Gud å tiden har gått fort siden vi fant ut at vi venter tvillinger. Alt halvveis i svangerskapet. Hvor har tiden blitt av egentlig. Nå kommer dem til å komme i desember så ser virkelig frem til å få holde dem om ikke alt for lenge. Ikke mye vi mangler heler til dem to små. Er godt med arv tøy også. Blir jo noe nytt da.
Har en liten kar på 2 år som koser magen og prater om babyene hver dag. Han er så opptatt av dem. Han vil jo gjerne se dem nå han da, men ikke lett å forklare ham att vi må vente.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hode er så fullt med tanker om dagen nå. Sitter å ser på klær og ting til tvillingene. Er så mange som sier st det er jo alt for tidlig å kjøpe inn enda. Jeg føler at det er riktig å ta litt å litt om gangen nå frem til dem kommer i desember. ❤️
Sommeren er jo snart over også her. Vogna kjøpte vi jo brukt ganske så tidlig når vi fant det ut. For en tvilling vogn koster jo skjorta helt ny. Så merker at jeg blir helt gal av andres meninger om ting nå for tiden. Hvorfor skal folk bry seg om alt hva andre gjør og syntes er greit. I går så var jeg å kjøpe en Baby Brezza formula pro til å ha under ammingen
👍🏻 syntes den var kjekk å ha når enn har to som skal ha mat på likt. 😊😊😊
Trur jeg må få samlet tankene mine litt og legge bort alle andre sine meninger om ting. Er jo jeg og samboer som bestemmer her. Huff nei får prøve å sove og tenke positivt frem over.

Likes

Comments

Fikk høre hjerte lyden for første gang i gang til tvillingene i magen. Er så moro å se magen vokse og at mnd går. Denne graviditeten er så mye annerledes enn dem to andre jeg har vært i igjennom. Og jeg vet det her blir den siste for meg. Så jeg nytter vært sekund av det. Kjenner at kroppen forandrer seg hele tiden. Syntes det er rart at denne gangen er jeg ikke fysen på noen ting. Med dem andre to måte jeg ha melk og mc Donalds mat en gang i uka. Så er fornøyd som det er så langt. Vekta står stille også så langt. Er inn uke 15 alt og syntes det går veldig fort denne gangen. Ukene bare flyr forbi.
Teller også ned til vi får vite om det blir to gutter eller to jenter. Mange som har følelsen på jenter rundt meg. Samboer håper på gutter, så lenge dem er friske så er jeg fornøyd med det vi får.

Var hos jordmor i dag og fikk da beskjed om å velge mellom å ta en blodprøve eller fostervannsprøve siden jeg er eldre. Så her jeg gikk jeg for blod prøve. Det er for å ute lukke om dem kan ha dowensyndrom. Som jeg sa til ho at dem er mennesker di også. Aldri verden om jeg hadde tatt abort for den grunnen. Ville aldri falt meg inn å gjøre. 🍼🍼
Dem ville blitt like mye elsket som et annet barn som kom til verden hos meg.

Likes

Comments

Når er det en stund siden vi fikk en stor overraskelse her i vår familie og resten av folka. Det har seg slik at enn går jo å venter da på det måndtlige vi jenter har en gang i mnd. Når det nærmet seg tiden så fikk jeg en hvis anelse at den ikke ville komme i det hele tatt. Gikk noen dager over og enda ikke kommet. Tenke at lar det går en liten stund til før jeg eventuelt tar en test.
Så når det hadde gått litt over en uke som det hender at det har gjort dem andre gangen. Tok jeg en test som jeg da kjøpte på butikken i nærheten. Venta til moran etterpå og tok testen mens samboer gjorde seg klar til jobben. Kom ut med et blikk som han ble litt bekymret for. Viste han testen og den var positiv. Han lurte på om jeg tulla veldig med ham, sa nei vi skal bli foreldre igjen
❤️

Ja sa han da og gikk ut døra med et sjokk. Tok litt tid før vi klarte å roe oss med at her får vi en til i løpet at vinteren. Tok ikke lange tiden før jeg ble veldig kvalm og alt av lukt å mat bydde meg i mot. Så her gikk det i små porsjoner med mat og noe ut igjen 😝
Ikke nok med så begynte jeg med store smerter i siden av ryggen og litt ut på magen. Så tankene gikk over alt kan enn si. Holdt på slik i tre uker til jeg da kontaktet legen. Ble sendt for å ta ultralyd av organene og magen. Fikk da beskjed at alt var bra. Dem fant ingen ting galt. Gikk da å vente på innkalling til gyn for å være sikker. I mellom tiden spøkte jeg med samboer om at kanskje vi venter tvillinger. Nei det gjorde vi ikke og han ville ikke prate om det.
Så var dagen her da og inn kom jeg til gyn og prata litt med ham. Måte gi noen opplysninger og forklaringer på hvorfor jeg var der. Sa også at jeg spøka med samboer om at det var to i magen. Da kom det fra gyn at ja det kan jeg jo bekrefte at dere venter to eneggede tvillinger. Hva sa du??? Fikk sjokk selv der jeg lå og han holdt på og undersøke. Du skal få et bildrap meg som du kan vise til samboer. På det tidspunkte var jeg da 8 uker på vei.

Ringte da min samboer og fortalte det her og han at jeg bare tulla med ham. Nei jeg har bilde bevis her jeg sitter i bilen nå. Og det ble lange minutter stillhet i andre enden av den mobilen. Aldri har jeg hørt han bli så stille før. Trur vi snakka borte i mot 30 min før han måte jobbe videre. Så fikk min mor vite det og ho ble glad og måte ringe min far å fortelle det her. Kom da hjem til gården og gikk bort til svigermor som satt ute og fortalte det her. Ho fikk sjokk og trudde heler ikke på meg. Måte bort å hente bilde jeg hadde i mapa mi.
Så her i huse blir det 4 unger nå fra vinter av. Heldigvis har jeg ei på snart 15 år som kan hjelpe meg også. Glad jeg har henne. Ho gleder seg veldig det her. Det gjør vi andre også. Vogna er alt kjøpt inn, så vi mangler bare to babyseter som vi må skaffe når den tiden kommer og nærmer seg
❤️❤️ vi vet enda ikke om det er to gutter eller to jenter vi får. Så vi må vente litt over 1,5 mnd til for å få svare på det.
Merker at svangerskapet tar på når man venter to stykker. Magen kom fortere også denne gangen og det er tynger enn dem andre to.

Likes

Comments

Ja jeg kan si at pollen er noe dritt akkurat nå. Aldri før har jeg reagert så ille som nå. Kan jo ikke gå på ut siden av døra i det hele tatt. Håper det vil gi seg om ikke alt for lenge. 😟😤 men når mann også har små barn som vil være ute, så må man bare stille opp for dem. Å lide litt for skjønnheten egentlig.

Likes

Comments

Kost oss masse i dag. Vært veldig heldig med være også var vi. Nå ligger beina høyt opp på sofaen og slapper av max her nå. Har en snill samboer som kjørte av gårde for å kjøpe ostepop til meg. Er så sugen på det akkurat nå. Unger er fornøyde og har sovna fort her i dag. Så mye god mat vi fikk også. Er bare litt synd at jeg ikke er noe kake menneske egentlig. For svigermor hadde laget så mange flotte kaker til i dag. Som sakt så bor vi også på gård og har fått nye tilskudd til gården her. Fått noen flotte andunger.

Likes

Comments

I dag så tok jeg og minsten det rolig på morgenen i dag. Slappet av med en god frokost og litt iPad tid i sofan. Ingen ting er som å ta seg tid til unger og la dem styre litt på moran når formen ikke er helt på topp. Til tider så kan han også glemme å spise maten sin når han sitter med iPaden og ser seriene sine. Her har vi en regel på bruk av iPaden om moran. Ikke ofte han får gjøre det egentlig. Men når han er syk så koser han seg litt ekstra til tider. Vi Jar en slik sofa som gjør at vi kan ligge inntil hverandre og se sammen. Da har vi hver vår pute og pledd som varmer oss godt.

Likes

Comments

Trur Jon blund har glemt helt i natt nå. Ligger bare å vrir og vender på meg. Ikke er jeg trøtt, men er veldig sulten her jeg ligger. Så får nok ta meg litt vann i stedet for. Blir jo ikke noe bedre når enn ligger å hører på samboer snorker til den store gull medaljen her. Skulle gjerne hatt noen tips for å sovnet litt fortere enn det jeg pleier å gjøre. For det er jo ikke til å holde ute det her. Har en liten kar på 2 år som er oppe om 5 timer og jeg trenger mye søvn. Nei får vel prøve en gang til da. Får dytte bort i samboer å be ham snu seg 😝😝😝

Likes

Comments

Ja ved kveldsmaten til minsten på 2 år fikk jeg virkelig prøve meg i dag. Var bare å være hard og ikke gi seg når det kommer til å stå på krava sine. Hadde en kamp her om han skulle spise kvelds maten på kjøkkenet i kveld. Og det var noe som ikke falt i smak nei. Han gråt og var sikkelig sinna her. Jeg fikk også igjennom gå av ham. Trur jeg holdt på i 45 min før han satte seg til å spise maten og ble fornøyd. Så måle er aldri gi seg selv om dem små får raserianfall og gråter. Gir man seg for lett så vet dem hvilke knapper di kan trykke på neste gang. 😊 ja en blir også litt lei seg når enn ser sine små holde på slik. Men greit å si i fra at slik er det og blir det. Nå er minsten lagt og mor kan legge beina på borde og slappe av.

Likes

Comments

Tenkt at til søndagen så har jeg en konfirmant til søndagen. Har ei som gleder seg veldig til den store dagen. I dag fikk vi bunaden inn i hus som som har fått i gave av sine besteforeldre. Rart å tenke på at ho har blitt så stor nå. Sa til ei venninne av meg her seinest sist uke at jeg syntes det ikke var så lenge siden jeg kom hjem med ho i fra sykehuset. Og nå har dagen kommet der ho står til konfirmant i huse.

Likes

Comments