Tiden går så fort frem over nå.. Så på kalanderen sist i går og da gikk det opp for meg at jeg gifter meg om 1 år alt. Har hørt i fra så mange at den tiden frem til dagen går så fort. Plutselig så er man der. Og jeg har enda ikke fått begynt på invitasjonene våres. Alt av kirke og lokal er bestilt og ordnet.

Bilderesultat for bamble kirke Bilderesultat for bamble kirke Bilderesultat for bamble kirke

Liker å ha alt i orden før den store dagen. Så her var jeg tidlig ute med å ordne kirken og lokale vi skulle ha. For fikk beskjed at det kunne bli fort fullt der. Og det stemmete også :) Er vel lov til å være litt kontroll freak noen ganger eller?? Snakket med samboer her om dagen om han hadde noen innspill, men det hadde han ikke. Jeg kunne bare ordne opp i det meste og bare høre med ham om hans menig. Så her viller alt på mine skuldre i 12 mnd frem over.

Og om 3 uker så er det å prøve brudekjole sammen med min forlover og datter. Vil så at ho skal være med å se sammen med meg. Da går turn til Larvik Brudesalong og blir da å være der en halv dag å se litt hva jeg finner av kjoler. Har fått så mange tips i den gruppen jeg er med for oss som skal gifte seg. Greit å ha noen som alt har vært der og hjelper oss andre videre med å komme med noen ider underveis.Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hva er i veien å gi pølser til middag til sine unger. Jeg følger snapchaten og bloggen til annebrith.no hver eneste dag. Jeg syntes hun gi så mye inspirasjon på både snap og bloggen sin. Som jeg forsto henne i går så var det mange som er negative mot at en mamma skal gi sinebarn pølser. Ja da må jeg også være en dårlig mor da. For her i vårt hus så får begge mine barn pølser alle mulig middager. Vi har dager vi tar det enkelt med å ordne pølser til middag. OG det er lov syntes jeg. Jeg mener at folk må slutte å henge seg opp i hva folk lager å gir sine barn. Som jeg sier til min eldste datter at har man ikke noe pent å si så holder heler ting for enn selv.

Jeg syntes Anne-Brith er en god å fantastisk mamma som tar godt vare på sine barn. Og så mange flotte oppskrifter ho legger ut både på snap og bloggen sin hver dag. Jeg syntes hun virkelig fortjener skrytt ved å oppdra 4 barn av alene. Og jeg skulle ønske jeg var like flink til å ha et slik mat budsjett hver uke. Så jeg mener at jeg har noe å lære av henne når det kommer til det. Så stå på Anne- Brith. Du gjør en utrolig fantastisk bra jobb med unger og deg selv. Vi skulle hatt flere slike mennesker som deg i hverdagen.Likes

Comments

​Har vært en del kamp å ta siden sist. Så nå håper jeg at det virkelig har roa seg ned å enn kan nytte sommeren og slappe av frem over. Fikk hjem ho eldste mi fra sine besteforeldre i går. Ho strata ferien der like etter skolen i år. Så har vært noen rolige uker, som vi har kosa oss med minsten her nå. At gubben har pappa perm nå er bare gull vært. Jeg får gjort det jeg ønsker å han får gjort litt på sitt bil prosjekt også.

Til tider så har det vært litt tøft for meg å være så mye alene med han minste siden sist. Jeg har noen sykdommer, som gjør at jeg er mye sliten og har smerter 24/7 :( Ikke alltid alle forstår meg akkurat der. Så da blir det en del kamper å ta og enn må da velge hva man skal gjøre. Så jeg fant ut at beste var å sette det her litt bort å kun tenke på meg selv og dem rundt meg. Og det har funka godt. Selv om jeg går sykemeldt så får jeg ikke gjort stort. Når kroppen sier stopp hele tiden. Lært meg å lytte til kroppen mer også nå. :)

Likes

Comments

I går så fikk jeg oppleve noe foreldre virkelig frykter mest av i hverdagen som små barns foreldre. Jeg og min sønn satt og spiste formiddags mat og koste oss bare oss to. Så var han ikke helt fornøyd når det da var tomt på ask jenten hans. Han fikk da se at det lå en appelsin i bollen på borde vårt. Så jeg tok da og skrella den til ham og skjert i små bitter til ham.

Tok og satte den foran ham og han koste seg veldig med det her. Etter noen få bitter så skjedde det jeg har frykta mest i mitt liv. En liten bitt satte seg da fast i luft røre hans og han fikk ikke puste. Jeg tok ham opp av stolen og la ham over beine mitt og slo han mellom skulder bladene. Han veia med armer og fikk panikk. Noe jeg selv også fikk etter noen min, siden det her ikke ville opp. Jeg så ansiktet hans bli rød og så gikk det over til blått. Da kjente jeg virkelig at nå må jeg snart ringe ambulansen og få dem til å komme. Etter to slag til så kom det opp og han fikk da puste.

Både jeg og gutt ungen av slitene etter det som hadde skjedd. Stakkaren sovna på fange mitt etter bare noen sekunder. Holdt ham lenge i armene mine før jeg tørte å legge ham i senga så han fikk sove litt. Gikk rundt i huse og var så skjelven at jeg ikke klarte å sette meg ned for å slappe av. Var ofte innom for å se etter ham hele tiden. Grua meg litt når kvelden og natta kom når vi skulle legge oss. Vet ikke hvor ofte jeg så på babycallen at han hadde det bra. Heldigvis så sovna jeg til slutt.

Likes

Comments

Ja det har gått en stund siden sist jeg skrev noe her. Men så har det seg slik at jeg har hatt nok med ting på hjemme fronten den siste tiden nå. Så da har ikke jeg prioritert bloggen så mye som jeg burte gjøre egentlig. Når enn har små barn så blir det liten tid til alt annet føler jeg noen ganger nå. Men nå har han blitt 1 år alt, så etter vært blir ting litt mer enklere håper jeg. Dem små krever enn del enda. Så mye av min tid har da gått til ham og gården her hjemme. Ting må ordnes nå før 17.mai.

Og bedre blir det ikke når NAV og arbeidsgiver ikke klare å gjøre det slik at jeg får utbetaling. Gått nå i 2 mnd uten penger her hjemme. Til tider så føler jeg at folk ikke tenker lenger enn det nesa rekker til tider. Så har holdt på der med en kamp med dem også. Så sist i dag var jeg i en dialog med NAV så håper det skjer noe nå. For enn har en familie enn skal forsørge også i denne verden.

Likes

Comments

Ja her har sykdommen kommet til bake igjen. Minsten går andre runde med sykdom igjen. Kan ikke si at det er så moro i det hele tatt. For vi har en som virkelig har lyst til å komme seg ut i fin være om dagen,men det går ikke.
Ja er enig at det er dumt å ikke få være ute med guttungen i det være her. Og nå er det jo også
Meldt at det skal bli kaldt igjen ute. Selv så merker jeg at å komme seg ut en tur hadde vært digg.

Likes

Comments

Ja da er det bare å sitte å vente til kampen skal starte for min datter. Er like moro hver gang å være med å se dem spille. Skal være ærlig at det er ikke dem beste benkene å sitte på under en kamp 😊 Men hva er det man ikke gjør for sine barn ❤️

Likes

Comments

Å jeg som hadde håpet av våren var kommet til oss. Ser jo at jeg tok feil da. Så nå håper jeg virkelig at dette er den siste snøen som kommer ned på lenge. Kan få lov til å holde seg borte helt til høsten igjen.
Savner så å få gått enda mere turer rundt her vi bor langt inne i skogen. 👍

Likes

Comments

Denne kua blir brukt så mye om dagen nå. Han vil ikke leke med noe annet for tiden. Jeg som mor prøver å få han til bruke dem andre lekene, men til ingen nytte har jeg funnet ut. Så får nok bare la han holde på med sitt om dagen når vi er på romme hans og leker.
Er moro å se utviklinga også nå om dagen. Spennende å se når han begynner å gå. Blir jo snart 1 år også. Så planlegger dagen hans om dagen også. ❤️❤️

Likes

Comments

Ble enn sikkelig gå tur i dag sammen med ei venninne i fin være her i dag 😊
Vi stor kos oss og prata litt også. Enn må jo utnytte når det er slik om dagen nå. ☀️
Så håper det blir sånn noen dager frem over. Kroppen trenger litt varme og sol nå. 😊❤️

Likes

Comments