Ble en liten tur innom føden i dag kl.05.00 for jeg våkna med så sterke smerter i høyre siden på magen. Ringte inn å fikk beskjed om å komme inn til en sjekk siden jeg venter tvillinger. Måte puste meg igjennom 4 tak i løpet av 15 min på moran og det var ikke moro.
Noe av det værste jeg har opplevd noen gang i et svangerskap. Alt så fint ut på ultralyd. Men fikk beskjed om at livmor halsen hadde godt fra 42 mm til 27 mm på fire uker og det kan skje når enn venter tvillinger. Fikk beskjed om å ta det med ro. Skal på ny sjekk igjen på mandag. Fikk lov å dra hjem etter to timer på føden i dag. Så har holdt meg på sofaen stort sett hele dagen mens minsten har lekt og sovet.
Nå blir det å slappe av for fullt siden samboer har kommet hjem.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ja så satt man her da for å se hvilket navn enn skal velge til tvillingene. Er jo på tide å finne det ut nå som det nærmer seg også. Syntes det er så mye vanskeligere å finne ut navn når dem er to enn bare en. Vil jo også at det skal passe sammen dem navna vi velger. De to første gangene så var det enkelt å velge navn, men nå står vi helt fast på hva vi ønsker 💙
Syntes det er greit å ha det klart før dem kommer til verden og oss. Får nok sette meg litt ned nå og sammen med samboeren min i kveld. Han er jo litt kresen når det kommer til navn på guttene våre. Så får smøre meg med tålmodighet til tider
😝😊😁

Likes

Comments

Ja i morgen er det å møte opp på føden der alt skal skje. Ble vist litt forandringer hos gyn i morgen. Skulle egentlig vært hos min faste time på gyn avdelingen, men slik ble det ikke. Fikk en telefon om å møte opp på føden og ta en prat med overlegen der i morgen og ha en vanlig rutine kontroll. Men så blir nok snakk om hvilken forløsning jeg kommer til å få.
Håper på keisersnitt når det er to stykker som skal ut om ikke alt for lenge. Syntes det har gått så fort denne siste gangen nå. Gleder meg veldig til guttene kommer snart. Er så spent i morgen at jeg klare ikke vente stort lenger. Krysser fingrene for at alt går min vei i morgen
❤️❤️

Likes

Comments

Er litt tyngre å gå med to i magen enn en. Føler jeg ikke får gjort nok som jeg gjorde når jeg bar på en i magen. Får ofte kynnere også når jeg gjør noe. Så med andre ord der er tungt å gå gravid om dagen. Men gleder meg så til dem kommer etter vært. Er jo enda 14 uker igjen til dem er her.
Men som sakt det kan også være mindre uker til dem kommer. For som regel så kommer tvillinger før termin har jeg fått beskjed om. Så regner med at vi får se dem i desember en gang
❤️❤️har også en liten gutt på 2,5 år som gleder seg veldig til dem kommer. Han går rundt hele tiden å snakker om det å koser magen min. Han skulle nok ønske at dem bar her nå. Men jo lengre dem er i magen jo bedre har dem det der og på ut siden seinere.

Likes

Comments

Stakkar lille gutten vår som har vært våken siden kl.04.00 i dag og ikke var i form. Første gangen han har fått omgangssyken i alder av 2,5 år. Er vondt ånde han kaste opp og gråte her. For ingen ting hjelper når vi prøver å hjelpe han når det kommer.
Vaskemaskin har gått en gang alt nå i dag. Flere blir det nok også. Godt pappen kom hjemme hjalp meg her. For jeg hadde ikke klart det nå som jeg går gravid og ikke tåler lukter i det hele tatt. Nå så sover dem begge to her på sofaen. Og jeg er like trøtt selv her jeg sitter og ser på dem. Ikke hver dag enn er oppe så tidlig som i dag. Krysser fingrene for at det er over til i morgen og at vi andre slipper unna det her.
❤️❤️

Likes

Comments

Gud å tiden har gått fort siden vi fant ut at vi venter tvillinger. Alt halvveis i svangerskapet. Hvor har tiden blitt av egentlig. Nå kommer dem til å komme i desember så ser virkelig frem til å få holde dem om ikke alt for lenge. Ikke mye vi mangler heler til dem to små. Er godt med arv tøy også. Blir jo noe nytt da.
Har en liten kar på 2 år som koser magen og prater om babyene hver dag. Han er så opptatt av dem. Han vil jo gjerne se dem nå han da, men ikke lett å forklare ham att vi må vente.

Likes

Comments

Hode er så fullt med tanker om dagen nå. Sitter å ser på klær og ting til tvillingene. Er så mange som sier st det er jo alt for tidlig å kjøpe inn enda. Jeg føler at det er riktig å ta litt å litt om gangen nå frem til dem kommer i desember. ❤️
Sommeren er jo snart over også her. Vogna kjøpte vi jo brukt ganske så tidlig når vi fant det ut. For en tvilling vogn koster jo skjorta helt ny. Så merker at jeg blir helt gal av andres meninger om ting nå for tiden. Hvorfor skal folk bry seg om alt hva andre gjør og syntes er greit. I går så var jeg å kjøpe en Baby Brezza formula pro til å ha under ammingen
👍🏻 syntes den var kjekk å ha når enn har to som skal ha mat på likt. 😊😊😊
Trur jeg må få samlet tankene mine litt og legge bort alle andre sine meninger om ting. Er jo jeg og samboer som bestemmer her. Huff nei får prøve å sove og tenke positivt frem over.

Likes

Comments

Fikk høre hjerte lyden for første gang i gang til tvillingene i magen. Er så moro å se magen vokse og at mnd går. Denne graviditeten er så mye annerledes enn dem to andre jeg har vært i igjennom. Og jeg vet det her blir den siste for meg. Så jeg nytter vært sekund av det. Kjenner at kroppen forandrer seg hele tiden. Syntes det er rart at denne gangen er jeg ikke fysen på noen ting. Med dem andre to måte jeg ha melk og mc Donalds mat en gang i uka. Så er fornøyd som det er så langt. Vekta står stille også så langt. Er inn uke 15 alt og syntes det går veldig fort denne gangen. Ukene bare flyr forbi.
Teller også ned til vi får vite om det blir to gutter eller to jenter. Mange som har følelsen på jenter rundt meg. Samboer håper på gutter, så lenge dem er friske så er jeg fornøyd med det vi får.

Var hos jordmor i dag og fikk da beskjed om å velge mellom å ta en blodprøve eller fostervannsprøve siden jeg er eldre. Så her jeg gikk jeg for blod prøve. Det er for å ute lukke om dem kan ha dowensyndrom. Som jeg sa til ho at dem er mennesker di også. Aldri verden om jeg hadde tatt abort for den grunnen. Ville aldri falt meg inn å gjøre. 🍼🍼
Dem ville blitt like mye elsket som et annet barn som kom til verden hos meg.

Likes

Comments

Når er det en stund siden vi fikk en stor overraskelse her i vår familie og resten av folka. Det har seg slik at enn går jo å venter da på det måndtlige vi jenter har en gang i mnd. Når det nærmet seg tiden så fikk jeg en hvis anelse at den ikke ville komme i det hele tatt. Gikk noen dager over og enda ikke kommet. Tenke at lar det går en liten stund til før jeg eventuelt tar en test.
Så når det hadde gått litt over en uke som det hender at det har gjort dem andre gangen. Tok jeg en test som jeg da kjøpte på butikken i nærheten. Venta til moran etterpå og tok testen mens samboer gjorde seg klar til jobben. Kom ut med et blikk som han ble litt bekymret for. Viste han testen og den var positiv. Han lurte på om jeg tulla veldig med ham, sa nei vi skal bli foreldre igjen
❤️

Ja sa han da og gikk ut døra med et sjokk. Tok litt tid før vi klarte å roe oss med at her får vi en til i løpet at vinteren. Tok ikke lange tiden før jeg ble veldig kvalm og alt av lukt å mat bydde meg i mot. Så her gikk det i små porsjoner med mat og noe ut igjen 😝
Ikke nok med så begynte jeg med store smerter i siden av ryggen og litt ut på magen. Så tankene gikk over alt kan enn si. Holdt på slik i tre uker til jeg da kontaktet legen. Ble sendt for å ta ultralyd av organene og magen. Fikk da beskjed at alt var bra. Dem fant ingen ting galt. Gikk da å vente på innkalling til gyn for å være sikker. I mellom tiden spøkte jeg med samboer om at kanskje vi venter tvillinger. Nei det gjorde vi ikke og han ville ikke prate om det.
Så var dagen her da og inn kom jeg til gyn og prata litt med ham. Måte gi noen opplysninger og forklaringer på hvorfor jeg var der. Sa også at jeg spøka med samboer om at det var to i magen. Da kom det fra gyn at ja det kan jeg jo bekrefte at dere venter to eneggede tvillinger. Hva sa du??? Fikk sjokk selv der jeg lå og han holdt på og undersøke. Du skal få et bildrap meg som du kan vise til samboer. På det tidspunkte var jeg da 8 uker på vei.

Ringte da min samboer og fortalte det her og han at jeg bare tulla med ham. Nei jeg har bilde bevis her jeg sitter i bilen nå. Og det ble lange minutter stillhet i andre enden av den mobilen. Aldri har jeg hørt han bli så stille før. Trur vi snakka borte i mot 30 min før han måte jobbe videre. Så fikk min mor vite det og ho ble glad og måte ringe min far å fortelle det her. Kom da hjem til gården og gikk bort til svigermor som satt ute og fortalte det her. Ho fikk sjokk og trudde heler ikke på meg. Måte bort å hente bilde jeg hadde i mapa mi.
Så her i huse blir det 4 unger nå fra vinter av. Heldigvis har jeg ei på snart 15 år som kan hjelpe meg også. Glad jeg har henne. Ho gleder seg veldig det her. Det gjør vi andre også. Vogna er alt kjøpt inn, så vi mangler bare to babyseter som vi må skaffe når den tiden kommer og nærmer seg
❤️❤️ vi vet enda ikke om det er to gutter eller to jenter vi får. Så vi må vente litt over 1,5 mnd til for å få svare på det.
Merker at svangerskapet tar på når man venter to stykker. Magen kom fortere også denne gangen og det er tynger enn dem andre to.

Likes

Comments

Ja jeg kan si at pollen er noe dritt akkurat nå. Aldri før har jeg reagert så ille som nå. Kan jo ikke gå på ut siden av døra i det hele tatt. Håper det vil gi seg om ikke alt for lenge. 😟😤 men når mann også har små barn som vil være ute, så må man bare stille opp for dem. Å lide litt for skjønnheten egentlig.

Likes

Comments