb at den jakken skal henges av i alle farger til meg. Wops. He he. Og solbrillene går jo til alt? Super freshe. Og ja, jeg elsker kjoler. Jeg kunne gått i kjoler hver eneste dag. Det er så fint og man kan gjøre så mye med det. En kjole kan man fint gå fra jobb til fest med bare noen små detaljer å ligge til eller ta vekk. Og jeg digger det. Buksen skal kjøpes inn for å ha til høye hæler. Jeg syns det er nydelig å kombinere det. Så håper det blir fint. Hva syns dere? Like glad i Bikbok som jeg er? He he. 

Likes

Comments

​Okei, se på dette helt fantastiske bildet. For en nydelig utsikt. Dette er noe jeg absolutt må ha en eller gang om ikke så alt for lenge. Forhåpentligvis. Krysser alt jeg har og litt til. Jeg har fått en liten ide i hodet mitt hvor vi innreder det minste soverommet i leiligheten til ett walk in closet, siden vi har så alt for mye klær. Merk JEG har så alt for mye klær, og guttene. Og vell S begynner å få vell så mye klær han også. Jeg ønsker så sårt en plass hvor jeg kan sitte i fred og harmoni og stelle meg. Kose meg og bare ha det så kjekt med sminke og hår produkter som jeg pleide før jeg omtrent ikke fikk tid til å sminke meg, eller så vidt pusse tennene om morgenen. Ha ha. Lenge leve morsrollen? Jeg elsker det. 

Det som er så fantastisk ved dette bildet er at all innredningen er fra Ikea. Stolen har jeg til og med ved skrivebordet mitt. Sminken min er på vei til å bli en del, endelig. Jeg hadde en periode for en del år siden helt latterlig mye kosmetikk og alt annet som hører med, men kvittet meg med så og si alt når vi flyttet første gangen fordi, vell, en del var bare virkelig gått ut av stil og alt annet bare lå der. Ble ikke brukt og rett og slett glemt. Og da er det virkelig ikke verdt å ta vare på. Nå derimot har jeg virkelig fått sansen for make up og hår igjen og syns det er utrolig gøy å prøve meg frem med forskjellige looker og frisyrer og hva er vell ikke bedre da enn en helt egen plass hvor dette kan gjøres? Jeg starter på jobb til en så pass OK tid at jeg har tid til å sitte meg ned her etter barnehage levering og frokost spising og kose meg. Så, når den tid kommer at det er på tide å innrede dette fjerde lille rommet vårt så skal jeg så absolutt prøve meg på noe ala dette her, for det var bare helskjønt. Og absolutt noe en hver jente kunne trengt. Er dere ikke enig? 

Likes

Comments

Har dere noen gang hatt en drøm som har vært så levende at når dere har våknet fremdeles tror dere er i den drømmen? Dere tenker ut forskjellige scenarioer i hodet utover dagen om hvordan drømmen kunne vært og hvordan dere ville gjort ditt og hvordan dere ville gjort datt?

Jeg er i den drømmen nå. Bare at jeg er våken og fult klar over at det sikkert virker totalt stupid for den som hører på meg om dagen. Jeg har helt siden jeg var liten jente drømt om ett stort og flott prinsesse bryllup. Med en stor fantastisk kjole, tiara, langt slør og masse tårer. Ett rom fult av alle mine nære og kjære. En kirke stappet med masse hvite roser fra inngang til alter. En stolt far som gir fra seg sin eldste datter og tørker en tåre i øye kanten. En mor som gråter gledes tårer og er så glad for sin datter. En hengiven forlovede som står oppe ved alteret og blir rørt over hvor vakker hans brud er i det hun går ned til alteret i sin fantastiske kjole. Små unger som bærer opp hver sin gifte ring på hver sin hvite pute. Mange nydelige brudepiker som står ved min side og min aller beste venn som min forlover. Ett stort slott hvor festen finner sted og mang foldige kaker og smaksbiter å spise på.

Dette er hva som går i hodet mitt om dagen. Og hva som egentlig har gått i hodet mitt det siste året. Jeg er blitt helt hengt opp i ideen på å være forlovet. Planlegge mitt drømme bryllup med min drømme prins. Alt dette uten i det hele tatt å ha en ring på fingeren. For nei, jeg er ikke forlovet. Og kommer ikke til å bli det med det første. Men disse tankene. Disse drømmene. De går i hodet mitt konstant. Det er så gale at jeg er inne på nett sider å ser hva det koster å gifte seg i det og det slottet. Eller hva den og den brudekjolen koster. Hva jeg vil at mine brudepiker skal gå med. Hvordan jeg vil at kaken skal se ut og hvilke blomster jeg kunne tenkt å ha ved bordene der vi skal spise får 5 retters måltid.

Hvor dumt er ikke det da? Ha ha. Jeg må nesten le litt av meg selv. Men jeg klarer virkelig ikke å la være. Jeg prøver så hardt som bare det. Men tankene og ideene vil virkelig ikke dra sin vei fra mitt hodet. Hva skal jeg gjøre? Har du noen ide? Har du noe annet jeg kan fiksere over? Jeg prøver å la tankene gli over på hva jeg kan gjøre bedre på jobb, hvordan jeg kan bli flinkere å studere, hva jeg skal gjøre etter jeg har tatt studiekompetanse og om jeg vil gå på noe høyskole til neste år. Men ingenting kan måle seg med disse ekstra ordinære tankene jeg har.

Jeg har lenge hatt drømmen om å bli fridd til ved toppen av eiffel tårnet med alle lysene fra Paris bak meg, eller ved toppen av Empire state building, eller i Disneyland i Orlando med slottet bak meg i det de fyrer opp alt fyrverkeriet. Men føler jeg kanskje har vokst fra det? Eller at jeg rett og slett har for høye ønsker i forhold til å faktisk klare å gjennomføre det. Jeg er ikke helt keen på Paris lengre pga alt som har skjedd der selvom det er en by jeg så absolutt har lyst til å besøke. Jeg er så redd for høyder at jeg innser at å stå ute på en balkong i Empire hadde gjort meg sjøsyk ikke helt frister lengre og vell, vi var akkurat i Disney og da gikk vi før fyrverkeriet hadde begynt. Så, jeg tror og føler at jeg ser for meg noe mer intimt. Noe bare oss to. Under stjernene kanskje? Ved sjøen. Eller bare her hjemme. På terrassen. Med masse roser og lav jazz musikk. Ja, jazz. Ha ha. Når vi var på ferie nå og kjørte bil så hørte H på jazz på spotify og herregud så fint. Og rolig. Du fikk en slags indre ro av det. Så det kunne absolutt vært noe. Eller sangen fra Fifty shades of grey med Love me like you do, den er absolutt nydelig. Men jeg får vell egentlig i bunn og grunn bare vente til den dagen kommer og jeg får se hva som faktisk skjer. Kanskje skjer det slik jeg har sett det for meg i alle år eller kanskje blir jeg helt tatt på sengen og faller totalt hodestups inn love i S igjen, slik jeg har gjort to ganger siden vi ble samme. Første gang når vi fikk P, dere skulle bare vært der. Det føltes ut som om det bare var oss tre i rommet og jeg bare følte jeg fikk en ny form for forelskelse i han. Det er noe bare de med barn som kan sitte seg inn i tror jeg. Og den andre gangen var når vi fikk O i fjor sommer. Det kom som lyn fra klar himmel og traff meg igjen. Veldig spesielt og helt fantastiske på en og samme tid.

Vell nå har jeg sporet helt av her. Og jeg vet ikke en gang hva jeg ville frem til med dette innlegget. Men jeg følte virkelig bare for å lette litt på tankene som surrer inni dette merkelige hodet. Og godt var det. Som min helt egen lille dagbok hvor jeg kan si og mene akkurat det som treffer meg inn. Så godt.

Håper dere har en super dag aller dere der ute. Det skal jeg! Hade godt!

Likes

Comments

​Å, dere. Endelig er vi hjemme. Så deilig. Jeg kjente faktisk på det at nå var det på tide å dra hjem. Oliver ble syk 5 dager før vi skulle dra hjem med både feber og mage vondt og jeg måtte da holde meg inne hele tiden med han slik at han fikk så mye kos og trygghet som overhode mulig. Noe som gjorde at det ble jo ganske kjedelig da. Men slik er det med små barn og hva gjør man vell ikke for de? Flyturen gikk supert. Vi fikk så mye skryt av mange forskjellige mennesker. Det var beklageligvis ett par foran oss som hadde en sønn på P sin alder som virkelig ikke hadde lyst å sitte i sitt setet, og flyvertinnen kom bort til oss etterpå og sa at de skulle hatt en leksjon fra oss i oppdragelse for P og O var gull unger. Haha. Jeg syns så synd i de foran. Det kunne like gjerne vært oss. Men heldigvis var det bare akkurat ved letting og landing. All creeds til de som klarte å holde seg rolig og fattet selvom flyvertinnen egentlig var ganske frekk som sa det slik. He he. 

Vell hjemme og feber er gått vekk og vi har hatt en kjempe flott dag. Vi har vært ute på tur og sett hester og kuer noe som var så gøy for P. Hestene har gått utenfor hos oss i hele fjor sommer og nå har vi ikke sett de på kjempe lenge og han har spurt etter de flere ganger, så han var i ekstase. Vi såg til og med ett søtt lite esel! Det var så mykt og deilig å ta på. Ha ha. Jeg har aldri sett esel før så det var utrolig gøy. 

Nå skal vi snart begynne på middagen her også når kvelden kommer skal det bli deilig og bare ligge seg på sofaen og slappe av med Younger. Den serien er jeg blitt helt hektet på. Så utrolig gøy! Kanskje jeg skal prøve meg på eBay? Haha. Jeg har aldri handlet noe der i fra før så det kan jo være spennende. Tror jeg må høre med naboen om hun vil komme bort en av de nærmeste dagene og hjelpe meg litt! 

Snakkes senere søtinger. Ha en strålende dag.

Likes

Comments

Åh, herregud dere. Idag var vi på Dunkin D for første gang siden vi kom hit og jeg var så i himmelen. Alle som kjenner meg vet at jeg er ett super duper sukker menneske. Jeg elsker alt med sukker. Det er liksom min cravings hver dag. Hvis ikke jeg får min dose sukker hver dag så blir jeg rett og slett i skikkelig dårlig humør og får vondt i hodet. Ha ha. Det er så gale. Men slik er det. Og jeg liker det forsåvidt veldig godt jeg da.

Det første jeg traff når jeg kom inn på cafeén var dette synet -


Jeg viste ikke hva jeg skulle velge og stod der bare med ett stort glis rundt munnen. Haha. Valget falt på 12 dounts med forskjellige smaker og en ekstra stor sjokolade milkshake. Mm´mm. Helt himmel i munnen min og alt bare danset på tanket.

Er veldig glad for at jeg har en så pass stor forbrenning at jeg kan spise forsåvidt akkurat det jeg vil når jeg vil. Men jeg er spent på hvor lenge jeg faktisk kan det. Heldige meg har bare fantastisk flotte kvinner med de helt råe kroppene i familien så kanskje jeg er like heldig som dem og holder denne fasongen livet ut? Hvem vet. Satser på at S holder ut med meg i alle fasonger uansett. Hehe. Det er jo det indre som teller uansett ;-) Og mer rumpe hadde jo virkelig ikke sett gale ut? Men men. Fornøyd med det jeg har jeg da.

​Sommerkroppen 2016. Joda. Så fornøyd hun da!

Håper dere har hatt en fantastisk dag der hjemme i Norge og været forsetter å gi dere smil om munnen. Her er det nesten litt for varmt for meg med langt over 30 grader. Men jeg klager så absolutt ikke. I morgen går turen forhåpentligvis på Florida Mall så jeg får handlet inn litt mer og gjerne litt godiser til mine fine hjemme. Vi snakkes i morgen. Kyss og klem fra solfylte Orlando.

Likes

Comments