Ja jeg kan si at pollen er noe dritt akkurat nå. Aldri før har jeg reagert så ille som nå. Kan jo ikke gå på ut siden av døra i det hele tatt. Håper det vil gi seg om ikke alt for lenge. 😟😤 men når mann også har små barn som vil være ute, så må man bare stille opp for dem. Å lide litt for skjønnheten egentlig.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Kost oss masse i dag. Vært veldig heldig med være også var vi. Nå ligger beina høyt opp på sofaen og slapper av max her nå. Har en snill samboer som kjørte av gårde for å kjøpe ostepop til meg. Er så sugen på det akkurat nå. Unger er fornøyde og har sovna fort her i dag. Så mye god mat vi fikk også. Er bare litt synd at jeg ikke er noe kake menneske egentlig. For svigermor hadde laget så mange flotte kaker til i dag. Som sakt så bor vi også på gård og har fått nye tilskudd til gården her. Fått noen flotte andunger.

Likes

Comments

I dag så tok jeg og minsten det rolig på morgenen i dag. Slappet av med en god frokost og litt iPad tid i sofan. Ingen ting er som å ta seg tid til unger og la dem styre litt på moran når formen ikke er helt på topp. Til tider så kan han også glemme å spise maten sin når han sitter med iPaden og ser seriene sine. Her har vi en regel på bruk av iPaden om moran. Ikke ofte han får gjøre det egentlig. Men når han er syk så koser han seg litt ekstra til tider. Vi Jar en slik sofa som gjør at vi kan ligge inntil hverandre og se sammen. Da har vi hver vår pute og pledd som varmer oss godt.

Likes

Comments

Trur Jon blund har glemt helt i natt nå. Ligger bare å vrir og vender på meg. Ikke er jeg trøtt, men er veldig sulten her jeg ligger. Så får nok ta meg litt vann i stedet for. Blir jo ikke noe bedre når enn ligger å hører på samboer snorker til den store gull medaljen her. Skulle gjerne hatt noen tips for å sovnet litt fortere enn det jeg pleier å gjøre. For det er jo ikke til å holde ute det her. Har en liten kar på 2 år som er oppe om 5 timer og jeg trenger mye søvn. Nei får vel prøve en gang til da. Får dytte bort i samboer å be ham snu seg 😝😝😝

Likes

Comments

Ja ved kveldsmaten til minsten på 2 år fikk jeg virkelig prøve meg i dag. Var bare å være hard og ikke gi seg når det kommer til å stå på krava sine. Hadde en kamp her om han skulle spise kvelds maten på kjøkkenet i kveld. Og det var noe som ikke falt i smak nei. Han gråt og var sikkelig sinna her. Jeg fikk også igjennom gå av ham. Trur jeg holdt på i 45 min før han satte seg til å spise maten og ble fornøyd. Så måle er aldri gi seg selv om dem små får raserianfall og gråter. Gir man seg for lett så vet dem hvilke knapper di kan trykke på neste gang. 😊 ja en blir også litt lei seg når enn ser sine små holde på slik. Men greit å si i fra at slik er det og blir det. Nå er minsten lagt og mor kan legge beina på borde og slappe av.

Likes

Comments

Tenkt at til søndagen så har jeg en konfirmant til søndagen. Har ei som gleder seg veldig til den store dagen. I dag fikk vi bunaden inn i hus som som har fått i gave av sine besteforeldre. Rart å tenke på at ho har blitt så stor nå. Sa til ei venninne av meg her seinest sist uke at jeg syntes det ikke var så lenge siden jeg kom hjem med ho i fra sykehuset. Og nå har dagen kommet der ho står til konfirmant i huse.

Likes

Comments

Prøvd noe nytt for første gang i dag. Har prøvd meg å lage protein rundstykker i kveld. Her i huse så falt det virkelig i smak og kommer til å bli laget flere ganger. Blir mett med et rundstykke. Er oppskriften til @treningsfrue som jeg har prøvd ut. Den er så utrolig god. Den er virkelig å anbefale på det sterkeste.

Likes

Comments

Er så heldig som har muligheten til å bo så landlig her jeg bor. Trives og har det så godt med meg selv. Bor også 50 meter i fra mine svigerforeldre på gården. Hva skulle enn gjort uten dem til tider. Som flest sier så er det best å ikke være uvenner med sin sviger familie. Har funnet mitt sted der jeg skal bli gamle og kose meg når unger og barnebarn kommer på besøk.

Likes

Comments

Vært år på denne tiden så er det fast å lage brokolisalaten som vi har inn til grillmat eller noe annet som passer. Den er like god hver gang jeg lager den. Er en salat man ikke blir lei i det hele tatt. Så denne skal nyttes i kveld inn til maten. Gleder meg som en liten unge.. 😝😝

Likes

Comments

Satt å så over bryllups planlegginga mi i sta og så at det er jo ikke lenge igjen heler før dagen er her. Merker tida presse noen ganger nå. Men en ting er i vært fall gjort og det er å få sendt ut invitasjonene og krysse det av lista. Hadde jeg ikke hatt den lista så hadde jeg virkelig ikke klart meg i det hele tatt. Det som er så fint ut over dem mnd som er igjen før dager er å se stegene nærmer seg. Å få lov til å gå igjennom å oppleve det sammen med min samboer og familien min.
Det her er noe jeg virkelig har sett frem til siden jeg var jentunge. En stor drøm som går i oppfyllelse. Kan ikke vente til jeg får på meg kjolen og pynte meg for den store dagen.

Likes

Comments