Prøvd noe nytt for første gang i dag. Har prøvd meg å lage protein rundstykker i kveld. Her i huse så falt det virkelig i smak og kommer til å bli laget flere ganger. Blir mett med et rundstykke. Er oppskriften til @treningsfrue som jeg har prøvd ut. Den er så utrolig god. Den er virkelig å anbefale på det sterkeste.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Er så heldig som har muligheten til å bo så landlig her jeg bor. Trives og har det så godt med meg selv. Bor også 50 meter i fra mine svigerforeldre på gården. Hva skulle enn gjort uten dem til tider. Som flest sier så er det best å ikke være uvenner med sin sviger familie. Har funnet mitt sted der jeg skal bli gamle og kose meg når unger og barnebarn kommer på besøk.

Likes

Comments

Vært år på denne tiden så er det fast å lage brokolisalaten som vi har inn til grillmat eller noe annet som passer. Den er like god hver gang jeg lager den. Er en salat man ikke blir lei i det hele tatt. Så denne skal nyttes i kveld inn til maten. Gleder meg som en liten unge.. 😝😝

Likes

Comments

Satt å så over bryllups planlegginga mi i sta og så at det er jo ikke lenge igjen heler før dagen er her. Merker tida presse noen ganger nå. Men en ting er i vært fall gjort og det er å få sendt ut invitasjonene og krysse det av lista. Hadde jeg ikke hatt den lista så hadde jeg virkelig ikke klart meg i det hele tatt. Det som er så fint ut over dem mnd som er igjen før dager er å se stegene nærmer seg. Å få lov til å gå igjennom å oppleve det sammen med min samboer og familien min.
Det her er noe jeg virkelig har sett frem til siden jeg var jentunge. En stor drøm som går i oppfyllelse. Kan ikke vente til jeg får på meg kjolen og pynte meg for den store dagen.

Likes

Comments

Ble en kino tur sammen med ho eldste i huse her i dag. Greit å ha litt mor og datter tid sammen også noen ganger. Så i dag falt filmen på Skjønnheten Og Udyret. Sitter bare å venter på å komme oss inn i kino salen her nå. Vi koser når vi først er ute sammen.

Likes

Comments

Tidlig ute i dag og nytter sola til det fulle om dagen. Er jo bare så nydelig å sitte ute og sole seg. Vært ute i solveggen sammen med svigermor i dag og bare slappet av. Spist en god lunsj også. Bare ta live med ro og slik det passer seg.

Likes

Comments

Huff sier jeg da. Tar en dag av gangen å se hvordan den er og bringer meg. Dritt å ha en helse som ikke funker i det hele tatt. Har nå holdt på i over 12 år med smerter 24 timer i døgne. Det toppa seg litt i dag når samboer kaldte det piss alt jeg må igjennom.
Tenker ikke gutter på at dem sårer folk med slike kommentarer noen ganger. Til tider så blir jeg så forbanna, men bryr meg mindre når han holder på slik. Skulle ønske til tider at han skulle fått kjenne på det jeg går igjennom hver dag. Har sakt så mange ganger at ønske mitt er en normal kropp med en jobb jeg kunne utføre.

Likes

Comments

Hadde så lyst på noe godt i dag. Så jeg tok bare det vi hadde i huse her i dag. Å bedre blir det ikke heler når man bruker mye grønnsaker og kyllingfile. Det er enkelt og greit å alle i huse spiser det her. Så er det bare å finne det kryddere som passer til maten og smake til etter vært. Sitter nå å tenker ut middagen til i morgen alt 😝

Likes

Comments

Ja da er dagen over for 2 åringen i huse. Sovnet godt her i sta etter en dag med gaver og masse god mat. Alt falt i smak virket det som. Beste delen av dagen var nok når kusiner og fetterne kom for å være her å leke. Ikke ofte enn ser hverandre. Lurer på noen ganger hvor dem siste to åra har blitt av. Syntes det ikke er så lenge siden vi fikk ham på sykehuset.

Likes

Comments


Tiden går så fort frem over nå.. Så på kalanderen sist i går og da gikk det opp for meg at jeg gifter meg om 1 år alt. Har hørt i fra så mange at den tiden frem til dagen går så fort. Plutselig så er man der. Og jeg har enda ikke fått begynt på invitasjonene våres. Alt av kirke og lokal er bestilt og ordnet.

Bilderesultat for bamble kirke Bilderesultat for bamble kirke Bilderesultat for bamble kirke

Liker å ha alt i orden før den store dagen. Så her var jeg tidlig ute med å ordne kirken og lokale vi skulle ha. For fikk beskjed at det kunne bli fort fullt der. Og det stemmete også :) Er vel lov til å være litt kontroll freak noen ganger eller?? Snakket med samboer her om dagen om han hadde noen innspill, men det hadde han ikke. Jeg kunne bare ordne opp i det meste og bare høre med ham om hans menig. Så her viller alt på mine skuldre i 12 mnd frem over.

Og om 3 uker så er det å prøve brudekjole sammen med min forlover og datter. Vil så at ho skal være med å se sammen med meg. Da går turn til Larvik Brudesalong og blir da å være der en halv dag å se litt hva jeg finner av kjoler. Har fått så mange tips i den gruppen jeg er med for oss som skal gifte seg. Greit å ha noen som alt har vært der og hjelper oss andre videre med å komme med noen ider underveis.Likes

Comments